Autocolant www.daciaclub.ro - www.reno.ro, Autocolante forum
![]() ![]() |
Autocolant www.daciaclub.ro - www.reno.ro, Autocolante forum
sechi |
![]()
|
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
LYM |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 194 Joined: 18 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt din Tg-Jiu, dar acum locuiesc in Bucuresti, iar cand mai merg pe acasa dau pe Valcea ca e mai drept.
Astept, totusi, poate are cineva in buc. |
--------------------
Dacia
1310
- GJ-15-LYM
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
as mai vrea si eu 2 dak au mai ramas....
![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
ToPser |
![]()
|
![]() Tico`s Master Group: Members Posts: 161 Joined: 9 June 05 From: Medgidia ![]() |
vreau si eu un autocolant cum potintra in posesia lui ?
salut ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
2005
- 21 YNE Audi A ocho , quattro dos , benzinas.
|
|
Geo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 9 January 03 From: Brasov ![]() |
Si pe mine ma intereseaza (o bucata) !
|
--------------------
Chevrolet
Aveo
2006, Platinum Drive safe !
|
|
nephis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 September 05 ![]() |
QUOTE(GABONE77 @ 14 Dec 2005, 11:56) pe aceasta cale va anunt ca nu mai am nici un autocolant. daca mai exista doritori pe viitor pot sa repet faza. totusi trebuie un minim de 10-15 persoane. numai bine! daca pana acum s-au strans 14 persoane pot fi eu a 15-a? sau poate ne spui un loc in Bucuresti de unde se pot achizitiona (pentru mine!) This post has been edited by nephis: 23 Feb 2006, 14:03 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
- B 52 G **Renault Symbol Fidji 1.4 // B 52 ???**
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Am 3 autocolante Daciaclub, pe folie transparenta, serigrafiate, aplicabile pe parbriz pe exterior, sau pe tabla. Eu am 2 autocolante puse pe masina de un an si nu s-au deteriorat desi masina a stat si in soare puternic si in frig. Pretul cautati-l prin topicul asta ca am mai zis undeva de el. La ala mai adaugati vreo 5000 lei si discutam
![]() Aici aveti postul in care ziceam This post has been edited by romulus: 23 Feb 2006, 15:14 |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
poze cu autocolantul ce-l am eu:
060224_172355.jpg ( Size: 28.42k ) Number of downloads: 34 060224_172457.jpg ( Size: 26.67k ) Number of downloads: 30 060224_172413.jpg ( Size: 22.78k ) Number of downloads: 40 060224_172509.jpg ( Size: 31.09k ) Number of downloads: 25 |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
Think4Me |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 5 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut!!!!
Doresc sa achizitionez un autocolant. Cum pot cumpara si de unde sau de la cine????? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
- - Live to Win, Dare to Fail !
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Vreau si eu unul, cum pot intra in posesia lui?
|
--------------------
.
.
.
|
|
romulus |
![]()
|
Pentru cei din Bucuresti, luati legatura cu cristyyy2003, Urmeaza sa-i trimit unul azi sau maine, daca e de acord, pot sa trimit in total 4 bucati (am mai gasit unul acasa). Se reduc costurile de expeditie si nu fac 4 drumuri la posta. Trimiterea e in plic recomandat, la plata ma bazez pe corectitudinea voastra sa-mi virati banii in cont. Deci hotarati-va repede. 5 ron autocolantul, +plicul si taxe de expeditie. As dori ca pana azi la ora 15 sa stiu exact cate sa trimit.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ca sa mai facem un set de autocolante din acelea cu scris alb si sigla albastra cum am mai facut astept sa imi dati mesaje pe privat. cei care doresc sa fie siguri ca il si cumpara si sa imi spuna cate bucati doreste fiecare. cand se strang destui doritori (bucati autocolante) va anunt. asa ca PM me. sooner the better.
This post has been edited by GABONE77: 27 Feb 2006, 08:30 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Gabone, eu am mai luat de la tine..tot asa ai? ce se lipesc la interior ?
This post has been edited by argon: 27 Feb 2006, 08:30 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
da sunt acelea din care am mai facut. sunt de lipit pe interior pe luneta. cautati 2 pagini un urma si aveti toate detaliile.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
am posibilitatea sa realizez 15 buc de autocolant daciaclub - unul pentru mine deci raman 14 buc
![]() imi puteti da mp toti cei doritori sa vedem daca ne adunam sa kle dau la facut? - va zic si pretul pe mp merci |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
In legatura cu copyright: este dat vre-un accept pentru aceste autocolante din partea proprietarilor brand-ului ? Sau daca-mi montez vre-unul ma trezesc Banat ?
