Noua Honda Civic
![]() ![]() ![]() |
Noua Honda Civic
ursul_bipolar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Acelasi lucru il poti spune despre Laguna III.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Laguna III e frumoasa, da nu iese in evidenta prin nimic pe strada. Civic si cr-h ies in evidenta pe strada prin uritenia spatelui
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Cand am zis de Lexus, m-am referit la Auris (zis si CT), desigur. Nu-mi permit sa ma iau de IS (zis si Yildirim)
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
Mulțumesc pentru aprecieri.
Poate or avea si un rol funcțional cele 2 eleroane altfel eu nu le înțeleg, oricum mașina arată mult mai bine in realitate iar de condus nu mai zic. 4 stele la ncap... o fi prea mult loc in mașina si au unde sa plece scaunele speciale ptr. copii, oricât de bune ar fi celelalte rezultate obținute problema rămâne iar ptr. a vinde mașini trebuie sa joci după reguli. Sa mai zic si altceva de bine testul elanului. |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
clio4edc12 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 6 August 14 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
2014
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
Te rog, cu o furculița normala poți mânca una îndoită e deja arta...
|
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.328 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ma bucur sa vad ca mai sunt destui care nu considera uratenia aia de Civic ... altfel ... ci chiar asa cum este ... urata ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alexme24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 780 Joined: 23 September 09 ![]() |
discutia asta poate merge la infinit. Pana la urma fiecare om cu gustul lui. E foarte normal unora sa placa un lucru si altora nu si viceversa.
|
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
2004/2008 Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Se găsesc oameni cărora să le placă orice. Chiar și manelele au publicul lor.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Vin cu noul civic?
![]() Sa o stapaneaasca cu placere. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Sunt persoane care vor merge toata viata pe clasicul masinii rotunjit si fara nimic de efect si sunt altii care vor mai mult si experimenteaza mai mult.
Este ca atunci cand ii dai cuiva dupa 20 de ani de baut cafea la ibric un espresso dintr-o combinatie de cafea argentiniana si etiopiana prajita mediu-light. Gustul fructat si altfel il va face sa spuna, ce e porcaria asta, nestiind de fapt ce bea. Creierului lui astepta aceeasi chestie zi de zi, orice e nou si iese din tipare de multe ori este rejectat. Este vorba de zona de confort si de obisnuita. Unii se adapteaza mai usor altii mai greu. This post has been edited by ursul_bipolar: 10 Jul 2017, 15:03 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.328 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Exact de aia a avut si Multipla clientii ei
![]() Uite ... Accord mi se pare o masina frumosa ... tot de la acelasi producator .. Chestie de gusturi pana la urma. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(ursul_bipolar @ 10 Jul 2017, 14:59) Sunt persoane care vor merge toata viata pe clasicul masinii rotunjit si fara nimic de efect si sunt altii care vor mai mult si experimenteaza mai mult. Pînă la un punct, da. Numai că argumentul ăsta poate fi folosit pentru a justifica absolut orice. La fel poate zice și un manelist: creierul tău s-a învățat cu Mozart, dar asta nu e vina manelelor, ci e doar vorba de zona de confort și obișnuințe. Unii se adaptează mai ușor, alții mai greu.Este ca atunci cand ii dai cuiva dupa 20 de ani de baut cafea la ibric un espresso dintr-o combinatie de cafea argentiniana si etiopiana prajita mediu-light. Gustul fructat si altfel il va face sa spuna, ce e porcaria asta, nestiind de fapt ce bea. Creierului lui astepta aceeasi chestie zi de zi, orice e nou si iese din tipare de multe ori este rejectat. Este vorba de zona de confort si de obisnuita. Unii se adapteaza mai usor altii mai greu. Orice rahat se poate justifica în felul ăsta. This post has been edited by VladSoare: 10 Jul 2017, 15:10 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Faptul ca dupa propriile reguli denumin ceva anume ca fiind "rahat" nu inseamna ca exista si ceva corect in acea denumire.
