Autocolant www.daciaclub.ro - www.reno.ro, Autocolante forum
![]() ![]() |
Autocolant www.daciaclub.ro - www.reno.ro, Autocolante forum
cristyyy2003 |
![]()
|
||
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|||
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
sper ca nu la ala cu Furiosu' te referi
![]() ontopic - pe interiorul lunetei este mult mai weatherproof |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
nephis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 September 05 ![]() |
sunt de acord cu matkatweb. bine fiecare il poate pune unde doreste ca doar e masina lui.
autocolantul nu e de reclama e doar de ..................camaderie. suntem prieteni pe forum, putem fi prieteni si in trafic si daca ne vom da silinta sa fim si soferi buni sigla autocolantului va onora detinatorii ei.... parerea mea......... |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
- B 52 G **Renault Symbol Fidji 1.4 // B 52 ???**
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(madkatweb @ 10 Mar 2006, 12:16) Salutare! off: Furiousul vine de la numar On: Ideea era de un autocolant de exteror pentru cei care au geamurile ori ionizate ori cu folie ori pur si simplu nu vor sa il puna pe interior. Aici gasiti un alt loc de amplasare: Bitmap_in_DACIACLUB_CRISTI_2.jpg ( Size: 229.06k ) Number of downloads: 59 Se baga cineva? |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(cristyyy2003 @ 9 Mar 2006, 23:14) Eu vreau sa imi fac asa: Bitmap_in_DACIACLUB_CRISTI_DC.jpg ( Size: 222.4k ) Number of downloads: 117 Va place? Poate ne strangem mai multi sa facem mai multe. Cristi Eu vreau, cati bani costa si cum intru in posesia lui? |
--------------------
.
.
.
|
|
ToPser |
![]()
|
![]() Tico`s Master Group: Members Posts: 161 Joined: 9 June 05 From: Medgidia ![]() |
cum pot face si eu rost de un autocolant cu daciaclub ? vin la prima pe 1 poate reuseste cineva sa-mi dea si mie unul acolo bineinteles contracost ! salutare
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
2005
- 21 YNE Audi A ocho , quattro dos , benzinas.
|
|
nephis |
![]()
|
QUOTE(ToPser @ 26 Mar 2006, 16:03) cum pot face si eu rost de un autocolant cu daciaclub ? vin la prima pe 1 poate reuseste cineva sa-mi dea si mie unul acolo bineinteles contracost ! salutare da-i si tu un PM lui medkatweb cu cate autocolante vrei si poate ne strangem mai multi sa putem sa dam comanda pentru autocolante. pana acum sunt 6 inscrisi. e bine sa vorbim cu acelasi om ca sa poata sa le faca si nu se le dispersam la mai multi ca asa ajungem greu sa le facem. pentru cei care mai vor autocolante a-ti inteles????? raspunsul este: PM la medkatweb |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
|
|
raptordivx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
De 2 ani va rog sa imi trimiteti si mie un autocolant pentru luneta spate cu dacia club .. platesc am inteles ca e 100.000. Sistem ramburs... cum vreti voi . Poate ma ajuta si pe mine cineva.
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.6 16v / concorde
- SV-10-SIS Vreau LAGUNA 2 :D
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
te adaug pe lista si cand se face numarul si dau la facut va anunt pe toti...
|
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
nephis |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
|
|
raptordivx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
Hai copii ca imi creste barba ..vand masina .. ajunge la fier vechi .. imi iau ZKR .. si autocolantul tot nu mai vine
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.6 16v / concorde
- SV-10-SIS Vreau LAGUNA 2 :D
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
linisteste-te, m-am inscris si eu. am dat un pm lui madkatweb
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
madkat |
![]()
|
@ wolfin - am dat reply la mesajul tau si a aparut mesajul:
There is no such member - please check the name entered and try again. This personal message has not been sent WTF ? |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
wtf si eu. pai cum facem?
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
XMihai |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
madkat |
![]()
|
stai linistit - esti in lista - @wolfin
zilele aste o sa vad poate le dau la facut - va dau mp la toti sa va zic |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
nephis |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
se mai aude ceva?ca imi vand dacia pana faceti voi:))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
mai are rost sa spun ca vreau si eu unul de exterior?
![]() |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
mirceattl |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 16 January 05 ![]() |
Madkatweb, ti-am trimis un PM. M-ai luat si pe mine in evidenta cu un autocolant? Multumesc.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2023
|
|
DHL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 10 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Vreau si eu un autocolant pentru luneta ( de interior) cu scrisul galben in cel mai rau caz alb.
Cand se fac si cum putem intra in posesia lor? |
--------------------
DACIA
Logan
Laureat 1.4 GPL
- B 75 VTV Logan 1.4 MPI GPL + Clio 1.2 MPI + Kawasaki KLE500
|
|
nephis |
![]()
|
QUOTE(DHL @ 20 Apr 2006, 19:37) Salut! Vreau si eu un autocolant pentru luneta ( de interior) cu scrisul galben in cel mai rau caz alb. Cand se fac si cum putem intra in posesia lor? daca vrei un autocolant crezi ca poti citi macar sfarsitul topicului? acolo gaseai raspunsul. dar se vede ca nu ai citit asa ca iti spun eu: PM la madkatweb si astepti confirmare de primire de la el. spui cate autocolante vrei si gata. ce simplu e! trebuie doar sa vrei................ PS ti-am raspuns asa pentru ca nu pot sa-ti trimit PM (sorry moderatorilor - mesajul de eroare "normal" << no such member...etc>>) |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
|
|
wolfin |
![]()
|
lasa omu in pace, facea si el pregatirile de Paste.
un Paste fericit, lumina in casa si suflet |
--------------------
pegas
3120
|
|
madkat |
![]()
|
vin cu o veste proasta... din cauza unor probleme de ordin tehnic (la tiparnita de autocolant unde aveam eu o cunostinta) sunt nevoit sa aman pe o perioada de (ziceau ei) intre 2 sapt si o luna (pana le vine nus'ce piesa)
timp sa caut la altii nu am - daca cineva are o alta posibilitate ii stau la dispozitie cu lista de doritori pe mp daca nu va anunt cand se pot da la facut |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
wolfin |
![]()
|
no problem. asteptam
|
--------------------
pegas
3120
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Pot sa ma inscriu si eu, sau este tarziu? Daca este intr-adevar tarziu as dori macar fisierul (parca era un corel draw) sa incerc eu cu el la o serigrafie.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
koki |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 29 December 05 ![]() |
vreau si eu un autocolant de preferat de exterior (pe sticla sau tabla nu conteaza:) ) multumesc!
daca e alb/negru cu atat mai bine ![]() This post has been edited by koki: 14 May 2006, 10:24 |
--------------------
dacia
1310
- b 31 dog
|
|
ksi_id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 16 April 05 From: timisoara ![]() |
Si eu...
![]() |
--------------------
vw jetta
1800cmc 90hp
1992
- TM 18 KSI
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 11:49 |