Viitoarea sh fiabila pana in 7000 euro, ce sa-mi iau?
![]() ![]() |
Viitoarea sh fiabila pana in 7000 euro, ce sa-mi iau?
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pe bune! Vine alt an, alte impozite, scadente la 31 martie. Prin februarie vor fi preturi ok.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Macione |
![]()
|
Membru cu RS Group: Members Posts: 820 Joined: 17 June 09 From: Bucuresti ![]() |
NU e RX8, are motor v6 conventional de 2l
|
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
Nissan Xtrail Tekna 2015 , Juke Nismo RS 2016
- B 169 RRS
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
QUOTE(4x4 @ 10 Nov 2011, 19:17) As fi luat de mult masina, dar le gasesc la 500 de ani lumina distanta pe alea care le vreau, si atunci tot stau si mai caut. Am gasit una care imi place, dar e la bihor ![]() ![]() Oricum, nu ma prinde anul nou fara masina noua. Care anume ai gasit-o la mine in bihor? Un link sa vedem despre ce e vorba, daca se poate. Eu am mers dupa a mea pana in Ploiesti. Nu cred ca distanta e o problema. This post has been edited by nWo: 11 Nov 2011, 15:16 |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
E foarte posibil sa scada preturile, dar dupa 1 ma tem de taxa de inmatriculare. As putea strange din dinti si sa rezist iarna fara masina proprie, dar sa stiu ca ies in castig.
Daca masina era undeva mai la indemana, ar fi fost luata de mult. Problema e ca trebuie sa gasesc mecanic care sa renunte la 2 zile de munca, sa il platesc (4 mil cel putin ma gandesc eu), sa mergem pana acolo (masina, conbustibil 4 mil cel putin drumul, plus posibila cazare), sa facem actele, aici e o problema, banii ii transfer din banca, nu pot sa ii scot in mana de pe firma, nici nu stiu cum sa fac ![]() Plus ca daca masina are o problema, si nu vreau sa o iau ce fac? Ceva sfaturi... Masina: BMW 318i 2004 124k Manuala Primul proprietar Carte Service Discuri + placute fata spate noi Ulei + filtre originale Debitmetru aer nou Bujii + fise noi Role + curele + intinzatoare transmisie noi Pompa apa nou Pompa servo noua Filtru epurator schimbat Suspensie noua + bielete antiruliu + capete bara noi Amortizoare fata + spate noi Acumulator nou Tobe remus + sebring originale din fata pana in spate (1000Euro) Lichid frana, antigel, servo schimbat Doar piese originale Climatronic, Incalzire Scaun, Tapiterie Piele, Business CD, Comenzi Volan, Trapa, Senzori Ploaie, Lumini 7500 Euro negociabil Unica chestie care da de gandit, omul nu e bisnitar, nu mai vinde altceva. Dar e director piese la o reprezentata din Bihor, deci daca ar fi vrut ar fi putut sa falsifice hartiile pentru toate piesele astea. "stare tehnica exceptionala,garantez orice test" clar ca nu am sa facem verificarea la el in service. BH 83 MTR This post has been edited by 4x4: 11 Nov 2011, 15:25 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ce ai scris tu acolo sunt doar scuze penibile ...
Actele se fac in 10 minute. Adica faci doar contractul de V-C apoi vanzatorul iti trimite fisa de inmatriculare si fiscalul prin curier. O zi este suficienta deci nu ai nevoie de cazare. Si nu cred ca nu ai niciun prieten care se pricepe si care sa nu te taxeze pentru asta ? Ca poti merge sambata deci nu trebuie sa renunte la munca. Inainte sa te duci vorbesti bine cu vanzatorul, ii ceri toate detaliile si multe poze ca sa nu te duci degeaba. This post has been edited by Shush: 11 Nov 2011, 15:28 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
4x4 |
![]()
|
Multumesc de sfat, nu sunt scuze penibile decat in ochiul cunoscatorului, eu nu am nici un fel de experienta la cumparat masini sh.
