DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Demisionantul guvern Tariceanu, stiri/fapte/tarantele

Smiley
post 7 Jul 2005, 19:17
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Eu nu inteleg ceva. Are voie primul ministru sa convoace alegeri anticipate? Ce daca-si da demisia....si-au mai dat-o si altii inaintea lui. Sa fie numit altul! Si ala sa faca alt guvern.

Deci, intrebare pt cei care sunt mai in tema decat mine: convocarea alegerilor anticipate poate fi facuta de primul ministru?

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Lolek
post 7 Jul 2005, 19:33
Post #62

Ignorog

QUOTE(Smiley @ 7 Jul 2005, 19:17)
Eu nu inteleg ceva. Are voie primul ministru sa convoace alegeri anticipate? Ce daca-si da demisia....si-au mai dat-o si altii inaintea lui. Sa fie numit altul! Si ala sa faca alt guvern.

Deci, intrebare pt cei care sunt mai in tema decat mine: convocarea alegerilor anticipate poate fi facuta de primul ministru?
*

pai sa vedem ce zic clasicii in viata un pic mai sus, in aceeasi emisiune pe postul favorit : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=22447&st=18

This post has been edited by Lolek: 7 Jul 2005, 19:35

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
maddan
post 7 Jul 2005, 19:56
Post #63

Speedy Gonzales

Eu unul sunt bucuros.

Era normal ca Tariceanu sa-si dea demisia, pentru ca era deja clar pentru toata lumea ca Romania nu mai pupa UE in 2007.

Indraznesc sa-l contrazic un pic pe asarban care zicea undeva mai sus "adio Europa". 2008 nu e chiar sfarsitul lumii. Ba dimpotriva, e mai bine. Peste 90% din firmele romanesti nu sunt pregatite sa faca fata aderarii, daramite agricultorii.

Daca PNL+PD+UDMR vor sti sa faca ceea ce trebuie cu cele ~65% pe care le vor obtine impreuna in alegeri, atunci putem sa mai avem o speranta.

Cealalta cale, a trecerii prin Parlament a pachetului de legi respinse de CC, ar fi necesitat dupa cate imi amintesc eu (daca gresesc, rog ceilalti juristi sa ma corecteze) discutarea ca atare a acestora, iar nu o trecere rapida prin asumarea unui vot de incredere in guvern. Or asta intarzia masiv adoptarea lor, iar UE in 2007 ciuciu (mai ales avand in vedere ce se intampla si la bulgari, de care depindem).

Base a vazut momentul oportun, si a zis: baieti, taiati filmul!

De data asta sunt de acord.

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
Lolek
post 7 Jul 2005, 20:13
Post #64

Ignorog

...ca sa citim un pic din "abilul om politic" care este Nastase: omul a comis in discurs scurt care continea ambele urmatoarele idei:

1. regimul Basescu incearca sa puna mana pe toate parghiile puterii
2. guvernul a sucombat (sau ceva de genul asta) din cauza incompetentei.

eh...hai sa mestecam ambele idei cu aceeasi guma.

bre asta, Adi, cum iti zice, ne lesi odata?

@maddan, pai daca e cum spui tu acolo, nu prea am vaut mari sperante de aderare in 2007 nici o clipa, in ciuda tuturor declaratiilor de peste tot, corect? e logic ce zici, tocmai de-aia stau si ma intreb.

This post has been edited by Lolek: 7 Jul 2005, 20:14

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Codrin
post 7 Jul 2005, 20:24
Post #65

Membru autentic

de sperat se mai putea spera pana la raportul de tara der refuzarea pachetului de legi chiar a pus capac.

bombo a fost chiar patetic, tocmai el sa acuze guuvernul ca incearca sa puna mana pe toate parghiile puterii laugh.gif

