DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Recensamant 2011, este legala amenda ?

4x4
post 19 Oct 2011, 20:02
Post #61

Übermensch

Group: Members

Vezi ca au sa ajunga si la depozitul de portocale.

--------------------
W S S
Attere Dominatum!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SorinCT
post 19 Oct 2011, 20:06
Post #62

Honor et Patria

From: Constanta

Partea nasoala e ca orice prost se poate face recenzor sau recenzor sef. Sa nu aveti mari asteptari din partea lor. Probabil unii se vor descurca foarte bine dar tind sa cred ca majoritatea va fi dezastruasa. Am studiat putin documentele initiale inca de pe vremea cand aparusera pe net. Ma manca sa ma fac recenzor sef si sa mai fac un ban de-o bere dar volumul de munca este prea mare pentru recompensa iar mediul de lucru este mai mult decat stresant.
Prin legile alea spune ca daca un recenzor se loveste de refuzul cetateanului trebuie sa vina la usa cu recenzorul sef. Un fel de "maine sa te vad la scoala cu tactu tuns".
Pe langa asta si intrebarile sunt de-a dreptul stupide. Cel putin cele legate de credinta si intretinerea financiara sunt de umplutura. Istoria a dovedit ca astfel de informatii sunt foarte importante cand se doreste manipularea maselor, in special intr-o perioada grea cu recesiune puternica si multe lipsuri. Pot oferi exemplu situatia evreilor din Germania la sfarsitul anilor 30.
Poate o iau eu prea in serios sau poate ca sunt conspirationist dar eu nu-s incantat de idee si cred ca era mai oportun un recensamant restrans care sa abordeze problemele importante cum ar fi raportul bugetari/privati, pensionari/salariati, generatii viitoare, emigrare, etc. si nu religia si barfa despre cine te mai intretine zilele astea.

--------------------
Renault Megane Sport Tourer 2012 Privilege 1.5 dCI - CT-XX-LEA
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
dandee
post 19 Oct 2011, 20:25
Post #63

Membru autentic

eu daca stau in chirie ce fac? am domiciliul declarat la alt impobil tot in aceeasi localitate

--------------------
dacia berlina 1999
+
bodomhc
post 19 Oct 2011, 20:27
Post #64

Membru incepator

ia uite coincidenta:

RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI ȘI AL LOCUINȚELOR 2011
www.recensamantromania.ro

NU FUNCTIONEAZA !!!

CE NESIMTITI !!!

19 Oct 2011, 20:33:
daca site-ul lor nu merge am cautat in alta parte si cititi ce aberatii vor de la noi:

Din ce este făcută casa în care locuiți, cât de des vă trimit bani rudele din străinătate, aveți veceul în curte sau în casă? Sunt doar câteva din întrebările la care veți trebui să răspundeți în cadrul recensământului persoanelor care începe pe 20 octombrie și se termină pe 31 octombrie.

În cazul în care nu veți fi de găsit, riscați o amendă de 5.000 de lei, iar informațiile legate de dumneavoastră vor fi colectate oricum de la vecini sau preotul local.

Formularul "Persoane" va fi completat nu doar cu numele, dar și cu codul numeric personal al cetățeanului, chiar dacă informațiile furnizate sunt confidențiale. Pe lângă starea civilă legală, cetățenii vor fi întrebați și care este starea civilă "de fapt", adică dacă trăiesc într-o uniune consensuală.

Persoanele sub 15 ani nu vor fi trecute ca făcând parte dintr-o uniune consensuală, chiar dacă ele vor declara asta.

În cazul în care faceți parte dintr-o uniune consensuală, trebuie să menționați și anul în care aceasta a început. Cetățenii vor mai fi întrebați dacă au locuit în altă țară, care este motivul pentru care au făcut asta și ce reședințe a mai avut în trecut.

O altă întrebare este "Cărei etnii consideră persoana că îi aparține". De asemenea, cetățenii trebuie să spună și cărei religii aparțin. Opțiunea "nu aparțin niciunei religii" nu este trecută în formular, însă persoana recenzată poate declara că este de religie ateu(!). O altă întrebare este dacă persoana folosește internetul.

Un alt capitol se referă la "dificultățile pe care persoana le are în activitățile zilnice". Dificultățile trecute în formular sunt cele de vedere (trebuie declarate chiar dacă ele sunt corectate prin ochelari sau lentile de contact), de auz (chiar dacă sunt corectate printr-un aparat), de comunicare sau de îngrijire proprie (dacă persoana se poate îmbrăca sau spăla singură). În cazul în care aceste dificultăți există, trebuie menționată și cauza.

Cei care au rude plecate în străinătate trebuie să răspundă în locul lor, furnizând numele, codul numeric personal, dacă sunt sau nu angajați în țara de reședință și dacă trimit bani în țară și cu ce frecvență.

Aceste date pot fi furnizate și de un vecin sau de preotul local, în cazul în care nu pot fi obținute de la rude.

Alt formular este menit să determine rolul pe care cetățeanul îl are în gospodărie - cap de famile, tată, mamă, fiu, fiică etc. Formularul "Locuință, clădire" conține întrebări legate de numărul de camere, sursele de încălzire, alimentare etc, precum și materialele din care sunt construite locuințele.

În cazul în care desfășurați și activități comerciale în propria locuință, va trebui să declarați acest lucru, menționând ce suprafață a locuinței este rezervată pentru aceste activități.

This post has been edited by bodomhc: 19 Oct 2011, 20:33

--------------------
renault noul symbol 2010 1,2 ; 16V ; 75CP ; E5
+
Madriann
post 19 Oct 2011, 20:45
Post #65

Membru autentic

From: Tunisia

QUOTE(corbex @ 19 Oct 2011, 20:37)
O sa iei amenda. La resedintele tale, conteaza? Daca da, te faci ubicuu.
*

Esti glumet...sunt la munca, nu la bronzat.

QUOTE(bodomhc @ 19 Oct 2011, 21:27)
În cazul în care nu veți fi de găsit, riscați o amendă de 5.000 de lei, iar informațiile legate de dumneavoastră vor fi colectate oricum de la vecini sau preotul local.

Exact asta e cazul la care ma refer...nu e nimeni acasa, toti suntem plecati din tara si nu imi vine sa arunc cateva sute de euro si o saptamana de concediu pentru recensamantul lor.

Se poate sa-mi trimit soacra la domiciliu, sa raspunda in locul meu?

