Stiati ca Pamantul NU e un glob?, cititi si va minunati..
![]() ![]() ![]() |
Stiati ca Pamantul NU e un glob?, cititi si va minunati..
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Doamne ajuta!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Amin!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu îmi făcusem cont "Dildau", dar văd că nu mă pot loga
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Garett @ 27 Jul 2011, 12:26) Partea proasta e ca in vreo 2-3 generatii scelerati de genul asta vor fi majoritari! Am aflat cu stupoare ca nu se mai preda evolutionismul in scoala, in schimb ore de religie cat cuprinde! Oamenii ignoranti si cu frica de Dumnezeu sunt infinit mai usor de condus decat oamenii bine instruiti, care au prostul obicei sa puna intrebari. Fii tu relaxat, la ideile creationiste e greu de revenit. Cu bombardamentuol informational pe tv referitor la univers, treaba e cam consumata. 70 de mii de ore de evolutionism sunt suplinite de informatiile revarsate pe alte canale. In ce-l priveste pe vsovivi, mie baiatul mi se pare foarte tare. Argumenteaza niste lucruri tampite destul de bine. Dupa ce mai citesc ce scrie pe acolo o sa vad ce impresie imi lasa cu adevarat. Poate ma inregistrez si eu pe acolo cu vreun "belzebuth" ceva... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Mi-am facut si eu cont sa-l intreb in PM ce explicatie are pt faptul ca la noi e lumina si in SUA e intuneric, mi-a dat o explicatie de ma doare capul.. si la sfarsit mi-a zis ca sunt satanist si ca incerc sa-l aduc in ispita.
Oricum imi place ca deja am un prieten la profil care imi pune posteaza poze religioase ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 27 Jul 2011, 12:38 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
e clar ca "vsovivi" o face la misto...
e pe modelul: credinciosii intreaba This post has been edited by skija: 27 Jul 2011, 12:45 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Nu face deloc misto, uita-te cate posturi are pe forumul ala.. sunt multi ca el oricum
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ereticu' ala de DragosP din Braila (ce coincidenta intamplatoare, dom'le) nu vrea sa inteleaga nimic si pace
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE iustin10 Singurul lucru permis si chiar obligatoriu ,este sa il iubesti pe celalalt. Daca nu veti avea apropieri fizice,atunci vei sti ca dragostea ta e reala,e din suflet,iar nu din amagirea atractiei fizice. Vei sti ca iubesti gandurile lui,felul lui de a fi,sufletul lui,aspiratiile lui.Vei sti ca iubesti omul,iar nu corpul sau. Doar la sfarsit,se cuvine sa urci pe aceasta scara a iubirii,pana a il iubi intru totul:trup si suflet,cand nimic nu va va mai desparti,si Dumenzeu va binecuvanta legatura voastra. Ai taria sa rabzi 1 an un astfel de inceput de relatie,si vei fi fericita 50. Dacă mai citesc mult aberații d-astea mă dau ăștia afară din birou ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nene io zic ca ala-i Pilif
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE Azzuurra Daca stii ca o persoana nu va tine Nunta Curata, este bine sa te casatoresti cu ea sau nu? Nunta curata= posturile, zilele de Luni, Miercuri, Vineri, Sambata, Duminica, perioada sarcinii si alaptarii, fara metode de preventie. N-am prieten, dar voiam sa stiu preventiv. Ma gandesc, ca daca cineva e casatorit si sotul vrea in acele perioade, il lasa. Dar poate n-au stiu de la inceput cum trebuie tinuta casnicia. Dar asa, daca stiu, ma gandesc ca ar trebui sa-i spun persoanei ce inseamna o casnicie din punct de vedere religios. Acum, daca ii spui unui baiat toate astea, fuge. Inca ceva, am facut candva o "specie de malahie". Nu conteaza detaliile. Ideea e, ca daca ii spui asta unui baiat feciorelnic, care ar tine Nunta Curata si asta isi doreste, sigur fuge si el din motivul de mai sus. Normal ar trebui sa gasesc pe cineva care sa tina Nunta Curata, nu, orice ar fi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
numa' descreierati pe forumul ala..
