Dacia Sandero 1.4 Blanc Glacier, Pingu
![]() ![]() |
Dacia Sandero 1.4 Blanc Glacier, Pingu
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Albul o prinde bine.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Felicitari pentru pinguin FLP
![]() |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Multi multi multi multi multi kilometri fara incidente si sa te bucuri de rabla. Astept mai multe poze, si din alte unghiuri cu culoarea asta geniala pentru Sandero.
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Va multumesc de urari, probabil maine o sa ii trag o sedinta foto.
Bineinteles, urmatoarea sper ca asta va fi.... Alba... c_class_estate_fallback.jpg ( Size: 95.29k ) Number of downloads: 1666 c_estate_gallery_04_1280x1024_08_2008.jpg ( Size: 256.19k ) Number of downloads: 1512 This post has been edited by FLP: 26 Oct 2008, 17:17 |
--------------------
.
.
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Sa fie intr-un ceas bun!Vad ca ai acelasi fix ca mine cu masinile albe.Oricum anul asta a fost anul albului indiferent de marca.Sa o stapanesti sanatos!!!
|
--------------------
a
b
c
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Felicitari pentru achizitie. Sa te bucuri de masina cat mai multi kilometri, fara incidente. Pretul final care a fost? Aaaa.. si apropo... imi place numele pe care i l-ai pus!
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
FLP |
![]()
|
Duyu: O sa vina si pozele, acusi acusi... Problema e ca trebuie sa o spal ptr ca deja e jegoasa.
Bulan: Eu m-am nascut in era comunista si parintii mei au fost niste oameni f stricti. Mai ales mama care nu suporta sa ma vada imbracat in toate culorile si apoi sa ma trimita la scoala. Asa ca in primele 4 clase(in care am purtat uniforma) aveam probabil cea mai alba si mai curata camasa. Imi place albul la nebunie, reprezinta curatenie, puritate, nu iese in evidenta. Revenind la jurnalul de bord, aseara aveam chef de o plimbarica, asa ca mi-am luat consoarta si am zis sa iesim putin din Bucuresti. Consultand harta am hotarat ca Giurgiu e cel mai aproape (as fi iesit putin pana in Ruse dar inca am numere rosii). Primii 20 de km sunt infernali pe drumul ala, niste gropi imense, iti rupi masina in doua. Apoi urmeaza drumul bun care tine pana in Giurgiu. Am mers cu o viteza medie de 110. Pe alocuri am ridicat la 130. Inca nu am terminat prima mie de kilometri asa ca nu imi permit sa o fortez f tare. Ce pot sa zic, masina se lipeste destul de bine de asfalt (ptr o masina low cost bineinteles), momentan nu sunt foarte multumit de felul cum urca de la 80 la 130 dar asteptam sa terminam rodajul si apoi putem comenta despre lucrurile astea. Ce m-a impresionat la plimbarica de aseara a fost un sofer de TIR Grec. Am iesit din Giurgiu pe centura si am stat cam 5 minute in urma unui TIR, nu vedeam absolut nimic in fata, nu stiam drumul. Cred ca soferul de TIR a inteles ca nu prea vad nimic ca mi-a atras la un momentdat atentia sa il depasesc apllicandu`mi un semnal dreapta subtil. Mi-a placut foarte mult gestul, asa ca i-am multumit cu avarii. Nea` Bulane, cum multumesti soferilor de TIR care te-au ajutat in trafic cu ceva ? |
--------------------
.
.
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
daca sunt soferi din afara semnalizezi stanga-dreapta-stanga sau dreapta-stanga-dreapta dupa ce ai trecut de ei
![]() daca sunt de la noi, avariile. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
FLP |
![]()
|
Asta era grec si i-am multumit cu avariile si cred ca a inteles. Ca mi-a dat un flash scurt dupa ce i-am multumit. Sper sa fi inteles si flashul respectiv sa insemne "Cu placere" nu cine stie ce carne. Mie imi place in trafic, si mai ales la drum lung, ca in Bucuresti e mai greu, sa fiu politicos. Iar cand gasesc un alt sofer politicos ca si mine imi creste inima
This post has been edited by FLP: 27 Oct 2008, 07:57 |
--------------------
.
.
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
felicitari pentru achizitie.s-o stapanesti sanatos , fara incidente si sa te bucuri de ea
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
marfa masinuta......si mie imi place sandero asta.....
da si tu mai multe detalii..echipare optionale una alta... cand ii aud pe astia...nu imi iau dacie ...imi iau un ibiza vechi (nou), sau polo, sau peugeout 206....dar nu dacie....ca dacia e naspa.... sa ai parte de ce vrei tu.... This post has been edited by b76bgaarh: 27 Oct 2008, 22:06 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
FLP |
![]()
|
Eu sincer regret Megane`ul colegului....Dar, sa revenim:
Pingu este un Laureate 1.4 benzina. Vechiul 1.4 MPI. Hai sa incepem cu dotarile: - AC - Geamuri electrice fata - Servo directie - ABS + AFU - Airbaguri sofer + Pasager - Airbaguri laterale (adaugate de mine) - CD Player Blaupunkt 4X15W - Volan reglabiil pe inaltime |
--------------------
.
.
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
De ce nu ai luat 1.6? Mai ales ca primeai bonus si una bucata bara anti-ruliu.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
fix aia vroiam sa intreb eu acum...mai ales ca m-am dat cu un Sandero 1,6 si imi place cum se misca...adica mai bine ca Loganul 1,6.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu vreau sa fiu tendentios, dar pinguinul e mai mult negru decat alb...