Deci zici sa fac contract V-C. Eu ii las un acont, si cand imi trimite actele ii virez restul banilor? Nu mai am treaba la bihor apoi pentru a radia masina sau pt a o trece pe numele meu? Pt o verificare ceva? Chiar nu ma pricep ![]() This post has been edited by 4x4: 11 Nov 2011, 15:33 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cand faci contractul el iti da talonul, cartea masinii, cheile si asigurarea si tu ii dai toti banii. Din momentul ala masina e a ta !
Nu mai ai treaba la Bihor. Doar vanzatorul trebuie sa mearga la primarie cu fisa de inmatriculare pe care o veti primi cand se face contractul de V-C sa o stampileze si sa isi scoata certificatul de neurmarire fiscala. Astea doua o sa ti le trimita el prin posta. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Shush @ 11 Nov 2011, 15:28) [...]Actele se fac in 10 minute. Adica faci doar contractul de V-C apoi vanzatorul iti trimite fisa de inmatriculare si fiscalul prin curier. [...] Am o nelamurire - faci actele de V-C si dai banii fara a vedea fiscalul? Daca dupa ce pleci cu masina acasa nu iti mai trimite fiscalul, daca are datorii mari la stat si nu se poate elibera fiscalul? O cam iei in mana cred... |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Shush |
![]()
|
Nu te arunci cu ochii inchisi. Vorbesti cu vanzatorul si iti dai seama usor daca are ceva de ascuns.
Eu am primit fiscalul la cateva zile dupa (exact cum am vorbit cu vanzatorul) si la fel am procedat si eu cand am vandut Logan-ul (m-am dus a doua zi sa scot fiscalul, normal dureaza 2 zile, dar am reusit sa il obtin pe loc si l-am trimis catre cumparator). Certificatul ala e valabil o perioada limitata, de asta sunt putin care il scot inainte sa vanda masina. Nu e chiar placut sa stai de mai multe ori la rand pentru o hartie. This post has been edited by Shush: 11 Nov 2011, 15:47 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
Daca vrei un service in Oradea, pot sa te ajut eu. Inginerul de acolo face o verificare "la sange" si te costa in jur de 180 ron. Asta include si testerul.
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
4x4 |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 11 Nov 2011, 15:36) Aici e problema, pana se transfera banii dureaza, ala cum are sa aiba incredere in mine? Multumesc de ajutor ZTV, mai intai vreau sa vb cu proprietarul si sa vad niste poze, si apoi vorbim, nu vreau sa te deranjez degeaba. This post has been edited by 4x4: 11 Nov 2011, 15:48 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Shush |
![]()
|
Sigur exista variante.
Nu am lucrat "pe firma" sa stiu exact, dar e putin probabil sa nu poti scoate banii cash. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureşti Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Ţuţea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
OP-ul ala se poate aranja foarte usor, in forma scanata/xeroxata.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
4x4 |
![]()
|
Am vorbit cu proprietarul, impresie foarte buna,
![]() ZTV, te rog daca poti da-mi datele de contact pe PM. As putea pleca maine prin mijloace necunoscute, dar cred ca am sa astept pana duminica dimineata cand se duce un tovars in arad. Este o problema totusi, omul ar vrea banii in mana. Cum il pot linisiti/convinge sa accepte prin transfer bancar? This post has been edited by 4x4: 11 Nov 2011, 16:18 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 11 Nov 2011, 15:39) Am o nelamurire - faci actele de V-C si dai banii fara a vedea fiscalul? Daca dupa ce pleci cu masina acasa nu iti mai trimite fiscalul, daca are datorii mari la stat si nu se poate elibera fiscalul? O cam iei in mana cred... Priveste partea buna: daca nu iti da fiscalul, tu te plimbi cu masina pe numele lui ![]() ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
4x4 |
![]()
|
Am vb cu contabilul, pot lua banii in mana, urmeaza duminica sa imi musc inima si sa merg la oradea.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(ipiq @ 11 Nov 2011, 16:42) Priveste partea buna: daca nu iti da fiscalul, tu te plimbi cu masina pe numele lui ![]() ![]() Era un banc: Cica Bula (un tip mai retardat asa) cu sotia se plimbau pe strada. Se intalnesc cu gagicul sotiei care tinea intr-o lesa o capra. Gagicul il roaga pe Bula sa ii tina putin capra ca are ceva treaba, intre timp el se duce cu nevasta lui Bula sa i-o traga in porumbi. Un nene trece pe acolo si ii zice lui Bola ca ii reguleaza ala sotia in porumbi. La care asta zice "Lasa, ca si eu ii tin capra in soare" ![]() Ei, cam asa e si cum masina si fiscalul ![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
4x4 |
![]()
|
Si cateva poze. Tipul a spus ca atunci a venit de undeva si nu a apucat sa spele masina.
