MILF-a mea, Bonjour madame
![]() ![]() |
MILF-a mea, Bonjour madame
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
OK. Nu e chiar Mall D'ova, dar e discutie veche
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sa nu iti uiti pasaportul.
|
--------------------
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Mi-a expirat. Dar stiu parola.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
si eu vin in jurul zilelor de 3-4-5 mai in mall`dova.
This post has been edited by kum: 28 Apr 2014, 08:24 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
mars |
![]()
|
Acum serios: eu fac un mini-concediu de 1 mai la Braila si chiar as vrea sa ma vad la o bere cu cei de pe forum care stau prin zona si au, bineinteles, timp si/sau chef. Am editat pentru ca am facut putina curatenie. This post has been edited by kum: 28 Apr 2014, 08:27 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
V-aș ruga să mereți în altă parte să vă exprimați ideile referitoare la cine cu cine și de ce se întâlnește.
@Mars, ți-am trimis peme. |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
kum |
![]()
|
Well... long time no see. Intre timp s-au intamplat lucruri.
Sa incepem cu: mi-am tunat milf-a. ![]() 20140528_145939.jpg ( Size: 548.29k ) Number of downloads: 560 Sa continuam cu o poza draguta: bunicu' si nepoata IMG_3793.JPG ( Size: 2.45mb ) Number of downloads: 653 Sa terminam cu: mi-am busit milf-a... ![]() Mergeam io ca omu' spre unde aveam treaba; semafor, se face verde, pleaca lumea. Io, mai incet, parca-s ardelean. Distanta intre mine si ala din fata mea plecat ca din pusca suficient pentru inca o masina. Masina care bineinteles nu a intarziat sa se bage. S-a bagat s-a bagat, da' ceasu' rau face ca i-a sarit o baba in fata si a franat brusc. Pe moment nu mi-am dat seama ce s-a petrecut si nu stiam de ce-si cerea ala scuze peste scuze cand ne-am dat jos din masini. Pe urma am refacut filmu' evenimentelor in minte si am inteles ce s-a intamplat. Ideea e ca intr-o secunda sau doua plecam de la semafor si m-am trezit cu idiotu' in fata franand brusc. Nu am putut sa opresc la timp si l-am pupat in kur. Rezultatu': 20140527_092422.jpg ( Size: 3.59mb ) Number of downloads: 753 el vw.jpg ( Size: 1.03mb ) Number of downloads: 735 Legal io eram de vina, da' in fapt ala e vinovatu'. Motiv pentru care nici nu a avut tupeu sa zica ceva sa mergem la militie. A zis sa facem amiabila si asta e. Plus ca era la al doilea eveniment de genu' asta in decurs de cateva zile. Mi-a si zis ca nici nu a apucat sa merga cu primu' la asigurator. Am facut schimb de numere de telefon (ca intarziam amandoi pe unde aveam treaba) si ne-am intalnit la pranz, am completat amiabila, a facut copii xerox dupa asigurarea mea si dupa acte si asta a fost tot. Am fost la servis azi sa vad ce damage am: - ureche far dreapta rupta - se poate lipi - spoilerul fata (sau bara fata, cum se zice?) are crapatura aia de se vede in poza - se poate repara si oricum trebuia sa vopsesc o zgarietura facuta asta iarna, deci vopsirea era oricum in plan. - aripa dreapta are o crapatura pe interor - se poate lipi si aia. Dar, in urma consultarilor cu fostu' proprietar, am ajuns la concluzia ca mai bine stau in banca mea, ca acum nu se vede nimic, dar dupa vopsire e posibil sa se vada dferenta, oricat de bine ar vopsi-o. Vad la final, daca dupa ce rezolv cu bara si le asezam pe toate nu se vede nimic, o las asa. Daca se vede vreo ceva, o schimb cu totu' si gata. Nu ma complic s-o lipesc si p-aia. - pe sub spoiler sunt ceva armaturi/faguri/shit care s-au indoit si trebuie reparati/schimbati. Dar asta vad dupa ce e da spoiler' jos. - emblema are un piciorus rupt, nu stiu daca se poate repara/lipi. Daca nu merge, iau