MILF-a mea, Bonjour madame
![]() ![]() |
MILF-a mea, Bonjour madame
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(kum @ 19 Jun 2014, 23:51) O idee foarte buna, poti sa o parchezi unde vrei cat timp nu incurca traficul, plus ca nu te doare daca o gasesti zgariata. Vara ai aer proaspat prin gaurile de la rugina. Jepeleu poti sa-i pui o instalatie Marini recuperata de pe vreo Dacie de la dezmembrari, costa 8 milioane instalatia cand era noua, deci ar trebui sa o iei la juma' de pret. Asta daca n-are babusca deja de cand rula prin Ruse. Cel mai bun atu pentru Lada e ca cei de la ridicari auto nu ridica masini ce valoreaza mai putin decat costul ridicarii. LE: Mersi Markos, am editat. This post has been edited by Laurentziu83: 20 Jun 2014, 12:24 |
--------------------
.
.
.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Iaca!!Cu gepeleu cu tot!
![]() Unde mai pui ca-i si plina de tzavoaie jur imprejur.Daca dai intr-un megan cu dihania asta,il descompui la nivel de cleme si braduti. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Asta-i scumpa, @kum probabil voia una la pret de telefon mobil.
This post has been edited by Laurentziu83: 20 Jun 2014, 12:00 |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(marian-j @ 20 Jun 2014, 11:58) Iaca!!Cu gepeleu cu tot! ![]() Unde mai pui ca-i si plina de tzavoaie jur imprejur.Daca dai intr-un megan cu dihania asta,il descompui la nivel de cleme si braduti. ![]() Hai ma nenea Marian, ca aia costa aproape cat milf-a ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Am trecut azi prin Galati, am luat masa, am vazut o gramada de Lagune, dar nici urma de MILF-a. In schimb, impresia pe care mi-au lasat-o soferii galateni a fost ca n-au nici o treaba cu regulile ce se aplica in sensurile giratorii. Dar nici una.
In Constanta e parfum, fara nici un fel de lauda. Si aici mai dai peste unii care n-au trecut pe la scoala de soferi sau poate nici sa se semneze nu stiu, dar n-am intalnit situatiile pe care le-am intalnit azi. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
In primul rand, erai in Moldova. In al doilea rand, tu erai cu masina cu numer de Constanta. Cum ai pretentia sa fi avut prioritate in giratoriu?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
kum |
![]()
|
Milfa-i la copitala 2 zile...
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Cu tine cu tot? Poate ne vedem.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
kum |
![]()
|
Normal ca impreuna cu mine. Unde sa plece milf-a fara mine?
Suna-ma dupa 15:30 (cand imi termin io treaba) si poate bem un ciai sau o cafea ![]() This post has been edited by kum: 24 Jun 2014, 07:53 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(mars @ 24 Jun 2014, 05:55) In primul rand, erai in Moldova. In al doilea rand, tu erai cu masina cu numer de Constanta. Cum ai pretentia sa fi avut prioritate in giratoriu? Problema e ca intr-o singura situatie am fost implicat direct. Adica un ghertoi cu ceafa lata a stat la "cedeaza trecerea" in dreapta mea si cand mai aveam cativa metri pana sa ies din sens a demarat, mi-a taiat fata, a taiat toate benzile in sens si a luat-o in directia opusa. Eu nu mergeam chiar incet, noroc ca am calcat frana. In restul situatiilor, stateam si ma uitam cum se ingramadeau in sens din toate directiile, il blocau si incepeau sa se claxoneze si sa se injure. Toti credeau ca au prioritate. Mult mai civilizat mi s-a parut in Bacau, Piatra Neamt, Suceava, unde daca m-am incadrat gresit pe o banda la semafor si am semnalizat ca vreau sa schimb, eram lasat fara probleme, multumeam si plecam mai departe. La Suceava cam toate masinile au statii pe ele si merg tare. Iar chestia cu numerele, indiferent de judet, eu nu prea o inteleg. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ba s-o intelegi. Cind esti cu numere da alt judet, oamenii pot presupune ca nu prea cunosti orasul si te mai lasa sa te bagi. E o scuza valabila.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
In trafic nu exista scuze...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
kum |
![]()
|
Ko rect... Pot sa confirm. Si io si milf-a. Temash in ea de copitala
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bucurestiul e cel mai plin de cocalari, suprasoferi si taximetristi. Urmat de Constanta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kum |
![]()
|
Relax argoane, ca daca voiam sa ingros numaru' moldovenilor din copitala o faceam de-acu' 7-8 ani... Io pe-aici decat cu treburi. Tot la mall d'ova prasesc.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 24 Jun 2014, 08:51) Sunt in GL unele ronduri la care nu se respecta regula de sens giratoriu, sunt reglemenate cu cedeaza trecerea, cu prioritate cu altele, dar nu se respecta regula de sens giratoriu. In drumurile mele CT - GL - Braila mi se pare cea mai obositoare localitate. Acolo sunt de o nonsalanta rara atat pietonii cat si soferii. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
corbex |
![]()
|
Ai prins ziua cind umbla Dragos prin oras.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Argoane, nu-ti face cu ochiul capitala ? Te-ai adapta instant
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Creste consumul..
