DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 2 3 4 5 6 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Proiectul legii „Cu mama la discoteca“, pareri, argumente PRO si CONTRA

Valentine
post 20 Jun 2005, 14:14
Post #91

Old Timer

Group: Members
From: California

QUOTE(vv @ 20 Jun 2005, 14:52)
Bai Valentine ce puritan esti  blink.gif Sunt socat, really.
Lucrez pentru o firma americana. Am fost de mai multe ori in america. Mai, au si valori americanii dar sa fie clar inteles: americanii incurajeaza MEDIOCRITATEA. Ca mediocritatea e usor de controlat, de inteles samd. A, da, au nevoie de genii, si de obicei le importa - dar legile si societatea lor incurajeaza mediocritatea. Nu, ei nu vor sa gandesti.
*

A, si sa inteleg ca Romanii nu incurajeaza MEDIOCRITATEA. Nu sunt puritan, dar ma deranjeaza cand rade ciob de oala sparta, sau cand ii aud pe toti ca "americanii sunt prosti, mediocrii, etc." si ei nici macar nu stiu ca Bistrita-Nasaud e judet, nu oras (ca sa nu mai vorbim de unde e pe harta).

Am cunoscut foarte multi americani si spre deosebire de poporul nostru "mult iubit" americanii sunt cu 100 de ani in fata la civilizatie si inteligenta. Crezi ca americanii doar importa genii? Cei mai buni la Olimpiada Internationala in 2001 au fost 2 americani care au stabilit niste recorduri fooarte greu de rapus. Singura echipa din istorie care a luat maxim absolut la olimpiada tot echipa SUA a fost (in 1994). Si cand zic americani ma refer la americani get-beget, adica nu chinezi emigrati de 1 generatie, sau hispanoli sau ceva. Daca noi Romanii sunt prosti si fortam pe oricine are un IQ de 3 cifre sa plece (daca poate) instant din tara, asta nu inseamna ca aia sunt prosti sau mediocrii ca ii primesc! Dimpotriva numai faza asta in sine dovedeste inteligenta lor! (in general).

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
St
post 20 Jun 2005, 14:18
Post #92

Membru

From: Bucuresti

Valentine. Gandestete din cate zeci de milioane de oameni au de ales americanii si din cate milioane au de ales romanii. Sa nu imi spui acum de chinezi....

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
Lexy
post 20 Jun 2005, 14:22
Post #93

Just ME

Foarte putini oameni de succes au ramas fideli tarii-gen Ana Aslan..restul s-au dus prin strainatate si nu-i condamn sincera sa fiu!!!!

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
Valentine
post 20 Jun 2005, 14:28
Post #94

Old Timer

QUOTE(St @ 20 Jun 2005, 15:18)
Valentine. Gandestete din cate zeci de milioane de oameni au de ales americanii si din cate milioane au de ales romanii. Sa nu imi spui acum  de chinezi....
*

Conteaza? Bulgarii sunt de 3-4 ori mai putini ca noi, si ne bat aproape tot timpul. Moldova (!!) ne-a lasat cu ochii in soare anul trecut cand au avut 2 medalii de aur cu 2 pusti de clasa a IX -a (!!!) (si noi am luat o singura medalie de aur, cu un tip care mai fusese de 2 ori pana atunci). Parerea mea sincera e ca Romanii se supraevalueaza. Cu mult ...

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
vv
post 20 Jun 2005, 14:33
Post #95

dilbert.com

Valentine:
1. Nu, romanii nu incurajeaza mediocritatea. Romanii incurajeaza din nefericire prostul gust, nesimtirea si tupeul - dar nu in mod deosebit mediocritatea.
2. Americanii l-au votat pe Bush. A doua oara. Bine, si romanii l-au votat pe Iliescu, dar au scuza ca au fost loviti de 50 ani de comunism....
3. Ia imparte mataluta la 12 rezultatele alea ale americanilor, si vezi daca raportat la populatie mai sunt asa de spectaculoase.... si aici nu am luat in considerare alti factori cum ar fi infrastructura mult mai dezvoltata a tarii (dpdv al accesului la informatie, da?).
Ma, io nu sustin ca 'americanul e mai prost ca romanul'. In medie, toate tarile probabil ca sunt tot pe-acolo. Io sustin ca m-am plictisit sa copiem cele mai nepotrivite modele "din vest" doar fiindca "acolo e bine". Iar morala americana... mai lasa-ma.

