Internet mobil, need help
![]() ![]() ![]() |
Internet mobil, need help
ArtVandelay |
![]()
|
||
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|||
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Vezi ca e la zapp un pachet frumusel cu net nelimitat 3 luni, ca un fel de cartela. fara abonament, fara obligatii. doar o limita de 5 GB download, parca. Daca depasesti, scade la 128kbps pentru luna respectiva. Chiar si asa, e destul pentru messenger. Mai poti incerca si la vomafone sau oranj dar la ei e numai cu abonament.
Daca poti, fa-ti un "upgrade internet" la abonamentt, si iti folosesti telefonul drept modem. Vezi ca trebuie anuntat cam cu o luna inainte. This post has been edited by razvanamza: 14 Aug 2009, 07:01 |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
La Orange ai putea gasi o varianta, pentru proba 15 zile. Daca nu-ti convine predai echipamentul primit si nu ai nicio obligatie de plata, daca nu-l predai iti trece automat serviciul in abonament.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
15 zile nu imi e suficient
razvanamza, cam cat costa la zapp chestia? |
--------------------
Ford
focus
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
ArtVandelay |
![]()
|
sazbagi..
ceva mai ieftin nu exista? ![]() |
--------------------
Ford
focus
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
cartela prepay, orange sau conex, si activat internetu pe mobil. Cuplezi magaoaia prin blustutz la calculator si gata... cand eram in delegatii la bucuresti si nu aveam net foloseam telefonul pe post de modem. Cu 2-3 euro aveam net o saptamana (yahoo si mailu). Dupa ce ti-ai facut treaba sau pui la pastrare cartela (o incarci numa' cand expira, si atunci cu minim posibil) sau o faci cado'
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ArtVandelay |
![]()
|
Cat te taxeaza pe minut la Orange?
![]() |
--------------------
Ford
focus
|
Alydor |
![]()
|
nu te taxeaza pe minut ci pe mega downloadat. Poti sa stai 4 zile pe mess, daca nu vorbesti cu nimeni si nu faci transfer de fisiere, te costa undeva pe la 0.02 eurocenti (cat ii ia pentru transferul facut la conectare)
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu am abonament mobile internet dar nu la orange 2 euro pe 10M pe luna ce se depaseste este ceva in genul 20 eurocenti pe 1M dar imi ajungcei 10 pe o luna , de multe ori intru pe messenger si navighez pe net si nu ii consum pe toti
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 14 Aug 2009, 10:43) nu te taxeaza pe minut ci pe mega downloadat. Poti sa stai 4 zile pe mess, daca nu vorbesti cu nimeni si nu faci transfer de fisiere, te costa undeva pe la 0.02 eurocenti (cat ii ia pentru transferul facut la conectare) Suma respectelor, Alydor hmm..misto ![]() pai si alta posibilitate in afara de bluetooth nu e? ca am impresia ca nu imi merge bluetooth-ul la laptop. sau nu are. sau nu am instalat eu driver-ul cum trebuie, in fine.. prin cablu de date nu se poate? |
--------------------
Ford
focus
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
In mod normal da, iti trebuie driver pentru modem-ul telefonului.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Nu ai precizat cum o sa folosesti internetul mobil. O sa navighezi direct de pe telefon, sau o sa conectezi telefonul la laptop. Daca vrei sa folosesti pe o luna de pe telefon - poti intra pe messenger si de pe telefon, daca ai ceva cu symbian e perfect, si in cazul asta te poti folosi de apn wap. Daca esti pe cartela poti sa activezi pentru o luna orange wap unlimited, costa vreo 3-4 euro, nu stiu detalii, fiindca n-am fost niciodata pe orange. A, si chiar si prin apn wap de la orange poti sa te conectezi la laptop, dar iti trebuie site de proxy sau vezi ca are si orange optiune de apn internet, dar e putin mai scumpa.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
De pe laptop vreau sa intru pe net..nu de pe telefon..si nu am telefon cu symbian
|
--------------------
Ford
focus
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Suni la orange si iti activezi o optiune de internet mobil - http://www.orange.ro/abonamente-date/mobile-internet-ro.html
Folosesti un cablu de date sau un dongle bluetooth ca sa legi laptopul la mobil si sa il folosesti pe acesta din urma ca modem (functionaeaza cu 99% din telefoanele de pe piata). Dupa ce nu iti mai trebuie , suni la orange si iti dezactivezi optiunea de internet mobil si gata ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Alydor |
