Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Daaaa... De aia nu poti tu sa mergi cu ea... Ca nu e a ta! Am vazut cum te zvarcoleai noaptea in somn ca nu-i a ta... N-ai mers cu ea decat 190000 km in 3 ani, spre deosebire de Laguna, cu care ai facut aproape 9000 pe an. Asa de tare ce te stresezi ca Golf-u' nu-i a ta...
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cautati ceva prin Moeciu de Sus. E plin de pensiuni, ce mama zmeilor..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
Ma grecule! Am zis ca ma ocup io, da' hotarati-va-ti nabii in ce uichend
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu stiu pentru altii, dar pentru mine cu siguranta e aliment
![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma nene, daca-i iei aluia toata cojmelia, iti permiti sa-i urezi traditionalu': marjn plm ca maninc ce mi-a adus kum, nu ce-mi dai tu!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Votez 15-16. Pe urma vine iarna.
Nu sint contra nici la 8-9. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Grecule, e bine asa?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pensiunea Marcela nu se exista pe acolo?
![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Marty @ 12 Sep 2011, 13:25) Ma nene, daca-i iei aluia toata cojmelia, iti permiti sa-i urezi traditionalu': marjn plm ca maninc ce mi-a adus kum, nu ce-mi dai tu! zici tu? QUOTE Am platit avansul de 1000 ron si am discutat cu "gazdele" sa luam si "all inclusive" la un pret de 175 ron de persoana pentru cele 3 zile petrecute acolo. In total 7200 ron. Ni s-a spus ca vila este in totalitate a noastra (cum era si normal), avand in vedere ca toate serviciile le-am platit ![]() Nu trec 20 de minute si apare probabil patronul, care ne spune ca am inteles foarte gresit, adica doar camerele sunt ale noastre, in restaurant avem acces doar cand mancam si de bautura noastra nici nu poate fi vorba, EXCLUS ![]() This post has been edited by neumann: 12 Sep 2011, 12:50 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Basca mea, in octombrie nu poci veni... Cum va nimeriti bre tot cand eu nu pot?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
Am gasit!
![]() Au scris ei gresit pe site. De fapt e Rodi! ![]() This post has been edited by kum: 12 Sep 2011, 12:55 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
E Rodi's, da' probabil era prea scump sa mai puna si apostroful.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
De fapt e Rodi's
![]() 12 Sep 2011, 14:16: Scrisaram amandoi odata ![]() This post has been edited by ady77: 12 Sep 2011, 13:16 |
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Va recomand Zarnesti. Pensiunea Kyfana.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Până la urmă, cam cât ar costa distracția?
Măcar o aproximare să știu dacă pot să vin sau nu (să nu vă încurc). |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kum |
![]()
|
Pai in medie 200 RON cazarea (2 nopti). Nu mai retin cat a fost de cap de vita furajata la Lepsa; cre' ca max. 100 de RON mancarea (e posibil sa ma insel si sa fie mai putin), dar stiu ca nu a facut nimeni foamea, si nici nu a ramas foarte mult (doar pieptul de pui, dar asta din cauza scrumbiilor lu' dom' profesor, care nu intrasera in socoteli). Bautura si-a adus-o fiecare. Cu transportul iar fiecare cu a ma-sii!
L.E. Daca te cuplezi cu altcineva la transport si la cazare, te ajunge max. 200 RON toata dixtractia. Suta aia de RON pentru mancare cre' ca e mult... Mai degraba a fost ceva de genul 70 RON/persoana sau ceva de genu'... L.L.E. Daca nimerim o pensiune cu livingu' mare si cu o plasma ceva, aduc Xbox-ul cu kinnect-ul... Sa vedem burtosii cum fac atletism ![]() ![]() This post has been edited by kum: 12 Sep 2011, 16:01 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
la asta de-ti zisei eu au un tv in bucatarie/sale de mese de 94 cm, cazarea e sub 100 de ron/ camera si mancare/beutura/fomei poti sa iti aduci de acasa.
Ai o pensiune numa' pentru toti nu te bazaie nime la cap, propretaru sta mai jos cu 5 case. E un viloc cu 3 nivele. Au o vila care o arata in poze si una retrasa care nu apare da' e mult mai misto ca prima. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
parca as merge si eu la moeciu acum in fusctie de data respectiva , e mai aproape de bucuresti
![]() sper sa cunosc si eu elita nu ca datile trecute ![]() This post has been edited by bygy007: 12 Sep 2011, 16:43 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE Pensiunea Kyfana va ofera cazare in 4 camere duble doatate cu pat matrimonial, tv, cablu, internet, incalzire centrala si o camera in regim de apartament care ofera o priveliste minunata spre muntii Piatra Craiului. Nu stiu cati vor veni, dar 4 camere duble si un apartament mi se par putine! Ar insemna 4 familii si oleaca! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
pentru ce vreti voi sa faceti va recomand pensiunea "la munte" dar e la 1 km de moeciu de sus (la cheile gradistei).
au bucatarie la comun, gratar in curte, 3 foisoare de lemn si 1 foisor inchis (cu tv si radio-cd) pt. distractii nocturne. succes si distractie placuta! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dispeceru @ 12 Sep 2011, 17:54) pentru ce vreti voi sa faceti va recomand pensiunea "la munte" dar e la 1 km de moeciu de sus (la cheile gradistei). au bucatarie la comun, gratar in curte, 3 foisoare de lemn si 1 foisor inchis (cu tv si radio-cd) pt. distractii nocturne. succes si distractie placuta! Ai notat, Kum? Verifica "La munte" asta! ![]() le: io v-as fi invitat aici, dar e cam scump. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
Ia uite ba aici. Cu toate ca nu stiu daca-i o idee buna, ca sigur o luam pe ulei si ne apucam sa facem drifturi de ponei cu elefanti in spate, de ne pune ala sa-i platim minicabalinele de noi.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
Visu nici n-apuca sa se apropie de vreun ponei. Fuge ala mancand pamantul, sa scape cu viata. Instinct de autoconservare îi zice, parca.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:56 |