Laguna si Mini
![]() ![]() |
Laguna si Mini
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Merced @ 5 May 2011, 21:40) @argonsi alea diesel de ce n-ar putea fi concepute sa aiba puterea maxima la turatii mai mari? Intreb pentru ca nu ma pricep. piese in miscare foarte grele, biele,pistoane, mai mari si mai grele decat la benzinare+ cursa pistonului mult mai mare. s-ar putea face si dieselurile sa se tureze ca benzinarele, dar n-ar rezista prea mult, si nici prea eficiente n-ar fi (motorina nu poate sa arda asa repede) |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Multumesc pentru raspuns!
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ba nene, un supercar precum Audi R10 urca pana la max 6000 rpm. Dar randamentul maxim, ca performante, îl are la 5000.
Lasati naibii turatiile alea incredibile pentru benzinare, la tractoare n-au nicio treaba cu performanta maxima. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Merced @ 5 May 2011, 21:40) Bine Cosmine, absolut de acord, si alea diesel de ce n-ar putea fi concepute sa aiba puterea maxima la turatii mai mari? Intreb pentru ca nu ma pricep. Din simplul motiv că motorina ARDE, iar benzina ... explodează! În momentul în care depășești un anumit număr de rpm nu faci altceva decât să arunci pe evacuare motorină nearsă ![]() 5 May 2011, 22:00: QUOTE(Markos @ 5 May 2011, 21:52) Lasati naibii turatiile alea incredibile pentru benzinare, la tractoare n-au nicio treaba cu performanta maxima. Ce ți se pare așa incredibil ca un motor pe benzină să ajungă la 7100 rpm? QUOTE Concept inovator de turație înaltă(HDZ) Răspuns instantaneu, agilitate fără egal: plaja largă de turații, care ajunge până la 8.700 min–1, este disponibilă într-o fracțiune de secundă. Dezvoltarea remarcabilă a cuplului, care își atinge maximul abia la 530 Nm, împinge mașina neînduplecat înainte. Totodată turațiile, similare sportului cu motor, permit performanțe suverane. This post has been edited by cosmin_2300: 5 May 2011, 21:00 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kamelot |
![]()
|
![]() the chariot Group: Members Posts: 140 Joined: 14 June 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Scuzati baieti poza mare...am incarcat-o pe un ftp si abia dupa ce am pus-o mi-am dat seama cat de mare e...in alte parti o miscoreaza automat cat sa intre in pagina.
Kruger nu te supara frate. Si eu sunt adeptul benzinei 100% dar am condus si dieselache de la seria 1 la X6 si nu mi-au lasat o impresie proasta. Din contra. Dar asta nu inseamna ca m-au dat pe spate si gata diesel imi scrie pe frunte. Cat despre pisicutele pe benzina si motoarele in 4 sau 6 bine intretinute...jos palaria. |
--------------------
BMW
seria 3 - coupe
1997 - 318is 140CP manelist? nici pe departe...doar 140CP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 5 May 2011, 21:58) Mai citeste odata ce-am scris. Ziceam sa lase turatiile ridicate în seama benzinarelor. La tractoare înseamna motorina arsa degeaba. Audi R10 ala e TDI V12. La fel si urmasul lui, R15 TDI V10. La 5000 de rpm obtin maximul de performanta (care e impresionant). This post has been edited by Markos: 5 May 2011, 21:08 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Da, îmi cer scuze, am înțeles eu greșit ... deh ... oboseala
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
hai ca v-a dat de lucru Catalin ..
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(Kruger @ 5 May 2011, 21:15) Daaa de unde!E odorizant ardelenesc pentru masini! Asta de la doctoru' cetire! ![]() QUOTE(cdadan @ 5 May 2011, 21:18) Cu toate ca ma impac destul de bine cu cazanu' meu apar si momente cand chiar imi vine sa fac si treaba asta!Da' ma calmez destul de repede ca oricum n-am bani de alta caruta in viitorii cativa ani.Zicea cineva candva urmatoarele:cand n-ai ce-ti place iti place ce ai! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
As servi cu cea mai mare placere niste odorizant din ala ardelenesc "D"D
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
merced: http://forum.softpedia.com/lofiversion/ind...hp/t494014.html pt aprofundare
![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
Mi-ati adus aminte de nea Romica, cu cele 7000 de ture pe coaja lui dizăl.
Asta e, i-au pus aia de la Mioveni turometru de benzinar ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
marian-j |
![]()
|
Iertata-mi fie ignoranta:cine-i nea Romica?
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Markos |
![]()
|
o legenda din SanRemo
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ala avea 1.4Mpi din cate tin eu minte.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
atunci îl confund cu altul.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
ma bag si eu.....la diesel degeaba ii aplici turatii extreme...dieselul are cuplul maxim la turatii mai mici decat banzinarul....
la e46 i-am dat 7000ture de multe ori si fuge grav de tot dar daca era diesel cred ca era dusa de mult la spital..... cosmin_2300,ca de obicei "off-line"de motorul diesel, dar stii sa ma dai la bula degeaba,nemernic mic ce esti ![]() "Timpul 3-Arderea si detenta-motor diesel Amestecul de aer cu vapori de motorina, comprimat intr-un timp foarte scurt, explodeaza, impingand pistonul din punctul mort superior in punctul mort inferior" deci cum este ? motorina arde si benzina doar explodeaza ? ![]() 5 May 2011, 22:51: QUOTE(cosmin_2300 @ 5 May 2011, 20:58) This post has been edited by sobolan: 5 May 2011, 22:51 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Amu' ca un cunoscator al agregatului de sub capota, doar l-am gadilat si pe la bujii, mie mi se pare ca tureaza usor pana in 4500 rpm inclusiv in treapta a 4-a, mai dezinvolt decat un TDI contemporan ca si vechime.
LE > Bucatzelu' avu' fix aceiasi reactie cand i-am aratat ''odorizantul ardelenesc pentru masina'' ![]() This post has been edited by dr_mKe: 5 May 2011, 23:47 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(sobolan @ 5 May 2011, 23:44) Ruginirea, arderea propriu-zisa, explozia sunt toate procese de oxidare. Diferenta intre ele se face in functie de timpul de reactie. Explozia este tot o ardere, foarte rapida. Motorina arde (sau explodeaza) mai incet decat benzina. |
--------------------
-
-
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
sobolan sunt tare curios cum ai turat tu dieselu la 7000:|
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Cu o manivela...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
sobolan, care crezi că e rolul acelor pct de suspensie? Sau pt tine trebuia să pun ghilimele? Am explicat în așa fel încât să înțeleagă toți, dar tu faci pe dășteptu' ca de obicei
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE la e46 i-am dat 7000ture de multe ori si fuge grav de tot dar daca era diesel cred ca era dusa de mult la spital..... Daca era dizel, intra in limitare la 5000 si gata. Restul sunt cai verzi pe pereti. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 08:48 |