Stiati ca Pamantul NU e un glob?, cititi si va minunati..
![]() ![]() ![]() |
Stiati ca Pamantul NU e un glob?, cititi si va minunati..
cristyz |
![]()
|
||
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Nu
am
1900
|
|||
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(In timpul slujbei) buna ma numesc alexandra,merg in ficare duminica la biserica si sarbatori,azi de Buna Vestire stau in biserica si inainte sa inceapa preotu a citi din sf evanghelie mi sa facut rau,era sa lesin ca niciodata,noroc ca ma prins femeile...oare de la ce sa fie?sa ma fi incercat cel rau? ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ce username-uri ați ales?
![]() Eu mi-am făcut cont cu dorința inițială de a-i lua peste picior ... acum încerc să le explic că POATE greșesc ... nici o șansă! Ce-i drept ... și username-ul ales este ciudat ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 27 Jul 2011, 18:30 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Nu va mai faceti conturi acolo ca va aduc aia pe calea cea dreapta.
![]() Pamantul e drept! |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(Logan_Stepway @ 27 Jul 2011, 18:25) QUOTE(In timpul slujbei) buna ma numesc alexandra,merg in ficare duminica la biserica si sarbatori,azi de Buna Vestire stau in biserica si inainte sa inceapa preotu a citi din sf evanghelie mi sa facut rau,era sa lesin ca niciodata,noroc ca ma prins femeile...oare de la ce sa fie?sa ma fi incercat cel rau? ![]() a avut saraca o criza de LTP. Nu e de glumit cu asa ceva:(. In astfel de cazuri trebe scoasa din biserica si gadilata putin la ovare, isi revine instant ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
cristyz |
![]()
|
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ba frate... multi nebuni pe lumea asta...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
sSa nu va puna
![]() ![]() Pamantul e drept! |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
cristyz |
![]()
|
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Viata este groaznica, oamenii observa suferinta, sunt coplesiti de ea, si probabil nu pot accepta cruzimea asta (ca si mine de altfel) astfel ca isi gasesc refugiul in Credinta. Nu e ceva de condamnat, daca nu iti gasesti refugiul in ceva, cedezi mai devreme sau mai tarziu.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Filipe... tu tre sa fii moderator la aia acolo
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Si eu speram ca Pilif e pe calea cea dreapta
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
zanzie |
![]()
|
In nimic nu crede baiatul asta; nici in dumnezeu, nici in gaura, nici in Pamant drept.
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pamantul e drept, ramaneti uniti pe mijloc sa nu se dezechilibreze si sa cadem dreaqu pe partea cealalta.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io am niste pamint la tara, sa dea dracu daca-i drept! Asa, cit de cit neted numai la Corbu am vazut.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Frate Pafnutie ai legatura.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
eu deja mi-am facut prieteni acolo
![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Sunt foarte prietneosi, desi mi-am facut cont " lightbearer "
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Filip @ 27 Jul 2011, 19:57) Viata este groaznica, oamenii observa suferinta, sunt coplesiti de ea, si probabil nu pot accepta cruzimea asta (ca si mine de altfel) astfel ca isi gasesc refugiul in Credinta. Nu e ceva de condamnat, daca nu iti gasesti refugiul in ceva, cedezi mai devreme sau mai tarziu. Ramaneti uniti! Doamne-ajuta! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ba! Mai lasati loc si la altu' sa-si faca cont, ca s-a dus dracu' forumeanu' lor de cand s-a dat navala. Le pica forumu' intr-o veselie.
This post has been edited by AR-18-MOS: 27 Jul 2011, 20:30 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
zanzie |
![]()
|
Au ramas fara parole si nick-uri de sfinti.
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Filip @ 27 Jul 2011, 19:57) Viata este groaznica, oamenii observa suferinta, sunt coplesiti de ea, si probabil nu pot accepta cruzimea asta (ca si mine de altfel) astfel ca isi gasesc refugiul in Credinta. Nu e ceva de condamnat, daca nu iti gasesti refugiul in ceva, cedezi mai devreme sau mai tarziu. Aia e habotnicie, nu credinta. Plus prostie garla. QUOTE(zanzie @ 27 Jul 2011, 21:31) ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cristyz |
![]()
|
Care e Parintele_Jaguar si Sf Ioan Slobozitorul? Sa va aud
Am si luat ban ![]() ![]() ![]() This post has been edited by cristyz: 27 Jul 2011, 20:57 Attached thumbnail(s) Captur_.PNG ( Size: 233.12k ) Number of downloads: 237 |
--------------------
Nu
am
1900
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Incep banările!
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
zanzie |
![]()
|
V-ati dat in petic!
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ati intrat cu masinile in altar.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cristyz |
![]()
|
Craciun fericit!
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Ninge in Cluj?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 19:14 |