Noua Honda Civic
![]() ![]() ![]() |
Noua Honda Civic
VladSoare |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
||
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(MMVI @ 11 Jul 2017, 08:40) Numai defecti in tara asta ![]() Sigur. O sa ai surpriza sa te întrebe o domnișoară daca H ăla din fata vine de la Hyundai |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Sau de la Haudi.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 10 Jul 2017, 22:03) Da mă... Îmi place nine eleven. De la Porsche, nu bin Laden. El e clasicul rotunjit. Să mi zică unu că un loc de așa ceva preferă civicu ... Pe #2 este audi A6 C6 3.0 quattro Sline Mi se pare mai stilat decât civicu chiar daca are 10 ani. Pe locul #3 Mercedes Benz e class asta nou rotunjit.... Prefer civicul fara sa am vreo ezitare si in fata lui 911 si in fata lui a6 si in fata mercedesului. |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Toate discutiile astea exista pentru ca cineva se simte lezat de parerea altcuiva.
Scenariul1 omul1: NU imi place civicul omul2: mie imi place Apoi si-au vazut fiecare de drum si au condus/cumparat fiecare ce a vrut Scenariul actual omul1: NU imi place civicul si nu am cum sa cred ca poate sa ii placa cuiva pt ca *argumentele omului1" omul2: imi place civicul si nu vad cum ar putea sa nu placa pentru ca *argumentele omului2" Repetat cu argumente identice sau diferite. Gusturile sunt subiective tocmai ca se formeaza in urma unor argumente personale. E ca si cum incerci sa decizi care e mai faina: bruneta sau roscata? (lasam de-o parte blondele de data asta ![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
VladSoare |
![]()
|
Bruneta, bineînțeles. Cum ar putea cineva crede altfel?
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Pfff blondele... Baga-le si pe ele pls..
![]() This post has been edited by ursul_bipolar: 11 Jul 2017, 10:18 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa aratam ca roscatele ruleaza timp mare. Hai ma, lasati joaca. Civicu'asta nou pare a fi desenat de ingineri care n-au mai intrebat dizainaru'. Place sau nu, de la om la om.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 11 Jul 2017, 14:02) Adică ceva de genul ăsta? ![]() "To this day, I remain baffled by the Ford Scorpio because at some point someone must have walked into an important board meeting and said, ‘Well, everyone. This is what it’s going to look like.’ Why did no one present say, ‘Are you joking?’ or, ‘Have you gone mad?’ or, ‘Take some gardening leave, you imbecile’? They obviously just sat there thinking, Yes, we have had cars in the past that were designed to look like sharks and cars that were designed to look like big cats. So why should we not now have a car that looks like a wide-mouthed frog? It’s strange. I know who designed almost every single car in recent times. I know who did the Lamborghini Countach, VW Golf and Volvo 850. I know several people who claim to have done the Aston Martin DB9. But nobody in all my years has ever put their hand up and said, ‘Yes. It was me. I did the Scorpio.’" -- Jeremy Clarkson This post has been edited by VladSoare: 11 Jul 2017, 15:14 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu. La Scorpio se vedea o idee unitara, la Civic par a fi strict cerinte tehnice. Adu-ti aminte de X-fighterele din formula 1 de acu'vreo 20 de ani (mama, cata vreme a trecut!): alea aveau rol tehnic, dar erau urate ca porcu'. De asta-mi aminteste oarecum Civicul asta, pare ca fiecare unghi si fiecare curba e hotarat(a) de necesitate tehnica, nu de design.
EDIT: nu-mi displace, nu ma incanta. Daca mi-as lua vreodata Civic l-as lua din alte considerente. This post has been edited by tatabobu: 11 Jul 2017, 15:25 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
calitate a asamblarii de 2 lei la civic , a se vedea videoul la minutul 1.25, cum iese pur si simplu grila de la boxa centrala si plasticul de la aerator..Jenant, daca ma intrebi pe mine
https://www.youtube.com/watch?v=gJbugye9mfk |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Daca nu avea boxa centrala, nu iesea, noo? Cum zic.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
aphophis |
![]()
|
daca si cu parca
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Ai si tu problemele tale.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
aphophis |
![]()
|
adica eu is de vina ca honda civic are o calitate a asamblarii de 2 lei gauriti?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.065 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Masina facuta de englezi.
Aia e problema insa e chiar minora, minora de tot. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
pavilion8373 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
bine ca reno cu al sau gt si cv facuta din pufuleti e in regula ...
Honda civic e chiar ok ca masina(testat) |
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
aphophis |
![]()
|
pai nu e vina renaultului ca honda scade calitatea asamblarii..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
QUOTE(axabrt @ 11 Jul 2017, 10:10) ![]() ![]() nici eu nu am boxa aia centrala (o fi de la sistemul audio premium), materiale din masina in niciun caz nu sunt premium dar deocamdata par solide, adica nu mi se pare ceva care ar iesi de la locul lui, pe mine ma deranjaza ca se murdareste usor materialul textil de pe usa si cotiera, mai aud un greiere din cand in cand dar nu pot zice ca deranjaza urechea; nu am de mult Honda dar nu cred ca Civicul a excelat vreodata la capitolul interioare (mi se par mai degraba functionale decat premium sau in zona) |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:23 |