soc electrostatic
![]() ![]() ![]() |
soc electrostatic
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Chestia cu cureaua am auzit-o si eu si inclin sa o cred, mai ales ca am oroare sa ma curentez de cate ori ma dau jos din masina. Am o intrebare: stiu ca exista o bratara speciala pe care o poarta electronistii special pt. a preveni descarcarile electrostatice. Oare ar ajuta in cazul nostru?
![]() Si inca ceva: daca vioelectric de pe daciaclub este userul electricu' de pe vwforum, ar fi bine sa nu radeti de el, omul e foarte destept si are o experienta de invidiat, mai ales pe gama VW. ![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Smeagol @ 3 Feb 2006, 19:24) @Liviu_M: ...Miscarea purtatorilor de sarcina ... ![]() Promit sa fiu de acord cu tine daca-mi raspunzi la intrebarea: - care este viteza purtatorilor de sarcina si care este viteza curentului electric ? Am calculat-o o data intr-un exercitiu, la liceu, intr-o situatie data. Nu mai stiu nici datele problemei, nici rezultatatul exact, dar a iesit o viteza f. mica (fata de asteptarile noastre ale elevilor...), de ordinul a mm/sec. Se calculeaza din: curentul electric dat, valoarea sarcinii electrice lementare, densitatea de electroni liberi in materialul conductorului, diametrul (aria sectiunii) conductorului. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:23 |