Am sters numele sitului pentru a nu se considera reclama. Attached thumbnail(s) C21459357_1.jpg ( Size: 75.39k ) Number of downloads: 451 C21459357_2.jpg ( Size: 78.05k ) Number of downloads: 493 C21459357_3.jpg ( Size: 70.85k ) Number of downloads: 474 C21459357_4.jpg ( Size: 57.81k ) Number of downloads: 475 C21459357_5.jpg ( Size: 71.04k ) Number of downloads: 465 C21459357_6.jpg ( Size: 75.92k ) Number of downloads: 142 C21459357_7.jpg ( Size: 65.82k ) Number of downloads: 134 C21459357_8.jpg ( Size: 74.75k ) Number of downloads: 134 C21459357_9.jpg ( Size: 71.09k ) Number of downloads: 162 C21459357_10.jpg ( Size: 74.07k ) Number of downloads: 176 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
MCORNEL79 |
![]()
|
Membru Scarbit Group: Members Posts: 11 Joined: 8 November 11 From: far away from RO ![]() |
posted in wrong forum
This post has been edited by MCORNEL79: 11 Nov 2011, 22:59 |
--------------------
none
none
2060 Sunt doar doua lucruri infinite, universul si prostia umana, insa asupra primului aspect nu sunt atat de sigur.-Albert Einstein
|
|
4x4 |
![]()
|
Stiu, nu e chiar ceva de laudat in departamentul performantei, motorul mai mare in 6 cilindri era cel pe care il doream eu, mult mai rafinat.
Diesel nu mai vreau, am avut in familie pajero sport 2.5td, outlander 2.0td, si dacia papuc 1.9d, dupa ce am vazut cum suna un benzinar si cum se infinge pana si un colt, (de e320 de la mb nu mai zic) am zis ca vreau neaparat benzina. La asta se adauga costuri de intretinere mai mici, sanse sa gasesti masini mai bune in limitele bugetului meu, si mai nou pana si benzinariile vad ca tin cu mine ![]() Eu chiar doream rwd, cu asta sunt obisnuit, asta imi place, nu mai sunt incepator de cateva ierni... Am cautat 1.8T, nu prea am gasit "in mintile lui" de 1.8, quattro, si masina buna nu mai zic. + am vazut unele topicuri despre costuri si fiabilitate si m-am speriat, nu stiu daca justificat, dar acuma e deja prea tarziu. This post has been edited by 4x4: 11 Nov 2011, 18:05 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
MCORNEL79 |
![]()
|
Membru Scarbit Group: Members Posts: 11 Joined: 8 November 11 From: far away from RO ![]() |
posted in wrong forum
This post has been edited by MCORNEL79: 11 Nov 2011, 23:00 |
--------------------
none
none
2060 Sunt doar doua lucruri infinite, universul si prostia umana, insa asupra primului aspect nu sunt atat de sigur.-Albert Einstein
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Hai sa comparam mere cu pere, turbo versus aspirat...genial!