--------------------
Renault Megane RT 1,6e 8v 1996
Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
+
A l e x
post 19 Oct 2011, 20:52
Post #66

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Se duc la preotul local sa afle informatii despre tine? radmasa.gif

Incredibil...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
SorinCT
post 19 Oct 2011, 21:05
Post #67

Honor et Patria

Ala spune tot, inclusiv ce pacate ai. Da cu parerea la venitul tau in functie de cat lasi la el din cand in cand.
Doamne in ce lume traim, poti declara ca il divinizezi pe Micky Mouse dar daca nu esti acasa se duc la preot sa te dea ala in gat. Vecinii au ramas cu indeletniciri securiste, o sa ii instruiasca sa stea cu paharu la perete cu 2 saptamani inainte sa culeaga informatii si cand vin baietii cu formularul sa toarne tot acolo inclusiv daca ai facut moale sau tare azi dimineata.

--------------------
Citroen C4 1.6 HDi 2006
+
A l e x
post 19 Oct 2011, 21:11
Post #68

Showing the fangs of rage

Cum te poate 'da in gat' o persoana care nu te cunoaste?

Eu n-am mai fost la biserica din clasele primare, exceptand cateva nunti, dar si atunci am incercat sa scap cat mai repede de acolo.

Cine poate fi 'dat in gat' de preot isi merita soarta. Daca te-ai dus la un preot sa-i spui tot ce ai facut, in speranta ca mai castigi un punct de reputatie de la Dumnezeu, atunci raspunde la 'recenzor' si nu te lasa pe mana lui. tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
bucatzel
post 19 Oct 2011, 21:15
Post #69

Membru plictisit

From: Timisoara

O altă întrebare este dacă persoana folosește internetul.
*

Duamne fereste, scula diavolului, nu ma ating eu de asa ceva.

Aceste date pot fi furnizate și de un vecin sau de preotul local, în cazul în care nu pot fi obținute de la rude.
*

Aha, deci pentru recensamant e ok daca se decarteaza informatiile primite in timpul spovedaniei. Ar fi si pacat de atata training facut pe vremea comunismului, nu?

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
Filip
post 19 Oct 2011, 21:27
Post #70

Forumist

Eu mereu la spovedanie (m-am spovedit si eu cand eram copil sa n-o supar pe bunica si pe mama) raspundeam standard:

-Ti-ai facut rugaciune?
-Da.
-Ti-ai ascultat parintii?
-Da. mellow.gif
-Acum, fiule, spune-mi, pacate ai?
-... unsure.gif Nu parinte... wacko.gif unsure.gif rolleyes.gif poate as putea sa fiu mai... harnic.
-Fiule, lui Dumnezeu nu-i plac lenesii. Fa in asa fel sa iti asculti parintii (sau ceva de genu, oricum nu eram prea atent).

Dupa aia, cu anii, facusem si eu 14-15 ani, incepe popa sa ma intrebe:

-Ai pacatuit trupeste?
- blink.gif 022.gif (motherf...) Argh...ghmm 017.gif Nu parinte, Doamne-Fereste, sunt curat.
-(neincrezator) Bine fiule.

Mereu mi s-a ca procedura nu ar avea nimic curat si de legatura cu Dumnezeu, sau cu Credinta, si doar un act de umilire in fata unui alt om, care intra cu bocancii in sufletu` meu, sub masca sfinteniei.

Asta e, injurati-ma, asa gandeam atunci, asa gandesc si amu`.

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
RainHawk
post 19 Oct 2011, 21:30
Post #71

Dus cu pluta.

From: Bucuresti

Daca declar ca:

- CNP-ul meu este 1 666 209056023, sunt de etnie kurda si religie Hindu.

- Am o ruda plecata temporar in Bogota, Columbia si imi trimite bani saptamanal.

Merge sau va astept sa imi aruncati chiftele cu prastia?

This post has been edited by RainHawk: 19 Oct 2011, 21:30

--------------------
Dacia Solenza 1.4MPI 2004 Confort - B-xx-XXX
"I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
+
SorinCT
post 19 Oct 2011, 21:42
Post #72

Honor et Patria

Daca ne lasi niste faina de la ruda ta din Bogota ca sa avem cu ce face chiftelele...

--------------------
Citroen C4 1.6 HDi 2006
+
bodomhc
post 19 Oct 2011, 22:18
Post #73

Membru incepator

QUOTE(bucatzel @ 19 Oct 2011, 21:15)
Duamne fereste, scula diavolului, nu ma ating eu de asa ceva.
Aha, deci pentru recensamant e ok daca se decarteaza informatiile primite in timpul spovedaniei. Ar fi si pacat de atata training facut pe vremea comunismului, nu?
*

QUOTE(RainHawk @ 19 Oct 2011, 21:30)
Daca declar ca:

- CNP-ul meu este 1 666 209056023, sunt de etnie kurda si religie Hindu.

- Am o ruda plecata temporar in Bogota, Columbia si imi trimite bani saptamanal.

Merge sau va astept sa imi aruncati chiftele cu prastia?
*

asta e "jmecheria" cu internetul: daca raspunzi prostii in formularul ala te ia de pe internet unde exista "spovedanii" ca mai sus radmasa.gif

--------------------
renault noul symbol 2010 1,2 ; 16V ; 75CP ; E5
+
george_scala_2004
post 20 Oct 2011, 07:41
Post #74

Membru autentic

La cite sute de milioane de euro au bagat in tot felul de proiecte fanteziste gen e-guvernare, e-impozite, e-scoala si nu mai stiu cite alte asemenea, la care se adauga milioanele care se cheltuie acum, puteau sa adune toate bazele de date si sa scoata de acolo toate datele care ii interesau...

Au fost unele probleme cu site-ul recensamantromania. Acum vad ca si-a revenit. Probabil ca o sa cada din nou (si asta dovedeste ce bine s-a lucrat si ce bine s-au cheltuit banii)...

