Stiati ca Pamantul NU e un glob?, cititi si va minunati..
![]() ![]() ![]() |
Stiati ca Pamantul NU e un glob?, cititi si va minunati..
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 27 Jul 2011, 21:10) Nu ![]() This post has been edited by cristyz: 27 Jul 2011, 21:15 Attached thumbnail(s) images.jpg ( Size: 12.6k ) Number of downloads: 449 |
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
S-au suparat pe noi ma
![]() Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 242.15k ) Number of downloads: 477 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
auzi cristyz? da' cine e ..::ramona iubita ta::..
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
E varămea, stai linistit.
This post has been edited by cristyz: 27 Jul 2011, 21:29 |
--------------------
Nu
am
1900
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Vedeti voi cand o sa va dea acatiste.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
victor_hd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 21 May 11 ![]() |
mai băieți nu mai râdeți de săraci oameni ca va blastămă de vă cade joja în baie ....!!!
|
--------------------
dacia
sandero smile! 1.5dci
2011
- TM593793
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
S-au pus pe sters posturi.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nici nu ma mai lasa sa ma loghez
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
O sa va bata Dumnezeu!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Iar v-ati apucat ma de distrus forumuri?
![]() Oare animalutze.com mai e online? ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Poti incerca... desi banuiesc ca o sa te asocieze cu
![]() ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
4x4 |
![]() ![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 26 Jul 2011, 21:51) DISCUTIA incepe cu 2-3 pagini mai inainte, dar de aici incep adevaratele explicatii. Am trait pana acum crezand ca pamantul e un glob, ei bine, se pare ca m-am inselat !!! ![]() Slava tie! ArtVandelay, cred ca am gasit paradisul ![]() Doamne daca ala nu e forumul perfect de trolluit trosnestele serverul pe loc. --- ![]() This post has been edited by 4x4: 27 Jul 2011, 22:08 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vreo 3 posturi am apucat sa scriu. Sa-i vedem cit de repede se prind.
Voi ati vazut componenta guvernului in exil: ![]() 2 mi le-a sters ![]() This post has been edited by corbex: 27 Jul 2011, 22:33 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
victor_hd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 21 May 11 ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 26 Jul 2011, 22:51) DISCUTIA incepe cu 2-3 pagini mai inainte, dar de aici incep adevaratele explicatii. Am trait pana acum crezand ca pamantul e un glob, ei bine, se pare ca m-am inselat !!! ![]() oare băieții de la ANCPI-OCPI știau de treaba asta , s-au i mai lăsăm sa se chinuie cu alinierea parcelelor cadastrale și transformarea coordonatelor din elipsoid în proiecție stereografică.. !!!! ![]() |
--------------------
dacia
sandero smile! 1.5dci
2011
- TM593793
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Iulikk sa-mi dai drepturi de autor
![]() Ramaneti uniti! |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE Iar v-ati apucat ma de distrus forumuri? Oare animalutze.com mai e online? breeee, sa vedeti voi la mine killing spreee, sa nu umblati unde nu va fierbe oala, va tai, e posibila viitoare doamna activa pe acolo, nu moare unu ne taiat!! manueleee, o sa dea cu piatra in vaslui!!! This post has been edited by kaspersky: 28 Jul 2011, 01:30 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
haha, acum am dat si eu peste topicul cu noaptea nuntii
