Acest Golf 4, merita sau nu?, Km, pret, etc
![]() ![]() ![]() |
Acest Golf 4, merita sau nu?, Km, pret, etc
ZTV |
![]()
|
||
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|||
zeusreddog |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 9 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Chiar astazi m-a sunat un domn in legatura cu anuntul, mi-a zis din start ca 5900 cat cer eu nu poate sa ofere, dar imi da 5500 pe loc daca masina e exact cum am descris-o. A venit, a vazut-o, i-a placut (nu cred ca avea ce sa nu-i placa). A ramas sa ne vedem maine pt acte. Acum imi pare rau pt ce am facut, ma uit la ea pe geam si in afara de faptul ca e Dacie alt motiv pt care am hotarat sa o vand nu gasesc...
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.5 dCi
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
motivul ce ai gasit e sufucient , da-o pana ce nu e tarziu. Eu ma indoiesc sa fie cineva atat de slab cu duhul sa dea 5500 pe un logan de 4 ani....
37000 de km facuti in RO este echivalent de 120.000 facuti in Germania/Austria/Franta...... Decat o masina autohtona de 4 ani si 37000 eu personal prefer una straina (nemtoaica, japonea, frantuzoaica...nu are imp.) poate sa fie si mai batrana (max 6-7 ani), si sa aiba km reali pana in 150.000. In strainatate asfaltul este asfalt, benzina e benzina, motorina e motorina...si cel mai important service este service. Am mers cu Opel astra cumparat in RO cu 90.000 las bord, 100 % facuti in RO, era dezastru. Iar am mers cu astra care avea 270.000 de km, facuti numai in strainatate......era altceva...fara discutii. This post has been edited by ZTV: 28 Aug 2011, 17:42 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu asculta bre sfaturile unui samsar, gandeste-te si la costurile ulterioare. Daca le poti duce go ahead, insa nu te lua dupa toti samsarii care cred ca o masina de afara e raiul pe pamant. Zicea ztv ca cica inafara service-ul e service, oare de aia toti cei care mergeau prin mari capitale europene ziceau ca multe masiini erau pline de lovituri & shit?
Anyway, parerea mea e sa nu te iei dupa unii care canta pe aici cu interes.. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
zeusreddog |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 9 August 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ZTV @ 28 Aug 2011, 17:37) Nu e sarac cu duhul, a avut un Logan tot pe motorina pe care l-a lovit, l-a vandut si zicea ca bani de una noua nu are, iar de pe internet a tot vazut masini si nu a gasit niciuna intr-o stare apropiata de starea in care era a lui.. Vad maine daca e serios sau nu. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.5 dCi
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(ZTV @ 28 Aug 2011, 18:37) Am mers cu Opel astra cumparat in RO cu 90.000 las bord, 100 % facuti in RO, era dezastru. Iar am mers cu astra care avea 270.000 de km, facuti numai in strainatate......era altceva...fara discutii. Asta inseamna ca Astra aia n-a fost intretinuta deloc. Eu am dat Corsa la 97.000, au verificat-o in service si i-au spus cumparatoarei ca, in afara de niste bucse (la ce drumuri avem, nu e de mirare), nu e nimic in neregula. Ontopic: eu nu as cumpara Golful ala. This post has been edited by BlaueCorsa: 28 Aug 2011, 18:27 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Deja incepe sa-ti para rau dupa Logan? Eu l-am dat la un prieten care are grija de el si sincer sa fiu dupa aproape 6 ani si 65k km nu troncane si nu a dezamagit pe niciunul dintre noi, a raspuns prezent de fiecare data. Vad ca si tu ai cazut in plasa carcotasilor care spun ca Dacia nu este masina. Pacat. Mai ai timp de gandire pana maine. Socrul meu are peste 110k km cu dci-ul lui si nu a schimbat decat bieletele de directie si rulmentii fata si asta fiindca e inginer agronom si umbla mult pe campuri. Anul acesta termina leasing-ul se se gandeste sa isi ia altul nou, cu AC de data asta.
