Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
asa mai am si eu una daia multifunctionala si sta degeaba , m-am enervat , cind voiam sa trag ceva erau uscate cartusele , dupa lungi chinuri reuseam sa trag si eu o pagina 2 , am renuntat si am luat laser
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Asta nu-i promotie, dar in cazul in care mai pasioneaza pe cineva laptopurile gigantice : Asus 18.4" , i7, 4-8 GB RAM, 750 GB HDD, etc pe la 3400 RON.
Mie mi s-a parut bun pretul, restul cu display de marimea asta sar de 4000-5000 de obicei. http://www.price.ro/preturi_asus_k93sm-yz038d_564016.htm This post has been edited by testike: 13 Jul 2012, 14:33 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Interesant e abonamentul
Cosmote No Limit, Abonament lunar € 31.00 Minute naționale/internaționale zona 1 Nelimitat Minute în rețea Nelimitat SMS-uri în rețea Nelimitat Minute către destinații fixe Romtelecom Nelimitat MMS-uri în rețea Nelimitat Apeluri video în rețea (minute) Nelimitat Trafic de date inclus (MB) 500 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa ii abonez pe cacanari al 150 de lei din salariul meu, fie ca ninge, fie ca ploua? S-a scumpit gazul, nu mai beau.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cica mega promotie la emag, un tv Sony KLD-40EX650 la numai pretul de 2999.99 lei. Minunea minunilor, in Jermanea Crapule, acelasi televizor + un BlueRay player, 599 Euro. Nu ma pot decide pe care sa-l cumpar.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pe ăla de aici, că ai garanție.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Normal ca ala de aici, ca ala din Jermanea e mai greu. Mai cari si blureiu' degeaba.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
basca ca aici il iei in rate.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
Ăla din jermania e făcătură.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Markos |
![]()
|
Un SSD bun la un pret beton.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE Rata de transfer la citire (MB/s): 300 Rata de transfer la scriere (MB/s): 190 Nu e cam lent pt. un SSD? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Sa fim seriosi, Flanco nu a avut niciodata promotii.
"Promotiile" lor sunt mai scumpe decat preturile normale la alte magazine. This post has been edited by testike: 7 Aug 2012, 13:47 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Păi grecule, îți iei SSD pentru "super viteză", nu 20-30 de mega-n plus. De banii ăia mai bine-ți iei un HDD de 1Tb!
This post has been edited by cosmin_2300: 7 Aug 2012, 14:03 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
Eh, parca n-ai sti ca vitezele alea la SSD sunt "pe bune" si constante, pe cand la diskurile clasice sunt niste maxime mai mult teoretice, atinse în niste conditii absolut speciale (fisiere mari, fragmentare infima).
Altfel spus, plusul de viteza e mare de tot, chiar si cu un SSD entry-level (gen gama V200 de la Kingston). Despre silentiozitate si consum nu mai vorbim. Oricum, SSD cumperi doar pentru sistemul de operare, iar 128 de gigi sunt ok. This post has been edited by Markos: 7 Aug 2012, 14:13 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Sunt de acord cu ce zici, dar dacă-ți iei SSD, îți iei unul de 500 mega pe secundă
![]() Părerea mea, care este! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
Decât azi și mâine, la Carfur: gume de iarnă pe 15 Debica Frigo 2 (Poland) la 172 de lei (185/65/R15 și 195/65/R15).
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Vax. La praktiker, in 4 ore de munca iti incalti masina. Nu ati vazut reclama???
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
4 zile bre. Nici argon nu castiga atat...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
Păi ai chef să muncești 4 zile la ăia?
This post has been edited by Markos: 15 Oct 2012, 19:21 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Tu ai vazut cum muncesc aia? Ca umbli tot magazinu' sa gasesti un agarici daca ai vreo intrebare si cand il gasesti iti spune ca nu stie.
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Asa o fi la Ieși, in Constanta nu am avut probleme de genu' asta.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kxz |
![]()
|
Acu daca'l intrebi pe unu d'acolo cat e ceasul, iti da si un bilet cu numele lui, sa-l dai la casa, ca cica se contorizeaza biletele si da bine la sefi.
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:59 |