Autocolant www.daciaclub.ro - www.reno.ro, Autocolante forum
![]() ![]() |
Autocolant www.daciaclub.ro - www.reno.ro, Autocolante forum
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
sechi |
![]()
|
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
Pentru cei din Craiova, sau pentru cei care au drum prin Craiova, am eu autocolante Daciaclub si Forum.Reno. Pret 5 lei/buc. Tel.: 0745 404012.
|
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Bravo..asa, mai multa initiativa....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
nu trimite nimeni in tara cu plata in ramburs??
sau nu vrea nimeni sa ia mai multe de la "locul stabilit" si sa le distribuie in tara? |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
semit |
![]()
|
cum am mai spus...pana acum am 2 colaboratori: pentru Transilvania @cmandrei si pentru zona Moldovei @dil..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
nu se gaseste nimeni din Galati care sa aduca mai multe autocolante de la @semit, mai ales ca suntem cativa pe forumul asta ? Eu din pacate nu am drum in bucale si in nici un caz la ora mentionata dar as fi interesat de 2 buc.
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
semit |
![]()
|
discuta cu @dil.. poate va intalniti pe undeva..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
In septembrie sigur ajung in Galati. Daca ai rabdare pana atunci... aduc si in Galati.
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
qiu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 5 June 06 From: Iasi ![]() |
cine are din Iasi sa spuna, ca vreau si eu unul. Multumesc
|
--------------------
Dacia
1300 prrr prrr poc
1983 obosita
- IS-03-??? de ce politistul ia salar? Pt ca prostia se plateste
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Iti aduc eu unul vineri.
![]() Vino la ora 18 in fata la Palat. This post has been edited by dil: 14 Jun 2006, 11:34 |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
qiu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 5 June 06 From: Iasi ![]() |
ok, merci
|
--------------------
Dacia
1300 prrr prrr poc
1983 obosita
- IS-03-??? de ce politistul ia salar? Pt ca prostia se plateste
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Am trecut intr-o seara saptamana trecuta dar nu mai retin exact in ce zi, dar oricum a fost o ora tarzie si am vazut acolo jos la Carol la "farfurie" cum ii ziceti voi, niste masini adunate, majoritatea Renault Megane, erau cam vreo 5-6 masini si lume adunata si vorbeau. Despre voi cei cu autocolantele este vorba sau se mai intalnesc si "altii" pe acolo ? Tin minte ca era si un Logan rosu modificat exterior cu bara alba pe spate parca. Vreau lamuriri ca nu-mi place sa ma bag aiurea in seama
![]() PS O sa vreau si eu autocolant cu daciaclub ![]() This post has been edited by Daedalus: 14 Jun 2006, 22:11 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
cristigeo69 |
![]()
|
![]() 1.6i m40 Group: Members Posts: 755 Joined: 20 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Daedalus @ 14 Jun 2006, 12:10) Am trecut intr-o seara saptamana trecuta dar nu mai retin exact in ce zi, dar oricum a fost o ora tarzie si am vazut acolo jos la Carol la "farfurie" cum ii ziceti voi, niste masini adunate, majoritatea Renault Megane, erau cam vreo 5-6 masini si lume adunata si vorbeau. Despre voi cei cu autocolantele este vorba sau se mai intalnesc si "altii" pe acolo ? Tin minte ca era si un Logan rosu modificat exterior cu bara alba pe spate parca. Vreau lamuriri ca nu-mi place sa ma bag aiurea in seama ![]() PS O sa vreau si eu autocolant cu daciaclub ![]() eu am fost vinerea trecuta si mi-am luat autocolant e un baiat cu un logan si inca un baiat cu un megane...se mai strang si alti baieti pacolo nu numai ce-i cu autocolante ![]() trebuie sa ii gasesti mi se pare ca vin in fiecare vineri acolo! |
--------------------
ex Dacia
1310
1980 LS
- B 70 W R C MASINA SI FEMEIA NU SE IMPRUMUTA,mai ales masina...ca femeia se imprumuta singura :D
|
|
nephis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 September 05 ![]() |
ora de intalnire: 22.00
ziua de intalnire: in fiecare vineri pana se vand toate autocolantele loc intalnire: Intrarea veche a parcului Carol (la farfuria cu zodii) Avand in vedere ca este un loc public si destul de mare acolo se mai intalnesc si altii. Important este sa opresti si sa te pierzi in multime. Oricum iti pot spune ca cei din daciaclub nu sunt cei cu masini de fite, tunate sau care se rup in figuri. Sunt niste baieti normali care poate ii gasesti admirand motorul unui renault sau o dacie (oricare ar fi tipul ei). Sper ca acum vei stii dupa cine sa te uiti. Daca elimini pe cei cu figuri, fite, faze, tricouri mulate si gagici mai mult dezbracate sigur ii gasesti pe cei de la daciaclub. De autocolant vei afla de la ei. Bafta!! This post has been edited by nephis: 16 Jun 2006, 09:00 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
- B 52 G **Renault Symbol Fidji 1.4 // B 52 ???**
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu pot ajung.e cineva de prin militari care imi ia si mie unul?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Daca vine cineva la mare sa-mi lase si mie un PM ca vreau si io 2 autocolante.