This post has been edited by vv: 20 Jun 2005, 14:36

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
asarban
post 20 Jun 2005, 14:35
Post #96

Membru autentic

Group: Banned

Baaaa olimpicilor!
Baaa aragaze cu 4 ochi!
Baaa tocilarilor!
CE mama ciorilor are matemoftica cu mersu cu babacii in R21?
Aliooo..la cestiune!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
costi
post 20 Jun 2005, 14:42
Post #97

Membru autentic

pai are ca fie mergi cu mama la Maxx sau stai acasa si inveti pt Olimpiada !

--------------------
DSN/SLZ
+
Mache
post 20 Jun 2005, 15:00
Post #98

Chibiț autorizat

Babacii te fereste de violuri si de alte alea!!! Daca te apuci de alte linii si de probleme de geometrie in spatiu cu volumul lichidelor? Aaaaa? Mai esti tu un ochelarist frumos si linistit, iubirea si febletea mamelor colegelor de clasa? Nu te mai iubeste nimeni! Devii un golan, un ins care poate sa gandeasca liber si care, mai tarziu, va sti sa se descurce in viata. Ntz, ntz, ntz...

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
Valentine
post 20 Jun 2005, 15:41
Post #99

Old Timer

QUOTE(asarban @ 20 Jun 2005, 15:35)
CE mama ciorilor are matemoftica cu mersu cu babacii in R21?
*

biggrin.gif daca vrei neaparat gasim noi o legatura biggrin.gif tongue.gif dar revenind, eu nu inteleg de ce nu sunteti de acord ca minorii sa nu aiba voie sa intre in cluburi de noapte & discoteci? Repet nu vreau sa discut tatuaje, baruri, ce face X la bairamul lui Y, etc smile.gif Vreau si eu un argument bun la chestiunea asta in particular, pentru ca restul textului cred ca toata lumea cu scaun la cap e de acord ca e o prostie, o aberatie smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
vv
post 20 Jun 2005, 15:55
Post #100

dilbert.com

Pai pana una alta, tu trebuie sa vii cu argumente pentru a restrange libertatile cuiva prin lege.... Argumentul tau a fost ca "sa nu si-o puna alea mici care ii fraieresc pe saracii baieti zicand ca-s majore" - hai sa fim seriosi, asta nu e un argument prea solid.

[edit] si 'cluburi de noapte' acum a aparut.... vorbeam de discoteci, sa nu incepem sa ne imaginam acum cluburi cu streaptease/topless/etc. ca nu despre asta discutam.

This post has been edited by vv: 20 Jun 2005, 15:56

--------------------
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
ashu
post 20 Jun 2005, 16:44
Post #101

Membru erectil

vv, cluburi de noapte nu inseamna ceva obscur. Fire sau B52, locuri pe care le frecventez io de exemplu, nu le zice nimeni discoteci, ci mai degraba cluburi. Si chiar nu vad nici un motiv pentru care minorii n-ar trebui sa aiba acces acolo.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
asarban
post 20 Jun 2005, 16:45
Post #102

Membru autentic

Pai si simplul fapt ca TU te duci acolo le face locuri de pierzanie!
Sincer, asa cum a spus si Madalina, as da amenzi colosale "patronilor" de stabilimente care permit accesul minorilor!
Vine cu ma-sa sau cu buletinul in care sa scrie ca are peste 18 ani!
Asa e si in state, asa e peste tot in lumea civilizata!

--------------------
+
St
post 20 Jun 2005, 16:46
Post #103

Membru

Da, dar exista si altfel de cluburi...

--------------------
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
ashu
post 20 Jun 2005, 16:51
Post #104

Membru erectil

QUOTE(asarban @ 20 Jun 2005, 16:45)
Pai si simplul fapt ca TU te duci acolo le face locuri de pierzanie!
*

Tu glumesti sau cum?

In State n-au voie sub 21 de ani. Noi de ce s-o punem la 18, am putea sa punem limita la 30, ce mama drecu.

--------------------
+
asarban
post 20 Jun 2005, 16:53
Post #105

Membru autentic

Hai maaaa.si ne intalnim doar cu d'alea de 30???
Neee
22 pt ele, 30 pt noi..ca sa avem si noi sanse

--------------------
+
vv
post 20 Jun 2005, 17:04
Post #106

dilbert.com

Bine gandit andrei!!! Mama lor, noi avem deja cam 30 ani, sa se interzica accesul celor mai tineri (nu ne e frica de batrani) da' sa lase fetele!