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cristio_79 |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 24 Jun 2014, 09:46) Ba s-o intelegi. Cind esti cu numere da alt judet, oamenii pot presupune ca nu prea cunosti orasul si te mai lasa sa te bagi. E o scuza valabila. Ma refeream la faptul ca daca sunt in alt judet nu vad de ce trebuie sa se dea localnicul cocos si sa arate ce tare e ca face niste tampenii. Cel putin din punctul meu de vedere, treaba nu e valabila. Daca vad pe unii din alt judet in Constanta, nu le tai fata sau ii sicanez sa le arat ce jmeker sunt. Cu bucurestenii ai dreptate, ei se cred cei mai tari peste tot si fac cele mai mari tampenii. Am mers prin Bucuresti destul de mult si cand am vazut ca bunul simt in trafic este inexistent, m-am adaptat imediat si am aplicat regulile locului. Nimeni nu a zis nimic. Am urcat la Cetatea Neamt zilele trecute. Desi este un mare semn de acces interzis si toti parcau la poalele dealului, mergand pe jos pe alee pana la cetate, s-a gasit cocalarul cu "Haudi da Bucale" sa urce in viteza pana sus. Noroc ca era si politia pe urmele lui. @pishky - am vazut si rondurile alea, am respectat semnalizarea din ele. Dar problemele mari erau exact in sensurile giratorii simple, unde se ingramadeau toti aiurea, blocandu-le. Ca sa nu mai zic ca unii stateau la semafor pe linia de tramvai si o luau inainte, altii stateau pe banda 1 si faceau stanga in ultimul moment. This post has been edited by cristio_79: 24 Jun 2014, 12:19 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
kum |
![]()
|
Aoleo nene Marian... mi-a ajuns pliku'. Mai multe nu puteai trimite?
![]() Saru'mana mult! Acu' am sa-mi pun io si sa dau si la juma' de judet. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Le poți pune pe toată bara, un fel de stickerbomb
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
yomarius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 8 July 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 24 Jun 2014, 12:11) Am mers prin Bucuresti destul de mult si cand am vazut ca bunul simt in trafic este inexistent, m-am adaptat imediat si am aplicat regulile locului. Nimeni nu a zis nimic. Mai ai multe frustrari de provincial? Sa-ti spun un secret: bucurestenii nu te asteapta pe tine sa vii o data in an cu masina ca sa iasa toti pe strazi si sa te timoreze in trafic pe tine. Pur si simplu e cel mai mare oras din tara, cu o multime de oameni care vor sa circule cam in aceleasi directii si la aceleasi ore. Chestie care se intampla in toate orasele mari, chiar daca nu-ti vine sa crezi. Iar daca ai in minte exceptii cu cine stie ce "eroi" de bulevard, sa stii ca aia fix asta sunt. Nu tine de orasul in care locuiesc, ci de educatia pe care n-o au. Ca sunt mai multi in Bucuresti e foarte posibil, dat fiind faptul ca in Bucuresti sunt mult mai multe masini decat in oricare alt oras. |
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
QUOTE(kum @ 24 Jun 2014, 21:07) Aoleo nene Marian... mi-a ajuns pliku'. Mai multe nu puteai trimite? ![]() Saru'mana mult! Acu' am sa-mi pun io si sa dau si la juma' de judet. Sunt obligatorii ecusoanele astea sau doar sa iti aminteasca cand expira ITP-ul? Eu dupa ITP le dezlipesc ca nu-mi place cum se vad ![]() |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
dom marius ne scuzat ca existam si noi restul, daca tot iubiti asa mult bucurestiu la ce mai veniti la mare / munte?
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 24 Jun 2014, 00:41) Am trecut azi prin Galati, am luat masa, am vazut o gramada de Lagune, dar nici urma de MILF-a. In schimb, impresia pe care mi-au lasat-o soferii galateni a fost ca n-au nici o treaba cu regulile ce se aplica in sensurile giratorii. Dar nici una. Altul care s-a pacalit la Inelul de Rocada! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
mars |
![]()
|
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 15:29 |