Avem o legislatie:

Regulamentul (CE) nr. 763/2008:
http://www.insse.ro/cms/files/rpl%202011/r...ament%20RPL.pdf

Regulamentul (CE) nr. 1201/2009 al Parlamentului European și al Consiliului privind Recensământul Populației și al Locuințelor, publicat în JOL 329 din 15.12.2009:
http://www.insse.ro/cms/files/rpl%202011/JOL329(1201).pdf

Regulamentul (CE) nr. 519/2010 al Parlamentului European și al Consiliului privind Recensământul Populației și al Locuințelor, publicat în JOL 151 din 17.06.2010:
http://www.insse.ro/cms/files/rpl%202011/JOL151(519).pdf

Regulamentul (CE) nr. 1151/2010 al Parlamentului European și al Consiliului privind Recensământul Populației și al Locuințelor, publicat în JOL 324 din 9.12.2010:
http://www.insse.ro/cms/files/rpl%202011/JOL324(1151).pdf

Ordonanța Guvernului nr. 36/2007 privind efectuarea recensământului populației și al locuințelor din România în anul 2011, aprobată cu modificări prin Legea nr. 5/2008:
http://www.insse.ro/cms/files/rpl%202011/O...%20aprobare.pdf

Hotărârea Guvernului nr. 1502/2009 privind organizarea și desfășurarea recensământului populației și al locuințelor din România în anul 2011. Pentru efectuarea acestei cercetări statistice, potrivit Hotărârii Guvernului nr. 1502/2009 privind organizarea și desfășurarea recensământului populației și al locuințelor în anul 2011, se va angaja personal suplimentar pe perioadă determinată:
http://www.insse.ro/cms/files/rpl%202011/HG%201502%20RPL.pdf

Hotărârea Guvernului nr. 1251/2010 pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 1502/2009 privind organizarea și desfășurarea recensământului populației și al locuințelor din România în anul 2011:
http://www.insse.ro/cms/files/rpl%202011/H...1502%202009.pdf

Hotărârea Guvernului nr. 1324/2010 pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 1502/2009 privind organizarea și desfășurarea recensământului populației și al locuințelor din România în anul 2011:
Attached File  hg_1324.pdf ( 149.12k ) Number of downloads: 2

- Hotărârea Guvernului nr. 922/2011 pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 1502/2009 privind organizarea și desfășurarea recensământului populației și al locuințelor din România în anul 2011.
Attached File  HG_922_2011.pdf ( 3.59mb ) Number of downloads: 4

Si niste formulare:

Chestionar Locuinta, gospodarie, persoane: http://www.insse.ro/cms/files/rpl%202011/LGP.pdf

Anexa Persoane prezente si temporar absente: http://www.insse.ro/cms/files/rpl%202011/G1.pdf

Anexa Persoane placate pentru o perioada indelungata: http://www.insse.ro/cms/files/rpl%202011/G2.pdf

Anexa Persoane temporar prezente: http://www.insse.ro/cms/files/rpl%202011/G3.pdf

Anexa Capitolul persoane: http://www.insse.ro/cms/files/rpl%202011/P-anexa.pdf

Chestionar Formular special de inregistrare: http://www.insse.ro/cms/files/rpl%202011/P-special.pdf

Chestionar Persoane plecate in strainatate: http://www.insse.ro/cms/files/rpl%202011/M.pdf

Chestionar Spatiul colectiv de locuit, persoane: http://www.insse.ro/cms/files/rpl%202011/SCP.pdf

Chestionar Spatiul colectiv de locuit, persoane temporar prezente: http://www.insse.ro/cms/files/rpl%202011/SCP-Lista.pdf

Manualul recenzorului: http://www.insse.ro/cms/files/rpl%202011/MANUAL_RPL_2011.pdf

Recensământul populației și al locuințelor reprezintă un instrument indispensabil de asigurare a informațiilor pentru fundamentarea deciziilor în domeniul economic și social, pentru proiectarea populației pe un orizont mai apropiat sau mai îndepărtat de timp și pentru construirea bazelor de sondaj necesare efectuării anchetelor specifice în rândul gospodăriilor.

Recensământul populației și al locuințelor prezintă avantaje pe care nu le poate oferi nici un alt tip de cercetare, și anume:
oferă informații cu caracter demografic, economic, social etc. la dimensiune națională, dar și informații pertinente și analitice la diferite nivele teritoriale: regiuni, județe, localități;
asigură perspectiva în dinamică asupra fenomenelor demografice și social-economice ;
oferă date care nu sunt afectate de eventualele erori de selecție posibile în cazul cercetărilor prin sondaj, erorile de înregistrare fiind minime în majoritatea cazurilor, atât în ceea ce privește integritatea, cât și calitatea informațiilor colectate;
înregistrează cele mai mici rate de nonrăspunsuri, comparativ cu cercetările statistice selective curente;
baza de date a recensământului servește la constituirea unor baze de eșantionare, reprezentative pentru colectivitatea totală, necesare diferitelor cercetări statistice selective din domeniul social, referitoare la populație și gospodării;
furnizează datele necesare pentru realizarea unor calcule de estimare postcensitare a populației (de exemplu: populația pe sexe și vârste, numărul și structura gospodăriilor, numărul și structura populației adulte – de 15 ani și peste – după nivelul de instruire, structura populației după starea civilă etc.).
România, ca stat membru, respectă legislația Uniunii Europene în domeniul statistic, precum și recomandările ONU și EUROSTAT în privința efectuării recensămintelor populației și ale locuințelor, conform cărora statele membre au obligativitatea efectuării recensămintelor la începutul fiecărui deceniu. Primul an de referință va fi anul 2011.

O chestie foarte interesanta este legata de Ordonanta nr. 36/2007 care este anterioara Regulamentului nr. 763/2008 ! Sa fi avut Tariceanu viziuni ? Sau guvernantii chiar doreau sa faca un recensamint iar acest regulament s-a potrivit ca o manusa ?

RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI ȘI AL LOCUINȚELOR 2011
- DEMERS STATISTIC DE IMPORTANȚĂ STRATEGICĂ PENTRU ROMÂNIA -

20-31 Octombrie 2011

(În perioada 7-16 Mai 2011 a fost organizat un recensământ de probă)

Preocupările actuale ale demografiei se orientează tot mai mult spre cunoașterea, descrierea și analiza evoluției familiilor și a gospodăriilor, ca formă esențială a modului de conviețuire umană, suport informațional statistic esențial pentru construirea politicilor de dezvoltare economică și socială a țării.

Prin strategia elaborată cu privire la Recensământul Populației și al Locuințelor ce se va desfășura în luna octombrie 2011 se va extinde fondul de informații care să caracterizeze evoluția în timp a familiilor, respectiv a gospodăriilor – componentele de bază ale conviețuirii umane.

