Stepway, merita?
![]() ![]() ![]() |
Stepway, merita?
zanzie |
![]()
|
||
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
||
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Tataie: Nu e bune, alea e cu mortuarele praf.
This post has been edited by DragosP: 6 Jul 2011, 14:40 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 6 Jul 2011, 14:41) fi v-ar kilomteriii ai naibii sa va fie, pusesem doi de iiii initial, dupa care am editat. Cred ca la mine facea referire cosmin cand a scris asa, sau cel putin ma simt cu musca pe caciula ca ai prins postu needitat. This post has been edited by neumann: 6 Jul 2011, 14:41 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cosmin_2300cmc a scris pentru ca asa e citatul din clasici, cu doi i.
This post has been edited by corbex: 6 Jul 2011, 14:42 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 6 Jul 2011, 15:32) Îți recomand o canistră de benzină, custom feature pentru 4x4 by Dacia. Parcă doreai 4x2 mai înalt, acum deja cauți 4x4 la 12 mii. Mâine poate ai nevoie de elicopter la 6 mii, e drept că e doar 2x2, dar are gardă la sol reglabilă. Nu e asa grea, iar selectorul de transmisie ar trebui sa fie destul de performant. N-as zice ca va consuma cu mult mai mult (un litru?) decat un megane 1.6 16v. |
--------------------
...
..
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Catalin, multumesc pentru marele plus pe care l-ai adus discutiei. Ti-as fi recunoscator daca n-ai mai adauga nimic.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pe sosea normala, cam asa, daca nu sari de 100, pe macadam cred ca diferenta-i mai mare chiar la mers normal.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
depinde ce macadam, la viteza mica coefiecientul aerodinamic nu e asa important, din cate stiu. Bine, daca vrei sa zici cu 4x4 cuplat, atunci e normal sa consume ceva mai mult. Da si cand iesi din zapda iarna fara sa dai la lopata
![]() |
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
Ma gindeam la rotile mai late, suspensiile mai rigide. Poti fi obligat sa folosesti trepte inferioare mai des.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu din cauza consumului va avea nevoie de canistră...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Da, foarte finuta poanta, ca sa-i dau foc. Repet, ti-as fi recunoscator daca nu m-ai mai ajuta.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai gânduri bune, dar nici la asta nu mă refeream. Dă avansul, te prinzi tu mai târziu...
|
--------------------
-
-
|
|
neumann |
![]()
|
@catalin, a scris engajietu' ca dastar n-ar fi buna ca n-are android?
|
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
Glumeste, dom'le! Nu fii susceptibil! Vezi doar ca toata lumea se ia de masinile tuturor. Cit timp nu se trece la cea de-a doua nevasta, e ok!
This post has been edited by corbex: 6 Jul 2011, 15:00 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Singura glumă e marca Dacia.
|
--------------------
-
-
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
felicitari colegu!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Frustrat rau e marineru nostru.
![]() ![]() This post has been edited by bion: 6 Jul 2011, 17:39 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Da mă, bună paralelă, făcută de un paralel.
E ca și cum ai zice că o sticlă de Bucegi e mai bună decât una de Jack Daniel's, pentru că în România se vinde mai bine. Edit: replica era pentru afofis, a cărui postare s-a evaporat între timp. This post has been edited by C a t a l i n: 6 Jul 2011, 20:13 |
--------------------
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 6 Jul 2011, 14:05) care bre? asta.. ? 1388 - civic honda rice.jpg ia si pt mine 2 si da-le foc , ca is la oferta ![]() oricum misto de tot comparatia, probabil de aia honda e prin coada clasamentului in europa la vanzari. ![]() This post has been edited by aphophis: 6 Jul 2011, 20:16 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(corbex @ 6 Jul 2011, 15:42) ![]() Da corbex, d-aia am scris cu 2 de iiiiii ![]() Linkurică văzuse alt post în care (din grabă ... sau mă rog, pentru că nu știu să scriu ![]() Fiind la muncă, teoretic nu am voie să frec menta pe DaciaClub (practic termin destul de repede ce am de făcut și apoi stau liniștit pe net), d-aia mai fac greșeli gramaticale sau las fraze neterminate ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 7 Jul 2011, 08:17 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Si-am platit avansu'...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
cand vine masina?
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Repede, ca era pe stoc. Cam 2 saptamani, sa rezolvam si cu tichetele rabla.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
zanzie |
![]()
|
S-o stapanesti sanatos. Si sa-i bagi doar benzina si talpa!
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Multumesc! (nu tie, delfi
![]() This post has been edited by BlaueCorsa: 7 Jul 2011, 10:31 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Ti-o dadeam pe-a lu taica-mio, gata rodata, are 1 an, Laureate 4x4 benzina... Deceptie la consum
![]() |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.695 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Dsign @ 7 Jul 2011, 15:01) Laureate 4x4 benzina... Deceptie la consum Nu se poate, cum sa consume dusterul? Eu am auzit ca de fapt se umple rezervorul cand mergi cu ea ...![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:54 |