Propunere - integrare Tapatalk pentru vizualizarea
![]() ![]() ![]() |
Propunere - integrare Tapatalk pentru vizualizarea
Christiansen |
![]()
|
||
![]() Un biet invatacel Group: Members Posts: 136 Joined: 4 April 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007 Expression 1,6 16V
- B 137 ROC Dacia Logan 1,4MPI 66.000 km - 01.02.2011 (vandut)
Renault Megane 1,6 16V 124.000 km 10.05.2015 (vandut) Renault Clio IV 1,2 16V 155.000 km |
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu e deja implementată facilitatea?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Din câte știu eu nu.
Și tot din câte știu, nici n-o să fie, pentru că forumul are prea multe modificări aduse de admini ca să se mai poată integra cu tapatalk. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Christiansen |
![]()
|
![]() Un biet invatacel Group: Members Posts: 136 Joined: 4 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi pacat
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007 Expression 1,6 16V
- B 137 ROC Dacia Logan 1,4MPI 66.000 km - 01.02.2011 (vandut)
Renault Megane 1,6 16V 124.000 km 10.05.2015 (vandut) Renault Clio IV 1,2 16V 155.000 km |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am simtit nevoia pe telefonul meu antic de versiunea pt mobil...
Stiu ca am tot zis, dar un update la soft ar fi binevenit. Are ala de toate, inclusiv ce s-a scriptat la actualul ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
aoprea |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 11 July 06 From: Iasi ![]() |
Nu stiu ce fac administratorii acestui forum, (daca mai exista) dar e pacat ca un asa de mare forum nu dispune de aceasta optiune, mai ales acum in aceasta perioada cand tehnologia a evoluat asa de mult incat aproape totul este mobil....
In ziua de azi orice forum are inclus pluginul Tapatalk Dar se pare ca aici nu este cine sa-l introduca.... mai rau ar fi daca nu este interesul sa-l introduca... Oare chiar e lasat in aer acest forum? (Nu vorbesc aici de moderatori... ei isi fac treaba) ...se pare ca lipseste interesul la administrator(i). |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dCI, 85 CP, E4, climatronik
27.11.2007
- IS.75.ADI
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe ciclism.ro e pusa ultima versiune cu modul separat de bazar/bursa. E absolut cel mai destept forum pe care intru
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Păi acolo cineva chiar folosește banii din puținele reclame în folosul comunității. Aici e plin de reclame, bursa și secțiunea de anunțuri au mai nou tarabe cu plată, dar când e vorba de IPB, e folosită o versiune din 1900 toamna.
|
--------------------
-
-
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Intradevar, se simte nevoia unui update la ultima versiune IPB.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
cine se ofera sa porteze modificarile de cod facute pana acum?
Vad vreo mana ridicata? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Care ar fi alea? Că ciclism.ro n-are nimic în minus față de ce e aici, ba chiar multe în plus.
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Ce ai coane cu unguru'?
Ai ramas cu sechele? ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Catalin, nu e problema de bani. Prin 2002-2003, licenta IPB se vindea pe viata, adica updateurile la zi sunt disponibile si in ziua de azi daca ai cumparat atunci.
Cum spunea si klaus, e problema de modificarile pe care cei doi Alexi le-au facut acestui forum, care stiu ca au stat in calea update-urilor si in trecut. Modificarile tin mai mult de ACP din cate stiu eu, nu avem noi treaba cu ele, de asta nu vedem nimic diferit. Ce-i drept, ar fi frumos daca s-ar trece la versiunea cea mai noua, din cate stiu vine cu un skin automat pentru mobile, deci nici nu e nevoie de Tapatalk. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Sau va luati mobile cu ecran mai mare (Sensation , Galaxy S2 sau 1) etc si vedeti si forumul fara probleme , eu personal nu simt nevoia de versiune pe mobil
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Despre asta era vorba? Atunci stati linistiti si nu puneti nici un tapatalk.
Sunt o gramada de site-uri care ma enerveaza, cand le accesez de pe PC intra versiunea pentru mobil, iar cand le accesezi de pe mobil, intotdeauna intra versiunea full. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Asa patesti cand ai router wireless
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Asa deci. Exista vreo solutie de rezolvare (pastrand routerul)?
![]() This post has been edited by cdadan: 28 Nov 2011, 10:07 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dap.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() Tare de treaba esti ... ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(A l e x @ 25 Nov 2011, 14:31) Catalin, nu e problema de bani. Prin 2002-2003, licenta IPB se vindea pe viata, adica updateurile la zi sunt disponibile si in ziua de azi daca ai cumparat atunci. Cum spunea si klaus, e problema de modificarile pe care cei doi Alexi le-au facut acestui forum, care stiu ca au stat in calea update-urilor si in trecut. Modificarile tin mai mult de ACP din cate stiu eu, nu avem noi treaba cu ele, de asta nu vedem nimic diferit. Ce-i drept, ar fi frumos daca s-ar trece la versiunea cea mai noua, din cate stiu vine cu un skin automat pentru mobile, deci nici nu e nevoie de Tapatalk. Eventual va fi nevoie de un upgrade. Ar fi o treaba daca se poate incepe "portarea" modificarilor de acum pe cea mai noua versiune si eventual o optimizare de cod si imagini (daca e cazul). Vorba aia... if it works fix it till it doesn't. Poporul vrea update ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Erau prea puține reclame pe forum, așa că a mai apărut una în fiecare thread.
Update de forum când? |
--------------------
-
-
|
|
bella |
![]()
|
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
Ce mai conteaza...banii sa vina. Aspectul si in special utilitatea nu conteaza.
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
vor veni vremuri mai bune
This post has been edited by P-A-C-O: 9 Dec 2011, 00:34 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Am sperat că după "pauza de mentenanță" o să dispară și reclama aia idioată ...
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Markos |
![]()
|
În concluzie, ați cerut Tapatalk și ați primit RCAIeftin
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bella |
![]()
|
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
Adminii au considerat ca e mai bun la casa omului un RCA decat figuri de genul celei cerute de intiator.
Va multumim pentru grija care ne-o purtati. ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 10:29 |