În acest fel vor putea fi descrise în viitor tendințele principale ale evoluției familiilor și gospodăriilor, din care să se desprindă prin studiu aspecte privind:
fenomenul de îmbătrânire a populaței;
creșterea gospodăriilor de persoane singure sau a familiilor monoparentale;
evaluarea numărului și structurii generațiilor care conviețuiesc în cadrul familiei;
structura familiilor după numărul de copii și cel al copiilor întreținuți;
componența familiilor după relațiile de rudenie sau parentale;
statutul femeilor în cadrul familiei;
fenomenul migrației, în special al migrației temporare, la muncă în străinătate și altele.

În perspectiva următoarelor decenii, situația și evoluția familiilor trebuie cercetate mai complex, în multiplele lor corelații demografice și social-economice, având în vedere faptul că o dezvoltare umană durabilă nu poate omite rolul pe care familia îl are și îl va avea în evoluția societății.

Astfel de obiective, deopotrivă generoase, dar și complexe, nu pot fi abordate fără informațiile prețioase ale Recensământului Populației și al Locuințelor, mai pregnant orientat spre asigurarea de informații pertinente și foarte detaliate, care să poată fi utilizate în lucrări și cercetări asupra unor aspecte prioritare ale dezvoltării durabile, cum sunt cele privind dezvoltarea rețelei așezărilor umane și ale amenajării teritoriului (inclusiv a studiilor de urbanism), cele ale aspectelor calității vieții legate de condițiile de locuit (inclusiv ale utilizării fondului unităților de locuit), privind fundamentarea dezvoltării construcțiilor de locuințe și a dotărilor edilitare necesare, cele legate de mediul ambiant.

În plus, cerințele prioritare ale fundamentării strategiei și programelor de dezvoltare regională, precum și a programelor de dezvoltare economică și socială a unor regiuni și zone defavorizate, vor putea fi satisfăcute prin valorificarea corespunzătoare a informațiilor disponibile ale recensământului.

Aceste informații nu pot fi obținute decât printr-o participare și cooperare responsabilă a tuturor locuitorilor României, prin răspunsuri oneste la întrebările recenzorilor, știut fiind că toate aceste informatii se bucură, în conformitate cu Legea statistică, de confidențialitate absolută, că ele nu pot fi folosite în nici un fel de circumstanțe altfel decât în scopuri statistice.

Despre recensământ
RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI ȘI AL LOCUINȚELOR

DEFINIȚIE:

“operațiunea care produce la intervale regulate numărarea oficială a populației pe teritoriul unei țări și în cele mai mici sub-teritorii geografice ale sale, împreună cu un număr selectat de caracteristici demografice și sociale ale populației. De asemenea, produce informații referitoare stocul de locuințe. Această operațiune are avantajul obținerii informației referitoare la două universuri – populație și condiții de locuit – în cadrul aceluiași proces de diseminare.”

Operațiunea include procesul colectării, agregării, prelucrării, evaluării, diseminării și analizei informațiilor culese de pe teren. Pentru planificarea și implementarea politicilor economice și sociale de dezvoltare, pentru activități administrative sau de cercetare științifică este necesară existența unor date detaliate referitoare la mărimea, distribuția și compoziția populației. Recensământul este o sursă primordială pentru aceste date.

OBIECTIVE

prioritar – de a obține informații ample și de calitate privind numărul și distribuția teritorială a populației, a structurii demografice și socio-economice, date referitoare la gospodăriile populației, precum și la fondul locativ și condițiile de locuit ale populației și clădirile în care se situează locuințele.
complementar – bazei de fundamentare a unei analize adecvate a dinamicii diferitelor fenomene demografice și socio-economice, obiectiv strâns legat atât de gradul ridicat al comparabilității datelor pe plan internațional, cât și de cel al comparabilității cu datele obținute la recensămintele anterioare efectuate în România.
Scopul fundamental – de a oferi informații esențiale și de calitate pentru politicile guvernamentale în domeniul economic și social, inclusiv pentru dezvoltarea umană. radmasa.gif  radmasa.gif

SFERA DE CUPRINDERE - aceeași ca în cazul recensământului anterior.

Se vor înregistra:

toți cetățenii români cu domiciliul în țară (indiferent dacă la momentul recensământului se află în țară sau în străinătate), persoanele de cetățenie străină sau fără cetățenie care au domiciliul (reședința permanentă) în România sau o reședință temporară (indiferent de motivul stabilirii: refugiați, solicitanți de azil, solicitanți de cetățenie română, străini sosiți pentru afaceri sau în interes personal).

Nu se vor înregistra:

Persoanele de cetățenie străină din cadrul reprezentanțelor diplomatice și consulare sau al reprezentanțelor organizațiilor internaționale și membrii familiilor lor, personalul forțelor armate străine, personalul flotei comerciale navale și aeriene, precum și corespondenții de presă care la momentul de referință al recensământului se află pe teritoriul țării.

La recensământ se vor înregistra, de asemenea, toate clădirile de locuit, clădirile cu altă destinație în care se află locuințe, clădirile cu unități de locuit în comun (internate școlare, cămine pentru studenți, dormitoare pentru muncitori, cămine de nefamiliști, case de copii, cămine pentru bătrâni, hoteluri, spitale, sanatorii, cabane turistice etc.) și locuințele din cadrul acestora.

Nu se vor înregistra clădirile cu altă destinație (administrative, industriale, comerciale, agrozootehnice, social-culturale, spații de depozitare), dacă în incinta acestora nu se află locuințe sau unități de locuit în comun. Nu se vor înregistra, de asemenea, cazărmile, închisorile sau alte clădiri aflate în incintele păzite ale Ministerului Apărării Naționale, Ministerului de Interne, Ministerului de Justiție și Serviciului Român de Informații. Vor fi exceptate de la înregistrare și acele clădiri situate pe teritoriul României, deținute cu titlu de proprietate de alte state, administrate de reprezentanțele diplomatice și consulare ale țărilor respective sau de reprezentanțele organizațiilor internaționale, dacă în cadrul lor nu au domiciliul cetățeni români.

METODA DE ÎNREGISTRARE – tradițională, prin intervievarea directă a populației de către recenzori, răspunsurile fiind înscrise în chestionarele de recensământ.

Înregistrarea informațiilor referitoare la persoane și locuințe se va face pe baza declarațiilor persoanelor majore.

This post has been edited by george_scala_2004: 20 Oct 2011, 07:52

--------------------
... ... ...
+
Markos
post 20 Oct 2011, 08:02
Post #75

fost programator

From: Scursurești Vale

E totul clar, pentru toata lumea? Intrebari?

