Stiati ca Pamantul NU e un glob?, cititi si va minunati..
![]() ![]() ![]() |
Stiati ca Pamantul NU e un glob?, cititi si va minunati..
ionut.tanase |
![]()
|
||
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
|
||
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(cdadan @ 27 Jul 2011, 22:48) ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(Alydor @ 27 Jul 2011, 22:52) Poti incerca... desi banuiesc ca o sa te asocieze cu ![]() ![]() Suma respectelor, Alydor Taci mă că așa mi-au zis mie, că m-am logat pe forum să-i ispitesc ![]() ![]() ![]() QUOTE Mie mi-a expirat pasaportul acum cateva luni si trebuie sa imi fac unul nou, ptr. ca o sa ies din tara(Canada) curand. Nu stiu exact daca in Romania se mai elibereaza si pasapoarte simple, dar aici se elibereaza numai pasapoartele cu cip,exceptand cele simple temporare la urgenta. Stiu ca probabil s-a mai discutat in general despre aceasta problema pe acest site si ca este o problema mai veche,dar sunt putin confuza,mai ales ca multi preoti/calugari din Ro. sunt impotriva. Mi-am intrebat si duhovnicul si dansul mi-a zis ca pot sa imi fac linistita pasaportul cu cip si ca nu inseamna lepadare de Hristos.Nu stiu exact ce sa cred si ce sa fac. De aceea va intreb si pe voi ce ar trebui sa fac. Voi v-ati facut acest pasaport? Intreb mai ales pe cei care sunt in afara tarii sau pe cei care mai ies din Romania. Duhovnicii vostri ce au spus? Si daca nu e bine sa iti faci, eu cum mai ies din Canada? Raman blocata aici? Imi cer scuze ca readuc in discutie o problema mai veche, dar nu stiu ce sa fac si trebuie sa iau o decizie curand, plus ca si parintii mei ma tot bat la cap sa imi fac pasaportul. Astept raspunsurile voastre!Multumesc! E lepădare de Hristos să-ți faci pașaport cu "cip" că folosești tehnologia, dar când a postat pe forum ce plm a folosit?! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da tu nu stii de pasapoartele 666?
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ale mele
![]() Deci sfârșitul lumii o să vină (conform calendarului vostru) în anul 56108518940215. Plus sau minus 10 ani ![]() -------------------------------------------------------------------- Cine e mă fratelemaimare ?????? QUOTE Inteleg ca nu esti curioasa sa afli ce sfaturi ti se pot da. E omeneste. Pacatul curiozitatii salasuieste in oameni, dar ei trebuie sa se infrineze. E imbucurator ca noile generatii se conformeaza in tot mai mare masura acestei porunci. Aflam ca trei sferturi dintre copii nu au trecut bacalaureatul. Pentru ca nu au vrut sa afle. Curiozitatea nu i-a macinat. Vor ramine impacati cu ei insisi. Totusi, te framinta taina casatoriei. Sa ne oprim putin asupra ei. Pentru ca o casatorie sa aibe loc, e nevoie ca un barbat si o femeie sa vrea sa traiasca impreuna. Am vazut ca nu esti impotriva casatoriei. Pentru ca tu sa te casatoresti, e nevoie ca un barbat sa fie cuprins de sfinta dorinta de a te vrea de nevasta. De ce sa te vrea ? Aici trebuie sa zabovim putin, sint mai multe taine ce trebuie dezlegate. Intii si intii, pentru ca esti femeie. Casatoria nu se poate savirsi intre doi barbati sau doua femei. Sintem de acord. Prin ce se deosebeste o femeie de un barbat? Multi ar zice ca prin sex. Desigur! Dar mai sint si alte deosebiri. De exemplu, o femeie are forme care ii dau barbatului convingerea ca e potrivita procreera. Deci acel barbat, care ar cadea in pacatul dorintei de a te cere de nevasta, se gindeste la sexul tau. Numai la el? Nuuuuu! Ar fi pacat! Mare pacat! Barbatii nu sint chiar atit de pacatosi. De aceea vor avea in vedere si alte deosebiri, cumar fi inclinatia naturala a femeii catre pregatirea mincarii si tinerea gospodariei, in general. Vor vrea sa faca si copii. Credinta incurajeaza procreerea. E pacat sa te opui dorintei naturale a barbatului de a se conforma poruncii biblice. El vrea sa fie parinte. Poate tu nu vrei, scirbavnica intrebuitare a sexului in acest scop fiind totusi un comandament biblic, va trebui sa te supui. Macar martea si joia. Nu e o placere, e o indatorire. Adevarat a grait un frate care e vechi pe acest forum si care, probabil, s-a inscris ca sa ne comunice, ca trebuie sa ne ferim de placerea orgasmica care ar putea apare in timp ce ne straduim sa populam lumea. Are dreptate. Sa nu cazi in pacatul asta. Poate ca esti ferita de asta din nastere, situatie in care te poti considera binecuvintata cu virtutea frigiditatii, virtute rivnita de multe femei. Dintre ele, o dobindesc doar cele care se roaga destul. Celelalte ajung sa cada in patima voluptatii, indepartindu-se de cele drepte. In zilele in care nu trebuie sa te impreunezi poti incerca sa uiti de asta gatind si spalind. Incercind sa ai grija de barbatul care ti-a fost dat ca sa implineasca porunca Domnului. Vei ajunge sa patrunzi intelepciunea adinca a vietii, fericita ca ai putut implini, ca o adevarata oaie a Domnului, poruncile Sale. