Amplituner/Amplificator/Receiver/..., Sau cum naiba s-or mai numi. De care sa-mi iau?
![]() ![]() ![]() |
Amplituner/Amplificator/Receiver/..., Sau cum naiba s-or mai numi. De care sa-mi iau?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Sigur! Nu sunt la prima cumpratura de pe amazon.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Adică ai renunțat la okazii?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Nu! Branturile mi le procur in continuare tot de pe okazii.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sint Alaska, cu 2,75 căi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 26 Mar 2012, 12:29) Nu inteleg logica intrebarii, dar o sa-ti raspund: am mai cumparat un Plantronics Voyager Pro HD, un The Elder Scrolls V: Skyrim si un Dragon Age 2 Toate au costat exact cat scrie pe site plus transportul. Pretul de pe site include si TVA-ul din tara lor. Daca la un pix de 1 euro nu se ia TVA, nu se va lua nici la o plasma de 6000 de euro. Legislatia UE, tari membre UE, etc. L.E. Uite ordinul de la blutut This post has been edited by kum: 26 Mar 2012, 12:43 Attached thumbnail(s) sss.jpg ( Size: 168.43k ) Number of downloads: 258 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
Ești nervos? Vrei să mă bați, ce ai?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bagă și fluturașul, altfel nu te credem.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
Ce-ai ma?
![]() Eu iti raspund la intrebari si tu ma intrebi daca vreau sa te bat? ![]() Sa mor io daca inteleg. Da' ma rog, sa stii ca nu sunt nervos, nu am nimic cu tine, iti raspundeam doar la intrebari! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Codul ala postal (pentru Bulevardul Otelarilor nr. 17-19) e pe bune?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(kum @ 26 Mar 2012, 12:36) Nu inteleg logica intrebarii, dar o sa-ti raspund: am mai cumparat un Plantronics Voyager Pro HD, un The Elder Scrolls V: Skyrim si un Dragon Age 2 Toate au costat exact cat scrie pe site plus transportul. Pretul de pe site include si TVA-ul din tara lor. Daca la un pix de 1 euro nu se ia TVA, nu se va lua nici la o plasma de 6000 de euro. Legislatia UE, tari membre UE, etc. L.E. Uite ordinul de la blutut Dama da'alea nu cantareau zeci de kilograme, asta zicea DragosP. Dadaca tu zici ca nu se plateste nimic in plus asa o fi. Eu personal as lua 4 bookshelf si (poate, da'nu cred) subwoofer sau 4 standfloor-uri fara subwoofer. Da' astea-s pasaricile mele, tu faci cum vrei. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 26 Mar 2012, 13:18) Dama da'alea nu cantareau zeci de kilograme, asta zicea DragosP. Dadaca tu zici ca nu se plateste nimic in plus asa o fi. ... Ma, io din 24% ala am inteles ca e vorba de TVA. ![]() Fii sigur ca nu-s asa de handicapat sa cred ca ma va costa livrarea la astea tot 5 £ ca si la celelalte. Stiu ca va fi ceva in plus din cauza greutatii (am si trimis un email sa vad cat ma costa in plus livrarea+asigurarea), dar am io asa un presimt ca si daca adaug livrarea si asigurarea la costul sculei, tot ies mai ieftin ca la noi. Astept raspunsul de la aia sa vad cu cat. <span class='edit'>26 Mar 2012, 14:16:</span> QUOTE(bmwh548 @ 26 Mar 2012, 13:18) ... Eu personal as lua 4 bookshelf si (poate, da'nu cred) subwoofer sau 4 standfloor-uri fara subwoofer. Da' astea-s pasaricile mele, tu faci cum vrei. Pai tu te-ai uitat pe boxele ala din ultimul link? 613P0GnbGRL._AA1145_.jpg ( Size: 94.08k ) Number of downloads: 198 Exact genul asta de informatii caut sa-l aflu: Sunt mai naspa 4 bookshelf + 1 sub decat 2 standfloor + 2 bookshelf? Daca da, cu mult? Bineinteles in ambele configuratii este inclus boxa centru! This post has been edited by kum: 26 Mar 2012, 14:17 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
no problem!