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
zanzie
post 20 Oct 2011, 08:04
Post #76

Aspirant de Trabant

From: Pădure

Se poate inchide. sleep.gif

--------------------
gard viu din spini, cu flori la poarta si rinoceri in curte
+
Madriann
post 20 Oct 2011, 08:07
Post #77

Membru autentic

QUOTE(Madriann @ 19 Oct 2011, 16:53)
Pentru cei plecati din tara (nimeni la domiciliu) cum se procedeaza?
Sunt ceva amenzi de evitat?
*

QUOTE(Madriann @ 19 Oct 2011, 21:45)
Exact asta e cazul la care ma refer...nu e nimeni acasa, toti suntem plecati din tara si nu imi vine sa arunc cateva sute de euro si o saptamana de concediu pentru recensamantul lor.
Se poate sa-mi trimit soacra la domiciliu,  sa raspunda in locul meu?
*

Eu cu cine votez?

This post has been edited by Madriann: 20 Oct 2011, 08:09

--------------------
+
george_scala_2004
post 20 Oct 2011, 08:17
Post #78

Membru autentic

Nu poti sa nu votezi: esti obligat de sistem !

Big Brother cu carte de imobil

Un actor de seama al epocii de aur a trecut parleazul si in societatea capitalista multilateral dezvoltata. Nu e vorba de bunul si patriotul securist al lui Adrian Nastase, nici despre activistii lui Ion Iliescu, si ei buni, si ei patrioti, ci despre administratorii de bloc.
Pe vremuri, administratorii de bloc erau oameni importanti, formatori de opinie. Un administrator facea cat zece Ong-uri. E drept, nu monitoriza Guvernul, nu protesta impotriva mizeriei, nu umbla prin rufele murdare ale Puterii si nu organiza mitinguri impotriva abuzurilor dictaturii. Avea alte atributii. Era mana

civila a Militiei si, desigur, a surorii ei mai mari, Securitatea. Cu o mana pe pix si alta pe cartea de imobil, controla sa vada daca ai in casa dusmani ai poporului, daca te intorci la ore cuviincioase acasa, daca stai cu sotia sau cu o tovarasa de drum. Organiza echipe cu care controla temperatura zidurilor exterioare, sa vada daca nu consumi cumva prea mult din gazele de partid si de stat, daca nu ti-ai improvizat cumva propriul tau sistem de incalzire pentru a lupta cu frigul din casa, cu frica din oase. Umbla cu convocatorul dupa cei care nu se duceau la vot. El era cel care te lua din pat duminica sa-ti faci una din cele sase zile de munca voluntara obligatorie in jurul blocului. El tinea si registrul pe baza caruia primeai ratia de alimente.
Intrat in bezna postrevolutionara, Dumnezeul blocatarilor s-a obisnuit greu cu gandul ca a devenit un oarecare. A continuat sa tina cartea de imobil, dar nu mai stia cui si ce sa raporteze. Unii au continuat sa cocheteze cu actualele servicii de informatii, altii au continuat sa faca rapoarte. Le-au pus la dosar. In asteptarea vremii cand vor face din nou istorie.
Guvernul Nastase si-a gasit timp sa-i repuna in paine pe administratorii de bloc. Acum cateva luni, Ministerul Administratiei Publice lucra la o hotarare prin care stabilea noi atributii pentru administratori. Printre altele, acestia ar fi urmat sa ia bani in plus la intretinere pentru cei care se debranseaza de la Radet, indiferent de situatie, fie ca vor sa faca frigul la iarna, fie ca si-au instalat centrala de apartament. Prevederea a starnit indignare, Guvernul a lasat-o mai moale. N-a renuntat la hotararea cu administratorii.
De ceva vreme, acestia sunt iarasi ce-au fost si chiar mai mult decat atat. In Miercurea-Ciuc, o femeie cu trei copii a fost sechestrata in casa mai bine de 12 ore. Nu-si platise intretinerea. Administratorul a venit cu noaptea in cap, a pus sigiliu si un grilaj, sa tina inchise fiarele care fac datorii in numele asociatiei de locatari.
In hotarare se spune ca persoanele care locuiesc temporar, aflate in vizita sau care presteaza activitati gospodaresti mai mult de 15 zile pe luna vor fi trecute la intretinere. Agatandu-se de prevedere, administratorii fac prapad. Copiii veniti in vizita la parinti sunt trecuti la intretinere.

Un curier a fost retinut cateva minute sa spuna cu ce treburi vine zilnic intr-un bloc. Alt administrator sta la usa blocului si-i sfatuieste pe vizitatori sa treaca mai rar pe acolo. Daca vizitatorul ii intra prea des in batatura, schimba foaia. Administratorul cu instincte de vanator e toata ziua cu ochii pe fereastra. Daca lipseste din post, deleaga pe altcineva. Isi stie atributiile. Stie cine vine in bloc, stie programul vecinilor, cand vin, cand pleaca, e neintrecut la vanatoarea de vizitatori. Daca trebuie, face pe detectivul, se duce la locatarul in culpa, suna, isi schimba vocea ca lupul din "Scufita Rosie". Pana la urma ii dibuieste pe cei fara-de-lege veniti sa-si viziteze iubitele, parintii, prietenii, mai des de 15 zile pe luna. Ii pune sa plateasca pentru asta.
Comunismul a murit. Mai ceva ca Lenin, Big Brother a trait, traieste, va trai. E cu ochii pe blocatari. Vegheaza! Prietenii stiu de ce. Daca insisti, iti spun si pentru cine.

N.C. Munteanu

http://www.formula-as.ro/2003/585/sub-lupa...-de-imobil-4418

Ce pățești dacă refuzi să răspunzi la Recensământ 2011

Persoanele care refuză să răspundă la întrebările pentru recensământ 2011 riscă o amendă de până la 4.500 de lei, susține Vladimir Alexandrescu, șeful biroului de presă al Institutului Național de Statistică.

Oficialul a declarat pentru gândul că amenda va fi aplicată de prefectură, numai la sesizarea recensorului, după respingeri repetate. "Vor fi amendați cetățenii care vor respinge recenzorii în mod ostentativ, explicit și repetat. În funcție de modul în care românii vor refuza să răspundă întrebărilor se va stabili și suma pe care trebuie să o achite. Amenda nu îi va fi tăiată de către recenzor. Persoana care participă la recensământ va trebui să înștiințeze prefectul, iar acesta va înștința cetățeanul că trebuie să plătească o amendă", a declarat reprezentantul INS.