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Cine m-o fi pus sa caut sa vad ce inseamna?
QUOTE Malahia pricinuiește vătămare trupului celor ce o practică, precum zic doctorii, astfel: 1) Îngălbenesc. 2) Le slăbește stomacul. 3) Le slăbește vederea ochilor. 4) Pierd glasul. 5) Pierd istețimea și ascuțimea minții. 6) Pierd ținerea de minte. 7) Pierd somnul cu oarecare visuri tulburate. 8) Tremură trupul lor. 9) Pierd bărbăția trupului și a sufletului. 10) Li se întâmplă dambla. 11) Le urmează scurgerea cea prin somn, de multe ori și când sunt deștepți. 12) Imbătrânesc curând și mor rău și cu ticăloșie. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@cosmin_2300: iti dai seama ce fel de casnicie e aia? Sex doar martea si joia, cu exceptia sarbatorilor, "zilelor de stop" si momentelor de "ma doare capul". In rest, lectura din invataturile fratelui Malahie si poezii de Labiș. Masina nu poate fi sub nicio forma un secspero.
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sint mistocari.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Și atunci neprotejat
![]() ![]() Ăștia fac 10-12 copii și apoi se roagă la Dumnezeu să le dea mâncare "pentru copii" ![]() L.E.: corbex, un bun prieten a divorțat pentru că nevastă-sa începuse cu faze EXACT ca aia ... sex 2 zile pe săptămână, când nu e sărbătoare, etc ... și atunci, sub plapumă .... de BJ nici nu se punea problema! ![]() Culmea e că femeia a fost sănătoasă la început, după vreo 8 ani de căsnicie s-a dus pe arătură ... This post has been edited by cosmin_2300: 27 Jul 2011, 15:23 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Apoi o fi fost si vina lui pe acolo!
Probabil ca femeia o mai ardea si cu altii, de era cu program la cotofana. This post has been edited by dizzy: 27 Jul 2011, 15:27 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu v-ati saturat inca de cretinu' ala?
I-a zis lui Dumnezeu (ca prin alta parte n-am gasit) ca Pamantul e drept si voi nu-l credeti. This post has been edited by Victoras2001: 27 Jul 2011, 15:40 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
victor_hd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 21 May 11 ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 27 Jul 2011, 16:21) Și atunci neprotejat ![]() ![]() Ăștia fac 10-12 copii și apoi se roagă la Dumnezeu să le dea mâncare "pentru copii" ![]() Dumnezeu a zis :Creste-ti si inmultiti-va, dar nu toti in aceeasi familie ...!!!! ![]() astept cu nerabdare sectiunea de spovedani online !!! This post has been edited by victor_hd: 27 Jul 2011, 15:43 |
--------------------
dacia
sandero smile! 1.5dci
2011
- TM593793
|
|
marksman |
![]()
|
@victor_hd: Nu mai retin pe unde citisem urmatoarea: "...when God said 'go forth and multiply!' He did not mean 'like rabbits'!"
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Propun sa ne mutam tot calabalacul pe forumul lor, poate mai salvam cativa (l)useri.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE Hector Este indecent, pacat, ca un barbat sa poarte pantaloni scurti acasa sau pe strada atunci cand este foarte cald? Băi nene, eu nu mai pot, am lacrimi în ochi ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
n-ati fost in stare sa-l salvati pe filip...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Cum nu mă?
Băiatul lucrează acum, nu mai stă pe DC, probabil a dat și-o bucă! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 27 Jul 2011, 19:12) Propun sa ne mutam tot calabalacul pe forumul lor, poate mai salvam cativa (l)useri. e marfa forumu' ala ![]() eu deja mi-am facut cont acolo.... v-am lasat... hai "Doamne ajuta si sa fie bine!" ![]() "Pocaiti-va si credeti in evanghelie" ++++++++++++++++++++++ |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 18:58 |