Autocolant www.daciaclub.ro - www.reno.ro, Autocolante forum
![]() ![]() |
Autocolant www.daciaclub.ro - www.reno.ro, Autocolante forum
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Semit, eu vreau autocolant cu forum reno, nu cu dacia club. In cazul in care nu e posibil, ma stergeti de pe lista pentru constanta
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Hai ma constantenilor!!! Inca unu! Nu vrea nimeni???
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
semit |
![]()
|
OFF: daca nu se mai baga nimeni.. 90% pe 17 sunt in CT
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Semit, dai un PM inainte sa pleci, da?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
lord_sith |
![]()
|
![]() IT'S ALIVEE!!..IT'S ALIVEE!!! Group: Members Posts: 233 Joined: 31 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu un colant, se mai poate face rost?? PM daca mai e ceva..pls!
|
--------------------
dacia
1310
1991 TLX
- B 28 CUA Dacia Rally Team member/////B-28-CUA
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Vreau si eu un autocolant. Ma pot intilni cu Semit cind trece prin (pe linga) Cernavoda sa-l iau de la el. Daca nu cumva voi fi si eu in Constanta cind vine el la mare.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
alexblondul |
![]()
|
![]() Membru Nedisciplinat Group: Members Posts: 335 Joined: 4 February 06 From: Lizeanu - Stefan Cel Mare ![]() |
vreau si eu un autocolant ... dar vreau pt luneta ... nu vreau mic ... vreau de ala mare de se intinde pe toata luneta ... daca se poate si la ce pret ... astept un PM ... multumiri anticipare
|
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
- B 12 SVE Dacia 1310, rosu imperial, si tot tacamul ... Benzina sa fie , motor avem noi !!!
|
|
semit |
![]()
|
din pacate exista un singur model momentan.. cel prezentat.. daca te imtereseaza.. te astept vineri la intalniri.. bafta
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
alexblondul |
![]()
|
![]() Membru Nedisciplinat Group: Members Posts: 335 Joined: 4 February 06 From: Lizeanu - Stefan Cel Mare ![]() |
semit daca esti dispus vreau sa-mi dai si mie id-ul de mess daca se poate ... astept PM
|
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
- B 12 SVE Dacia 1310, rosu imperial, si tot tacamul ... Benzina sa fie , motor avem noi !!!
|
|
viperfox |
![]()
|
![]() Membru de la electronica in transporturi Group: Members Posts: 254 Joined: 15 March 05 From: Bucuresti ![]() |
un autocolant de luneta in buc?
|
--------------------
Dacia
1310 CL
1999 Motor "DACIA 102-13": 4 Inline, 8V, 62CP@5000RPM, 102Nm@3500RPM
|
|
semit |
![]()
|
citeste si tu tot topicul..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
pentru cluj sunt autocolante? am tot citit pe forum dar nu am inteles exact...
|
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu un autocolant daciaclub , cum fac sa intru in posesie
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
semit |
![]()
|
vineri seara.. ora 22.00 .. la Parcul Carol.. .acolo se comercializeaza autocolnatele Dacia Club si forum.reno.ro
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
xyronebun |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 4 December 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
sport
1990
- IS-03-GGV
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pentr Nissan avet ceva?
Stui ca nu exista forum Nissan, but ceva de gen Fan Nissan - www.reno.ro poate? Tks |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu un auocolant cu daciaclub - sunt din bucuresti doar spuneti-mi ce sa fac - ma scuzati daca va stresez cu intrebari deja puse .
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
vlad_4tuning |
![]()
|
banned :)) Group: Members Posts: 134 Joined: 17 November 05 From: - ![]() |
pt cluj de unde pot face rost de un stiker cu daciaclub...sau imi poate trimite prin posta cineva.....va rog eu mult ..raman dator
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
george_fusneica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 14 March 06 ![]() |
Salut! Pentru cei din Iasi si din orasele limitrofe, care doresc autocolante cu Dacia club, sa ma contacteze la tel. 0740 437 426 sau 0729 065 370 sau pe YM ID: george_fusneica. Pretul unui autocolant complet(www.daciaclub.ro + sigla albastra) este de 4,5 lei noi si include si folia de transfer necesara lipirii. Reprezint o firma de publicitate din Iasi si sunt mandrul posesor al unei Dacii 1300 din 1982.
|
--------------------
Dacia
1300
- NT 04 DYP
|
|
vlad_4tuning |
![]()
|
banned :)) Group: Members Posts: 134 Joined: 17 November 05 From: - ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dan75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 6 September 04 From: Bacau ![]() |
QUOTE(DragosP @ 18 Sep 2006, 18:29) Pentru cei care nu sunt familiarizați cu forumul, sau nu știu (poate? ![]() De câteva zile funcționează "Magazin virtual", accesibil aici din DaciaClub sau aici din Reno. Link-ul direct este în partea de sus, sub logo-urile forumurilor. Poate-l faceti sa si mearga. ![]() This post has been edited by dan75: 4 Oct 2006, 11:03 |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- BC75---
|
|
tadasus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 4 November 06 ![]() |
Daca va ajuta pot realiza eu autocolante cu daciaclub.ro
sau reno.ro ... se poate face orice Pretul este de 4 RON ( link + sigla ) Se poate realiza si o singura bucata. Pentru cei din provincie pretul este de 7 RON in total in care sunt inclusi ( 3 ron transport ) trimit ramburs oriunde in tara.Ajunge in 2 zile. Autocolantele se pot realiza din orice culoare. Vezi Aici culorile. Se pot realiza pentru interiorul geamului sau exterior sau tabla. Contact: Tel. 0723242840 Mail. tadasus@mail.com sau PM pe forum This post has been edited by tadasus: 4 Nov 2006, 01:55 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B 43 SOL www.customstickers.ro
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca te sun maine ca am facut comanda acum o saptamana pentru un autocolant cu Dacia si inca nu am primit nimic.
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
rhunder, coletul tau a plecat de saptamana trecuta, alex l-a pus la posta.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Fac mea culpa, si in acelasi timp zic ceva de dulce postasului. M-am dus direct la posta si am mai platit si taxa de magazinaj, 4 zile
![]() Multumesc, dar mai bine ma intalneam direct cu impricinatul si in loc sa dau la posta 70 de mii mai bine luam o bere:) |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
FLORO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 22 October 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
am facut comanda de 2 saptamani si i n fiecare zi cand vin de la lucru o intreb pe sotia mea daca a venit coletu`
deci asa zisul `magazin virtual` nu prea functioneste This post has been edited by FLORO: 14 Nov 2006, 08:48 |
--------------------
ex. Dacia
Logan Laureate 1.6
2005 VW PASSAT 1.9 TDI stock 131 CP -> CIP 165 CP, 6 TREPTE
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 15:41 |