Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(slider2 @ 26 Mar 2013, 09:14) la altex este o promotie cu 20% inapoi la electrocasnice sub forma de voucher cu care se pot achizitiona produse tot de la ei incepand de luna viitoare Altex sunt aia care la "promotia" anterioara au majorat preturile cu 10% in ziua promotiei dupa care imi spuneau ca voucherul nu e valabil pentru a cumpara al doilea produs la pretul afisat pe site, chiar daca eu facusem rezervare pe site, nu cumparare, ci e pretul din magazin (care era cu 10% mai mare decat ala de pe site)? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Esti cusurgiu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Astia de la Altex sunt plini de surprize. Asa am primit un card de fidelitate la achizitionarea unui laptop care imi asigura -10% la ORICE produs din gama IT. Cand am vrut sa il folosesc, brusc acel ORICE a capatat alte valente.
|
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci cind platesti pretul intreg dar primesti, pe linga bun, si un cartonas, se cheama ca ai participat la o oferta?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
tot la altex am vazut parca nuj ce kkt de promotie. iti dadeau voucher de 2 mil. si dedesubt scria mic :"voucherul se poate folosi in perioada x doar la achizitionarea de produse din gama frigidere si masini de spalat".
adica daca vreai sa te bucuri de promotie, trea' sa-ti iei un frigider sau o masina da spalat, chit ca nu aveai nevoie. partea a doua e ca-n perioada in care puteai folosi voucherul, crestea pretul la frigidere si masini da spalat. deci pwla promotie. mwe base |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Întotdeauna ai nevoie măcar de mașină de spălat. Ca să nu puți. Mă rog, hainili di pi tini.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
emag de ani de zile face numai promotii de genul asta. luasem nu'sce in octombrie si aveam voucer pentru hota sau aragaz in februarie.
la altex voiau 3 lei pe kilometru sa duca o masina de spalat la tara, adica 240 de lei total. banuiesc ca nu voiau sa platesc si intorsul, chiar asta nu am intrebat. flanco a trimis-o gratis. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.413 Joined: 15 January 06 ![]() |
nope
![]() alea se schimba direct sunt la a 3 bucata de 9900 intr-un an juma ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-06-xxx
2005 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Promotie la scule de gradinarit si scaune.
A venit frigu si tiganii incep sa caute oferte avantajoase. De abia m-am intors de la o tura e cartier dupa ce mi-am recuperat produsele de la 2 tigani care cumparau din spatele blocului la mine. Aveti grija. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
La ce?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cica tiganii si scaunele sunt la promotie, motiv pentru care de frig a cumparat doua ture din spatele blocului. ![]() This post has been edited by gabizegrean: 27 Mar 2013, 14:29 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(kxz @ 26 Mar 2013, 15:46) emag de ani de zile face numai promotii de genul asta. luasem nu'sce in octombrie si aveam voucer pentru hota sau aragaz in februarie. la altex voiau 3 lei pe kilometru sa duca o masina de spalat la tara, adica 240 de lei total. banuiesc ca nu voiau sa platesc si intorsul, chiar asta nu am intrebat. flanco a trimis-o gratis. la altex transportul este gratuit oriunde in tara la comenzile online |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(CGB @ 26 Mar 2013, 15:53) tot la altex ... Nu a fost nimeni curios de reclama "Cel mai mic pret din Romania" cam la ce se refera? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
La prețul de achiziție, bineînțeles.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
La transportul onlain.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Pentru moldovenii din Gl-Br la Frontal este promotie la amortizoare Monroe !!!!
3+1 gratuit,montaj si test moca !!!! |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
corbex |
![]()
|
Aha! D'aia s-a sculat Dragos la 5!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
Să încerc să ghicesc care e destinația celui de-al treilea amortizor?
Sau devin obraznic... ![]() This post has been edited by gabizegrean: 1 Apr 2013, 20:22 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
incearca sa ghicesti cate are un autoturism,restul vine de la sine !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
de care orizontale sau verticale
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Al lui n-are zensori.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Dupa cum zicea un clasic in viata
![]() ![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 21:54 |