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------- ALOO, DOMNII MODERATORI, E CAFENEA, NU MAI ȘTERGEȚI POSTURILE!!!! ![]() Să nu aveți parte de PĂMÂNTUL ![]() ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 28 Jul 2011, 09:15 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 28 Jul 2011, 09:57) ![]() Stai in patratica ta, ca nu-i forumul tau. Aici esti tolerat doar din bunavointa Lor. Pai e frumos sa vii tu la cineva-n casa, sa-i impui regulile? ![]() This post has been edited by Victoras2001: 28 Jul 2011, 09:26 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai dat o tura cu motocoasa? Cit prinde?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Deci nu e voie ce ravagii teribile face.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cainele englez mai are coada?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Vezi să nu lovești lama de colțurile pământului că o strici naibii ...
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca-i pui o elice si-o tii cu ea-n sus, te ridica? Asta-i testul de putere.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
I-am scos cutitul, ca dadeam pomii jos cu el, si i-am pus firul. Rupe si asta tot ce prinde.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Singurul inconvenient la "fir" este că toacă iarba și te murdărești ca naiba.
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
corbex |
![]()
|
S-o tii departe de picioare, tunde numarul 0.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Ai încercat?
![]() This post has been edited by cosmin_2300: 28 Jul 2011, 09:39 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Adica sa nu o folosesti matol, ne-am inteles?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
Daca termini benzina, nu problem. merge si cu tuica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
victor_hd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 21 May 11 ![]() |
|
--------------------
dacia
sandero smile! 1.5dci
2011
- TM593793
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 28 Jul 2011, 02:27) breeee, sa vedeti voi la mine killing spreee, sa nu umblati unde nu va fierbe oala, va tai, e posibila viitoare doamna activa pe acolo, nu moare unu ne taiat!! manueleee, o sa dea cu piatra in vaslui!!! Ce-ai ma? Vroiam sa-ntreb cate ceva despre parshul de stepa, ce sa-i dau de mancare, cum se inmulteste... chestii de-astea normale! Da' daca te deranzeaja, asta e... o sa-mi ai parshu pe constiinta. ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 28 Jul 2011, 02:27) breeee, sa vedeti voi la mine killing spreee, sa nu umblati unde nu va fierbe oala, va tai, e posibila viitoare doamna activa pe acolo, nu moare unu ne taiat!! manueleee, o sa dea cu piatra in vaslui!!! Un site ca ala n-are nevoie de ajutor ca sa dea cu burta in sus. Viitorul e sumbru cand ajungi sa scrii pagini de-astea http://www.animalutze.com/faq.php?IDin=8 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Puneti si voi link, nu numai citate !
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
voi nu sunteti normali
![]() ![]() ![]() te doare capul, da nici macar nu poti citi ce scrie ala, sunt niste baliverne de ma dau pe spate si cei mai rau i ca chiar crede si ca nu ai nici cum sa il scoti din crezul lui(nu ma refer la dumnezeu ci la aburelile ce le poate debita) poti sa il duci in spatiu si sa-i areti pamantu si tot va zice ca i "drept" intr-un fel ie amuzant dar intr-un fel ie si trist un astfel de om poate sa bage cutitul in tine pt ca ai o discutie in contradictoriu cu el, un astfel de om poate sa mearga la o scoala si sa traga in orice, un astfel de om poate sa deschida focul intr-o biserica pt ca zice ca acolo sunt doar diavoli si el chiar crede asta..... funny dar si trist. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca respectivul vede doar 2D evident ca totul, daca nu-i liniar e cel mult plat...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
sut curios ce raspuns ar da la intrebarea de ce pe mare prima data vezi catargele corabiilor
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pai pamantul e plat, nu si marea.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
da luna ce e?
e si aia ca o scovarda?sau cum? |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
sau kum?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 23:05 |