![]() QUOTE Cu tristete observ cu unii sunt preocupati de aspectele fizice ale vietii. Ce trist!! De la bunicii mei stiu, ca-n zilele de miercuri, vineri si duminica, nu se face coca, nu se coace, nu se fac aluaturi(+duminica, nu se coase si nu se spala haine), deci nu-s nici zile de impreunare(+ luni zi de post, si sambata pt a fi curat la sf. liturghie). Zile de impreunare marti si joi, in cazul in care nu e vreo sf.sarbatoare. Am avut nunta duminica, desi mi-am dorit sa fie sambata seara. Se putea sambata seara, doar ca era praznic imparatesc, puteam obtine de la episcop...tb canon. Si parintele duhovnic mi-a spus ca pot face sambata seara nunta, dar mai bine duminica. Am stat si m-am gandit, pe 15 august sarbatorim Adormirea Maicii Domnului, cum sa nu respect io o sarbatoare a Maicii Domnului, care m-a ajutat de nu stiu cate ori, si io ma gandeam sa ma petrec in acea seara. Mi-a parut rau si ca am gandit asa ceva. Am hotarat ca nunta s-o facem duminica, si Maica Domnului ne-a ajutat si am avut o nunta frumoasa. Am vrut doar sa subliniez ajutorul imed al Maicii Domnului, pentru o sarbatoare respectata. Nu stiu de unde e preluata ideea cu noaptea nuntii, mi se pare o absurditate. ![]() pff, asta e si mai si http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2229 QUOTE Daca parintele a zis asa ,inseamna ca asa este deja imi pare rau de oamnii astia This post has been edited by ArtVandelay: 28 Jul 2011, 02:06 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(klaus @ 27 Jul 2011, 12:29) Fii tu relaxat, la ideile creationiste e greu de revenit. Cu bombardamentuol informational pe tv referitor la univers, treaba e cam consumata. 70 de mii de ore de evolutionism sunt suplinite de informatiile revarsate pe alte canale. In ce-l priveste pe vsovivi, mie baiatul mi se pare foarte tare. Argumenteaza niste lucruri tampite destul de bine. Dupa ce mai citesc ce scrie pe acolo o sa vad ce impresie imi lasa cu adevarat. Poate ma inregistrez si eu pe acolo cu vreun "belzebuth" ceva... Eu sunt relaxat, ma cam doare la basca cine ce sau in ce crede, dpmdv pot sa creada ca Pamantul e plat, cilindric, cubic, piramidal, etc. Dar in Anno Domini 2011 sa nu predai teoria evolutiei la scoala mi se pare o atitudine tampita. Iar la tona de ignoranta afisata de "mandria tarii" m-as mira sa inteleaga ceva din informatiile avute la dispozitie. Daca vine "dorel" si-ti spune ca Pamantul e plat, iar tu jucai "Angry Birds" la ora de fizica in scoala s-ar putea s-o iei de buna si chiar sa crezi ca imaginile din spatiu pe care le vezi pe Discovery schimband canalele in drum spre taraftv sunt trucate. Daca sustii ceva suficient de vehement s-ar putea sa aparacativa care sa si creada, sunt destui care cred sus si tare ca nici pe Luna n-am ajuns asa ca... 28 Jul 2011, 06:10: QUOTE(corbex @ 27 Jul 2011, 22:28) Site-ul ala e pe bune sau la misto??? Marian Bataiosu, wtf?? ![]() This post has been edited by Garett: 28 Jul 2011, 06:10 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
mi-am luat si eu ban.....
![]() o sa fac o reclamatie la cel de sus, asa ceva nu e posibil.... ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
cristyz |
![]()
|
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Garett @ 28 Jul 2011, 07:05) Daca vine "dorel" si-ti spune ca Pamantul e plat, iar tu jucai "Angry Birds" la ora de fizica in scoala s-ar putea s-o iei de buna si chiar sa crezi ca imaginile din spatiu pe care le vezi pe Discovery schimband canalele in drum spre taraftv sunt trucate. Dacă ești suficient de tâmpit, da, poți crede orice și pe oricine. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Citesc si rad ... rad si citesc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hai Doamne Ajuta si .. Pamantul e rotund! LE: va recomand avatarul meu celor care aveti username "dincolo" ![]() 777.jpg This post has been edited by ionut.tanase: 28 Jul 2011, 08:03 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Se pare ca Sf. Moderatorie vegheaza...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Faptul ca multi alienati se dau drept mari crestini ortodocsi, cunoastem. Cu ei avem de lucru zilnic. Nimeni nu le poate scoate ce au ei in cap. Dar de aici si pana la a rade de tot ce-i sfant... Daca tot aveti timp de studiat (ras) pe net poate aruncati un ochi si aici http://www.hexaimeron.ro/
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 22:53 |