Sa-mi prezint iubita...
![]() ![]() ![]() |
Sa-mi prezint iubita...
EvilOne |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE(Lexy @ 1 Jul 2005, 18:51) QUOTE(costi @ 1 Jul 2005, 19:03) Liviu! Si zici ca JOI ai fost in Bucuresti???? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Asarban..total pe langa adevar
![]() PS:I-am facut si site..asa de draga imi este!!!! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Lexy: 2 Jul 2005, 19:02 Attached thumbnail(s) BLACK_BEAST.jpg ( Size: 616.49k ) Number of downloads: 36 FACE_TO_FACE.jpg ( Size: 622.37k ) Number of downloads: 36 UP.jpg ( Size: 681.18k ) Number of downloads: 55 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Si care este acest site ? Sau nu se poate spune?
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Lexy vezi ca asta nu-i boala sanatoasa sa staaaaaai asa sa te uiti la masina.
Acu vazui ca te apuca noaptea in fata Parlamentului; ma mir cum nu te-au luat aia la ochi. Si unde zici ca-i saitu' ala ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
Pe net!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
E ala de incepe cu veveve si se termina cu ro? L-am vazut. S-o stapanesti sanatoasa!
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
asarban |
![]()
|
ntz se termina cu /
|
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
bey nu mai ai pic de intimitate pe forumu' asta !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
Vrei sa fi intim cu Lexy...
Vise..taica vise.. |
|
|
costi |
![]()
|
bine dar stati la rind
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
Lexy, nu te lua dupa ei ca sunt mici si urati
Iate dupa mine ca sunt mare si frumos. |
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
asarban |
![]()
|
Neeee
Mare si frumos are acasa..costi spera ca vrea sa varieze cu mic si urat! |
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce-ati patit fratilor?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
costi |
![]()
|
Si de ce ma rog te bagi tu pe topicu' lu' Lexy ? Hm?
Si a ta nici nu are haz ca nu-i in fata Parlamentului, asa sa stii! Si nici nu scrie pe numar IS Liviu. Ehei, B Lexy e altceva. Ala da numar !!!! Mama ce masina !!!!! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
Hm...petele albe din prima poza de pe coltul masinii sunt de gainat sau ai harjait-o deja?
|
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Petele alea albe sunt niste reflexii ... mare lucru.
Costi: Nu am vrut sa ma bag .. daram fost intrebat daca nu zic nimic, apoi ati inceput voi cu alea alea .. asa ca m-am bagat pana la urma ![]() |
--------------------
.
.
|
|
costi |
![]()
|
sa bagi si ceva cu interiorul cind ai timp !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Megane-ul de badboy lalalalal 'lui Liviu e mai tare decat Corolla lu tipa'
![]() PS: De ce nu sunteti in genunchi in fata unei femei cu o masina tare asa cum ati fost pe parcursul topicului cu Lexy , si pe sosea cand le injurati pe toate ? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Liviu |
![]()
|
Iaca si interioru' :
IMG_1445.JPG ( Size: 206.63k ) Number of downloads: 19 IMG_1447.JPG ( Size: 165.31k ) Number of downloads: 36 IMG_1448.JPG ( Size: 93.15k ) Number of downloads: 42 IMG_1449.JPG ( Size: 87.9k ) Number of downloads: 33 IMG_1452.JPG ( Size: 211.35k ) Number of downloads: 20 IMG_1453.JPG ( Size: 210.81k ) Number of downloads: 25 IMG_1455.JPG ( Size: 122.16k ) Number of downloads: 21 IMG_1456.JPG ( Size: 111.24k ) Number of downloads: 30 IMG_1457.JPG ( Size: 122.64k ) Number of downloads: 19 IMG_1460.JPG ( Size: 129.58k ) Number of downloads: 17 IMG_1461.JPG ( Size: 134.29k ) Number of downloads: 24 IMG_1462.JPG ( Size: 221.29k ) Number of downloads: 23 |
--------------------
.
.
|
|
AND |
![]()
|
Nice , very very nice! S-o stapanesti sanatos!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Off mai Liviule..acu tre sa ma duc si eu sa fac poze la interior
![]() Si ca sa incep si eu ca copii mici: ba a mea e mai frumoasa!!! ![]() ![]() Site-ul se termina in ro ![]() Costi tu ai ceva cu pozele la interior...hmm gata cobor....lumea cere poze..hai ca ma duc la printesa mea..... ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
AND |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
costi |
![]()
|
hai mai Lexy ca de tine de la etaj nu-i asa departe !!!
pina acum veneai de 10 ori ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
![]()
|
Mai de la mine pana cobor de la 7 pana ma duc in spatele blocului e ceva drum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Liviu: 4 Jul 2005, 18:28 Attached thumbnail(s) consola_centrala.jpg ( Size: 253.19k ) Number of downloads: 38 bord.jpg ( Size: 459.91k ) Number of downloads: 38 interior1.jpg ( Size: 523.84k ) Number of downloads: 43 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Liviu |
![]()
|
Deci .. parerea mea :
Consola centrala mai faina la megane. Ceasurile de bord mai frumoase la toyota, pacat ca nu are computer de bord. Comenzila audio de pe volan mi se par mai comode la toyota. Nu se vede restul .. asa ca nu ma pot exprima. Fiabilitate mai buna la toyota. Per total .. super masini (ambele) ![]() |
--------------------
.
.
|
|
AND |
![]()
|
Interiorul la Corolla e misto , pentru ca pare foarte pragmatic si sportiv in acelasi timp , pe cand la Megane e ceva mai futuristic. Ca design , Megane-ul este MULT mai frumos.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
Lexy |
![]()
|
Exact lar ai fost mai rapid ca mine....si am si senzor de teperatura exterioara....
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 05:41 |