16: ala zice ca are traseul de esapament schimbat, da' eu din cate stiu Remus face doar din inox. Finalele alea nu prea par din inox (mai ales in poza 5). Si scaunul e cam uzat pentru o masina de 7 ani (sau poate mi se pare mie). |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Păi da, ia frate un haudi diesel fwd, rămâi cu bani de ulei și un abțibild S-Line și gata, ți-ai tras mașină de mașină. Nici nu contează ce vrei tu, asta e combinația câștigătoare, îți zice corneluș79. Iar corneluș81 aprobă pozitiv.
______________________ BMW-ul ăla pare obosit și scump. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Are un vecin de vanzare un exemplar din asta de BMW 318i, aceeasi culoare, cred ca acelasi an, dar nu sunt sigur, probabil ceva mai slab ca dotari, dar la pret de vreo 4000 si ceva de euro....cred ca e 1.8. Eventual ii fac niste poze daca esti interesat.
Multe detalii despre masina nu stiu, dar stiu ca o are de cativa ani, iar de curand si-a luat un 320D, modelul mai nou. This post has been edited by nWo: 11 Nov 2011, 18:34 |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
4x4 |
![]()
|
De acuma e prea tarziu, daca am sa devin ferm convins ca a4 e cea mai buna alegere, nu am sa fac decat sa regret alegerea pe care am facut-o.
Am cautat si a4, cu asta am inceput. A4, seria 3 sau golf 5. (mi se parea chiar ca a4 arata mai modern si are un interior mai frumos) Multe masini din 2001, multe tdi, multe >150k, am renuntat. Tie iti place audi mai mult, mie imi place bmw. E foarte posibil sa nu fie 1.8T afectat de problemele de care am auzit eu, dar nu mai are sens sa intram in detalii tehnice. In fiecare iarna, am condus pe conditii de polei, gheata, nameti, un papuc, masina primitiva, lipsita de orice sistem de siguranta, cu tractiune spate, cu pneuri de vara, vechi de 6 ani ![]() Cu masina aia rupeam aderenta vara in curbe pe asfalt, deci poti sa me crezi cand spun ca nu a vazut curba fara drift iarna, fie ca doream fie ca nu, peste 20 la ora nu lua curba normal. Am putini ani de condus, dar am vazut/facut destule. Pe mine nu ma intereseaza performante 0-100, vreau doar ceva confortabil, 140 cp sunt destui. --later edit; scaunele alea sunt imaculate bmwh548, aia din centru e modelul de pe panza nu riduri in piele. Despre esapament nu cred ca avem destul informatii incat sa comentam. This post has been edited by 4x4: 11 Nov 2011, 19:12 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
A4 / Seria 3 / Golf 5?
Nu e cazul să modifici titlul topicului? ![]() __________________________________ Eu aș zice să-ți iei o mașină mai mică, un hatchback. N-ai nevoie de A4 la vârsta ta. Astfel, în bugetul tău vei găsi cu siguranță o mașină mai nouă și mai bună. This post has been edited by C a t a l i n: 11 Nov 2011, 18:41 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
4x4 |
![]()
|
Adica un golf 5 nu? Stii cat de mult am cautat unul?
Poate ca sunt eu prea fitos, ca vreau motorul 1.6fsi, climatronic, incalzire scaune si cotiera ![]() Si un kilometraj decent (suuub 130k). Uite ca nu am gasit nimic sa ma faca sa cumpar. Stiu ce inseamna sa ai o masina care sa nu ti-o permiti. Cand mergeam cu pajero sport si dadeam 50 lei pe combustibil zilnic si cereau 80 de mil ca sa imi schimbe ambreiajul si volanta baetii de la casa auto, am zis ca mai bine raman la papuc si dau la volan, decat sa stau la clima si transpire buzunarele. Ma arunc la risc, si trag tare de plapuma cu bmw-ul dar visele costa. Sper doar sa nu mi-o iau prea tare in teapa acuma. This post has been edited by 4x4: 11 Nov 2011, 19:16 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Orice ai lua, mare grija sa nu fie cu baterie sub 70 Ah! Cu baterii mai mici nu prinzi nici mormoloci.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 18:50 |