@ashu - prefer termenul 'discoteci' ca sa fie clar ca e vorba despre locuri cu muzica si nu cu alte chestii.... da, sunt 'cluburi de noapte' care sunt pasnice.
Eu zic asa: mi se pare decent sa zici "sub 18 ani nu ai voie sa consumi alcool decat cu mama/tata de mana". E o masura discutabila - dar hai sa zicem (eu as fi de acord cu ceva de genul "interzis bauturile cu peste 8% alcool fara sa fie mama de fata). Insa sa nu o extinda acum la toate discotecile... da, ok, sa le oblige sa-si faca o zona de "bautori" (la fel cum e fumatori/nefumatori - ar putea avea o zona 'peste 18 ani' - accesul cu bauturi alcoolice in afara zonei de '18 ani' sa fie interzis). Dar sa nu lasi oamenii sa danseze seara/noaptea decat cu mama de mana... get real!

--------------------
+
ovidiusoft
post 20 Jun 2005, 18:03
Post #107

Membru de sub patura

S-o iau pe rand:

Partea cu tatuajele si piercing-ul este de o prostie greu de imaginat... Gustul nu se discuta! O sa urmese probabil interzicerea tricourilor cu Metallica si tot asa...

In ceea ce priveste discotecile si cluburile, mi se pare absolut normal sa nu se permita accesul celor sub 18 ani. De exemplu in Franta am fost cu cativa prieteni la disco (eram minori toti) in felul urmator: ne-a dus cu masina un parinte, ne-a bagat inauntru - era seara speciala pentru minori - si ne-a recuperat cand am vrut sa plecam. Seara speciala pt minori insemna ca nu se servea nimic alcoolic si nu se fuma. Frumos si civilizat, parintele stia ca-si lasa odrasla in siguranta, dar fara sa vina sa o tina de mana, asa cum am spus am fost lasati acolo singuri sa ne desfasuram.

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
St
post 20 Jun 2005, 18:10
Post #108

Membru

Misto ce zici tu, de-ar fi si in ro asa, cred ca as fi clientul lor fidel...

--------------------
+
ovidiusoft
post 20 Jun 2005, 18:15
Post #109

Membru de sub patura

Probabil ca asa ceva o sa fie cand o sa existe o metoda eficienta de a convinge cluburile sa organizeze "seara minorilor" si sa-si asume obligatiile de a nu servi alcool si tigari. Eu stiu... ceva reduceri la taxe si impozite dublate de amenzi mari de tot pentru cei care nu respecta "seara minorilor". Nu e imposibil, sunt convins ca minorii sunt un segment de piata extrem de mare si cluburile vor castiga destul (eventual prin taxa de intrare) incat sa nu-i deranjeze ca nu pot vinde anumite produse.

This post has been edited by ovidiusoft: 20 Jun 2005, 18:16

--------------------
+
Valentine
post 21 Jun 2005, 02:32
Post #110

Old Timer

QUOTE(vv @ 20 Jun 2005, 16:55)
Pai pana una alta, tu trebuie sa vii cu argumente pentru a restrange libertatile cuiva prin lege.... Argumentul tau a fost ca "sa nu si-o puna alea mici care ii fraieresc pe saracii baieti zicand ca-s majore" - hai sa fim seriosi, asta nu e un argument prea solid.
*

Argumentul asta singur este destul de suficient zic eu. Dar aceleasi argumente din care nu esti lasat sa - votezi - conduci - sa te duci la puscarie inainte de 18 ani, se aplica si la participarea in cluburile de noapte (mai exact lipsa "maturitatii").

--------------------
Ford Focus 2009

+
Laurentziu83
post 21 Jun 2005, 12:15
Post #111

Membru autentic

Mare tampenie si legea asta. N-am timp s-o cometez acum dar ii aduc un corntraargument: s-a dat acum cativa ani legea cu interzisul vanzarii tigarilor catre minori. Mie unul acum mi se pare ca minorii fumeaza mai mult acum. Unde-i avantajul?
Si intr-adevar, nu de bagat o lege de interdictie ar fi solutia, ci cautat moduri de a schimba mentalitati, etc. Si de a trai mai bine. Noi ne luam dupa SUA ca ei au bagat enspe mii de legi de interdictie. Si ce au facut? Noi ne vaitam ca fumeaza plodurile. Acolo intra acelasi tip de plod cu pusca in mana si omoara juma de liceu. E mai bine asa? Sa vedeti "Heart of America", acolo se spune tot. Nu cu interdictii se rezolva situatii.
Eu de exemplu am 21 de ani. Nu mi s-a interzis niciodata sa nu ma duc la discoteca, in baruri, sa nu fumez, nicaieri. Bani pot sa zic ca am avut. Timp de 2 ani si jumatate am avut masina la dispozitie. Acum sunt la a doua masina. Ati putea spune ca-s de bani gata. Aiurea. Alcool beau chiar mai putin ca-n liceu, si asta din motive de sofat. De dus prin cluburi mai putin ca-n liceu si asta din altew motive. si nu mi s-a zis niciodata nu fa aia nu fa aia. Am ajuns rau? Ai mei parinti ma vad odata la luna pe acasa, dar nu stau niciodata cu grija.

