MILF-a mea, Bonjour madame
![]() ![]() |
MILF-a mea, Bonjour madame
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Si de ce esti tu atat de sigur ca mi-ar fi dat CASCO piese noi si nu lipire?
![]() Iti dai seama ca daca mai plateam si CASCO (in pofida nesimtirii lor de a-mi scumpi asigurarea fara nici un eveniment) si ma duceam acu' la ei si-mi dadeau aceeasi solutie (lipire), citeati depre mine in ziare si ma vedeati la stirile de la ora 5, nu? Mai bine asa, am copil de crescut, nu am timp sa fac parnaie pentru prasit cu sapa-n cap inspectorii de la casco. ![]() This post has been edited by kum: 28 May 2014, 19:44 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Prin schimb inteleg s-o dau pe-a mea si s-o iau pe-a ta!
S-o dau adica s-o vand/s-o iau adica s-o cumpar. |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Și mie mi s-a părut cam puturoasă bufnița..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
mai are și "tracțiune" spate.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.614 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(kum @ 28 May 2014, 17:19) Mwe,mwe, dar daca stricai si un compresor de ac, un radiator de ac si unul de racire, si ceva daune la motor sa vezi daca mai spueai mwe. Fac si asigurari in timpul liber, dar niciodata nu am avut valoarea mai mare la casco daca, clientul nu a avut daune.cel putin 10% reducere fata de anul anterior, indiferent de inflatie, s.a. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
- XXX
2019 Intens
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(bogdanbiciusca @ 28 May 2014, 21:24) Mwe,mwe, dar daca stricai si un compresor de ac, un radiator de ac si unul de racire, si ceva daune la motor sa vezi daca mai spueai mwe. Fac si asigurari in timpul liber, dar niciodata nu am avut valoarea mai mare la casco daca, clientul nu a avut daune.cel putin 10% reducere fata de anul anterior, indiferent de inflatie, s.a. Ei... mai conteaza si cum se comporta si in caz de. Ca nu sunt multe societatile la care servisurile nu stramba din nas si asteapta plata facturi inainte de a-ti elibera masina. Am facut turul lor, m-am scarbit si am zis ca-mi bag picioarele. Daca era sa fie cum zici tu (dauna mai mare), o dezmembram si-mi luam alta masina. Asta e! Sa nu fie daune pentru mine, ca fieru' se schimba, da-l in ma-sa. |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
yomarius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 8 July 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kum @ 28 May 2014, 14:35) semafor, se face verde, pleaca lumea. Io, mai incet, parca-s ardelean. Distanta intre mine si ala din fata mea plecat ca din pusca suficient pentru inca o masina. Masina care bineinteles nu a intarziat sa se bage. S-a bagat s-a bagat, da' ceasu' rau face ca i-a sarit o baba in fata si a franat brusc. Pe moment nu mi-am dat seama ce s-a petrecut si nu stiam de ce-si cerea ala scuze peste scuze cand ne-am dat jos din masini. Pe urma am refacut filmu' evenimentelor in minte si am inteles ce s-a intamplat. Ideea e ca intr-o secunda sau doua plecam de la semafor si m-am trezit cu idiotu' in fata franand brusc. Daca omu' isi cerea scuze, nu cumva era constient ca el era vinovatul? Adica o fi calcat peste linia continua cand ti-a intrat in fata, nu s-o fi asigurat la schimbarea benzii, chestii d-astea interzise... La o "mediere" prin intermediul militiei nu iti puteai repara tu masina pe asigurarea lui? |
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
De obicei ăla care loveste este vinovat in cazuri d-astea. Cum demonstrezi tu ca ala a taiat linia continua si ca nu s-a asigurat?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
yomarius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 8 July 10 From: Bucuresti ![]() |
Intersectiile sunt, in marea lor majoritate, supravegheate video.
|
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(kum @ 28 May 2014, 19:44) Si de ce esti tu atat de sigur ca mi-ar fi dat CASCO piese noi si nu lipire? ![]() Iti dai seama ca daca mai plateam si CASCO (in pofida nesimtirii lor de a-mi scumpi asigurarea fara nici un eveniment) si ma duceam acu' la ei si-mi dadeau aceeasi solutie (lipire), citeati depre mine in ziare si ma vedeati la stirile de la ora 5, nu? Mai bine asa, am copil de crescut, nu am timp sa fac parnaie pentru prasit cu sapa-n cap inspectorii de la casco. ![]() Mi-au lipit pe CASCO bara crapata mult mai rau ca aia. Casco la Omniasig. Acu un an jumate. Arata foarte bine. Cred ca la masini mai vechiute merita sa faci casco doar pentru dauna totala si furt. Pentru tamponari mai usoare exista dezmembrarile si atelierele mici. Bagi fransiza mare si ai prima anuala decenta. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(yomarius @ 29 May 2014, 09:15) Daca omu' isi cerea scuze, nu cumva era constient ca el era vinovatul? Adica o fi calcat peste linia continua cand ti-a intrat in fata, nu s-o fi asigurat la schimbarea benzii, chestii d-astea interzise... La o "mediere" prin intermediul militiei nu iti puteai repara tu masina pe asigurarea lui? Nu era nici o linie continua acolo. Era o strada cu doua benzi pe sens si el s-a bagat de pe prima banda pe a doua pentru ca pe prima banda mai erau parcate masini din loc in loc. Cat despre asiguratu' cand mi-a intrat in fata, la ce dexteritate a avut (a ajuns perfect in fata mea) nu ai cum sa dovedesti nimic. Daca el era perfect in fata mea si io l-am lovit, legal io sunt vinovatu'. Parca asa scrie la lege. This post has been edited by kum: 29 May 2014, 11:16 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Unde are RCA?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
UXE |
![]()
|
corect, d-astea vad in fiecare zi
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
kum |
![]()
|
Pai si-asa zicea ca sunt al doilea care l-a pupat in fund in decurs de cateva zile. Inca avea amiabila celulalt in masina, nu a avut timp sa mearg la asigurator. Cred ca in cazul meu a vrut a se asgure ca nu merg la poitie, pen' ca am facut amiabila intr-un singur exemplar, pe care l-a pastrat el impreuna cu niste copii dupa actele si asigurarea mea. Da' nici nu o completase complet (amiabila) pentru ca nu era el proprietaru masinii si nu mai stia unde are ala asigurarea. Mi-a zis ca o completeaza el dup-aia... Sa fie sanatos!
