logan vs solenza, as vrea un sfat in a mi cumpara prima masina
![]() ![]() ![]() |
logan vs solenza, as vrea un sfat in a mi cumpara prima masina
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Intr-adevar, o Solnita sau o Supernova se comporta mai bine in viraje (sa zicem Dealu Negru) insa ca stabilitate la drum lung (A2), loganelu iese pe plus... nu mai zic de faptul ca daca se monteaza o suspensie mai dura si se coboara cu foarte putin, Loganelu incepe sa castige fara probleme pe aceeasi zona(Dealu Negru)...
Doar ca voi uitati ca nici Loganul, nici Solenza si nici Supernova nu au fost facute pentru performante... ci pentru consum, pret si utilitate... |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Bun, ne-am lamurit cu sfaturile, constat ca totusi nu e o problema specifica de logan, drept urmare se inchide.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:26 |