Propunere - integrare Tapatalk pentru vizualizarea
![]() ![]() ![]() |
Propunere - integrare Tapatalk pentru vizualizarea
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pe praful asta?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bella |
![]()
|
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
|
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai da, nu vrei reclame, platesti membership.
Sau vrei acces la aria tehnica, platesti membership. Desi la noi ar fi mai multi platitori daca s-ar taxa cafeneaua... Sau vrei sa vezi poze, platesti... Voi nu intelegeti ca folositi forumul asta moka in timp ce alex si AlexV platesc existenta sa? Nu-i reclama invaziva, cu flash, sunete, zurgalai si alte ciudatenii, e doar un post in plus, cu text negru, de dimensiuni normale, chiar nu reusesc sa inteleg cu ce va deranjeaza. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
R19/16v |
![]()
|
Degeaba, grecule, acolo n-ar plati nimeni...
|
--------------------
DS
5H
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pe 21 august 2006 când m-am înscris eu, erau 18499 membri înregistrați. Atunci reclame însemnau doar banner-ul de sus. Atât. Iar forumul era centrat pe aria tehnică. Și ce e cel mai important: aria tehnică aduce vizitatori datorită aportului MEMBRILOR acestui forum, nu a administratorilor.
Azi e doar o tarabă virtuală cu 72261 membri înscriși. Bursa, Anunțuri au tarabe plătite, iar pe lângă banner-ul ăla avem reclame în fiecare thread indiferent dacă ești membru înregistrat sau doar viziator. Dacă în 2006 se puteau acoperi costurile acestui forum cu traficul generat de cei 18500 membri și vizitatori interesați de Logan, atunci acum, în 2011, cu peste 72261 membri înscriși, mult mai mulți utilizatori activi pe oricare interval orar față de 2006, gamă mult mai largă de modele Dacia, plus bazar-ul de cea mai joasă speță unde se vând până și becuri SH sau porc de Crăciun, să nu mai spună cineva că nu se pot susține costurile forumului.... E clar o afacere, dar e o afacere în stil pur românesc, adică fără update-uri, fără îmbunătățiri de vreun fel, fără măcar o notificare sau feedback din partea celor ce iau banii ăștia. ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 9 Dec 2011, 11:38) Hai să n-o dăm în penibilități, că nu plătește nimeni din buzunar nici măcar un ban! Reclamele alea din FIECARE topic nu aduc bani?! Să numărăm câte reclame apar la o singură afișare? Haide: - reclamă mare, sus; - altă reclamă, tot sus (care "se face mare" când dai cu mouse-ul peste ea); - reclama cu rca ieftin; - altă reclamă jos; - încă o reclamă idioată care apare aleatoriu între posturi! This post has been edited by cosmin_2300: 9 Dec 2011, 12:13 Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 90.54k ) Number of downloads: 352 2.JPG ( Size: 64.19k ) Number of downloads: 374 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bella |
![]()
|
|
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(bella @ 9 Dec 2011, 12:03) Ba avem notificari si feedback...daca cineva posteaza 10 raspunsuri intr-un topic la care ai sbscris primesti 10 mesaje. Mai mai ca ai setare pentru asta, nu tine de forum, ci de modul cum iti configurezi tu abonamentele.![]() This post has been edited by IRONICK: 9 Dec 2011, 12:16 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 9 Dec 2011, 11:55) Dacă în 2006 se puteau acoperi costurile acestui forum cu traficul generat de cei 18500 membri și vizitatori interesați de Logan, atunci acum, în 2011, cu peste 72261 membri înscriși, mult mai mulți utilizatori activi pe oricare interval orar față de 2006, gamă mult mai largă de modele Dacia, plus bazar-ul de cea mai joasă speță unde se vând până și becuri SH sau porc de Crăciun, să nu mai spună cineva că nu se pot susține costurile forumului.... mhh, discutabil. preturile la latimea de banda cresc relativ exponential. In 2006, ca si solutie de hosting, ajungea si-un pc mai potent. Acum, fara o "mica bestie" si-un CDN bine gandit nu faci nimic. Nu va ganditi ca aici sunt doar costuri de supravietuire, sunt si destule costuri de upgrade care trebuie luate in plan. N-am habar, si nici nu ma intereseaza cati bani aduna forumu' asta din reclame, da' macar atat stiu sigur, ca nu-i tocmai ieftin nici sa-l tii in picioare. