Autocolant www.daciaclub.ro - www.reno.ro, Autocolante forum
![]() ![]() |
Autocolant www.daciaclub.ro - www.reno.ro, Autocolante forum
vead |
![]()
|
||
vechi Group: Members Posts: 184 Joined: 22 August 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan1.4 laureate
2005
- tm09zzz Timisoara
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Si eu unul (sunt din Galati , daca poti trimite prin posta ti-as fi pe veci recunoscator) . Contra cost bineinteles !
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
Eu am vreo sansa sa ma lipesc de una bucata autocolant?!? ..Medias/Sibiu.
|
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
Overclocker |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 23 July 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu sunt din CJ... de unde pot sa procur unul "gata de lipit" ???
|
--------------------
Dacia
Solenza Europa
2004 1.4MPI
- CJ-08-ZYP Anything can be overclocked...
|
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
oamenilor va trimit separat. doar dati-mi adresele pe privat.adresa completa, nume si am sa va anunt cand le depun la posta. astept sa se stranga mai multi ca sa nu fac o mie de drumuri la posta si sa completez in fiecare zi mandate postale.
This post has been edited by GABONE77: 8 Nov 2005, 23:26 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
FuRsEc1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 11 November 05 ![]() |
Vreau si eu unul.
|
--------------------
Dacia
Supernova 2003
- NFSMW
|
|
GABONE77 |
![]()
|
joi cel tarziu am sa pun alea la posta. cine mai vrea imi spune pana miercuri. pt cei din provincie. pt cei din Bucuresti lasati un mesaj pe privat. mai am f putine si vreau sa scap de ele. initial au vrut mai multi, unii nu au mai dat un semn de viata de atunci asa ca vreau sa scap de ele sunt facute toate din banii mei.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
sechi |
![]()
|
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
Desi am mai anuntat asta, ma repet:
Pentru cei din Craiova sau pentru cei care ajung in Craiova, am eu autocolante. |
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Vreau si eu 2 in Galati.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Fratilor, care faceti si ramaneti cu ele in plus, cumpar si eu. Un mesaj pe privat si am sosit (Bucuresti sau pe langa). Bafta!
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Overclocker |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 23 July 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
L-am primit si l-am lipit... mai greu cu bulele de aer
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
2004 1.4MPI
- CJ-08-ZYP Anything can be overclocked...
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Bule ca bule ... dar da bine
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
GABONE77 |
![]()
|
pe aceasta cale va anunt ca nu mai am nici un autocolant. daca mai exista doritori pe viitor pot sa repet faza. totusi trebuie un minim de 10-15 persoane. numai bine!
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
QUOTE(OVIDIUS @ 14 Dec 2005, 13:37) Cred ca te-ai grabit. Eu l-am lipit incet, pe orizontala, a iesit perfect. Daca ai bule si te deranjeaza, inteapa-le cu un ac... 1.SE CURATA FFFF BINE SUPRAFATA LUNETEI 2.SE STROPESTE CU UN SPRAY CU APA SUPRAFATA (NU FACETI BALTA! PICATURI FINE!) 3.SE APLICA AUTOCOLANTUL DE LA MIJLOC CATRE MARGINI SCOTAND BULELE DE AER SI PICATURILE DE APA PIN PRESIUNE CU O CARPA CURATA SI USCATA, CU MISCARI SPRE MARGINILE AUTOCOLANTULUI 4.DACA MAI RAMAN PICATURI SUB AUTOCOLANT EXISTA SANSA CA SOARELE SA LE FACA DISPARUTE, DACA AUTOCOLANTUL E DESTUL DE POROS cel putin la autocolantele din comert algoritmul asta merge |
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Vreau si eu autocolant. Daca totusi nu ne adunam destule persoane, poti sa imi dai un pm sa un mail cu autocolantul in format electronic urmand apoi ca eu sa ma duc intr-un mall ceva sa mi-l fac ?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(alex @ 6 Feb 2004, 18:44) E mesajul #11 |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
" Pentru Bucuresti, gasiti firme care sa va faca autocolantul pe strada Viitorului si pe Eminescu. "
Mai exact ??? |
--------------------
.
.
|
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Se mai face vre-o lista pentru comanda de autocolant ? Si cu ocazia asta poate reusesc si eu sa vin cel putin la o intalnire . Apropos , tot joi , la Academia Militara este ? Pe la ce ora ?
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
GABONE77 |
![]()
|
inatlnirile nu se mai tin de mult timp din pacate. se mai face lista daca mai vor dar ma indoiesc.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
FLP |
![]()
|
Am acum fisierul pentru autocolant insa nu am gasit pe nimeni care sa lucreze asa ceva. Am fost in mall, carrefour, Unirea si nimic, are cineva idee unde pot gasi o firma care sa faca asa ceva ?
|
--------------------
.
.
|
GABONE77 |
![]()
|
iti trebuie o tipografie care sa faca serigrafie. eu cand am facut am facut un nr mai mare de bucati. asa pt una doua nu stiu unde sa te indrum.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
Lithium13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 25 December 05 ![]() |
trebuie sa imi fac si eu ca de primit de la altcineva nici o sansa ...stau in judetul botosani ...mun dorohoi ...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
1.4 mpi Preferance
- BT 01 xxx
|
|
claudiu mdm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 January 06 ![]() |
As dori si eu un autocolant( negru cu text alb) pentru luneta+ parbriz , daca se poate. Am o nova!
Astept vesti, Claudiu Constanta ![]() |
--------------------
Dacia
Nova GTI
- CT 16 MDM
|
|
GABONE77 |
![]()
|
ia-ti fisierul sursa in format corel de aici : sursa fisier autocolant si fa-ti in constanta la o firma care face serigrafie. e cel mai indicat. din Bucuresti slabe sanse sa iti trimita cineva. eu am facut dar nu mai am si oricum scrisul era alb iar emblema albastra. bafta!
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
balamuc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 20 November 05 ![]() |
In Bucuresti nu mai are nimeni?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- B Dacia SN Europa feb 2002, 48.000km.
Modificari fata de dotarile din fabrica: inchidere, alarma, boxe+casetofon, turometru, ceas de bord, bricheta, bord albastru + multa valoare sentimentala :) |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
as vrea si eu pentru Bucuresti... in targ nu au decat foarte mici cam la 15cm/3cm
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
LYM |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 194 Joined: 18 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu unul.
De unde pot sa-l iau si cat costa ? Bucuresti |
--------------------
Dacia
1310
- GJ-15-LYM
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 08:24 |