În cazul în care programul recenzorului nu corespunde cu cel al cetățeanului, reprezentantul INS a precizat că se poate ajunge la un consens. "Programul unui recenzor pentru colectarea datelor este în intervalul 8-20. Dacă în acestă perioadă nu este nimeni acasă, se poate stabili, împreună cu persoană care participă la recensământ, o altă oră la care românul este disponibil să completeze fișele. Astfel, recenzorul poate veni și până în ora 8 dimineața, dar și după 8 seara", a declarat Alexandrescu.

Datele completate în formularele de recensământ sunt confidențiale, afirmă reprezentanții INS. Recenzorii s-ar putea să fie însoțiți de președintele de bloc sau de administrator, dar singura persoană care vă poate asista în timp ce răspundeți diferitelor întrebări este recenzorul.

"Vor exista situații în care persoana care participă la recensământ va fi însoțită de un observator. Și acesta va putea participa, dar fără a interveni în discuția cetățeanului cu recenzorul. Rolul acestei persoane este de a supraveghea desfășurarea recensământului și de a semnala anumite nereguli, care pot apărea", a menționat Vladimir Alexandrescu. Acesta a spus că românii nu sunt obligați să primească recenzorii în propria casă, dacă nu doresc.

http://www.zf.ro/zf-24/ce-patesti-daca-ref...nt-2011-8882757

http://www.gandul.info/news/recensamant-20...ratorul-8881796

Prin urmare sistemul si-a luat toate masurile de siguranta sa nu care cumva sa indrazneasca cineva sa miste in front...

http://www.romanialibera.ro/actualitate/ev...uro-240050.html

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/cache/ITY...A-11-006-EN.PDF

2011/61/UE: Decizia Comisiei din 31 ianuarie 2011 în temeiul Directivei 95/46/CE a Parlamentului European și a Consiliului privind nivelul de protecție adecvat asigurat de Statul Israel privind prelucrarea automată a datelor cu caracter personal [notificată cu numărul C(2011) 332] Text cu relevanță pentru SEE:

Jurnalul Oficial L 027 , 01/02/2011 p. 0039 – 0042

Decizia Comisiei

din 31 ianuarie 2011

în temeiul Directivei 95/46/CE a Parlamentului European și a Consiliului privind nivelul de protecție adecvat asigurat de Statul Israel privind prelucrarea automată a datelor cu caracter personal blink.gif

[notificată cu numărul C(2011) 332]

(Text cu relevanță pentru SEE)

(2011/61/UE)

COMISIA EUROPEANĂ,

având în vedere Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene,

având în vedere Directiva 95/46/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 24 octombrie 1995 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date [1], în special articolul 25 alineatul (6),

După consultarea Autorității Europene pentru Protecția Datelor,

întrucât:

(1) În temeiul Directivei 95/46/CE, statelor membre li se cere să ia măsuri astfel încât transferul datelor cu caracter personal către o țară terță să poată avea loc numai în cazul în care țara terță în cauză asigură un nivel adecvat de protecție și în cazul în care legile statelor membre care pun în aplicare alte dispoziții ale directivei sunt respectate înainte de transfer.

(2) Comisia poate constata că o țară terță asigură un nivel adecvat de protecție. În acest caz, datele cu caracter personal pot fi transferate din statele membre fără să fie nevoie de garanții suplimentare. wacko.gif

(3) În temeiul Directivei 95/46/CE, nivelul de protecție a datelor trebuie evaluat ținând seama de toate împrejurările care au legătură cu o operațiune de transfer de date sau cu o serie de operațiuni de transfer de date și acordând o atenție specială mai multor elemente relevante pentru transfer, enumerate la articolul 25.

(4) Având în vedere diferitele abordări privind protecția datelor din țările terțe, evaluarea caracterului adecvat trebuie efectuată și orice decizie în temeiul articolului 25 alineatul (6) din Directiva 95/46/CE trebuie adoptată și pusă în aplicare astfel încât să nu creeze discriminări arbitrare sau nejustificate față de țările terțe în care există condiții similare ori între acestea, și să nu se constituie o barieră mascată în calea comerțului, ținând seama de angajamentele internaționale actuale ale Uniunii Europene.

(5) Sistemul juridic din Statul Israel nu dispune de o constituție scrisă, însă Curtea Supremă din Statul Israel a acordat un statut constituțional anumitor “legi de bază”. Această “legislație de bază” este completată de o jurisprudență extinsă, întrucât sistemul juridic israelian aderă în mare măsură la principiile dreptului comun. Dreptul la protecția vieții private este inclus în legislația de bază: “Demnitate umană și libertate”, în secțiunea 7.
blink.gif
(6) Standardele legale pentru protecția datelor cu caracter personal în Statul Israel sunt bazate în mare parte pe standardele stabilite prin Directiva 95/46/CE și sunt prevăzute în Legea privind protecția vieții private 5741-1981, modificată ultima dată în 2007 pentru a stabili noi cerințe privind prelucrarea datelor cu caracter personal și organizarea detaliată a autorității de supraveghere.

(7) Legislația în domeniul protecției datelor este completată, de asemenea, de decizii guvernamentale privind punerea în aplicare a Legii privind protecția vieții private 5741-1981 și organizarea și funcționarea autorității de supraveghere, bazată în mare parte pe recomandările formulate în raportul adresat Ministerului Justiției de către Comitetul de examinare a legislației în ceea ce privește bazele de date (raportul Schoffman).

(8) Mai multe instrumente juridice care reglementează diferite sectoare, precum legislația din sectorul financiar, reglementările în domeniul sănătății și registrele publice, conțin, de asemenea, dispoziții privind protecția datelor.

(9) Standardele juridice în materie de protecție a datelor aplicabile în Statul Israel includ toate principiile de bază necesare pentru a asigura un nivel adecvat de protecție a persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal din bazele de date automatizate. Capitolul 2 din Legea privind protecția datelor 5741-1981, care prevede principiile de prelucrare a datelor cu caracter personal, nu se aplică prelucrării datelor cu caracter personal din bazele de date neautomatizate (bazele de date manuale).

(10) Aplicarea standardelor juridice în materie de protecție a datelor este garantată prin căi de atac de ordin administrativ și judiciar, precum și printr-un control independent exercitat de autoritatea de supraveghere, și anume de Autoritatea privind legislația, informația și tehnologia din Statul Israel (ILITA), care este învestită cu atribuții de investigație și intervenție și care acționează în deplină independență.