Are numaru' meu de telefon, i-am zis ca mai vin in copitala saptamana viitoare si stau mai multe zile, dar nu cre' ca o sa se complice cu 2 asiguratori pentru acelasitip de acident. Merge la unu' din ei si asta e. Oricum el n-are mare lucru, doar prinderile de pe sub bara spate. |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pai acu citiva ani cind ai trecut peste calea ferata(cu semnalele in functiune) si cind ai avut noroc ca nu a venit trenu...... atunci ai avut noroc , acum nu
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
yomarius |
![]()
|
QUOTE(kum @ 29 May 2014, 11:16) Nu era nici o linie continua acolo. Era o strada cu doua benzi pe sens si el s-a bagat de pe prima banda pe a doua pentru ca pe prima banda mai erau parcate masini din loc in loc. Aveam impresia ca incidentul a avut loc inainte de intersectie, dupa plecarea de la semafor, acolo unde benzile sunt despartite cu linii continue. In cazul asta lucrurile se schimba, tu esti vinovat. |
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Aceeasi intamplare a avut-o maica-mea acum vreo 3-4 ani in urma. Una cu ditamai camioneta Mitsubishi depaseste toata coloana de pe banda a doua pe banda 1. Cand vede ca se apropie de statia de autobuz si nu mai are unde sa se duca, trage brusc de volan, moment in care pune si semnalizarea stanga, apoi franeaza brusc. Maica-mea o loveste cu coltul dreapta fata pe coltul stanga spate. Pagube mai mari la camioneta: bara spate crapata destul de nasol, lampa ceata sparta si ce-o mai fi avut. La Dacie: urechi far rupte, bara fata crapata, colt aripa indoit. Pagubele au fost mai mari poate si din cauza gerului.
Tipa cu gura mare ca vrea banii urgent, ca ea are masina adevarata. Cum politia era peste drum, am mers acolo si am completat hartiile. Aia tot cu scandal, pana a luat-o unul mai mare in grad la niste ture de i-a inchis gura. Cand s-a facut constatarea, verdictul a fost ca ea era vinovata deoarece nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers. Nu este suficient doar sa semnalizezi. Aia iar cu gura mare ca pe ea nu o intereseaza, ca cine e in spate trebuie sa fereasca, ca ea pusese semnalizarea. Pana l-a scos din sarite pe ala si i-a spus ca ramane si fara permis daca mai continua. In momentul ala a ramas fara "volum" si ar fi bine sa mergem totusi la amiabila. Nu a mai suflat nimic nici la asigurator. Tipa nu avea casco. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(yomarius @ 29 May 2014, 13:05) Aveam impresia ca incidentul a avut loc inainte de intersectie, dupa plecarea de la semafor, acolo unde benzile sunt despartite cu linii continue. In cazul asta lucrurile se schimba, tu esti vinovat. Ce intersectie? ![]() Am spus clar: legal, io sunt vinovatu'. Da' moral, ala e de vina, ca s-a bagat in fata mea si a franat brusc. Daca aveam si 2-3 martori, cre' ca si legal era tot ala vinovatu'... This post has been edited by kum: 29 May 2014, 13:23 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
yomarius |
![]()
|
De obicei semaforul e inaintea unei intersectii, nu?
Iar daca nenea cu nemtoaica a apucat sa intre in fata ta, ma indoiesc ca mai putea fi vinovat pentru ca frana aia, chiar asa brusca, a fost justificata daca zici ca a evitat o baba. Bine, acum faptul e consumat, bine ca n-ai pagube serioase. |
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(kum @ 29 May 2014, 13:23) am facut amiabila intr-un singur exemplar, pe care l-a pastrat el impreuna cu niste copii dupa actele si asigurarea mea. Pai eu stiam ca amiabila e pe hartie de-aia autocopianta, pagubitul pastreaza "originalul" (împreuna cu copii dupa actele vinovatului), iar vinovatul copia. Inteleg ca aceasta copie nu exista? This post has been edited by Markos: 29 May 2014, 13:51 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
Dacă tu n-ai copie, poate trece acolo orice, nu ai cum să dovedești că a fost scris ulterior. Nasol...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Acu' poate ala sa faca un accident si mai meserias, are o hartie in alb pe care poate scrie orice
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:27 |