This post has been edited by iulian'71: 28 Aug 2011, 20:59 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 28 Aug 2011, 02:50) zici degeaba, eu treceam pe langa tiruri cu 170 pe autostrada si nu imi dadea nicio senzatie de nesiguranta. si cred ca n-ai citit si partea a 2-a a postului respectiv. mie la viteza mai mare pana si solenza mi s-a parut mai stabila, pacat ca sufla vantul in ea peste tot ![]() pai tu probabil esti obijnuit cu masina si ai si ceva experienta la volan, asta e parerea mea si o mentin eu asa am simtit( focus din 2008), eu spre exemplu nu simt chiar asa instabila masina mea la 140 dar am logan de 7 ani...e chestie si de obisnuinta. This post has been edited by bobo77: 28 Aug 2011, 21:46 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
ZTV |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 28 Aug 2011, 18:02) nu asculta bre sfaturile unui samsar, gandeste-te si la costurile ulterioare. Daca le poti duce go ahead, insa nu te lua dupa toti samsarii care cred ca o masina de afara e raiul pe pamant. Zicea ztv ca cica inafara service-ul e service, oare de aia toti cei care mergeau prin mari capitale europene ziceau ca multe masiini erau pline de lovituri & shit? Anyway, parerea mea e sa nu te iei dupa unii care canta pe aici cu interes.. mai pompierule, tu nu prea calatoresti in strainatate ? Mai plimba-te putin plin lume. In strainatate nu exista "las'ca merge si asa" sau piese second hand. Iar daca tu esti frustrat ca ai "doar" un amarat de Logan de 1.4, iar eu permit sa-mi schimb masiniile de cate ori vreau eu, ma faci samsar ? Pompierule, eu am luat mistubishi second hand, cu totul cat am bagat in ea am ajuns la 4500, dar am o masina de 9 ani impecabila, care da ceata oricui logan nou. Si la confort, si la fiabilitate, si la performanta. Sa numai deschid subiectul cu A4, aia e alta mancare de peste, alta clasa de masini. Imi place ca toti veniti cu idei pro logan, dar nu ati avut nimic in afara de d1310/dsn/sln/logan. (in afara de mici exceptii) Omule, daca vrei o masina buna, sigura, confortabila, cu un design placut si modern, daca ai suficienti bani sa intretii... cauta ceva straina in stare excelenta. Daca vrei doar o masina cat de cat, care se intretine relativ ieftin...ramai la Logan. Iar voi, daca ar fi cum ziceti voi, nimeni nu ar mai lua Mercedes/Toyota/Honda/Jaguar/BMW.............., toate lumea ar lua logan. Fiind masina secolului. O copie ieftine de Renault. This post has been edited by ZTV: 28 Aug 2011, 22:15 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
aphophis |
![]()
|
asa e, ma duc acu sa imi tai venele de suparare.
Btw, nu iti zic samsare decat datorita realitatii: esti samsar. Sau vrei sa zici ca toate masinile alea gasite de mine pe net, la vanzare, care aveau numarul tau de telefon, is puse da dusmani, pa sistem, ca sa te discrediteze? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ZTV |
![]()
|
ce te f_te pe tine grija cate masini am eu la vanzare, sau cate masini am eu in curte ? Fii sigur ca am muuuuult mai multe masini si la ora actuala in curte cat ai avut tu pana acuma
![]() ![]() ![]() |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
aphophis |
![]()
|
samsarule, vrei sa-ti ridic o statuie sau ce? Eu doar spuneam un adevar. Sau cumva vrei sa spui ca nu vinzi masini? Si ca numarul ala de telefon , de pe anuntul tau de vanzare de pe daciaclub, nu e al tau. Care din coincidenta se mai gaseste in alte nspe de anunturi de vanzari de masini.
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ZTV |
![]()
|
pompierule am avut masiniile respective la vanzare: In ordinea cronologica
1- dacia supernova - vandut 2- opel kadett - vandut 3- citroen c2 - vandut 4- ford mondeo break / mondeo sedan - vandut 5- mitsubishi carisma (care numai este valabil) si 1- teren in sacalaz - valabil 2- teren in bucuresti - vandut 3- teren + casa in predeal - vandut si 1- niste telefoane SH, un gps, niste piese. (in mare parte sunt vandute) Asta in ultimele 3 ani. Si te mai intreb odata cu riscul sa fiu banat pt cateva zile, CE TE F_TE PE TINE GRIJA DACA SUNT SAU NU SAMSAR ? Daca as fi , ar fi cu atat mai bine ca m-asi pricepe muuult mai bine la masini. ps: am uitat sa trec 2 calculatoare din care unu e vandut This post has been edited by ZTV: 28 Aug 2011, 22:31 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
aphophis |
![]()
|
pai ma doare undeva ca esti samsar, da sa stie lumea cu cine are de a face, cand vb cu tine
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ZTV |
![]()
|
nu stiu de ce pun mintea cu un frustrat ca tine. Poluam topicul omului, daca mai ai ceva de zis, scrie PM.