uameni sutem/gaini mancam cu totii ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(kum @ 26 Mar 2012, 14:07) Pai tu te-ai uitat pe boxele ala din ultimul link? Exact genul asta de informatii caut sa-l aflu: Sunt mai naspa 4 bookshelf + 1 sub decat 2 standfloor + 2 bookshelf? Daca da, cu mult? Bineinteles in ambele configuratii este inclus boxa centru! Pai n-ai citit atent ce-am zis eu: 4 boxe (cu sau fara subwoofer, cel mai probabil fara) punct, adica fara centru. Dar eu sunt din aia care au invatat ca muzica se asculta stereo (sau cel mult quadro), ca 4 difuzoare de joase sunt mai bune ca unul si as fi dispus sa pariez ca daca te pun sa te uiti la un film cu sunetul redat 4.0 vs. 5.1 nu vei reusi sa auzi cine stie ce diferente. De asta probabil as opta pentru bookshelfs, dar aici depinde si de mobila, de modul in care le (si te) plasezi... Ca sa fiu cat mai obiectiv as zice sa te gandesti bine la restul schimbarilor de prin sufragerie. Incearca sa le plasezi "virtual" prin camera si vezi cu ce iesi mai bine. In cazul bookshelfs mai poate aparea o problema, la volum ceva mai mare (sau la anumite frecvente) sa inceapa sa zbarnaie mobila sau diversele chestii de prin ea. Cu niste standfloors riscul scade. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Apropo, sper că arunci biblioteca aia.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Esti sigur despre boxa centru? Parca am precizat pe la inceput (daca nu, scuze, o fac acum) ca sistemul va fi folosit 80% filme&jocuri si 20% muzica (sau chiar 85%-15%). Io am acum tot configuratie 5.1 si mi se pare ca boxa centru e destul de importanta. Plus ca nenea asta zice cam la fel: QUOTE -1 x boxa centru. Aceasta boxa este foarte importanta atunci cand urmarim filme, si mai putin importanta atunci cand ascultam muzica (la muzica stereo pur si simplu nu conteaza, iar in filme prin ea se aud vocile si centrul actiunii); se recomanda sa fie din aceeasi serie cu fronturile. Si cum acestea presupunem ca sunt de calitate, va fi si boxa centru scumpa si buna… In cazul in care doriti sa ascultati concerte in format Blu-ray inregistrate special cu sunet DTS-HD sau DolbyTrueHD, importanta centrului creste foarte mult, acesta devine cel putin la fel de important ca boxele front! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Foarte sigur. Daca boxele sunt amplasate corespunzator si ascultatorul se pozitioneaza corect nu prea apar probleme. Daca stai prea aproape creierul sesizeaza ca sunetul vine din doua/patru puncte distincte si "ïti spune" ca in fata ta (adica unde ii vezi pe actori) nu se intampla nimic, doar pe lateral. Boxa centrala rezolva problema asta si e utila in cazul in care nu poti sa faci treaba ca la carte (destul de greu poti sa creezi o zona perfecta pentru filme intr-un apartament).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
Pai eu inteleg din ce scrii tu ca boxa centrala e utila.
QUOTE Boxa centrala rezolva problema asta si e utila in cazul in care nu poti sa faci treaba ca la carte Cel putin in cazul meu... amplasarea va fi de-a latul camerei, adica ceva de genul: amplasare.jpg ( Size: 14.02k ) Number of downloads: 138 ceea ce inseamna ca vom sta destul de aproape de TV. This post has been edited by kum: 26 Mar 2012, 15:56 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Pentru filme e mai mult decât necesară. De-aia e inclusă în toate configurațiile home theater, indiferent că-s 5.1, 7.1, 9.1...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Mdea...
![]() ![]() Deci tot la asta raman... |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Sateliții laterali frontali cică-s de bibliotecă, așa că să n-o arunci!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Bine ca mi-ai spus ![]() Numa' ca aia nu-s frontali, ci sunt satelitii spate. In fata sunt aia de podea. This post has been edited by kum: 26 Mar 2012, 16:22 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE(kum @ 26 Mar 2012, 15:56) Pai cum ziceam, cand conditiile nu iti permit o pozitionare corecta adaugi boxa centrala si ai rezolvat problema. In conditii ideale cele doua incinte fata si capul ascultatorului trebuie sa fie varfurile unui triunghi echilateral. Idem pentru spate. Intr-un partament de camere nu ai sa reusesti asta decat cu ceva sacrificii (in traducere camera aia nu o mai folosesti decat pentru filme/jocuri). |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
Daca ai sti cum e cu pozitia aia ideala acum
![]() amplasare2.jpg ( Size: 19.23k ) Number of downloads: 108 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
kum |
![]()
|
Deci.
M-am hotarat. Configuratia va fi: Egreat EG-R1-II Yamaha RX-V471 spate: 2 x Magnat Monitor Supreme 100 front: 2 x Magnat Monitor Supreme 200 centru: Magnat Monitor Supreme Center 250 sub: Magnat Monitor Supreme Sub 201A cabluri: Audioquest G2 Speaker Cable Pana acum a venit doar "bestia": 20120419193022.jpg 20120419193715.jpg Restu dupa ce termin cu santieru'. ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 19:06 |