--------------------
. . .
+
Lexy
post 21 Jun 2005, 12:34
Post #112

Just ME

Degeaba vehiculati voi dideile astea ca vai domne daca se interzice aia fix aia o sa faca toata lumea...oamenii(tinerii) cu minte la cap n-o sa faca....ce daca e interzis sa trec pe rosu,eu trec doar asa de a afurisita?!Hai sa fim seriosi..

Iar faza ca mai multi minori fumeaza cu interdictia vanzarilor catre minori..asta se vrea o gluma probabil ca n-are nici o legatura clara....

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
ashu
post 21 Jun 2005, 16:26
Post #113

Membru erectil

Lexy, tot nu ne-ai zis ce ar trebui facut impotriva tinerilor care arata injositor. Le tunzi crestele? Le smulgi cerceii? Ii bagi la racoare, ii duci la scoala de corectie, ce faci?

--------------------
+
ovidiusoft
post 21 Jun 2005, 16:48
Post #114

Membru de sub patura

Laurentziu83: Hai sa fim seriosi, minorii nu fumeaza pentru ca e interzisa vanzarea, ci din lipsa de educatie si teribilism. Cand cei mai in varsta ma luau cu "pe vremea mea" ma enervam la 16-17 ani, dar uite ca am ajuns (la 24!) sa zic la fel... Nu fumez, am tras de cateva ori si nu mi-a placut. Nu mi-a interzis nimeni sa fumez, la noi in casa mereu au fost tigari, desi parintii mei nu fumeaza. Tata mi-a zis la un moment dat ceva de genul: "daca vrei sa fumezi, poti sa o faci fara sa te ascunzi, iti dau eu tigari ca macar sa fie cat de cat bune, dar sa stii ca nu-i bun de nimic fumatul si iti nenorocesti sanatatea". Acelasi sfat l-am primit si de la fumatori. Urmarea a fost ca am judecat singur, si asta se datoreaza educatiei.

ashu: Desi ai intrebat-o pe Lexy, imi permit sa raspund si eu, sper sa nu se supere nimeni. Nu poti sa le faci absolut nimic, este o tara libera (teoretic) si fiecare se exprima cum simte. Problema este de fapt de ce unii tineri aleg sa se exprime intr-un mod care pentru multi este dezgustator? Si ce s-ar putea face in privinta asta. Cand tinerii o sa gaseasca mai atragator sa se laude cu orice altceva (sa zicem cati munti au urcat in week-end) decat cu cat de mult au baut aseara, suntem pe drumul cel bun.

--------------------
+
Lolek
post 21 Jun 2005, 17:56
Post #115

Ignorog

QUOTE(ovidiusoft @ 21 Jun 2005, 16:48)
ashu: Desi ai intrebat-o pe Lexy, imi permit sa raspund si eu, sper sa nu se supere nimeni. Nu poti sa le faci absolut nimic, este o tara libera (teoretic) si fiecare se exprima cum simte. Problema este de fapt de ce unii tineri aleg sa se exprime intr-un mod care pentru multi este dezgustator? Si ce s-ar putea face in privinta asta. Cand tinerii o sa gaseasca mai atragator sa se laude cu orice altceva (sa zicem cati munti au urcat in week-end) decat cu cat de mult au baut aseara, suntem pe drumul cel bun.
*

bai nene. daca tot e vorba de exemple dezgustatoare:

- batranele de la mine de pe scara nu se lauda cu alpinismul, cu toate astea se lauda cu informatiile: la ce ora vin eu acasa, cu cine, cat stau, unde-am parcat masina, daca am dat cu piciorul in cainele blocului pe motiv de asalt si asa mai departe. e dreptul lor sa-mi toace creierii cu tot felul de prostii care din care mai hilare (exemplu: una nu crede ca masina aia albastra din parcare e a mea, prin urmare de cateva ori pe saptamana tre sa indur o vomitatura de discurs cum ca ala al cui e masina s-o duca la el la bloc - nota: dimineata iau un amic la serviciu, sta la blocul vecin si asa mai departe).