Referitor la manele, de ce as cataloga pe cineva care asculta acest gen muzical ca fiind retardat daca acel cineva este civilizat, munceste si isi face bine societatii? Eu ascult hip-hop, mie mi-ar conveni ca cineva sa ma catalogheze ca huligan? poate nu, oricum nu ma intereseaza in principiu ideile preconcepute ale semenilor. Asta cu manelele e ca aia cu coalitia pt familie, familia traditionala si putin mai mult corupta. Sa revenim, am facut test drive cu civic 1.5 turbo, masina este de efect. Bravo lor pentru asa jucarie. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(ursul_bipolar @ 10 Jul 2017, 15:29) Faptul ca dupa propriile reguli denumin ceva anume ca fiind "rahat" nu inseamna ca exista si ceva corect in acea denumire. Așa-i. Dar chiar dacă ar fi totuși un rahat, ar putea fi justificat folosind acest argument. Deci practic ideea ar fi că nu există rahat pe lume, există doar oameni neadaptați și nedeschiși la nou, nu? QUOTE(ursul_bipolar @ 10 Jul 2017, 15:29) Referitor la manele, de ce as cataloga pe cineva care asculta acest gen muzical ca fiind retardat daca acel cineva este civilizat, munceste si isi face bine societatii? Nu mă refer la catalogarea maneliștilor, ci a manelelor. Faptul că unora care-s civilizați și muncesc le plac nu le face neapărat mai frumoase. Repet, eu nu mă leg de noua Honda, nu zic nici că-mi place, nici că nu. Mă leg doar de argumentul cum că dacă nu-mi place înseamnă că problema e la mine. This post has been edited by VladSoare: 10 Jul 2017, 15:52 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Daca nu iti place nu inseamna ca e problema la tine. Inseamna ca gusturile sunt diferite de la o persoana la alta. Nimeni nu a spus ca e o problema undeva ci doar obisnuita, gusturi etc...
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
VladSoare |
![]()
|
Păi da, dar atunci unde tragi linie? Orice lucru de pe lume este frumos, doar că unii nu s-au obișnuit încă cu el? Nu există nimic urît, ci doar oameni refractari la nou?
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, gusturile nu se discuta, unora le plac grasele si la altii schiloadele. Dar daca pui doua schiloade una langa alta, une zice ca e de la afumati si una zice ca e de la paris, parca mai interesanta e parisianca. Asa si cu civicul asta...faptul ca vine de la honda va face pe unii sa o considerati o frumusete neinteleasa de altii, daca facea geely aceeasi masina... faceati misto de creatia lor.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
VladSoare |
![]()
|
Noroc că nu vorbim de Haudi sau Mercedes, că atunci ar fi apărut instantaneu și argumentul cu vulpea.
![]() This post has been edited by VladSoare: 10 Jul 2017, 16:24 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
QUOTE(VladSoare @ 10 Jul 2017, 17:13) Păi da, dar atunci unde tragi linie? Orice lucru de pe lume este frumos, doar că unii nu s-au obișnuit încă cu el? Nu există nimic urît, ci doar oameni refractari la nou? Da de ce trebuie sa tragi linie atunci cand e vorba de cum arata o masina (cazul de fata)? Masina in opinia unor colegi este urata in opinia altora este frumoasa. Celor carora le place poate prefera design-ul putin mai diferit (taiat din topor asa cum s-a exprimat cineva) asta nu inseamna ca ceilalti au o problema ci doar prefera altceva. Acum multi ani cand cautam casa am dat peste unul care repeta la obsesie ca peretii din casa lui sunt drepti, i-am pus o intrebare: v-ati intrebat daca nu cumva mie imi plac peretii strambi? asta ca tot repetati aceeasi placa... De ce am tot argumentat asta este pt ca de fiecare data cand apare ceva ce nu se incadreaza in decor este prost, urat, naspa etc etc... nu e tratat ca ceva diferit ci e urat, mi-ar fi placut mult mai mult sa fie catalogat ca ciudat de ex. Nota: este doar o parere proprie. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(papa_mulo @ 10 Jul 2017, 17:16) faptul ca vine de la honda va face pe unii sa o considerati o frumusete neinteleasa de altii, daca facea geely aceeasi masina... faceati misto de creatia lor. Eh, or fi si alte diferente, dincolo de prima privire - frantuzoaica presteaza oral de finete, cea de la afumati zici ca sparge seminte!* ![]() * - copyright Deceneu |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(ursul_bipolar @ 10 Jul 2017, 14:59) Da mă... Îmi place nine eleven. De la Porsche, nu bin Laden. El e clasicul rotunjit. Să mi zică unu că un loc de așa ceva preferă civicu ... Pe #2 este audi A6 C6 3.0 quattro Sline Mi se pare mai stilat decât civicu chiar daca are 10 ani. Pe locul #3 Mercedes Benz e class asta nou rotunjit.... Dar comparăm mașini de sute de mii de euro cu mașini de 20000 de euro. Amănunte... Ne dăm aci la gioale unii pro alții contra. În fond ce a făcut ăștia la honda. Au pus și ei un motor 1.5 turbo pe o caroserie gen țestoasele ninja și gata ne am udat toți... Io zic sa fim serioși. Mai bine stam cu ochii pe Dragnea.... This post has been edited by axabrt: 10 Jul 2017, 21:12 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
VladSoare |
![]()
|
Eu nu.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
mars |
![]()
|
Strugurii
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
mars |
![]()
|
Haidi, bre, cum sa nu iti placa un X6, mai ales alb sau visiniu
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
MMVI |
![]()
|
Numai defecti in tara asta
![]() |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 14:23 |