--------------------
Mazda . .
+
mumulacke
post 7 Jul 2005, 21:11
Post #66

Membru

From: Sibiu

Eu unu ma bucur si nu prea:ma bucur pentru ca scapam de Tariceanu(care dupa parerea mea nu era de functia de prim ministru,asta este parerea mea) si pentru ca trag sperante ca numai iese Basescu(eventual poate se intoarce pe vapor ca de presedinte nu mi-se pare cel mai stralucit)...Si imi pare rau ca or sa fie anticipate pentru ca iara o sa se cheltuie o gramada de bani(si ghiciti de la cine o sa ii iau??tot de la noi) si pentru ca am pierdut orice sansa de aderare in 2007(intr-un fel poate o sa fie bine,mai avem timp sa ne mai punem un pic la punct)
Cred ca as rade o luna intreaga daca nu ar mai iesi Basescu la anticipate,pentru ca el a tot tinut-o sus si tare cu anticipatele ohmy.gif

Acum o-m trai si o-m vedea...Bafta la toti

This post has been edited by mumulacke: 7 Jul 2005, 21:12

--------------------
Dacia 1310L 1997 - SB-25-CIP
Mitac Mio A701
+
Codrin
post 7 Jul 2005, 21:16
Post #67

Membru autentic

man, la anticipate nu se alege presedintele. Base ramane cum am stabilit wink.gif

nu stiu sigur cum e, rog sa ma corectati, dar dupa anticipate daca nimeni nu iese cu 50+1%, nu tot Base alege primul ministru??

This post has been edited by KarM'ac: 7 Jul 2005, 21:16

--------------------
Mazda . .
+
mil
post 7 Jul 2005, 21:23
Post #68

ocupat

From: x

maddan, nu depindem de bulgari, decat asa...ca imagine.. valul x ,ca ar fi bine sa intram odata,

Pe hartie noi si bulgarii avem clauze de savgardare (2008) diferite, putem fi decuplati f. usor...la Bg terbe ca to ti25 membri UE sa zica...nu, Bulgaria nu e pregatita...si la noi numa' 17...ce e mai grav e ca tratatul de aderare, in care sunt precizate aceste clauze de savgardare, nu prea se ratifica in Europa...nemtii au pus piciorul in prag si au zis-o ca mai ieftin de 2008 nu pot sa lase...Fr nu are problemele nemtilor dar parca si ei i-ar prii un respiro. Singurii care mai zic ceva sunt englezii...dar parerea mea e ca zic asa...ca sa nu ii intrebe lumea de buget...daca ar vrea cu adevarat extinderea spre est...ar pune pe masa niste miliarde de lire (pe care le datoreaza demult UE) cu dedicatie Europa de Est...da' vorba nu costa bani.

Cu Ro si Bg avand in toamna guverne proaspete si cu institutii sovainde...se va putea ratifica, culmea, mai usor trattul de aderare, pentru ca baietii vor fi convinsi ca nu ne vorcalifica in 2007, ca nimeni nu va vota impotriva savgardarii Bg....ne-am cam grabit cu UE.

Prin demisia de astazi oferim un alibi perfect guv. occidentale,sa ne tina pe raft in aceleasi pozitii... puteau inversa caii adica sa trecem noi in locul Bg (pana acum ii favorizau pe Bg ca veneau alegerile si gv. de dreapta avea nevie de sprijin).

Vom fi tinuti un an pe tusa absolut pe merit...iar ca guv. DA sa nu puna acest esec in conta lui...ca de, Nastase avea mai mult lipici la UE...cel putin cu fosta comisie...deci spuneam, dau vina pe PSD. Ceea ce e 50% adevarat...si sa nu uitam ca abia trecusera cele 6 luni de liniste solicitate de Basescu si DA...si trebuia sa se aleaga apele acusa...prin aceasta demisie un guvern mediocru (eu as zice ca nu mai prost decat cel PSD, daca privim ministrii in corpore) iese cu fruntea sus, ba mai are si lacrimi de efort pe fata...pfff si se va alege triumfal o majoritate care nu va putea face mai multe lucruri decat cea dinainte...pentru ca...nu e asa, in afara de presedintii camerelor, guv. trecut nu a pierdut nici o lupta in parlament...si cu ce au mai adunat de la PRM si PSD...puteau sa ii dea un branci si lui Voiculescu destul de curand.