alta noua. Orium, intrucat mai am treaba prin copitala si saptamana viitoare si oricum am cam ciufulit banii pe alte treburi, nu as vrea sa ma incordez daca damage-ul e doar vizual si nu functional, deci o lasam pe dupa ce revin de la copitala. Acm inteleg de ce unii bucuresteni sunt asa plini de frustrari... Am facut de la Galati la copitala cca. 3 ore iar de la unde am adastat pana unde aveam treaba o ora si jumatate (vorbim de 15 km, da?). Cre' ca m-as urca pe pereti frate! O sa tin seama de aspectu' asta cand ma mai contrez cu cate vreun bucurestean ![]() Sincer, nu as veni la copitala (sa ma mut si sa traiesc) pentru nici un salariu... E urat rau de tot sa-ti petreci un sfert din viata in trafic! This post has been edited by kum: 28 May 2014, 14:38 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
sfert de ora? sa vezi cum e cate o ora dimineata si una seara
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bine-ai revenit, domnule!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ala cu passatul ... ai crezut ca-i l@u, zi drept.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Acu' n-o sa mai zica ca passatul nu-i masina solida.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
amator
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Un CASCO era bun acum
![]() Asta e, se rezolvă cu lipituri. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Nu pune la suflet, fierul se îndreaptă, plasticul se lipește.
Tu să fii sănătos! ![]() P.S Sunt bucureștean abia întors din trafic, așa că te rog să fii calm! ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Markos |
![]()
|
Traficul prin copitala e mirific. Acum cativa ani am schimbat ambreiajul, poimaine schimb discurile de frana.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 28 May 2014, 15:10) CASCO: o asigurare facultativa care are la baza un sistem echitabil. Am accident, la anu' plaesc mai mult. N-am accident, la anu' platesc mai putin. Io asta inteleg prin CASCO. La noi in romanica (® tonica) nu mai exista CASCO (dpmdv). Da' tu esti liber sa iti faci casco in continuare (asta presupunand ca ai avut si pana acum). O bara noua si o aripa nou nu ma costa cat dadeam la banditii aia. Poate doar cu ce mai e pe dedesubt si la pret de reprezentanta. Da' tre sa fii tampit sa cumperi un plastic (ma rog, doua, daca socotom si aripa) pret de reprezentanta. L.E. La tiriac imi cereau cam 1000 de euro pe an si aveau clauza ca nu am dreptu' sa repar la reprezentante Renault in caz de accident ca-s piesele prea scumpe. Deci s-ar putea sa fi avut surpriza ca si casco sa-mi dea tot lipire la bara. Ma rog, nu mai plateam vopsitu'... Deci mwe casco! This post has been edited by kum: 28 May 2014, 17:25 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pune mana si ia-le sehas ca noi. Daca zici ca nu te grabesti, pazesti pana gasesti la culoare si gata. Mai raman bani si de cafia d-aia.
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
kum |
![]()
|
`m uitat sa spui: zilele astea m-am dat si cu bufnita si cu ursuletu'.
Concluzie: ursuletu': 805664d1346265273-blue-lume-like-dislike-i-love-.gif bufnita... e prea serioasa, prea multa tehnologie si nici nu are acelasi zvac ca milf-a. O fi milf-a barca si plina de greieri, da' n-as face schimb. Cu ursuletu in schimb... parca m-ar impinge dracu'. Numai ca mai e de bagat o groaza de parale in el. Da' si daca il faci boboc... E masina nene, asa cum nu se mai fac. This post has been edited by kum: 28 May 2014, 18:31 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
Markos |
![]()
|
Am avut, obligat fiind în primii 3 ani
![]() Și n-am făcut mișto, ziceam că ți-ar fi prins bine, atât. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:13 |