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
schumycr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 27 March 11 ![]() |
ON: Ai vandut loganul? Ce masina vrei mai departe?Buget disponibil?
|
--------------------
Dacia / MB
1410 / w203
1999 / 2004
|
|
IntensBurnE |
![]()
|
![]() low-ride member Group: Members Posts: 228 Joined: 12 April 10 From: Oradea ![]() |
QUOTE(zeusreddog @ 28 Aug 2011, 17:01) Chiar astazi m-a sunat un domn in legatura cu anuntul, mi-a zis din start ca 5900 cat cer eu nu poate sa ofere, dar imi da 5500 pe loc daca masina e exact cum am descris-o. A venit, a vazut-o, i-a placut (nu cred ca avea ce sa nu-i placa). A ramas sa ne vedem maine pt acte. Acum imi pare rau pt ce am facut, ma uit la ea pe geam si in afara de faptul ca e Dacie alt motiv pt care am hotarat sa o vand nu gasesc... ![]() ![]() |
--------------------
dacia
berlina **1310
1984
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 26 Aug 2011, 14:55) Ma, nu mai poate omul sa glumeasca, prea sunteti seriosi. Cu argon ti-ai gasit si tu sa te certi, nu stii ca nu o sa ai castig de cauza orice ar fi? parca de ieri ai fi membru me forumul asta ![]() La agitatia de care am avut parte in ultima saptamana, cand ma sunau de la serviciu in timp ce eu mergeam spre casa, numai de glume nu mi-a mai ars. Cand vad ce scrie argon mi se ridica tensiunea. QUOTE(zeusreddog @ 28 Aug 2011, 17:01) Chiar astazi m-a sunat un domn in legatura cu anuntul, mi-a zis din start ca 5900 cat cer eu nu poate sa ofere, dar imi da 5500 pe loc daca masina e exact cum am descris-o. A venit, a vazut-o, i-a placut (nu cred ca avea ce sa nu-i placa). A ramas sa ne vedem maine pt acte. Acum imi pare rau pt ce am facut, ma uit la ea pe geam si in afara de faptul ca e Dacie alt motiv pt care am hotarat sa o vand nu gasesc... Asa am patit si eu cu Loganul. Mi-a parut rau ca am renuntat la el. Cand ma gandesc la costurile de intretinere mici si le compar cu ale Passatului, imi aduc aminte ca motivul cel mai puternic al schimbarii a fost ca pur si simplu vroiam altceva. QUOTE(ZTV @ 28 Aug 2011, 17:37) motivul ce ai gasit e sufucient , da-o pana ce nu e tarziu. Eu ma indoiesc sa fie cineva atat de slab cu duhul sa dea 5500 pe un logan de 4 ani.... 37000 de km facuti in RO este echivalent de 120.000 facuti in Germania/Austria/Franta...... Decat o masina autohtona de 4 ani si 37000 eu personal prefer una straina (nemtoaica, japonea, frantuzoaica...nu are imp.) poate sa fie si mai batrana (max 6-7 ani), si sa aiba km reali pana in 150.000. In strainatate asfaltul este asfalt, benzina e benzina, motorina e motorina...si cel mai important service este service. Am mers cu Opel astra cumparat in RO cu 90.000 las bord, 100 % facuti in RO, era dezastru. Iar am mers cu astra care avea 270.000 de km, facuti numai in strainatate......era altceva...fara discutii. Gargara, ca de obicei. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
ZTV: am mers zilele trecute cu un Citroen C4, 1.6 HDI și ... 216.000 km!
Cu excepția reviziilor (și a unui rulment dreapta față), nu s-a schimbat nimic (pivoți, capete de bară, etc)! Mașina nu bate, nu troncăne, nu scoate fum, trage "de rupe" și merge perfect! Ah, toți km sunt făcuți în România ![]() L.E: la 130 km/h consumul instant era între 4,2 și 4,7 % ![]() La 90 km/h avea consum de ~2%, iar consumul mediu pe ultimii 8000 km era de 5% ... This post has been edited by cosmin_2300: 29 Aug 2011, 15:57 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
de pe ce munte coborai cu 2% la 90 kmh?