- gasesc capoturile si pijamalele purtate de un anume segment de populatie absolut infioratoare si de un mega-prost-gust cu quad-damage. vorbesc inclusiv de persoane la varste rezonabile. mentionez ca si anumite genuri de imbracaminte (short-ul ala cu alura de slip) mi se par ofensive, scarboase si asa mai departe.

ce facem? votam o lege ca sa interzicem brafa, pijamalele, maieurile in public la varstele peste 18 ani? (ca sa fie discrimanarea sexy).

eu zic ca nu. daca unii sunt in asa hal de prabusiti incat mama natura is retrage veveritele din copaci cand ii vede, e problema lor. ii critic, in cazuri extreme mai frig si cate una de duh, asta e.

ia hai sa facem un pic de spume la gura si pe seama populatiei mature, eventual bagam o lege cum ca se amendeaza slapii in zona centrala a orasului si se pedepseste cu inchisoarea scuipatul in locuri publice. sa fie dom'le democratie, sa se legifereze costumul negru la barbati si rochia cu paiete la femei si gata.

am exagerat intentionat, poate-poate transpare ideea. care este. (era sa uit)

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Valentine
post 21 Jun 2005, 17:59
Post #116

Old Timer

Problema cu tigarile e ca nimeni nu ia in seama legea aia. Adica ar fi normal sa iti ceara buletinul cand cumperi tigari daca nu e clar ca ai 18 ani. Ceea ce nu se face. Mai mult sunt unii care au taraba la intrarea in scoala, si stiu prea bine cine sunt musterii ...

Cat despre americani si cei 2 pusti teribilisti cu arma, asta nu are nici o legatura cu interzisul fumatului. Si oricum in 300.000.000 de locuitori dai si peste 2 nebuni total. Avem si noi in 22.000.000 personaje gen calugarul ala care a omorat-o pe maicuta ca avea duhuri rele in ea, etc.

--------------------
Ford Focus 2009

+
Lolek
post 21 Jun 2005, 18:02
Post #117

Ignorog

si ca sa nu uit: tatuajele cu Within Temptation sunt inestetice si merita amenda, da' alea cu "Florica" si o sirena diforma care tine-n mana un triton (modelu anilor 70-80) sunt ok si merita lasate pe antebratele vajnicilor citizens de peste 40. sigh!

This post has been edited by Lolek: 21 Jun 2005, 18:05

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
costi
post 21 Jun 2005, 18:34
Post #118

Membru autentic

Lolek exagerezi dar, dupa parerea mea nu faci decit sa dai argumente legii despre "care se face vorbire".
Vrei sa nu mai vezi tatuajele tip "Florica" si tinute dizgratioasa a celor mari (slapi, capoate, pijamale) ai posibilitatea sa le explici celor sub 18 ani cit de rau este sa arati/comporti ca cei pe care i-ai dat tu de exemplu.
Cum? In familie (slaba speranta in majoritatea), in scoala (pe fondul prabusirii sistemului de invatamint greu de crezut) sau legiferind o prevedere logica, "europeana" si moderna care sa-i fereasca de anumite extreme macar pina la 18 ani.
Nu mai exagerati si extrapolati si nu va mai faceti ca nu intelegeti.
Personal as vrea sa reduc perioada estimata de Brucan pt invatarea democratiei chiar si prin metode coercitive.
In fond toate societatile astazi avansate au trecut prin asta si multe nu au avut nici o retine sa-si impuna criteriile si prin lege cind nu au fost alte metode.