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bella |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 9 Dec 2011, 12:15) Mai mai ca ai setare pentru asta, nu tine de forum, ci de modul cum iti configurezi tu abonamentele. Aceeasi setare(Immediate email notification) o am si pe alte forumuri pe care activez si primesc o singura notificare indiferent de numarul de postari. Untitled.jpg ( Size: 112.59k ) Number of downloads: 329 |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Si nu te-ai intrebat vreodata ce inseamna daily email digest? Tot forumu' ii de vina, mama lui...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pe alte forumuri se tine intradevar cont si de faptul ca ai intrat pe forum sa citesti postul respectiv. Daca de la notificare nu ai intrat, nu iti mai trimite email pentru fiecare post din acelasi topic. Mie personal imi place notficare pentru fiecare post. Le citeam in clientul de email, nu mai intram pe forum.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bella |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 9 Dec 2011, 12:33) Stiu ce e daily email digest. Eu vreau notificare imediata. <span class='edit'>9 Dec 2011, 12:35:</span> QUOTE(IRONICK @ 9 Dec 2011, 12:34) Pe alte forumuri se tine intradevar cont si de faptul ca ai intrat pe forum sa citesti postul respectiv. Daca de la notificare nu ai intrat, nu iti mai trimite email pentru fiecare post din acelasi topic. Mie personal imi place notficare pentru fiecare post. Le citeam in clientul de email, nu mai intram pe forum. Exactly my point. This post has been edited by bella: 9 Dec 2011, 12:36 |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu propun sa ia ban userul userul rca ieftin
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Corect era:
QUOTE(IRONICK @ 9 Dec 2011, 12:34) Pe alte forumuri cu update-uri la zi se tine intradevar cont si de faptul ca ai intrat pe forum sa citesti postul respectiv. Daca de la notificare nu ai intrat, nu iti mai trimite email pentru fiecare post din acelasi topic. Mie personal imi place notficare pentru fiecare post. Le citeam in clientul de email, nu mai intram pe forum. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
O problema asemanatoare am ridicat si eu AICI.
Din cate stiu, traficul pe orice website este dat de nr-ul unic de IP-uri care acceseaza pe o perioada de timp adresa respectiva. Acum, daca s-ar depune un efort din partea adminilor in vederea facilitarii accesarii forumului si pe alte device-uri in afara PC, ar aduce un plus in mapa de prezentare pentru contractele de publicitate ![]() Eu personal daca as avea o versiune a forumului usor accesibila si de pe smartfon, ar fi ideal. Am obosit sa tot dau zoom in - zoom out, etc. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
As fi preferat ca reclama respectiva sa fie dupa al 2-lea post de pe ficare pagina. Personal ma acreste intr-un mod cumplit cum e acum (si nici nu constat nimic in plus pe fluturasul de salariu de moderator)
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Aia-i pierduta, am gasit numai doua:
1284820821_122014052_1-armonica-weltmeister-vienez-drumul-taberei.jpg |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bella |
![]()
|
Aha, deci va dati arama pe fata pana la urma...frumos va sede draguteilor?
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
Markos |
![]()
|
Daca fac un ercea ieftin și câștig un Duster, sunt obligat sa-i fac tot ercea ieftin?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Depinde.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bella |
![]()
|
Macar la un drive-test trebuie sa il dai...staff-ului.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
da' pana la urma e problema ca oamenii primesc un ban. mai curata, mai ingrijesc una alta, nu tre sa faca show si sa intretina vreo arie la cati membrii sunt activi. altceva ce mai face un mod? in fine.
si adminii au intrat in a face bani nu doar de amorul artei. cea mai enervanta reclama din toate si as ruga cumva mouse overul ala sa nu mai fie prezent decat in anumite conditii e bannerul de sus de tot. din greseala dau cu mouse-ul pe acolo si paf, dispare forumul. sunt pe lectop si lucrez si cu browserul windowed..deci din ~600px pe inaltime, cand se deschide reclama aia, nu mai vad nimic |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
p'aia o rezolvi usor, asta de la sfarsitul posturilor e mai nasoala
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 10:31 |