Vazut de cealata parte, dupa Nu-ul din Fr. valul extinderii a fost amanat pe 2008. Ultima extindere nu a fost digerata maii ales la nivelul puublicului simplu. Se pare ca avem nevoie toti de acest ragaz, adica si ei si noi!!!

Acum cea mai fierbinte sperannta imi este sa se ratifice tratatull de aderare la UE semnat in aprilie...atunci nu mai au cum s ao dea la intors...si pun naiba toroipanu' pe astia.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
maddan
post 7 Jul 2005, 21:30
Post #69

Speedy Gonzales

Da, mil, pe hartie nu depindem de ei. Da' depindem si de ce "cred" parlamentarii europeni.

Repet, Romania avea nevoie de acest ragaz. Ma mira profund ca actualul guvern nu a stiut sa comunice acest lucru. Ma mira ele multe, eh...

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
mumulacke
post 7 Jul 2005, 21:34
Post #70

Membru

From: Sibiu

QUOTE(KarM'ac @ 7 Jul 2005, 22:16)
man, la anticipate nu se alege presedintele. Base ramane cum am stabilit  wink.gif

nu stiu sigur cum e, rog sa ma corectati, dar dupa anticipate daca nimeni nu iese cu 50+1%, nu tot Base alege primul ministru??
*

Scuze pentru greseala eu asa stiam ca la anticipate votam si presedintele...cu riscu de a gresi iara: la anticipate nu votam numai Parlamentu,din cate stiu eu noi nu votam primul ministru ci Basescu il propune si parlamentu isi da acceptiunea(scuze daca gresesc iara dar prea multe notiuni de politica nu am)

--------------------
Dacia 1310L 1997 - SB-25-CIP
Mitac Mio A701
+
bomicabomic
post 7 Jul 2005, 22:15
Post #71

Ex-membru DaciaClub

Daca PSD+PUR+UDMR+PRM+minoritati+independenti+unii de la PNL si PD (care nu vor sa-si piarda scaunul), voteaza noul guvern?
Aaaa ce fac astia ? O iau in freza...Ca e posibila si manevra asta.

--------------------
x x - x
+
lecar
post 7 Jul 2005, 22:22
Post #72

Membru

From: Leeds, UK

Cam prost moment totusi... Era bine sa pastram formula actuala ca si-asa e o perioada importanta pentru tara. Sansa cu 2007 nu era total compromisa (poate nici asa nu e)... Sunt unele lucruri care s-ar putea face si care le-ar inchide gura europenilor mai sceptici, dar daca noi ne luam vacanta vreo 9 luni...

Nu va faceti iluzii ca dupa anticipate se va forma guvernul chiar asa de usor. Eu personal nu cred. Iarasi vor fi discutii si iar vor trebui activate tot felul de aliante si prietenii. Si nici nu se stie ce va iesi la alegeri, dupa ce se va trece prin campanie electorala poate se schimba preferintele electoratului.

Bine ca am prelungit mandatul prezidential ca sa decalam parlamentarele de prezidentiale
si-acum le unim din nou pentru toamna lui 2009...

--------------------
Fiat Coupe 16v Turbo 195CP - -
+
Lolek
post 7 Jul 2005, 22:31
Post #73

Ignorog

QUOTE(bomicabomic @ 7 Jul 2005, 22:15)
Daca PSD+PUR+UDMR+PRM+minoritati+independenti+unii de la PNL si PD (care nu vor sa-si piarda scaunul), voteaza noul guvern?
Aaaa ce fac astia ? O iau in freza...Ca e posibila si manevra asta.
*

eu unul nu ma mai bag la de-astea ca era cat pe ce sa zic atunci cand cu motiunea de cenzura a PSD-ului ca mare parte din alianta ar putea sa voteze in favoare, ca sa iasa anticipatele lui Basescu. problema ca iesea cam urit, acu nu's ce sa zic, si versiunea asta pe dos actuala suna cam ilar. ba chiar o sa fie cascadorii rasului.