--------------------
DSN/SLZ
+
Lolek
post 21 Jun 2005, 19:36
Post #119

Ignorog

costi, am zis chiar in post ca exagerez.

inteleg rostul cluburilor cu intrare peste 18 ani, insa daca intr-un club din asta intra o fata de 15 ani, eu nu sunt de parere ca fata trebuie arsa, si cu atat mai putin parintii, ci baietii veseli care organizeaza resectiva sindrofie. Acu', nu cred ca trebuie interzisa intrarea adolescentilor in cofetarie pe motiv ca mai exista si barbati de 30+ ani care mai mananca cate-o inghetata.

dar de aici si pana la uniforme, coafuri reglementare si altele de genul asta e cale lunga si nu sunt de acord cu atare masuri. am trait cred ca marea majoritate fenomenul si eu am si in ziua de azi parerea ca nu eu eram nesimtit daca aveam parul peste 2 cm ci nesimtiti erau aia care cloceau concluziile din atare "grozavie".

distinsa Europa (recte Franta, daca nu ma insel) era cat pe ce sa interzica femeilor de religie islamica sa-si poarte lucrurile specifice pe motiv de "neasemanare". si Valentine, nu-i mai da cu mirobolanta America in latura ei sociala, gresesti. nu trebuie importat chiar tot de acolo, cu atat mai putin educatia de doi lei care se face pe plaiurile alea (cultura: zero, stiinte exacte: asa-si-asa, fara integrale ca-s grele si se scurtcircuiteaza neuronul republican fix inaintea procesului de votare - groaznic. vorbim despre medie, ok?)

un om in pragul maturitatii cred ca trebuie sa aiba o minte antrenata, incluzand si experiente bune si experiente rele. important e sa le aiba, nu sa ajunga la 18, sa dea un urlet de fericire si sa bage plete, tatuaje, alcool, tigari si alte alea, din cauza ca "finally, s-a dat liber - e ok!". Singurul lucru din cauza caruia nu mi-am rupt gatul la facultate in Bucuresti era faptul ca stiam deja mai toate prostioarele si in esente aveam o mare lehamite sa ma arunc cu mare aplomb in bratele arabilor care vindeau "suc" in Grozavesti sau sa ma arunc in betii cu intentie, de dragul faptului c-am scapat de-acasa si io-te ce barbat (de rahat) sunt (asa cum mare parte faceau).

ma rog, recunosc ca fiind din Vrancea, era si greu sa nu beau un pahar de vin cu tata pana-n 18, sa nu stau de vorba cu el ca doi oameni cu scaun la cap si asa mai departe. in schimb mi-am luat papare cat cuprinde de la mama, insa asta era o chestie cu accente religioase (deh...alta dandana) - in conditiile in care cred ca eram printre cele mai decente persoane de varsta mea, tot nu era deloc ok - asadar mai ca te ia un sentiment de "why bother?" - marele hop de sarit pentru adolescenti - daca nu trec cu bine de chestia asta, puteti sa puneti voi si sare pe rani deschise, ca o sa fie perfect de pomana.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Valentine
post 21 Jun 2005, 20:15
Post #120

Old Timer

QUOTE(Lolek @ 21 Jun 2005, 20:36)
inteleg rostul cluburilor cu intrare peste 18 ani, insa daca intr-un club din asta intra o fata de 15 ani, eu nu sunt de parere ca fata trebuie arsa, si cu atat mai putin parintii, ci baietii veseli care organizeaza resectiva sindrofie. Acu', nu cred ca trebuie interzisa intrarea adolescentilor in cofetarie pe motiv ca mai exista si barbati de 30+ ani care mai mananca cate-o inghetata.
*

Pai la asta ma refeream si eu. Cluburile de noapte, discoteci (acelasi lucru) trebuie sa aiba 18+. La cofetarie, bar, la ei acasa sa faca fiecare ce vrea.

QUOTE(Lolek @ 21 Jun 2005, 20:36)
distinsa Europa (recte Franta, daca nu ma insel) era cat pe ce sa interzica femeilor de religie islamica sa-si poarte lucrurile specifice pe motiv de "neasemanare". si Valentine, nu-i mai da cu mirobolanta America in latura ei sociala, gresesti. nu trebuie importat chiar tot de acolo, cu atat mai putin educatia de doi lei care se face pe plaiurile alea (cultura: zero, stiinte exacte: asa-si-asa, fara integrale ca-s grele si se scurtcircuiteaza neuronul republican fix inaintea procesului de votare - groaznic. vorbim despre medie, ok?)
*

Haha, ma faci sa rad. Educatie de 2 lei? Adica tu chiar crezi ca mai mult de 5% din absolventii de liceu la noi mai stiu sa faca o integrala la un an dupa terminare? Cultura: zero? Stiinte exacte? Te inseli amarnic. Sistemul lor de educatie este mult mai bun pentru medie decat al nostru. Mult mai bun. Si crede-ma ca stiu despre ce vorbesc aici, ca e domeniul meu de baza tongue.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
6 Pages « < 2 3 4 5 6 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 15:42
Forum Renault