![]() Altfel, ce sa zic? Sa faci kilometri multi, fara probleme. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
FLP |
![]()
|
Pai si cel de 1.4 se misca bine, eu m-am dat si cu 1.6
Voiam neaparat sa pun airbagurile alea. Daca mai puneam si motorul de 1.6 mai plusam o mie. Chiar nu avea rost. Sincer pana acum nu am simtit lipsa barei anti-ruliu. This post has been edited by FLP: 28 Oct 2008, 09:56 |
--------------------
.
.
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
FLP. Bara aia e ca si ABS-ul sau airbagurile care le-ai pus. O data poti avea nevoie de el si lipsa lui o sa iti dicteze o traiectorie muuuult intarziata fata de ceea ce ai fi vrut.
Si parca diferenta de la 1.4 la 1.6 era 400E. Cum mai plusai INCA o mie? Poate o mie iesea in plus cu 1.6 + airbaguri. Asa mai merge. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
FLP |
![]()
|
Exact drivere. O mie in plus iesea si cu airbaguri si 1.6.
Eu am vrut doar airbaguri. Ideea e ca am incercat pe amandoua, zau ca nu am simtit lipsa. Ok, masina nu e cea mai stabila din lume, dar se tine bine pe strada. |
--------------------
.
.
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cum ma bara antiruliu e ca abs sau ca airbagurili......
iar va credeti piloti......de duminica...... pt un mers normal, legal bara aia antiruliu e fix pix..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E posibil să fii nevoit să eviți brusc un bou ce intră în intersecție pe roșu, tu mergând "normal, legal"...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
FLP |
![]()
|
Si zici ca o sa ma rastorn?
|
--------------------
.
.
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu zic nimic. Dar așa cum ABS-ul te ajută la o frânare de urgență când mai dai și de volan, așa cum ESP-ul te ajută să redresezi mașina, așa cum airbag-urile pot amortiza șocurile, așa și bara aia te poate ajuta să înscrii mașina pe traiectoria dorită mai precis.
This post has been edited by MAERSK: 28 Oct 2008, 10:14 |
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De mia aia de euro poti sa-i pui o bara antiruliu de la dezmembrari... parerea mea.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
FLP |
![]()
|
Nu cred ca are rost.... Nu sunt tuningaret sa ma apuc de nebunii de genul asta. Gata, am terminat cu era berlinei. Eu zic ca voi totusi sunteti cam drastici... Ganditi`va ca nu sunt singuru cu Sandero 1.4. Nu risca renaultu atata gaura de imagine daca toate sunt asa de instabile...... Si incepea lumea sa se rastoarne prin intersectii.
This post has been edited by FLP: 28 Oct 2008, 10:18 |
--------------------
.
.
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu e tuning, e necesitate.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cine a zis că te răstorni în intersecție???
Eu am comentat aberația cu piloți de duminică... Că nu ai bara aia e una, dar să spui că nu ar ajuta cu nimic e o mare tâmpenie. |
--------------------
-
-
|
|
FLP |
![]()
|
Asta e parerea ta ca e o necesitate. Parerea inginerilor din Dacia a fost :
las`o ba ca merge si asa. Apoi au venit sefii de la Dacia si au zis : Ba sigur merge asa sau incep aia sa moara si ne fac de cacao nemtii cu testele lor? ca noi facem acu ecnomie cu bara asta, dar va dati seama ca pica vanzarile si ciuciu profit in caz de ceva naspa? Sau va dati seama daca ne da vreunu in judecata cum fac aia in state? Se duce dracu economia facuta de la o amarata de bara... |
--------------------
.
.
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 28 Oct 2008, 11:05) ... iar va credeti piloti......de duminica...... pt un mers normal, legal bara aia antiruliu e fix pix..... Ia vezi ce scrie MAERSK fix dupa reply-ul tau. Ca maaare dreptate are. Si sa ii raspund la FLP. Nu o sa te rastorni cu cu Sandero. Sincer nu stiu ce tre sa faci sa il rastorni. Tre sa fi tampit rau. DAR, se va inclina mult, se va face transfer de masa muuuult in exteriorul curbei si o sa iti subvireze de nu o sa ai habar. De aia am zis ca e ca si ABS-ul sau airbagul, ca o data ai nevoie de el. Ce sa zic. Zeci de ani s-au pus barile astea, in afara de Citroen 2CV si alte prastii super low-cost. Si si-au facut treaba si isi super-justifica existenta acolo intre roti. Acuma in vremuri grele, cu masini tot mai complicate, se taie la costuri de unde se poate. Si la masini mai cuminti gen Fabia si Logan/Sandero au zis ca nu e nevoie. Si la unii, mai ales dupa ce au achizitionat un 1.4 li se pare foarte normal si nu simt lipsa. Ma, asa o fi, dar sa va vad la prima manevra brusca de evitat un copil prost sau un cal sau cine mai stie ce. Ori nu o sa evitati, ori o sa fie la limita de o sa faceti bip pe voi, dar o sa va ziceti....pfoai...ce m-a scos masina din situatia aia, fara sa va ganditi ca toata treaba putea fi si mai simpla si nu asa la limita daca aveati o bara de otel cracita intre rotile din fata. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
FLP |
![]()
|
Corect, ai punctat foarte bine drivere. O sa ii simt lipsa la o chestie de genul asta. Sincer sa fiu deja simt ca are garda la sol prea sus. Deja simt lipsa unei antifonari calumea. Deja simt lipsa la vreo 40 de cai putere in plus. Asta e masina, e o masina ieftina. Nu poti sa ii ceri multe lucruri. Dar.... e o masina cinstita pentru banii astia.
LE: Sper ca bara asta sa fie singura ei problema.... This post has been edited by FLP: 28 Oct 2008, 10:36 |
--------------------
.
.
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 16:57 |