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
nephis |
![]()
|
am trimis pm la toti care au zic ca pot face ceva cu autocolantul.........
poate cineva imi va raspunde ca incep sa cred ca dupa ce fiecare are cate o inititiva imediat se lasa pagubas........... |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
atasez dupa cum am promis pe mp si mostra a variantei alb-negru - care eu unul o prefer, e ceva mai classy decat cea cu sigla albastra
suntem seriosi noi astia cu initiativa - doar ca trebuie sa se adune un minim de 10 doritori - am 6 deja (cu mine inclus) Attached thumbnail(s) daciaclub.jpg ( Size: 52.21k ) Number of downloads: 42 |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
GABONE77 |
![]()
|
QUOTE(Smeagol @ 27 Feb 2006, 14:54) In legatura cu copyright: este dat vre-un accept pentru aceste autocolante din partea proprietarilor brand-ului ? Sau daca-mi montez vre-unul ma trezesc Banat ? din ce ai citit tu pe forum in sectiunea asta reiese undeva ca ai avea probleme? crezi ca daca ar fi injust ar mai exista sectiunea asta? QUOTE(Nephis @ 2 Mar 2006, 17:53) am trimis pm la toti care au zic ca pot face ceva cu autocolantul......... poate cineva imi va raspunde ca incep sa cred ca dupa ce fiecare are cate o inititiva imediat se lasa pagubas........... poate citesti in topic ca s-au mai facut dar nimeni nu poate sa faca 20 de bucati cu speranta ca o sa le dea. asta in conditiile in care alergi sa le faci dai niste bani din buzunarul tau samd. e usor sa spui vreau si pe urma sa mai intri pe topic dupa vreo 2 luni sa iti aduci aminte ca ai comandat ceva si ca ai uitat sau nu mai vrei asa ceva. problema nu e cine le face ci cei care vor. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
nephis |
![]()
|
QUOTE(GABONE77 @ 3 Mar 2006, 14:08) din ce ai citit tu pe forum in sectiunea asta reiese undeva ca ai avea probleme? crezi ca daca ar fi injust ar mai exista sectiunea asta? poate citesti in topic ca s-au mai facut dar nimeni nu poate sa faca 20 de bucati cu speranta ca o sa le dea. asta in conditiile in care alergi sa le faci dai niste bani din buzunarul tau samd. e usor sa spui vreau si pe urma sa mai intri pe topic dupa vreo 2 luni sa iti aduci aminte ca ai comandat ceva si ca ai uitat sau nu mai vrei asa ceva. problema nu e cine le face ci cei care vor. GABONE77 nu vreau sa deschid o polemica dar nu cred ca am avut vreo data confirmarea ca cineva sa apucat de autocolante, ca sunt trecut pe lista de asteptare etc. atata timp cat cineva nu-ti da macar impresia ca mesajul tau a fost luat in seama cred ca e normal sa-mi trag propriile concluzii. de cand e deshis topicul despre autocolant am crezut ca s-a gasit o solutie. si nu cred ca esti tu in masura sa-mi contabilizezi mie de cate ori am intrat sau nu pe forum. daca cineva facea autocolante si imi conforma ca sunt pe lista si trimitea PM nu cred ca ramanea fara raspuns. nu am nimic de castigat sa comand ceva doar de dragul de a cere. Spre exemplu madkatweb a putut sa-mi confirme primirea mesajului, sa ma treaca pe lista de asteptare si fii sigur ca nu sa-l tepuiesc eu cu doua autocolante. Si uite asa unii pot sa fie mai domni ca altii! Asa ca hai sa nu aruncam cu pietre si sa nu credeam mai presus ca altii. E usor sa vezi scama din ochiul altuia decat barna din ochiul tau! This post has been edited by nephis: 6 Mar 2006, 10:25 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
|
|
GABONE77 |
![]()
|
nu cred ca intelegi ideea. am mai facut treaba asta cu autocolantele si stiu ce si cum. si nu ma refeream la tine daca asta te-a deranjat atat de tare. pur si simplu mi-au confirmat 3 insi ca vor autocolante. tu madkatweb si fiderzen. asta in condtitiile in care am zis da pot sa fac eu da-ti-mi pm cine vrea. 3 au confirmat uita-te cati aui cerut pe forum. si repet am mai facut treaba asta si stiu cum e. sincer te-ai ofuscat degeaba si chiar ai luat-o personal. am scris mesajul asta sa intelegi cum sta treaba ca sa nu crezi ca are cineva ceva cu tine. pur si simplu ca sa faci un nr de autocolante trebuie sa vrea mai multi. unii cer si uita ca vor sau ca au cerut. si uite asa ramai cu ele. vorbesc ca unul patit.