This post has been edited by Lolek: 7 Jul 2005, 22:32

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
osirus
post 7 Jul 2005, 22:44
Post #74

Milionar de week-end

Group: Banned
From: Salajan

QUOTE(mumulacke @ 7 Jul 2005, 21:34)
Scuze pentru greseala eu asa stiam ca la anticipate votam si presedintele

Nu se voteaza si presedintele mad.gif !Pai altfel se mai lupta basitu pt alegeri anticipate?A prins momentul si vrea el totul acum.Dar sa nu-si ia teapa fraierul biggrin.gif !
ps..oricum actualii ministri erau de toata jena blush.gif !

This post has been edited by osirus: 7 Jul 2005, 22:45

--------------------
Dacia/Skoda Logan ambition - Octavia L&K
vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"...............
+
BX_master
post 7 Jul 2005, 23:16
Post #75

Membru incepator

From: Lyon-FR

Permiteti-mi si mie sa imi dau ca parerea pe un subiect asa de important, ca de dracu ?!, doar e pe gratis si la politica se pricep (toti) romanii.

O sa incep cu o remarca : Basescu e un mare smecher. Omul are mai multe motive ca sa vrea alegeri anticipate (daca le cistiga) :
-prelungirea guvernarii DA cu un an (la noul mandat parlamentar de 4 ani se va adauga acest an care a trecut) ;
-obtinerea unei majoritati "mai" confortabile in cele doua camere ;
-eliminarea PUR-ului din coalitie pe motiv de snapanism si traseism politic exacerbat pentru cinci procente amarite etc.

Omul a gasit un moment in care alegerile anticipate sa nu se intimple "din cauza lui" proprie si personala ca sa nu fie acuzat de punere in pericol a aderarii la UE.
Totusi, momentul este o contrafacere. Pentru ca guvernul Tariceanu si-a asumat raspunderea POLITICA pentru pachetul de legi privind reforma justitiei IN FATA PARLAMENTULUI. Faptul ca legile s-au impotmolit la Curtea Constitutionala nu are a face. E doar un aspect tehnic. Raspunderea POLITICA a guvernului Tariceanu nu este afectata, el putind teoretic sa amendeze textul legilor si sa incerce sa le mai treaca o data (sau de mai multe ori) prin controlul de constitutionalitate. In mod normal, Ministrul Justitiei trebuia sa constate ca sunt incompatibilitati de interese la unii din membrii CC, trebuia sa ii demita, sa numeasca altii in loc si sa reia procesul (daca opozitia mai solicita controlul de constitutionalitate). Asta nu lua mai mult de o luna de zile.
M-am uitat astazi la TVRinternational la dezbaterea cu Boc si cu ministra justitiei si alte citeva personaje triste. Lamentari perverse si lacrimi de crocodil. Traiesc de sase ani in Franta. Nici in tara asta politicienii nu sunt sfinti. Dar politica romaneasca e pe linga occident o mare CURVA beata si dezabuzata. Cu mare parere de rau o spun. Dar imi explic intr-un fel de ce de 70 de ani incoace trecem din dictatura in dictatura : omul politic roman este un mic spagar, care nu mai are timp sa se ocupe si de interesele vitale ale tarii. Este normal ca sa fie intotdeauna cineva la pinda capabil sa fascineze masele abandonate in voia sortii cu promisiuni de doi lei si care sa confiste puterea in absenta "politicienilor", preocupati de interese personale. Trist, trist. Tara mica, buget de austeritate, oligofrenie la discretie. wacko.gif

--------------------
We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
+
ashu
post 7 Jul 2005, 23:30
Post #76