(11) Autoritățile israeliene responsabile de protecția datelor au dat explicații și asigurări referitoare la modul în care trebuie interpretată legislația israeliană și au confirmat că legislația israeliană privind protecția datelor este pusă în aplicare conform acestei interpretări. Prezenta decizie ține seama de explicațiile și asigurările respective și este, prin urmare, condiționată de acestea.

(12) Prin urmare, ar trebui să se considere că Statul Israel asigură un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal, astfel cum este prevăzut în Directiva 95/46/CE, în ceea ce privește transferurile internaționale automatizate de date cu caracter personal din Uniunea Europeană către Statul Israel sau transferurile neautomatizate supuse unor prelucrări automatizate în Statul Israel. Pe de altă parte, transferurile internaționale de date cu caracter personal din UE către Statul Israel, atunci când atât transferul în sine, cât și prelucrarea ulterioară a datelor se efectuează exclusiv prin mijloace neautomatizate, nu intră sub incidența prezentei decizii.

(13) Pentru a asigura transparența și pentru a garanta capacitatea autorităților competente ale statelor membre de a asigura protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor lor cu caracter personal, trebuie specificate circumstanțele excepționale în care poate fi justificată suspendarea anumitor fluxuri specifice de date, fără a aduce atingere constatării unui nivel adecvat de protecție.

(14) Constatările prezentei decizii privind nivelul adecvat de protecție se referă la Statul Israel, astfel cum este definit în conformitate cu dreptul internațional. Transferurile ulterioare către un destinatar din afara Statului Israel, astfel cum este definit în conformitate cu dreptul internațional, ar trebui considerate transferuri de date cu caracter personal către țări terțe.

(15) Grupul de lucru pentru protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, stabilit în temeiul articolului 29 din Directiva 95/46/CE, și-a dat avizul favorabil cu privire la nivelul adecvat de protecție a datelor cu caracter personal în ceea ce privește transferurile internaționale automatizate de astfel de date din Uniunea Europeană sau transferurile neautomatizate supuse unor prelucrări automate în Statul Israel. În avizul său favorabil, grupul de lucru a încurajat autoritățile israeliene să adopte noi dispoziții care să extindă aplicarea legislației israeliene la bazele de date manuale, care să recunoască în mod explicit aplicarea principiului proporționalității la prelucrarea datelor cu caracter personal în sectorul privat și care să interpreteze excepțiile pentru transferurile internaționale de date în conformitate cu criteriile prevăzute în documentul său de lucru privind interpretarea comună a articolului 26 alineatul (1) din Directiva 95/46/CE [2]. Acest aviz a fost luat în considerare pentru pregătirea prezentei decizii [3].

(16) Comitetul instituit în temeiul articolului 31 alineatul (1) din Directiva 95/46/CE nu a emis un aviz în termenul stabilit de președintele acestuia,

ADOPTĂ PREZENTA DECIZIE:

Articolul 1

(1) În sensul articolului 25 alineatul (2) din Directiva 95/46/CE, se consideră că Statul Israel oferă un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal transferate din Uniunea Europeană în ceea ce privește transferurile internaționale automate de date cu caracter personal din Uniunea Europeană sau în cazul transferurilor neautomate, dacă aceste sunt supuse unor prelucrări automate în Statul Israel.

(2) Autoritatea israeliană competentă în materie de supraveghere a aplicării standardelor juridice privind protecția datelor în Statul Israel este “Autoritatea privind legislația, informația și tehnologia din Statul Israel (ILITA)”, menționată în anexa la prezenta decizie.

Articolul 2

(1) Prezenta decizie se referă exclusiv la nivelul adecvat de protecție oferit în Statul Israel, astfel cum este definit în conformitate cu dreptul internațional, în vederea îndeplinirii cerințelor de la articolul 25 alineatul (1) din Directiva 95/46/CE și nu aduce atingere altor condiții sau restricții care pun în aplicare alte dispoziții din directiva menționată anterior care se referă la prelucrarea datelor cu caracter personal în statele membre.

(2) Prezenta decizie se aplică în conformitate cu dreptul internațional. Aceasta nu aduce atingere statutului Înălțimilor Golan, Fâșiei Gaza și Cisiordaniei, inclusiv Ierusalimului de Est, astfel cum este definit în conformitate cu dreptul internațional.

Articolul 3

(1) Fără a aduce atingere atribuțiilor lor de a lua măsuri pentru a asigura respectarea dispozițiilor naționale adoptate în temeiul unor alte dispoziții decât cele prevăzute la articolul 25 din Directiva 95/46/CE, autoritățile competente din statele membre își pot exercita atribuțiile pentru a suspenda fluxurile de date către un destinatar din Statul Israel în vederea protejării persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal ale acestora, în următoarele cazuri:

(a) atunci când o autoritate israeliană competentă a stabilit că destinatarul încalcă standardele de protecție aplicabile; sau

(cool.gif atunci când este foarte probabil ca standardele de protecție să fie încălcate, există motive întemeiate să se creadă că autoritatea israeliană competentă nu ia sau nu va lua măsuri adecvate și în timp util pentru a rezolva cauza respectivă, continuarea transferului ar crea un pericol iminent de prejudiciere gravă a persoanelor în cauză, iar autoritățile competente din statul membru au depus eforturi rezonabile în aceste circumstanțe de a avertiza partea responsabilă de prelucrarea datelor din Statul Israel și i-au oferit posibilitatea de a răspunde.

(2) Suspendarea încetează de îndată ce sunt asigurate standardele de protecție, iar autorității competente din statele membre în cauză i se aduce la cunoștință acest lucru.

Articolul 4

(1) Statele membre informează fără întârziere Comisia cu privire la măsurile luate în temeiul articolului 3.

(2) Statele membre și Comisia se informează reciproc cu privire la cazurile în care măsurile luate de autoritățile israeliene răspunzătoare de respectarea standardelor de protecție nu asigură această respectare a standardelor.

(3) În cazul în care informațiile culese în temeiul articolului 3 și al alineatelor (1) și (2) din prezentul articol demonstrează că un organism însărcinat cu asigurarea respectării standardelor de protecție în Statul Israel nu își îndeplinește eficient rolul, Comisia informează autoritatea israeliană competentă și, în cazul în care este necesar, prezintă un proiect de măsuri în conformitate cu procedura prevăzută la articolul 31 alineatul (2) din Directiva 95/46/CE în vederea abrogării sau suspendării prezentei decizii ori a limitării domeniului de aplicare a acesteia.

