Ce aparat de ras folositi?
![]() ![]() ![]() |
Ce aparat de ras folositi?
cristyz |
![]()
|
||
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Nu
am
1900
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Jilet Blu 3
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
deci DA!
|
--------------------
.
.
.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Meid in ciaina/rusia, anii '80
Ceva in genul astuia. aparat_de_ras_clasic.jpg ( Size: 62.06k ) Number of downloads: 908 Facute clar de comunisti, pentru ca nu-s doua la fel. Aveam vreo 3 acelasi model pe acasa, fiecare taie altfel. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
P-a lu' nevastă-mea după ce termină de ras fofoloanca...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Eu am un Wilkinson Quattro, de care eram foarte multumit. De citeva luni, insa, nu mai gasesc rezerve pentru el.
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
@marty. Asa am crezut si eu. Asa ca am facut testul cum trebuie. Am mutat aceeasi lama (nu noua, nu veche) de la unul la celalalt, am incercat setari diferite de strangere a lamei, tot tacamul. N-am mai incercat si sa fac permutari de piese
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Gillette fusion nu are nimeni?
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Nu stiu de ce nu ar taia toate la fel, ce reglaje sa faci? O singura chestie conteaza, unghiul dintre aparat si piele.
Eu folosesc briciul. ![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Am eu Fusion Power, Mach 3 Power si Mach 3 Turbo. Toate taie exact la fel, e diferenta doar de design, pret si marketing.
This post has been edited by Shush: 10 May 2011, 14:05 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bucatzel |
![]()
|
Pai la astea clasice, in functie de cat de tare strangi manerul, se inclina lama pe aparat. Lasata larg, e ca briciul. Stransa la maxim, nu poti sa te tai nici daca ai parkinson. Nici sa te barbieresti, dar asta-i alta problema.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Shush @ 10 May 2011, 15:03) Am eu Fusion Power, Mach 3 Power si Mach 3 Turbo. Toate taie exact la fel, e diferenta doar de design, pret si marketing. Nu taie la fel*. Am Mach 3 Turbo si Fusion Power; cu Fusion trebuie sa ma barbieresc de doua ori ca sa am acelasi rezultat ca la Mach 3. * - chestie subiectiva la urma urmei pentru ca fiecare are modul lui de a se barbieri. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cand ma "radeam" foloseam in ultima perioada asa ceva:
file_14_54.JPG Insa anul asta nu stiu sa fi urmat aceasta procedura. Intr-o perioada ma obisnuisem la doua-trei zile, acum m-am dezvatat In rest, cam la o saptamana jumate o tund cu o dracie de masina de tuns pe care am luat-o acum vreo doi ani cu vreo 8 lei din Auchan. O luasem la misto pentru tuns la subrat dupa ce din cauza rasului p-acolo mi-a iesit un furuncul nasol intr-o vara(foarte dureroasa zona ![]() O poza mica, alta n-am gasit: 1673_0_1300261488.jpg Spre surprinderea mea inca functioneaza si inca taie. Eu vroiam sa iau una de vreo 15 lei atunci, da' mi-a zis vanzatoru' ca s-au intors multi cu ele inapoi ca agatau, si mi-a recomandat-o p-aia de 8. ![]() Pentru cwaie am luat ultima oara un Blue II d-ala de le Gillette. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io folosesc o masinarie de tuns barba Panasonic. Arata ca o masina de tuns parul, doar ca e mai îngusta, evident
![]() panasonic_er240b.jpg This post has been edited by Markos: 10 May 2011, 14:22 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io am barba
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Dupa poza pusa de grec am realizat dupa ce a fost copiat primu' "aparat" de genu' asta pe care l-am luat dintr-un balci din Curtea de Arges prin 1998 daca nu ma insel. Arata cam la fel da' era o panarama. L-am rugat pe frate-meu sa ma tunda chipurile, zero, ca asa-mi placea, desi aveam ditamai pleata in cap. M-a tuns cat a putut pe la spate si in lateral, si dupaia s-au dus bateriile. Ghinion ca nici la magazin nu mai aveau si am ramas tuns ca un calugar d-ala franciscan. Si la rau sa fac baie ma duceam cu sapca in cap, cateva zile pana am ajuns in oras sa ma tunda un frizer pana la final.
![]() A fost buna ulterior cand o foloseam la cwaie, pan' s-a stricat. Periodic il rugam pe un vecin care-si luase camera digitala sa-mi incarce doi acumulatori, omu' intelegea despre ce e vorba. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu folosesc un philips din-ala electric cu trei capete.
Nu rade ca lama, dar nici nu ma mai tai cand ma barbieresc. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Merced @ 10 May 2011, 15:27) A fost buna ulterior cand o foloseam la cwaie, pan' s-au stricat. condoleante, îmi pare rau.. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Colectia mea :
2010_12_18_15.33.56.jpg ( Size: 131.7k ) Number of downloads: 886 Nu prea stie lumea ce cadouri sa imi faca ![]() ![]() This post has been edited by Shush: 10 May 2011, 14:36 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Merced |
![]()
|
Citeste mai atent domnule Markos.
Daca era cum zici tu, erai sigur invitat la pomana. Trebuiau si masline pe masa... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Gilette Fusion Power. Am aceeasi rezerva de prin ianuarie si inca taie la fel..bine n-am nici cine stie ce barba, ma rad la 2-3 zile
o spuma de ras buna imi recomanda cineva? ![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Aia gri de la Avon.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 10 May 2011, 15:09) Am Mach 3 Turbo si Fusion Power; cu Fusion trebuie sa ma barbieresc de doua ori ca sa am acelasi rezultat ca la Mach 3. Imi pare rau. Mergi cu Fusionu'n service. Si io am trecut de la prima la a doua si nici nu incape comparatie. E diferenta ca de la cer la pamant. QUOTE(Markos @ 10 May 2011, 15:31) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Merced @ 10 May 2011, 15:14) I-auzi la cipandeilu. ![]() QUOTE(ArtVandelay @ 10 May 2011, 15:44) Gilette Fusion Power. Am aceeasi rezerva de prin ianuarie si inca taie la fel..bine n-am nici cine stie ce barba, ma rad la 2-3 zile Eu cu o rezerva ma barbieresc de 4 ori. Ca a 5-a ma chinui fara rezultat. Acelasi lucru e valabil si pentru aparatele alea cu mai putine lame. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
doar rahatii se rad cu lopata de pe trotuar. barbatii se barbieresc.
|
--------------------
*
*
*
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 18:22 |