sau era a lu argon ? ![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Acest Golf 4 nu mai merita ca nu mai e valabil anuntul
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
schumycr |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 29 Aug 2011, 15:56) ZTV: am mers zilele trecute cu un Citroen C4, 1.6 HDI și ... 216.000 km! Cu excepția reviziilor (și a unui rulment dreapta față), nu s-a schimbat nimic (pivoți, capete de bară, etc)! Mașina nu bate, nu troncăne, nu scoate fum, trage "de rupe" și merge perfect! Ah, toți km sunt făcuți în România ![]() L.E: la 130 km/h consumul instant era între 4,2 și 4,7 % ![]() La 90 km/h avea consum de ~2%, iar consumul mediu pe ultimii 8000 km era de 5% ... 2% poate consumul instant. |
--------------------
Dacia / MB
1410 / w203
1999 / 2004
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 29 Aug 2011, 17:17) Nu eram eu șofer și nici nu e mașina mea (ca să zici că aberez) ... ăla era consumul instant, aproximativ 2% (pe tempomat ... mai exact între 1,8 și 2,5). Consumă incredibil de puțin! ![]() În București consumă 6% .... Până la urmă dacă mă crezi, bine ... dacă nu, zău de-mi pasă! ![]() QUOTE(schumycr @ 29 Aug 2011, 21:29) Evident. This post has been edited by cosmin_2300: 29 Aug 2011, 20:34 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ZTV |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 29 Aug 2011, 15:56) ZTV: am mers zilele trecute cu un Citroen C4, 1.6 HDI și ... 216.000 km! Cu excepția reviziilor (și a unui rulment dreapta față), nu s-a schimbat nimic (pivoți, capete de bară, etc)! Mașina nu bate, nu troncăne, nu scoate fum, trage "de rupe" și merge perfect! Ah, toți km sunt făcuți în România ![]() L.E: la 130 km/h consumul instant era între 4,2 și 4,7 % ![]() La 90 km/h avea consum de ~2%, iar consumul mediu pe ultimii 8000 km era de 5% ... Nu te cred. |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 29 Aug 2011, 16:56) ZTV: am mers zilele trecute cu un Citroen C4, 1.6 HDI și ... 216.000 km! Asta este poveste pescareasca.Cu excepția reviziilor (și a unui rulment dreapta față), nu s-a schimbat nimic (pivoți, capete de bară, etc)! Mașina nu bate, nu troncăne, nu scoate fum, trage "de rupe" și merge perfect! Ah, toți km sunt făcuți în România ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Eu am încheiat cu off-topicul .... așa cum am spus, nu-mi pasă dacă mă credeți sau nu ![]() @inițiator: ai dat Loganul? This post has been edited by cosmin_2300: 30 Aug 2011, 09:10 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(ZTV @ 28 Aug 2011, 23:08) Imi place ca toti veniti cu idei pro logan, dar nu ati avut nimic in afara de d1310/dsn/sln/logan. (in afara de mici exceptii) Iar voi, daca ar fi cum ziceti voi, nimeni nu ar mai lua Mercedes/Toyota/Honda/Jaguar/BMW.............., toate lumea ar lua logan. Fiind masina secolului. O copie ieftine de Renault. Da' te-ai gandit ca poate unii vor doar un mijloc de a ajunge din A in B? Si nu-i intereseaza designul, ori performantele sportive? Te-ai gandit ca poate pentru unii nu conteaza ce masina conduc, si-si investesc banii in altceva? This post has been edited by AR-18-MOS: 30 Aug 2011, 10:18 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
schumycr |
![]()
|
Nu cred ca la asta s a referit.Cred ca s a referit la faptul ca "toti" au pareri contra pentru Golf si zic, ca e mai bun Loganul, si asa....Tu poti sa ne spui parerea despre amandoua masinile pentru ca le detii.(la semnatura am vazut)
|
--------------------
Dacia / MB
1410 / w203
1999 / 2004
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Doua cazane. Avand in vedere diferentele de pret intre cele doua cand sunt noi, se putea face mai mult pentru Golf.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 29 Aug 2011, 16:56) ZTV: am mers zilele trecute cu un Citroen C4, 1.6 HDI și ... 216.000 km! Cu excepția reviziilor (și a unui rulment dreapta față), nu s-a schimbat nimic (pivoți, capete de bară, etc)! Mașina nu bate, nu troncăne, nu scoate fum, trage "de rupe" și merge perfect! Ah, toți km sunt făcuți în România ![]() L.E: la 130 km/h consumul instant era între 4,2 și 4,7 % ![]() La 90 km/h avea consum de ~2%, iar consumul mediu pe ultimii 8000 km era de 5% ... Pot sa-ti arat si eu vreo doua Cotroenuri de la firma unde am lucrat care au aproape 350.000 km. Bucsile s-au schimbat aiurea la 280.000 km, erau foarte bune, bielete, capete de bara, pivoti si planetare originale, nu s-a umblat la ele. Singurele piese care pica mai des sunt bieletele antiruliu, pica pe la 50-70.000 km. Eu la a mea am schimbat una la 76.000, dupa ce am luat masina. Era originala, cea de pe dreapta este tot originala si nu are pic de joc. Rulmentii s-au schimbat tot dupa 250.000 km. Merg foarte bine, nu s-a umblat absolut deloc la motoare si cutii, nu scot fum, la ultimul drum lung Constanta - Cluj una din ele a consumat 24 de litri de motorina, deci undeva la 3,5% consum. Mie mi-a consumat 3,8 la drum intins, dar nu am mers la consum, in oras am 5,0% cu aerul pornit non-stop. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:17 |