Biciclismul, otrava pentru organism!, cu bicicleta in masina
![]() ![]() ![]() |
Biciclismul, otrava pentru organism!, cu bicicleta in masina
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
si barfu'n doua (ore)
![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De la pitesti pina la punctul de plecare (iesirea din satul Bradet, la bariera de unde incepe drumul forestier) se face o ora, prin curtea de arges (spre campulung pina la Musateesti, stinga in susul vaii spre Bradet). Cei care merg legal pot face mai putin
![]() Pe bicicleta facem citi kilometri ne simtim bine. Doar e plimbare. Partea de drum aflata in stare buna are cam 25 de km. Ca timp, de dimineata si pina spre 4-5, sa aiba lumea timp sa se intoarca acasa. Deci presupune prezenta a ceva mincare in rucsac, nu sint chioscuri pe drum. ![]() Ziua e lunga, nu-i nici o graba. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Prin Curtea de Arges e ocol mare. E mai scurt de la Merisani dreapta direct spre Malureni/Stroiesti/Valsanesti etc. cu vreo 15km, e mai putin circulat de masini, un radar am vazut toata viata p-acolo, e drum judetean reabilitat relativ recent si asfaltul e foarte ok. Chiar si pana acolo se mai poate face un mic ocol tot pe judetean, eu p-acolo ma bag ca sa nu mai fac rovinieta, pe la Budeasa, Valea Marului, si iese drumul asta fix in cel mentionat mai sus. Combinatie perfecta fara politie, dar e de mers cu grija daca sunt pe drum tot felu de babe, copii si asa mai departe.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Merced @ 27 Jun 2011, 17:41) Ce, sa faci primu' milion?QUOTE(Merced @ 27 Jun 2011, 18:39) Si un butoias de tuica. Si lasati bicicletele acasa. Si va duceti cu RATA.27 Jun 2011, 19:02: QUOTE(Merced @ 27 Jun 2011, 18:59) Gerontofilule!This post has been edited by Marty: 27 Jun 2011, 18:02 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ne mai oprim, mai salutam o baba..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Care stie, sa faca traseul aicisa, sa vaza si ochiu' meu... http://www.bikemap.net
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
nu e asta?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu e Rata. Daca troscanesti o tuica in prima jumatate a zilei, pina la intoarcere nu se mai cunoaste.
Cine sa care gratarul? Facem frigarui la tepuse ![]() Nici eu nu vreqau pe coclauri, bicicleta mea are 17 kile ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
Uite traseul! Partea marcata are 15 km.
Vis a vis: pe harta ta nu figureaza drumul. Nu c-ar conta, ca nu stiu sa pun semne pe ea ![]() Marty: daca Markos a dat 15 bulioane pe una de 16 kile ![]() This post has been edited by corbex: 27 Jun 2011, 18:44 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Tataie...planuiti o vizita la Iasi?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
Pina schimb viteza a 18-a, sintem la Ticau.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Pun vinul la rece si fac focul?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Martinezule eu inca am impresia ca tu vrei sa-mi zici ceva pe messenger, ca altfel nu inteleg post-urile tale care merita un celebru deja report.
![]() Bai batraneilor, ne riscam ma la asta? Imi pare super misto, de ani de zile tot zic ca fac drumul asta, cu masina cica n-ar mai fi practicabil. This post has been edited by Merced: 27 Jun 2011, 19:21 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
Ma gandeam sa filmez un pic în timp ce pedalam, dar mi-e ca se oftica Valy Multescu
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 27 Jun 2011, 19:36) Uite traseul! Partea marcata are 15 km. Vis a vis: pe harta ta nu figureaza drumul. Nu c-ar conta, ca nu stiu sa pun semne pe ea ![]() Baga direct trakul din gps. Sa fie format gpx sau kml 2706m.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 27 Jun 2011, 20:17) Martinezule eu inca am impresia ca tu vrei sa-mi zici ceva pe messenger, ca altfel nu inteleg post-urile tale care merita un celebru deja report. ![]() Bai batraneilor, ne riscam ma la asta? Imi pare super misto, de ani de zile tot zic ca fac drumul asta, cu masina cica n-ar mai fi practicabil. Sa-l faca Merced, am vazut ca stie. Stie si traseul. Bradet-baraj Valsan La chestii d'astea sint ca aia care aprind lumina pe scara ca sa vada soneria de la LFS ![]() Merced: Drmul ala e plini de bolovani pe partea unde panta e mai mare. Nu prea e de biciclete aflate sub funduri fine. Fa-l cu masina, e practicabil, daca trec masini cu busteni, trec si limuzine perjo. Nu te lua dupa loganari, pentru astia nici un drum nu-i suficient de bun. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Hai bre ca oricum pe partea abrupta nu cred ca urca niciunul pe ea. Eu l-as face, inspre barajul de pe Valsan e prea banal. Avem toata ziua la dispozitie, nu facem noi 50 km dus-intors?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
Pe bolovani sa te duci tu.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Roaga-l pe Boc sa faca autostrada pana atunci. Bolovani sunt si pe drumul normal oricum.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Drumul de pe vale e excelent pentru biciclete. Drumul spre Vidraru nu e de amatori. Cind zic bolobani, ma refer lq bolovani liberi si multi, neingropati nici macar partial in pamint. Nu-s mari, doar desi. Si asa e greu la urcus, daca mai pedalezi si prin ei, iti dai duhul. Intr-o buna zi o sa te iau cu masina pina acolo si te las sa urci cu bicicleta. Iti tin scorul din masina. Nasol ca nu-i semnal, nu se prinde 112.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Cum vreti voi...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
corbex |
![]()
|
Nu de vrut e vorba, e pacat sa stricam buna dispozitie prin exces de efort. Uite, putem merge pe Valea Rea, acolo n-ai fost, e la fel de frumos si, pina la baraj, drumul e la fel de bun.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Tu stii mai bine. Nici eu n-aveam pretentii sa urc pe ea p-acolo, doar ca distanta mi se pare in regula si daca e sa urc pe langa 20 din aia 50 de kilometri. O sa ma duc cand bag o tura pe la tara weekendul celalalt, ca mie imi place si excesul de efot.
![]() Oricum ca idee nici sa lasam masina la bariera si sa mergem pana la baraj(cel de pe Valsan) si inapoi nu merita, ca e drum de facut in 2 ore, dus-intors. Eu ma gandeam sa mergem mai mult, nu neaparat ca distanta, ca timp, sa pierdem ziua p-acolo, macar 6-7 ore. Daca-i vremea buna, zona e frumoasa. Si daca nu-s urcari nenorocite si mai bine. Intr-adevar n-am fost pe Valea Rea. Sa inteleg ca tot p-acolo se merge in directia asta? |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 19:36 |