Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.306 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Auci, asa o fi, n-am mai trecut de 1 an pe acolo... Asa ma mai puteam tine si io de lansatorul lui Martinica, altfel, o sa fiu ciuca mistourilor...
![]() |
--------------------
D
Logan
- B 48 CUP
2004 Preference 1.6MPI Egee http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Neagu Ionut @ 13 Sep 2011, 23:15) Poti, da' cum facem, imi iesi tu in intimpinare in Comarnic? Oricum, mult mai palpitant e intre Predeal si Timisul de Sus. De obicei o pun pe gagica-mea sa-si sufle nasu' cind dam de drum drept. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Merced @ 13 Sep 2011, 23:16) Nu rade, cakear am ![]() Pusesem citronelul la vanzare, 7000 cu tot cu gumele de iarna. A venit baiatu' ala de la Tulza, ca el mai mult de 6500 nu are de la tata. Pana la urma am convenit la 6750, daaaaar... fara gumele de iarna. Asa ca am gume ![]() Sunt niste Pirelli SnowSport, arata beton, n-au zece mii rulati. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sint ca noi. Provenind de la alta masina, sint si SH. Flex am eu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE Good day Sanjev, Ref our previous correspondence, I kindly ask to be relieved on or about 10th of October, that being 5 days sooner than the end of my tenure, so that I'll be home in time to attend the Autumn Meeting of the Deranged People, held between 14th and 16th of October. Thanks in advance, Best regards, Io Mai râmâne să mă ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Baga d'alea budiste, sint mai de efect!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Martinezule, Corbule, tata...
Am oprit doar gumele 205/55/16, jante mi-au dat astia din fabrica. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE Poti, da' cum facem, imi iesi tu in intimpinare in Comarnic? Oricum, mult mai palpitant e intre Predeal si Timisul de Sus. De obicei o pun pe gagica-mea sa-si sufle nasu' cind dam de drum drept. stateau unii la cotu donului in parcare, si urmareau drumu de sus, inainte de curba. M-au intrebat, da nu ti-a fost frica sa depasesti? Le-am zis, poi daca voi m-ati vazut depasind de aici, inseamna ca vedeam si eu dupa curba daca vin masini sau nu. Au ramax perplecsi. Am platit amenda de lipsa lumini ziua sau centura, nu mai tin minte. This post has been edited by neumann: 13 Sep 2011, 22:33 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
Tu cu cine dracu' te certi?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Stau soriceii pe DN1...nistoresti, sinaia, busteni, cotu donului, timis....
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 13 Sep 2011, 22:16) Drumul pe Cheia nu mai e ce-a fost. Sunt sleauri nasoale si portiuni rupte de-a lungul. In loc sa te uiti cum sa tai curba mai drept, trebuie sa te uiti la "borduri" ![]() O bucata naspa dupa Maneciu (aci tre incetinit bine), vreo 3 rupturi in asfalt dupa cheia (le-am luat cu vreo 60 cu matizul si am supravietuit, si stiam ca-s acolo ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 13 Sep 2011, 23:28) haoleooo, pai asa se vorbeste cu un indian????? ptiuu, conflictu' civilizatiilor!!! QUOTE Hello my friend Sanjiew, (ii gresesti numele intentionat ![]() Ref our previous correspondence, as I said, I'll be home in time to attend the Autumn Meeting of the Deranged People, held between 14th and 16th of October. Cheers baaah, Io |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
neumann |
![]()
|
"This is a part of very important therapy management of anger. While cannot miss it, this will very consolidate our friendship and collegial work."
|
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
Daca te plimb pe serpentine, sa vezi ce brusc o sa începi sa te rogi în limba materna
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
hmm daca fac rost de bani vin si eu cu bemefeu?? care mere cu mine pe serpentine ca am slickuri?
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca o sa fiu singura gasca cu logan?
Sa-mi british petroleum, fac cerere de padurar, sa merg si eu pe serpentine "legal"! Pana la urma ce data s-a ales? This post has been edited by Altis: 14 Sep 2011, 05:51 |
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
1.2 nici măcar la categoria Logan nu intră
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
Ba Altise, parchezi si tu rijnitsa vreo doua strazi mai incolo. Da?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
neumann |
![]()
|
macar ia-ti din targ o emblema 1.6mpi.
|
--------------------
...
..
|
|
Marty |
![]()
|
Stati ca sare Vancea cu bunjee, vreau sa vad cum isi umfla ochii cu tsitsele.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si nu s-a rupt nicio coarda?
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ceee va mai place gargara... Țațelor
![]() Unu' n-ar incepe sa caute si cazare... Deci: abdeit la lista Je - o camera (vin cu familia) Grecu - 1 camera Marty - 1 camera (vine cu prietena) Cdadan - 1 camera (cu sotia) Corbex - singur L@u - ? Altis - ? Dsign - ? Ady77 - 1 camera (cu familia) Visu' - ? cosmin_2300 - singur bygy007 - 1 camera C a t a l i n - singur (?) Ca si posibile locatii: Pensiunea Malina Vila Roberto Pensiunea Aniela Pensiunea Cris Garden Pensiunea Doi Brazi Astea-s asa, ce-am gasit la o prima cautare pe net. Uitati-va si voi si dat-va cu parerea. Eventual veniti cu propuneri (ca nu musca). This post has been edited by kum: 14 Sep 2011, 19:20 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(corbex @ 13 Sep 2011, 21:50) Victoraseeeee ! Baga o optiune aici! Sa nu zici si tu, ca Visu, ca nu stii sa citesti decit la telefon! Iti dai seama ca as veni. Moentan am altele pe cap si pana nu le rezolv nu prea-mi arde de plimbat. ![]() QUOTE(Marty @ 13 Sep 2011, 22:54) ![]() Da n-am, ba, nimic cu omu'. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 23:40 |