Multumesc. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
vineri pe 16 am fost eu pe la 22.30 si nu erau decat 3 baieti. fotbalul asta
![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
nephis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 September 05 ![]() |
QUOTE(wolfin @ 19 Jun 2006, 14:58) vineri pe 16 am fost eu pe la 22.30 si nu erau decat 3 baieti. fotbalul asta ![]() PM lui semit, ca el este omul cu autocolantele si stabilesti cu el amanunte. E atat de greu sa urmaresti firul discutiei si sa aflii "sursa"? |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
- B 52 G **Renault Symbol Fidji 1.4 // B 52 ???**
|
|
semit |
![]()
|
eu nu am putut sa vin vineri.. am fost plecat din Bucuresti si nu am avut cui sa las autocolantele.. vineri voi fi acolo
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
zmeckeru |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 16 April 06 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Deci sa inteleg ca vineri 23 iunie intalnire la intrarea veche a parcului carol la ora 22:00? Cool...daca nu va deranjeaza aparitia unor membri noi...adica eu si poate si un prieten...see you there.
Sanatate! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2006
- B 51 FFN
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
as fi venit si eu dar e concert Depeche Mode diseara si nu se poate.pacat. have fun guys!
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Daca aveti drum la mare, poate ma ajutati si pe mine cu un autocolant.
Multumesc |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
semit |
![]()
|
cine are drumuri la mare.. poate lua de la mine.. si sa-ti transmita.. eu nu cred ca voi mai pupa litoralul romanesc anul acesta...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Pentru cine se afla in Targu Mures (sau pe aproape) si vrea autocolante. Am 4 bucati, de exterior, serigrafiate pe folie transparenta, text rosu, sigla cu albastru. Pret/buc = 5 ron. Mesaj pe private. E posibil ca in weekend sa merg la Brasov. In cazul asta, pot duce si acolo.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
seba3621 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 11 October 05 From: Timisoara ![]() |
Cine are autocolante in Timisoara? Astept PM.
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4mpi
Clima 2004
- TM 36 xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Chiar nu vine nimeni la mare???
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Shosetu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 24 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Offtopic:
Voi avea cumva surprize din partea lui Garcea daca pe masina voi lipi cateva folii/linii inguste ( praguri / usi / aripi / capota ) de autocolant alb pe culoarea rosie a masini ? |
--------------------
Harb
Berlina
86
- ADA
|
|
semit |
![]()
|
OFF: nu mai mult de 30% din suprafata masinii si n-o sa ai probleme
ON: stelistule.. mai cauta inca 4 persoane si fac un efort sa va trimit prin curier.. ok?.. valabil si pentru restul tarii.. minim 5 autocolante... This post has been edited by semit: 28 Jun 2006, 14:40 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
pastrama |
![]()
|
Hai constantenilor! Care vrea, sa zica repede aici...n-auziti ca e oferta???
Hai, repede, inca 3 doritori ca io vreau 2 autocolante!!! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Pune si pentru mine doua (pot sa pun si pe Dacie ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:58 |