Autocolant www.daciaclub.ro - www.reno.ro, Autocolante forum
![]() ![]() |
Autocolant www.daciaclub.ro - www.reno.ro, Autocolante forum
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(cristyyy2003 @ 11 Mar 2006, 12:00) Salutare! off: Furiousul vine de la numar On: Ideea era de un autocolant de exteror pentru cei care au geamurile ori ionizate ori cu folie ori pur si simplu nu vor sa il puna pe interior. Aici gasiti un alt loc de amplasare: [attachmentid=21846] Se baga cineva? Eu nu vad pozele !!! De ce ?? vreau si eu un autocolant cu daciaclub dar sa l fac pt interios nu pe exterior ! Am vazut la u cielo ca avea cu dew si ce pana mea eu nu am cu dacia ca doar ma mandresc cu masina si forumul asta ![]() Salz, |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Pot confectiona eu autocolantele pentru daciaclub. Tot eu le fac si pt. reno.ro. Metoda de obtinere e prin decupare, cutter -plotter. E mult mai de efect, mai ieftin pt. serii mici si dureaza fabricarea mai putin.
Pt. reno.ro e mai simplu, nu e decat o culoare. Pt. daciaclub vad ca sunt doua, deci mai complex. Se pot executa asa zis "normal", pt. montaj pe exterior, sau "in oglinda", pentru montaj pe interiorul geamurilor/lunetei. Se pot executa in varianta "din doua bucati", cu cele doua culori separat (se monteaza separat, mai intai una si apoi a doua, cu aliniere relativa) sau se pot executa dintr-o bucata (un singur obiect de montat ce contine ambele culori). A doua varianta e mai scumpa. Vad ca fisierul sursa nu mai este (nu m-am uitat decat in primele 2 pagini - o sa citesc tot topicul sa vad daca nu gasesc ceva). Daca il are cineva la indemana il rog sa-l puna aici, attachment, link, rapidshare etc sau cum ii este mai la indemana. Singura problema e ca nu ma pot ocupa, sub nici o forma, de distributie. Daca e cineva aici care se ocupa de asta si doreste sa o faca in continuare ar fi perfect. Daca nu, trebuie sa se ofere cineva care sa faca treaba serios si sa fie din Bucuresti. Pot fi mai multe persoane, in special pentru provincie, care sa preia o zona a tarii (2-3). Metoda pe care am folosit-o pt. reno.ro este sa fabric un numar oarecare de bucati (sa zicem 100, dar poate ca pt. daciaclub ar trebui mai multe), in cate 2 variante (normale si in oglinda), pe care le-am predat celui care se ocupa cu distributia (semit). El merge destul de regulat la intalnirile saptamanale si fiecare poate sa vina si sa ia un autocolant. Tot de el au luat cei care au mai distribuit prin tara. Daca nu ma insel, a mai trimis si prin posta pt. cei din tara neacoperiti de oamenii de zona (si pare-mi-se ca si pt. diaspora). Cei ce doresc alte feluri de autocante, "comenzi speciale", mi se pot adresa exclusiv prin PM (ulterior mail, daca e cazul). Nu raspund la solicitari particulare daca sunt adresate pe forum! |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
Ceva noutati cu fisierul sursa ?
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Ma intereseaza si pe mine un autocolant. Pentru suporturi de numere oare se poate face un autocolant cu sigla daciaclub ? Ar fi de efect !
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Rugam moderatorii sa ne ajute si pe noi sa intram in posesia fisierului sursa pentu autocolant
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Fisierul pentru autocolantul daciaclub se gaseste aici(3 versiuni de corel, dar acelasi lucur):
http://www.daciaclub.ro/autocolant/ Faceti click dreapta pe link si save as (in firefox nu merge click direct ca il deschide ca text). |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
as putea sa ma ocup eu din nou pt o serie de interior cu scris alb si sigla albastra serigrafiate adica dintr-o bucata nu 2. numai ca vreau sa vad si eu un pic de interes din partea voastra adica sa imi dati frumos o pm-uri sa fac o lista si sa fiti chiar interesati nu sa cereti acum si sa mai intrati pe forum peste 2 luni. daca vreti mai multe detalii rasfoiti sectiunea pe la paginile 3-4-5. in functie de cate mesaje primesc cu nr de bucati dorite de fiecare o sa fac sau nu autocolantele. oferta e valabila si pt cei din provincie cum am mai facut si data trecuta. poate asa mediatizam si noi forumul si ne facem amici in trafic. ramane de vazut zilele urmatoare cum decurg treburile.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
EU ma bag, ai PM !
|
--------------------
.
.