This post has been edited by GABONE77: 6 Mar 2006, 19:58 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
romulus |
![]()
|
QUOTE(nephis @ 2 Mar 2006, 16:53) am trimis pm la toti care au zic ca pot face ceva cu autocolantul......... poate cineva imi va raspunde ca incep sa cred ca dupa ce fiecare are cate o inititiva imediat se lasa pagubas........... Si eu am zis ca pot rezolva si PM de la tine nu am primit. Daca-ti convine tipul de autocolant pe care-l am eu.... |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
nephis |
![]()
|
bine GABONE77 eu am inchis subiectul.
in cazul in care crezi ca te-am jignit cu ceva ai scuzele mele! eu raman la comanda facuta lui madkatweb si am sa astept pana se aduna destui ca sa dea drumul la lucru. ![]() ideea era ca daca aveam un mesaj de confirmare a trecerii pe lista era ok. iar lui romulus ii raspund ca: atata timp cat dadusem PM pentru autocolant in alta parte e clar ca nu mai vroiam si de la altii....................ok? This post has been edited by nephis: 7 Mar 2006, 12:41 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
|
|
romulus |
![]()
|
QUOTE(nephis @ 7 Mar 2006, 12:36) iar lui romulus ii raspund ca: atata timp cat dadusem PM pentru autocolant in alta parte e clar ca nu mai vroiam si de la altii....................ok? No sazi calm no, ca nu-i bai.........ok? QUOTE am trimis pm la toti care au zic ca pot face ceva cu autocolantul......... Tu ai zis asta, nu eu... This post has been edited by romulus: 7 Mar 2006, 13:16 |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
nephis |
![]()
|
@romulus
poate ai nevoie sa facem si analiza literara.........................oricand e bine sa-ti completezi lacunele in cunoastere. te ajut poate fac si eu o fapta buna!! si oricum subiectul e inchis sau poate ai o nevoie pe care vrei sa ti-o sadisfaci...................!?! This post has been edited by nephis: 8 Mar 2006, 11:14 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
|
|
romulus |
![]()
|
QUOTE(nephis @ 8 Mar 2006, 11:11) @romulus poate ai nevoie sa facem si analiza literara.........................oricand e bine sa-ti completezi lacunele in cunoastere. te ajut poate fac si eu o fapta buna!! si oricum subiectul e inchis sau poate ai o nevoie pe care vrei sa ti-o sadisfaci...................!?! Naspa rau de tot. Esti genul de om de care e bine ca ceilalti sa se fereasca. Eu doar ti-am atras atentia, civilizat, ca nu i-ai contactat pe toti cei care fac autocolante si ca lansezi acuzatii aiurea. Astept o lectie de analiza literara. Dupa aia poate facem una de gramatica. Bleah!! |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
La intersectia panduri cu 13 sept. este un magazin numit COLOR TUNING. (langa BCR, in dreapta). Face orice fel de stickere auto. Azi comandati, maine il luati. Totul e sa ii dati discheta cu sigla, sau sa ii aratati de unde sa o ia ca au ei net. Si nu va mai certati fara rost...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
GABONE77 |
![]()
|
e vorba de atitudine aici. nephis are dreptate ca nu l-am anuntat ca am preluat mesajul dar inainte sa faca scandal putea sa se uite in trecut ca pe topicul asta eu am mai facut si deci exista un precedent incheiat cu succes. in schimb el a ales sa se certe. mi se pare normal sa il fi anuntat cand se strangea numarul de insi nu a doua zi ca am preluat ala doar nu ii daduse nici un mesaj de eroare ca eu sa nu il fi primit. m-a deranjat ca m-a facut neserios si eu ii pot demonstra ca nu e asa. ca nu toata lumea se lasa pagubasa cand vine vorba sa faca ceva.
e cel mai bine asa cum zici ovidiu sa isi faca fiecare pt el. sigla e pe site magazine unde se fac sunt o caruta. cine vrea isi face singur. This post has been edited by GABONE77: 8 Mar 2006, 15:41 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Sigla de pe masina mea cu daciaclub este cea mai buna dovada ca esti serios, asa ca nu ai de ce sa iti faci probleme. Oamenii sunt diferiti si gandesc diferit. Acum, poate s-au lamurit si isi fac singurei. O sa mai spun ca se poate comanda si online pentru cei din tara. Este vorba de un site de accesorii auto. Google da solutia rapid. Toate bune...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
nephis |
![]()
|
nu am chef sa continui deloc discutia. nu vroiam lamuriri si fiecare cu parerea lui........... The End
pt. cine doreste sa continuie polemica........ SA SE ABTINA!!! |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 11:18 |