Articolul 5

Comisia evaluează punerea în aplicare a prezentei decizii și raportează orice constatare pertinentă comitetului înființat în temeiul articolului 31 din Directiva 95/46/CE, incluzând orice dovadă care ar putea afecta constatarea de la articolul 1 din prezenta decizie conform căruia protecția datelor în Statul Israel este adecvată, în sensul articolului 25 din Directiva 95/46/CE, precum și orice dovadă din care rezultă că prezenta decizie este aplicată în mod discriminatoriu. Comisia va monitoriza, în special, prelucrarea datelor cu caracter personal în bazele de date manuale.

Articolul 6

Statele membre iau toate măsurile necesare pentru a se conforma prezentei decizii în termen de 3 luni de la data notificării acesteia. blink.gif  nedumerire.gif

Articolul 7

Prezenta decizie se adresează statelor membre.

Adoptată la Bruxelles, 31 ianuarie 2011.

Pentru Comisie

Viviane Reding

Vicepreședinte

[1] JO L 281, 23.11.1995, p. 31.

[2] Documentul WP114 din 25 noiembrie 2005. Disponibil la adresa: http://ec.europa.eu/justice_home/fsj/priva...05/wp114_en.pdf

[3] Avizul 6/2009 privind nivelul de protecție a datelor cu caracter personal în Israel. Disponibil la adresa: http://ec.europa.eu/justice_home/fsj/priva...09/wp165_en.pdf

————————————————–

ANEXĂ

Autoritatea competentă în materie de supraveghere menționată la articolul 1 alineatul (2) din prezenta decizie:

The Israeli Law, Information and Technology Authority (Autoritatea privind legislația, informația și tehnologia din Statul Israel)

The Government Campus

9th floor

125 Begin Rd.

Tel Aviv

Israel

Adresa poștală:

P.O. Box 7360

Tel Aviv, 61072

Tel.: +972-3-7634050

Fax: +972-2-6467064

E-mail: ILITA@justice.gov.il

Site: http://www.justice.gov.il/MOJEng/RashutTech/default.htm

This post has been edited by george_scala_2004: 20 Oct 2011, 08:17

--------------------
... ... ...
+
zanzie
post 20 Oct 2011, 08:32
Post #79

Aspirant de Trabant

From: Pădure

CLAR! tocilar.gif

--------------------
gard viu din spini, cu flori la poarta si rinoceri in curte
+
Lostboy
post 20 Oct 2011, 08:34
Post #80

Finding my way!

George, fii conducătorul nostru!!!

--------------------
. . .
+
Madriann
post 20 Oct 2011, 09:11
Post #81

Membru autentic

Eu din ce am citit...inteleg ca doar cei care refuza pot fi amendati.
Dar daca nu gaseste pe nimeni acasa, nu e nimeni sa deschida usa, vecinii pot confirma ca suntem plecati din tara, preotul poate declara si el ca m-a vazut ultima oara la boboteaza de anul trecut...asta e, n-o fi singura usa care nu li se va deschide.
"Vor fi amendați cetățenii care vor respinge recenzorii în mod ostentativ, explicit și repetat

Nu e ostentativ, nu e explicit si e repetat doar daca recenzorul ala e caisa.
Sper sa nu-mi personifice usa.

--------------------
+
aleksanders
post 20 Oct 2011, 09:28
Post #82

.

From: ...

formularele vor fi anonime intrucat se vor sterge numele......dar raman cnp-urile radmasa.gif
ce nenorociti

--------------------
. . . - .
....
+
4x4
post 20 Oct 2011, 09:42
Post #83

Übermensch

Securiștii naibi laugh.gif

Daca dau un cnp fals se prind aia oare radmasa.gif ?

--------------------
W S S
Attere Dominatum!
+
DannyY
post 20 Oct 2011, 09:50
Post #84

Marele plictisit

Se prind cand il baga-n Foxpro.

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
corbex
post 20 Oct 2011, 09:55
Post #85

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

QUOTE(Markos @ 20 Oct 2011, 09:02)
E totul clar, pentru toata lumea? Intrebari?
*

Dupa cum se observa cu usurinta, e loc de mai bine si de mult mai bine. Daca se enerveaza, pune citate si linkuri de 2 pagini.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Shush
post 20 Oct 2011, 10:25
Post #86

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

In timp ce citeam topicul asta a sunat la usa o doamna cu recensamantul ... am expediat-o urgent (i-am spus ca nu am timp de asa ceva, sa revina cand o fi mama acasa) dry.gif

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
corbex
post 20 Oct 2011, 10:27
Post #87

Vezi ca recenzeaza si incheieturile. Fa-ti de lucru prin provincie.

--------------------
+
marksman
post 20 Oct 2011, 11:42
Post #88

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(Madriann @ 19 Oct 2011, 15:53)
Pentru cei plecati din tara (nimeni la domiciliu) cum se procedeaza?
Sunt ceva amenzi de evitat?
*

QUOTE(Madriann @ 19 Oct 2011, 20:45)

Se poate sa-mi trimit soacra la domiciliu,  sa raspunda in locul meu?
*

Sunt in aceeasi situatie ca si tine, le-am dat si mail celor de la INS. Raspuns: lasati datele unui vecin sau administratorului de bloc. Le-am raspuns si eu si i-am intrebat daca exista o lege care prevede obligativitatea lasarii datelor personale unei terte parti neacreditate ca operator date personale.
De ce trebuie vecinul sau administratorul de bloc daca si cate neamuri plecate in strainatate imi trimit bani si de cate ori pe luna; de ce trebuie sa stie CNP-ul meu, de ce trebuie sa stie daca si cu cine convietuiesc si de cand; si alte chestii personale ca de exemplu apartenenta religioasa.

Eh, de cand i-am intrebat asta pe cei de la INS nu s-au mai sinchisit sa raspunda.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
iulia_boris
post 20 Oct 2011, 14:57
Post #89

Membru autentic

eu tocmai am scapat..de recensamant.. smile.gif in mai putin de 10 minute am lamurit-o pe tanti..

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. 2016 - B 696 BUL
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
corbex
post 20 Oct 2011, 15:04
Post #90

Ciinele l-ai declarat? E dovada de bunastare.

--------------------
+
13 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 04:08
Forum Renault