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Buna seara... ca ajutorul domnului Cipman.. am reusit sa producem o noua serie de autocolante forum.reno.ro si daciaclub.ro.. pentru distributie trebuie sa vorbiti cu mine.. sa va dau detaliile:
1. PRET: autocolant Daciaclub= 5 RON autocolant forum.reno.ro= 4 RON *pretul difera datorita faptului ca la autocolantul DC a fost folosita culoarea albastra si au fost produse in alta serie ca si numar pe folie 2. autocolantele sunt in oglinda..deci DOAR pentru interior 3. Cantitate: 60 de bucati DC.. 50 de bucati RENO 4. distribuirea se face NUMAI in Bucuresti NUMAI in ziua de VINERI.. la orele 22.00 la Parcul Carol ( la farfurie), pentru provincie din pacate nu ma pot ocupa de distributie decat de la cantitate de 10 bucati in sus si doar prin curier.. Va rog nu insistati.. Va multumesc pentru intelegere dsc029041zu.jpg This post has been edited by semit: 30 May 2006, 21:02 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
gata s-a rezolvat. super semit!
![]() am o intrebare sunt serigrafiate sau din 2 bucati? |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
deci numai la ora AIA se poate?eu unul.frate am samb dim examen
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Vineri 16 iunie fac un drum Bucuresti - Iasi (via Bacau) si as putea sa fac si distribuirea de autocolante.
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
VA ROG!!! Nu pot face distribuirea DECAT VINERI LA ORA 22.00.. la locatia anuntata.. Va multumesc..
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
am aflat ,
![]() This post has been edited by wolfin: 31 May 2006, 14:57 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
cipman |
![]()
|
GABONE77: Nu sunt serigrafiate ci decupate (cu folie de transfer). Si-s dintr-o singura bucata.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Vin si eu vineri pentru un autocolant daciaclub.
La "farfurie" este intrarea din vale a parcului Carol? Pe unde este si muzeul tehnicii parca? |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Stiu ca este intrarea din vale a parcului Carol.
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
cipman |
![]()
|
|
|
FLP |
![]()
|
Ne vedem VIneri la ora 22
![]() |
--------------------
.
.
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
As vrea si eu o bucata cu daciaclub...totul e sa reusesc sa ajung azi, la ora 22, la locul faptei...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vă rog încetați cu offtopicul! Acest topic este despre producerea/comercializarea autocolantului postat de Alex ceva mai sus pe această pagină. Orice altceva, poate face obiectul unor alte topice.
Cine mai este offtopic aici de acum încolo, să citească regulamentul de la bursă! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FLP |
![]()
|
Buun, am luat autocoloantul ,am udat luneta, am deslipit apoi am lipt. Trebuie deslipita si partea aia transparenta ? Sa ramana doar literele ? Sau ramane cu tot cu aia ? Eu am incercat sa scot si folia aia transparenta dar nici de-al dracu nu raman literele lipite pe luneta
This post has been edited by Armandos: 2 Jun 2006, 22:38 |
--------------------
.
.
|
cipman |
![]()
|
Nu trebuia sa uzi suprafata. Se monteaza pe uscat. Acum lasa-l asa pana maine spre pranz sau chiar mai mult. O sa ai belele sa scoti folia de transfer (care, da, trebuie scoasa). Daca nu merge scoasa, in sensul ca se scoate cu tot cu litere, mai lasa-l o zi sau doua.
|
|
semit |
![]()
|
la mine pe ud a mers mult mai usor de montat...am reusit sa-l misc pana a cazut in pozitia ideala... dupa 2-3 zile am scos si folia de transfer..sper sa nu ma injuri ca ti-am zis sa uzi putin geamul...
![]() This post has been edited by semit: 2 Jun 2006, 23:43 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
FLP |
![]()
|
semit, nu`i problema, o sa il las vreo 2 zile sa usuce calumea. Daca totusi o dau in bara si nu se lipeste cum trebuie pot sa dau cumva de tine sa imi dai altul ( de data asta probabil o sa iau 2 sau 3 sa fiu sigur
![]() |
--------------------
.
.
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cam asa ar trebui sa iasa, dar nustiu despre ce folie de transfer vorbiti, eu l-am lipit, cu grija, si bulele ramase le-am intepat cu un ac fin de tot.
picture194qn.jpg This post has been edited by argon: 3 Jun 2006, 08:57 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FLP |
![]()
|
S-a rezolvat, sta extraordinar, o sa revin cu poze. Azi dimineata am deslipit folia de transfer si a fost super ok !
|
--------------------
.
.
|
GABONE77 |
![]()
|
din cate tin minte alea sunt din seria facuta de mine parca ti-am trimis prin posta. astea sunt serigrafiate (cerneala e inserata in folie si iese dintr-o bucata) asa ca nu sunt la fel ca astea facute acum care sunt altfel.
"te rugam, nu da quote la un post imediat deasupra postului tau, si in nici un caz quote la poze". |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
am uitat vineri de intalnire si am ramas fara obiectul mult ravnit
![]() mai sunt autocolante? va mai intalniti? ![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 22:29 |