Propunere - integrare Tapatalk pentru vizualizarea
![]() ![]() ![]() |
Propunere - integrare Tapatalk pentru vizualizarea
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Daca ar fi macar o reclama la ceva mai de Doamne-ajuta.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
bella |
![]()
|
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
Problema, in opinia mea, nu este reclama, nici macar asta adaugata la sfarsitul fiecarui topic.Nu poti avea pretentii ca adminii sa vina cu bani de acasa sa intretina forumul.
Totodata, daca ei fac si profit, e treaba lor. Dar, sa nu faci un update la interfata si sa nu poti institui o regula ca la bursa sa poti sa dai UP doar daca modifici pretul(cu 5% de exemplu) astfel incat sa nu mai fie o nebunie atunci cand vrei sa vezi noutatile...asta deja e alta treaba. Plus treaba cu notificarile care nu cred ca e asa greu de facut daca se face update... Doar eu am impresia ca:"cainii latra ursul trece" pe aici? ![]() This post has been edited by bella: 9 Dec 2011, 14:44 |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Stati pe frecventa, imediat facem un script care sa ascunda posturile userului RCA Ieftin
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Care-i frecventa?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
121.5 MHz
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
406 MHz din 2009.
|
--------------------
*
*
*
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Tot n-ai priceput că aici nimic nu e up to date?
|
--------------------
-
-
|
|
bella |
![]()
|
Eu cred ca adminii ne vor face o surpriza in Ajun.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
Markos |
![]()
|
Inchid forumul?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Hai ca nu e asa de rau.
Deranjeaza putin, dar acum pot sa spun ca deja m-am obisnuit. Eu sunt de acord cu reclamele atat timp cat forumul merge tot timpul si merge bine si e gratuit. Exceptie fac reclamele alea cu expandabile sau cu sunete. Pe alea le urasc ![]() This post has been edited by Shush: 10 Dec 2011, 00:56 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 10 Dec 2011, 00:56) Pai omul are calitatea asta, ca se obisnuieste cu toate căcaturile, usor-usor. Ne-am obisnui si cu o poza de-a lui Rodi, expandabila full screen, plus o reclama de la posta romana. Care-i problema? Forumul sa mearga (gratis). This post has been edited by Markos: 10 Dec 2011, 01:15 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 10 Dec 2011, 00:56) Exact la fel ar fi și dacă mâine nu mai există forumul. Dar ăsta e interesul? Ăia de pe LoganClub (cel puțin în Constanța, dar foarte posibil și în alte zone) s-au obișnuit să cotizeze câte 20 RON pe lună, deja le place, că cică primesc cadou de Crăciun... Prin urmare, ne putem obișnui și cu o arie privată pentru membrii plătitori, nu? Că ăsta ar fi următorul pas de "business"... ______________-- Aprope, ăstuia nu-i dă nimeni ban? Dacă nu, măcar să-l faceți moderator. Mâine poimâine apar vânzători de carduri clonate. This post has been edited by C a t a l i n: 10 Dec 2011, 09:29 |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Tu fiind mai nou asa probabil nu stii ca s-a facut ce spui acolo, niste membri dadeau bani si aveau status la avatar 'cotizanti', si in final a iesit prost, aveau astia niste impresii cat casa, de aia unii sunt si banati definitiv acum, dar unii mai activeaza in forta si acum.
This post has been edited by argon: 10 Dec 2011, 09:58 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bella |
![]()
|
|
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ba știu, la fel cum știu și de aria privată pentru moderatori. La început era de înțeles, când nu exista trafic care să aducă bani. Dar acum???
|
--------------------
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Într-un final eu înțeleg că site-ul trebuie să câștige bani, dar de ce mama dracu ați dat și lista de emailuri?!