Membru erectil

QUOTE(mumulacke @ 7 Jul 2005, 21:11)
Eu unu ma bucur si nu prea:ma bucur pentru ca scapam de Tariceanu(care dupa parerea mea nu era de functia de prim ministru,asta este parerea mea) si pentru ca trag sperante ca numai iese Basescu(eventual poate se intoarce pe vapor ca de presedinte nu mi-se pare cel mai stralucit)...Si imi pare rau ca or sa fie anticipate pentru ca iara o sa se cheltuie o gramada de bani(si ghiciti de la cine o sa ii iau??tot de la noi) si pentru ca am pierdut orice sansa de aderare in 2007(intr-un fel poate o sa fie bine,mai avem timp sa ne mai punem un pic la punct)
Cred ca as rade o luna intreaga daca nu ar mai iesi Basescu la anticipate,pentru ca el a tot tinut-o sus si tare cu anticipatele ohmy.gif

Acum o-m trai si o-m vedea...Bafta la toti
*

Io zic ca matale mai bine stai frumos acasa in ziua votului, nu de alta dar e pacat de deranj. Si de votul altuia mai informat... D-aia zic io ca-i bun votu cenzitar, da' cine ma asculta....
(Vezi ca desi nu e fiinta vie, om ala tot legat se scrie saracu, nu-l mai taia in doua).

Revenind la oile noastre, l-am vazut si io un pic pe Nastase in seara asta, dar n-am rezistat mai mult de 15 minute. Timp in care m-a palit si pe mine de ce sunt astia atat de inversunati impotriva pachetului de legi de reforma a justitiei. Pai astia io cred ca-s kkti pe ei de frica ma nene. Pe bune si in mod legal, Iliescu, Nastase, Mitrea si Dan Ion Popescu sunt pasibili de puscarie, sunt convins de asta. Astia practic sunt interesati in modul cel mai direct cu putinta ca justitia sa nu fie independenta, iar cei fixati de ei prin posturi cheie sa ramana pe pozitii. Altfel le e frica ca se merge pana la capat si se duc la bulau. D-aia si panica asta. D-aia si scrantelile alea logice in propriile teorii, Lolek. Arunca tot arsenalul in lupta, doar doar or prosti oamenii iara si or scapa. Doamne ajuta sa nu!

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
laur
post 8 Jul 2005, 00:14
Post #77

Membru autentic

From: Iasi

Bine ca am prelungit mandatul prezidential ca sa decalam parlamentarele de prezidentiale
si-acum le unim din nou pentru toamna lui 2009...

Chiar asa, naspa problema.

[QUOTE]D-aia zic io ca-i bun votu cenzitar, da' cine ma asculta....[QUOTE]

Eu, ca-s de aceeasi parere....acu prablema, mai e undeva asa? si ce criteriu de selectie aplici?

--------------------
Peugeot 206 1,4 HDI - .
"parerea mea"
+
ashu
post 8 Jul 2005, 00:46
Post #78

Membru erectil

Ehh, Laur, e o utopie, stiu asta. Din pacate...

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
andu911
post 8 Jul 2005, 05:43
Post #79

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

vad ca toti vorbiti ca Romania nu mai intra in UE in 2007
adica sa nu mai intre nici Bulgaria, care e mai pregatita...din cauza Romaniei...
Doar n-o sa intre Bulgaria si Romania nu...e imposibil...si din pct de vedere al asezarii Bulgariei...
Romania intra in 2007, asta e vrajeala ca sa se justifice anticipatele...

vai, nu mai intram in ue...hai sa-i votam

Schroder face anticipate in toamna in Germania...de ce n-ar fi si in Romania, daca sunt probleme...

--------------------
- - -
+
MAKRON
post 8 Jul 2005, 06:54
Post #80

simply clever

From: silistea gumesti

[quote=laur,8 Jul 2005, 02:14]
Chiar asa, naspa problema.

