Recensamant 2011, este legala amenda ?
![]() ![]() ![]() |
Recensamant 2011, este legala amenda ?
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu-i nici o problema, parerea mea. Primesti amenda daca NU declari, nu daca declari prostii ...
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Exact
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Eu sunt amnezic si o sa declar doar ce-mi amintesc. Din cate stiu, am voie sa nu declar ca-s amnezic.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sunt sigur că se găsește unul care să interpreteze și să te bage la chestii gen fals în înscrisuri oficiale și alte bălării din astea.
Eu în schimb, am o problemă în a-mi declina CNP-ul. În altă ordine de idei, site-ul ăla al lor e cam down. This post has been edited by DragosP: 19 Oct 2011, 10:42 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Io-s pastafarian. La religie e cu loc liber in care sa scrie, sau cu bifat casuta?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' nu poti gresi si tu niste cifre d-alea, Dragos?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Tamango @ 19 Oct 2011, 08:58) Asa ma gandeam si eu, sa declar ca blocul e din paianta si buda e in curte. Ma pune pe ganduri faza cu semnatul la sfarsit totusi... @DragosP: Stai tu linistit ca CNP-uri sunt garla pe net, sanse mari sunt sa-l stie toti deja! |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Partea buna e ce se va afla, in sfirsit, citi moldoveni traiesc in Braila.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
Vezi ca tre' sa treci si oile in recensamant!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca zic 19.000.000, o sa fiu foarte pe aproape.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Trebuie declarata averea?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Neaparat! Asta e scopul, nedeclarat dar adevarat, al recensamintului. Intii iti inregistreaza xbox-ul, pe urma trimit fiscul sa te intrebe cum l-ai luat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tamango @ 19 Oct 2011, 09:58) Pai nu-i nici o problema, parerea mea. Primesti amenda daca NU declari, nu daca declari prostii ... ;) My mistake ... se pare ca iei amenda si daca declari prostii: Potrivit legii, constituie contraventii urmatoarele fapte: B) refuzul furnizarii personalului de recensamant a informatiilor prevazute in programul de inregistrare sau furnizarea de date eronate sau incomplete; Contraventiile prevazute la literele a) si B) se sanctioneaza cu amenda de la 1.500 lei la 4.500 lei M-am uitat si eu pe intrebarile alea din formulare. Astia au uitat cateva: 1. Ce alte surse de ocolire a subzistentei folositi? - Dorim sa le impozitam si pe acestea. 2. Ce PIN aveti la card si ce parola la mail? 3. Pana la ce nivel acceptati scumpiri ale combustibililor si utilitatilor fara a protesta in strada? 4. Cati bani va raman necheltuiti din venitul lunar si ce posibilitati ar avea statul sa intre in posesia lor? This post has been edited by Tamango: 19 Oct 2011, 12:59 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
refuzul inseamna a deschide usa si a zice ca nu vrei recensamant; dar nedeschiderea usii pe motiv ca nu ai fost acasa nu inseamna refuzarea recenzorului
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Tamango |
![]()
|
Pai e mai convenabil sa fi acasa ... daca nu te gaseste iti lasa scrisorica sa-l suni sa completezi chestionarul. Daca nu-l suni trebuie sa te prezinti la primarie sa le completezi acolo. O birocratie intreaga, nu era mai simplu sa fi facut totul prin posta ? Trimiteau formularele in plic, le completai, le expediai inapoi. Tara lui Papura-Voda ...
This post has been edited by Tamango: 19 Oct 2011, 14:04 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
R19/16v |
![]()
|
SAU NET?!
|
--------------------
DS
5H
|
Tamango |
![]()
|
Deja ceri prea mult de la guvernanti ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Si trebuie sa completez asta pentru fiecare casa?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 19 Oct 2011, 07:36) [...] Si mai e o chestie: daca nu vei fi gasit la domiciliu ai obligatia ![]() ![]() Sa-mi plateasca ei bilet de avion RT, diurna pe zilele in care absentez plus orele suplimentare, si o sa fiu prezent acasa pana pe 31.10.2011. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Pentru cei plecati din tara (nimeni la domiciliu) cum se procedeaza?
Sunt ceva amenzi de evitat? |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
toate amenzile sunt de evitat!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
4x4 |
![]()
|
■Cu cât procentul cetățenilor ne-religioși va fi mai mare, cu atât va fi mai mare impactul acțiunilor pe care le susținem – oprirea îndoctrinării religioase din școli sau încetarea finanțării de la buget a cultelor religioase, de exemplu
Macar la asta sa fie buna; Nu vă declarați “Jedi”, adept(ă) a Flying Spaghetti Monster, Zamolxe etc. Veți sfârși înregistrat(ă) la “Alte religii”! Si eu tot nu m-am lamurit intr-o privinta. Din ce am vazut pe site, eu banuiesc ca astia aleg o zona, apoi iau blocurile la rand si suna de la usa la usa sa faca recensamantul. Au sa vina doar la resedinta mea sau am sa iau amenda pentru restul apartamentelor in care nu m-au gasit acasa? This post has been edited by 4x4: 19 Oct 2011, 19:16 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
O sa iei amenda. La resedintele tale, conteaza? Daca da, te faci ubicuu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
4x4 |
![]()
|
Raspundeti daca stiti va rog, au sa vin doar la domiciliul declarat?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
Cine stie ce liste au ei acolo? La un recensamint bine pregatit, n-ar trebui sa vina, ca la fisc, sau la cartea funciara proprietatile au si titularul inregistrat, iar politia are domiciliile, deci ar putea face lista numai cu proprietatile locuite. Ar fi, totusi, prea mult pentru tara asta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bodomhc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 28 September 11 ![]() |
nu am inteles o chestie , doua, trei:
1. participi la prostia (recensamantul) lor doar daca te gasesc acasa sau e obligatoriu sa te duci nu stiu unde, de buna voie si silit de ei, si sa completezi formularele? 2. cum adica sa declari averea? ca salariul meu se duce in 2-3 zile si nu am de unde sa pun deoparte pt *avere* 3. eu stau in apart la parinti si ei nu vor fi acasa in perioada asta. mai are cum sa ma amendeze pt *trintirea usii* in nasul lor? |
--------------------
renault
noul symbol 2010
1,2 ; 16V ; 75CP ; E5
|
|
4x4 |
![]()
|
la 3. pot sa iti spun ca aparea pe formular optiunea persoane absente temporar.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 03:50 |