![]() Tocmai am primit un mesaj cu link către rca-ieftin (de la un sorin pe care nu-l am în listă!), voi chiar nu aveți minte și decență?! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 10 Dec 2011, 10:04 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 10 Dec 2011, 09:59) Se pare că nu, s-au epuizat când a apărut asta: QUOTE(Regulament) s) Inregistrarea fiind facuta sub anonimat, persoana juridica detine drepturile de autor ale tuturor operelor postate sub aceasta forma anonima. Utilizatorii forumului sunt de acord ca proprietatea asupra continutului mesajelor sa apartina forumului, incepand din momentul postarii. Utilizatorul este de acord sa degreveze forumul de orice pretentie sau cerere de proprietate intelectuala privitoare la continutul postarilor sale. Dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celui care a postat respectivul mesaj. Forumul nu poate fi tras la raspundere pentru incalcarea de catre membrii acestui forum a regulilor de postare. Adică unii cu drepturile, alții cu răspunderea. La plăcinte înainte! La război înapoi. |
--------------------
-
-
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Nu gasesc butonul de ignore user la ercea ala de jos
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
bella |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 10 Dec 2011, 10:07) Se pare că nu, s-au epuizat când a apărut asta: QUOTE(Regulament) s) Inregistrarea fiind facuta sub anonimat, persoana juridica detine drepturile de autor ale tuturor operelor postate sub aceasta forma anonima. Utilizatorii forumului sunt de acord ca proprietatea asupra continutului mesajelor sa apartina forumului, incepand din momentul postarii. Utilizatorul este de acord sa degreveze forumul de orice pretentie sau cerere de proprietate intelectuala privitoare la continutul postarilor sale. Dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celui care a postat respectivul mesaj. Forumul nu poate fi tras la raspundere pentru incalcarea de catre membrii acestui forum a regulilor de postare. Adică unii cu drepturile, alții cu răspunderea. La plăcinte înainte! La război înapoi. @Catalin: Aia e altceva...nu are legatura cu emailul.Este interzis ca adminii sa "piarda" lista cu emailuri a utilizatorilor. |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
N-are legătură directă, dar cauza e aceeași.
|
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bă băieți...
Treaba e simplă: nu vă place, nu mai veniți pe aici. E un sfat dezinteresat și cu aplicabilitate extrem de generală. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bella |
![]()
|
Da, si asta nu inseamna ca e o cauza "dreapta". Eu o sa acord prezumptia de nevinovatie pana la proba contrarie. Ma gandesc ca, totusi, nu ar merge pana la a da lista cu adrese la terti.
![]() 10 Dec 2011, 10:23: QUOTE(DragosP @ 10 Dec 2011, 10:21) Bă băieți... Treaba e simplă: nu vă place, nu mai veniți pe aici. E un sfat dezinteresat și cu aplicabilitate extrem de generală. Corect si...tipic romanesc. ![]() This post has been edited by bella: 10 Dec 2011, 10:23 |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(DragosP @ 10 Dec 2011, 10:21) Bă băieți... Treaba e simplă: nu vă place, nu mai veniți pe aici. E un sfat dezinteresat și cu aplicabilitate extrem de generală. Dragoș, asta e treabă de bun simț (lipsa lui mai exact)! Eu înțeleg că reclamele le pun când vor ei, da' să nu-mi mai trimită și mail! Nu aveau de unde să ia adresa decât de pe site-ul vostru (e singurul site pe care sunt logat cu adresa aceea de mail)! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(bella @ 10 Dec 2011, 10:23) Hai, mă lași cu tipic românesc? Ce-i tipic românesc? E forumul adminilor și fac borș cu el. Inclusiv își asumă că pot deranja userii cu reclamele. Asta e, e un biznis și așa consideră ei că trebuie să și-l conducă. Nu convine cuiva? Nu mai vine pe aici. E foarte simplu. Și nu e deloc numai românesc. 10 Dec 2011, 11:02: QUOTE(cosmin_2300 @ 10 Dec 2011, 10:27) Eu înțeleg că reclamele le pun când vor ei, da' să nu-mi mai trimită și mail! Nu aveau de unde să ia adresa decât de pe site-ul vostru (e singurul site pe care sunt logat cu adresa aceea de mail)! Vrei să spui "al lor", pentru că, în afară de laguna 3 aia de ne-au dat-o la unificare, n-am mai văzut nimic altceva. Nu știu nici măcar de aria aia de care pomenea Catalin. This post has been edited by DragosP: 10 Dec 2011, 11:02 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 10 Dec 2011, 09:59) ![]() 10 Dec 2011, 11:57: QUOTE(DragosP @ 10 Dec 2011, 11:01) Scroll pana la ultima sectiune. E intre Bursa si Trash Can. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 10 Dec 2011, 11:57 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 10:33 |