[QUOTE]D-aia zic io ca-i bun votu cenzitar, da' cine ma asculta....[QUOTE]

Eu, ca-s de aceeasi parere....acu prablema, mai e undeva asa? si ce criteriu de selectie aplici?
*

[/quote]
gradul de elevare spirituala (intelepciune+bunsimt)

--------------------
SKODA OCTAVIA II AMBIENTE MY 2007 - WSP
+
body
post 8 Jul 2005, 07:11
Post #81

Membru autentic

Group: Banned
From: Ploiesti

QUOTE(mumulacke @ 7 Jul 2005, 22:34)
Scuze pentru greseala eu asa stiam ca la anticipate votam si presedintele...cu riscu de a gresi iara: la anticipate nu votam numai Parlamentu,din cate stiu eu noi nu votam primul ministru ci Basescu il propune si parlamentu isi da acceptiunea(scuze daca gresesc iara dar prea multe notiuni de politica nu am)
*

PRESEDINTELE NU SE VOTEAZA LA ANTICIPATE !
Numai parlamentul !Eu personal sunt cu totul de acord cu noi alegeri !In dimineata asta cand am vazut poza cu membrii curtii constitutrionale in EZ , mi-a venit sa vomit !Sa se duca nene la pensie , la nepotei , eventual la cimitir si sa ne lase si pe noi sa incercam sa o luam pe un drum pe care tot speram din 90 incoace .
Ideea e ca dupa alegeri sa se modifice si constitutia cu tot ceea ce PSD -ul nu a avut interesul sa treaca .Parerea mea .

--------------------
Mitsubishi/Suzuki Lancer/SX4 2007/2008 - PH-72-BVR PH-77-MMR
body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
+
Vlad Georgescu
post 8 Jul 2005, 07:49
Post #82

/----\ <--- Logan

QUOTE(body @ 8 Jul 2005, 08:11)
Sa se duca nene la pensie , la nepotei , eventual la cimitir si sa ne lase si pe noi sa incercam sa o luam pe un drum pe care tot speram din 90 incoace .

De acord! Exista in Romania un obicei de a pastra in functii mari toate fosilele, ceva de speriat!

Si de cele mai multe ori, fara concurs... ca in cazul CC! O data ce fosila prinde post mare, nu o mai da jos nici dracu', se sclerozeaza si senilizeaza pe post! :-( Si asta nu numai in politica si justitie...

This post has been edited by Vlad Georgescu: 8 Jul 2005, 07:53

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
+
costi
post 8 Jul 2005, 08:04
Post #83

Membru autentic

BX master ministrul justitiei nu poate schimba membrii CC; este prevedere Constitutionala si deci trebuie schimbata Constitutia;
Pasajele din Legile Justitie respinse de CC trebuiau rediscutate teoretic in Parlament dar textul propus de D.A. nu mai putea fi propus niciodata. Cu alte cuvinte teoretic se mai putea face ceva dar practic D.A. nu-si mai atingea scopul.

--------------------
DSN/SLZ
+
LOVENDAL
post 8 Jul 2005, 08:17
Post #84

Membru autentic

Nu stiu cum a fost gandit, dar mie nu mi se pare corect ca un organ de justitie cum este Curtea Constitutionala, sa aiba drept de veto pe niste legi ale justitiei. Daca e sa avem separatia puterilor in stat, doar Legislativul ar trebui sa aiba drept de veto asupra legilor justitiei. Pai asa n-o sa se mai faca in vecii vecilor reforma in justitie, ca niste bosorogi de la Curtea Constitutionala isi apara niste privilegii.

Si un alt aspect:Ia sa vedeti cum timp de cateva luni, se uita de TVA 22%, nu se mai introduc alte taxe, cum se va mari salariul minim pe economie etc etc. Urmeaza campania electorala, nu?smile.gif

This post has been edited by LOVENDAL: 8 Jul 2005, 08:17

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
dantes
post 8 Jul 2005, 08:29
Post #85

Membru

From: Tzaranoaia

Unu si cu unu fac doi...Buuun...
Una la mana... DE CE trebuie sa schimbi TOT aparatul de conducere din ministere, etc, daca sunt de alta culoare politica???? Daca respectivii au performante ca buni conducatori??? Am un caz vazut in fata mea, dar nu comentez... Pai astia de la DA vor sa bage peste tot oamenii? Pai face la fel ca PSD-ul? Mi-e scarba...
.....DAR..... Cu fosilele alea de la CC...baaaaaa tataaaa...daca sufla vantu' mai tare, ii baga direct in groapa! Pai aia sunt duuuusi rau! Trebuiau schimbati...

