logan vs symbol
![]() ![]() ![]() |
logan vs symbol
bloodem |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|||
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
@george.lnk: ai vreun link spre ceva oficial ca dacia pune bosch pe 1.5 dci-ul de pe logan??? sau macar siemens/continental?
In postul pe care il georgelinkuisi e ceva mai multa informatie legata de motorul 1.5 dci dar iti cam scapa unele chestii... |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
M-am uitat deja sub capota, dar ma uit ca mata in calendar. Nu am vazut nimic scris pe pompa, nici macar vreun cod.
O sa-i fac o poza din mai multe unghiuri ca sa isi dea cu parerea cineva mai priceput decat mine. ![]() PS: uitandu-ma la pozele de pe internet cu pompele Delphi si cu cele Bosch, tind sa cred ca este in continuare Delphi. Revin cu poze... 22 Oct 2011, 12:43: Am revenit cu poze.... Si raspunsul este: *sunet de tobe* ![]() This post has been edited by bloodem: 22 Oct 2011, 12:43 Attached thumbnail(s) IMG_4683b.jpg ( Size: 402.89k ) Number of downloads: 407 IMG_4687.JPG ( Size: 607.62k ) Number of downloads: 421 |
--------------------
Renault
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Conform primei poze este Delphi....
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
bloodem |
![]()
|
Da, cum ti-ai dat seama? DELPHI scris cu litere de-o schioapa a fost un indiciu valoros, asa-i?
![]() |
--------------------
Renault
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Bineinteles.
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pacat, chiar ma bucuram sa nu mai fie DELPHI.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
bloodem |
![]()
|
Da, si eu...
![]() Oricum era greu de crezut ca Dacia acum foloseste pompe Bosch, din moment ce masini net superioare precum Renault Megane sunt tot pe Delphi. This post has been edited by bloodem: 23 Oct 2011, 08:05 |
--------------------
Renault
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
mie personal mi se pare putin tampetica treaba asta cu pompe care dau rateuri pe banda rulanta si ca dacia/renault merg in continuare pe mana lor.
In principiu, daca se poate demonstra STATISTIC ca aceste sisteme au un failure general, si ca DACIA stie despre el dar totusi le comercializeaza, se poate isca un mega scandal. Toti clientii pagubiti pot cere daune in instanta si Dacia ar fi obligata sa faca recall si inlocuire la toate masinile vandute ever. Personal mi se pare un risc mult prea mare pentru a fi acceptat de catre vreo companie auto. Sa nu uitam ca dacia nu vinde doar in romania. daca eram numai noi probabil ii durea in cot. Dacia ar trage dupa sine si grupul renault, ceea ce ar echivala cu un dezastru mediatic pt ei. Tocmai de asta inca mai sper ca aceste failure ale pompei sunt ocazionale si "ajutate" cumva de conditii de exploatare nefavorabile. 25 Oct 2011, 18:00: QUOTE(bloodem @ 21 Oct 2011, 23:39) Sa iti traiasca! Acum daca vad eu bine, ai versiune diesel de 90CP? Cum au reusit performanta? Cu asta mi-ar place sa dau o tura ![]() This post has been edited by Lord Hades: 25 Oct 2011, 17:00 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 08:37 |