Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(kum @ 13 Sep 2011, 21:13) Ar fi cazul sa ne exprimam si preferintele in materie de spatiu: Je - o camera (vin cu familia) Grecu - 1 camera - vii cu pretenu' sau cu familia? ![]() Marty - 1 camera (vine cu prietena) Cdadan - 1 camera (cu sotia) Corbex - singur DragosP - 1 camera (cu familia) L@u - ? Altis - ? Dsign - ? Ady77 - 1 camera (cu familia) Visu' - ? cosmin_2300 - singur Bagati! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io vin singur, da' tot o camera vreau
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Stim
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Victoraseeeee ! Baga o optiune aici! Sa nu zici si tu, ca Visu, ca nu stii sa citesti decit la telefon!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Fuji ba de-aici!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Eu o sa aflu cam cu o sapt inainte. Daca e sa vin, mai vin cu inca o persoana, deci o sa vreau si o camera de dormit (asta daca deja nu este prea tarziu).
This post has been edited by Neagu Ionut: 13 Sep 2011, 21:16 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Foto am deja 2.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai ce vrei ma sa scrie? Camere da phootut?
![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
camera de luat vederi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
In plus, e singurul care chiar doarme la intilnirile astea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
G I M |
![]()
|
Am uitat sa intreb, asta e intalnirea defectilor recuperabili?
![]() |
--------------------
Una
d'aia
|
|
corbex |
![]()
|
REMAT-ul n-are sectie de profil. Din pozele mai vechi se vede ca nu mai e nimic de facut.
This post has been edited by corbex: 13 Sep 2011, 21:26 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
G I M |
![]()
|
Si se ia?
![]() |
--------------------
Una
d'aia
|
|
corbex |
![]()
|
Eu stiu? Citeste si tu topicul lui Argon!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Postu' cinci de pe pagina patru sute douazeci si trei. Amin!
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
G I M |
![]()
|
Georgica unii esti ma? Link!
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tine pan' se termina. Alcool, nu ca ai sau n-ai voie, da' iti trebuie, ca sa rezisti.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
in frana de motor..
|
--------------------
...
..
|
|
Merced |
![]()
|
Sau de cotor.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
deci daca a ramas Moieciu ma inscriu si eu cu o camera e bine ca data aleasa este dupa data de salariu
![]() This post has been edited by bygy007: 13 Sep 2011, 21:56 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Dsign @ 13 Sep 2011, 17:10) sunt in urma cu barfele, ce treaba are Argon cu Prafsteru'? Ma, daca vine argon poti veni si c-un matiz cu pedale, nu-i bai. Daca nu vine argon si vii cu Prafstaru', ai o problema, pentru ca nu vom avea pe cine pica cu caterinca, deci esti la leapsa. S-o luam babeste, ca am o varsta : - daca nu vine argon, sa nu vin cu Prafsterul, adica sa vin cu ghena aia zgomotoasa - daca vine argon, sa vin cu prafsterul, adica sa nu vin cu ghena. Dar de ce sa nu vin cu ghena daca vine argon? Ca ghena are ceva probleme cu rugina, poate sudez si eu ceva in pardon... aaa... argon ![]() QUOTE(vis-a-vis @ 13 Sep 2011, 20:20) Nu mai bine mergi cu mine? Te plictisesti si-ti vine sa-ti dai cu tesla-n oo, ca merg legal. Da' sa-mi promiti ca nu te apuca boritu' intre Comarnic si Sinaia. Daca apuc sa-mi pun si bucsele din poliuretan.... ![]() QUOTE(Neagu Ionut @ 13 Sep 2011, 20:29) Trenu'! Ce dracu', ma, iti dai seama ca toti cei care vin din Bucuresti trec prin Sinaia.QUOTE(Merced @ 13 Sep 2011, 21:30) Victorase, gata ma, nu te mai da ascuns, iesi la lumina ca s-a rezolvat problema! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
Chiar ca... Vorba ceea "Victoras, vino-ncoa, sa-i dam mooe lu' Steaua!".
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 13 Sep 2011, 22:54) Nu mai bine mergi cu mine? Te plictisesti si-ti vine sa-ti dai cu tesla-n oo, ca merg legal. Da' sa-mi promiti ca nu te apuca boritu' intre Comarnic si Sinaia. Daca apuc sa-mi pun si bucsele din poliuretan.... ![]() Daca nu borasc, conduc eu lansatoru pana-n Moeciu? Promit ca n-o sa merg mai incet ca tine ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 10:16 |