A doua la mana... Actuala guvernare, ne-a testat nervii...sa va amintesc de codul muncii, maternitate, tva,...de ce nu au pus impozitu' la bursa odata cu restul ? Ca sa-si faca jocurile...etc... Nu vorbesc de pesedei ca si aia ma enerveaza si mai tare....

Acuma...la aceste "anticipate" se poate intampla ca prm, pur, udmr, si probabil si psd, vor sustine propunerile lui base despre un guvern interimar, si sa nu faca majoritate ptr. trecerea legilor...sa vezi atunci circ! Oricum sondajele sunt impotriva pesedeilor si peremeilor ce sa mai zic de puristi... Deci e posibil sa vedem niste circ...

2 lucruri FOARTE bune au facut astia de acum...

1. Reforma in Justitie (un biloi ALB)
2. Si-a dat demisia smile.gif

O sa fie interesant de vazut...eu oricum boicotez, ca vreau sa ma hodinesc in concediu', si pentru ca mi-e scarba si de astia de la putere, pentru anul de degringolada in care am trait, si pentru incompetenta lor...

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
victor23ro
post 8 Jul 2005, 08:29
Post #86

Membru incepator

From: Timisoara

URAA vine iar campania ...mici, bere, suc, concerte ....si toate gratis...
dar ma apuca plansu cand ma gandesc ce tara de ra... suntem, pai la noi separarea puterilor in stat inseamna : stat in stat, urmarirea intereselor personale, perpetuarea nepotismului amicitiilor, (aseara am auzit la tv cica fam Stanoiu este compusa din el Stanaoiu magistrat la Curtea Constitutionala etc etc, si ea Stanoiu fost ministru de justitie magistrat , etc, etc. ma intreb oare stanoiu aia mici ce draq or fi si ei ......judecatori ....).
HAI LA VOT LA VOT LA VOT DACA VREI S-O IEI IN .....

--------------------
daewoo tico - TM
Sa traiti, ... bine ?
+
Smiley
post 8 Jul 2005, 08:35
Post #87

Membru autentic

QUOTE(Lolek @ 7 Jul 2005, 20:33)
pai sa vedem ce zic clasicii in viata un pic mai sus, in aceeasi emisiune pe postul favorit : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=22447&st=18
*

citisem despre ce pasi trebuie facuti. dar ce nu pricep eu e chestia asta: cum isi permite ala sa anunte alegeri anticipate, cand nu depinde de el? in numele cui a anuntat el ca vor fi alegeri anticipate?

--------------------
+
Cib
post 8 Jul 2005, 08:40
Post #88

fost posesor de Solenza

From: Iasi

eu va vad oameni cu o bere in mana si care cunoasteti politica. Dar voi cu cine votati bre ca sa stiu si eu. Ca alternative.... nu stiu daca sunt. Ori DA ori PSD.
Deci eu cu cine votez???smile.gif

+ ca eu stiam ca alegerile astea se fac pentru perioda rmasa din mandat. Pote gresesc...

This post has been edited by Cib: 8 Jul 2005, 08:44

--------------------
Nissan Almera Tekna Oltcit 12TRS 2005 - B-43-ZGO, SV-02-SST
Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii
+
Charlton
post 8 Jul 2005, 08:43
Post #89

ان سيارتي ك

From: Gugulania

Scumpii nostri guvernanti nu-si mai pun problema costurilor alegerilor anticipate , doar sa-si plateasca "datorii" mai vechi .
Cineva se c-am joaca cu nervii si rabdarea populatiei , si se poate sa nu-i iasa calculele pe care si le face.

--------------------
Dacia Logan Preferance 2005 / - CS-05-FUB
Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun.
+
LOVENDAL
post 8 Jul 2005, 08:48
Post #90

Membru autentic

Decat sa votez cu mafiotii aia din PSD...mai bine votez Uniunea Tiganilor din Romania:)

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
10 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 04:53
Forum Renault