![]()
|
un dongle BT e vre-o 30 de ron. Numai vezi ca iti va trebui si un alimentator pentru telefon... ca mai mult de 4-5 ore nu te tine bateria
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
ArtVandelay |
![]()
|
ce naiba e ala? eu am adaptor bluetooth, o chestie pe care o infig in usb si imi scot pzoele de pe telefon cu softul ei
![]() ![]() |
--------------------
Ford
focus
|
Alydor |
![]()
|
ala e...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Scuze, am postat amandoi in acelasi timp, si n-am vazut ca ai scris ca vrei sa folosesti pe laptop. Intr-adevar, cea mai simpla si ieftina optiune e sa activezi un serviciu de date de la orange. Daca vei merge intr-un loc in care ai acoperire 3G sau 3,5G, si telefonul suporta, e mai bine sa folosesti cablul de date, fiindca economisesti si energia consumata de bluetooth, unele telefoane se incarca la usb, nu nokia, poti sa profiti la maxim de viteza modemului. Chiar daca il folosesti doar pentru messenger, daca vrei sa deschizi o pagina de site, de exemplu Dacia Club, se simte viteza mai mare. Succes. Foarte avantajos la Orange fata de Vodafone e ca Orange are si EDGE.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Cum e treaba cu internetul mobil acum? Eu as avea nevoie doar pentru 2 luni, ca dupa plec din RRomania. Si sa mearga pe la tara, zona beius, ca trebuie neaparat sa imi verific niste mailuri...
![]() Cel mai ok pentru asta, din cate citesc aici, ar fi Zapp, cu aprox 2x0 ron. (judecand dupa harta de la acoperire, ar trebui sa mearga unde vreau eu... sper sa fie asa) Sunt oferte mai bune la Vodaf, Orange? De cand toti ne casatorim pe munte e mai buna "calitatea" netului mobil de la Vodaf sau e tot la fel, doar cu reclama mai buna? This post has been edited by eXtenSion: 8 Jul 2010, 12:28 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
La Zapp nu e cu abonament? La Vodafone ai varianta cartelei de Internet (incepand de pe la 5 euro fara TVA), probabil o solutie mai buna daca zici ca ai nevoie doar ca sa verifici mail-ul si pleci din tara in curand.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
email-ul se poate verifica si folosind telefonul...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
bmw - Nu, la zapp e preplatit. Si cica faci ce vrei dupa ce expira alea 3 luni, poti sa faci pauza si sa incarci dupa, poti sa nu mai incarci. Suna interesant. Am adaugat niste preturi de la vodaf. si pentru 3 luni tot cam asa iese.
Merci Maersk, chiar ca nu stiam, m-ai luminat! E o placere sa verifici mailuri cu poze, tabele, grafice pe telefon. Daca voiam sa verific de pe telefon, spuneam ca vreau sa folosesc telefonul, nu? |
--------------------
facebook
groups
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu ma bula, telefonul poate fi folosit ca modem, pentru a avea internet pe orice PC sa-ti verfici comentariile pozelor postate pe ogrish si tabelele de curent trifazat.
|
--------------------
-
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Depinde de telefon...daca are unul fara 3G sta pana la Sfantul Asteapta sa incarce o pagina cu multe imagini. Eu mai folosesc 5220 uneori sa verific mailul si e un chin - paginile fiind formatate pentru mobil, nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi pentru PC.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Tu ai impresia ca eu folosesc viteza 3G in mijlocul oceanului? Sau pagini optimizate pentru mobil? Si merge rezonabil...
Nu-i nimic, sa sea 250 RON pt 3 luni... BTW, era cineva la Bursa de oferea gratis un abonament Vodafone si modem de date, si parca mai avea putine luni de contract... |
--------------------
-
-
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Wow, incontinuu ma uimesti... sa il folosesc ca modem, wow! Nici asta nu stiam, pacat ca e o idee si mai ... decat sa verific mailul pe telefon.
Oricum, pentru ideea cu bursa chiar multumesc, ma voi uita. |
--------------------
facebook
groups
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pe tine te uimește chiar și marinalu' așa că ce să ne mirăm. A fost o idee chiar deșteaptă să încerci activarea temporar a unei opțiuni pentru net, da' dacă lumea are idei puține și pe deasupra și fixe e nasol..
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
Cartela internet de la vodafone. Detalii de acoperire pe www.vodafone.ro/acoperire. Daca ai nelamuriri vezi si aici http://www.daciaclub.ro/Internet-mobil-t67722.html
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:17 |