Amplituner/Amplificator/Receiver/..., Sau cum naiba s-or mai numi. De care sa-mi iau?
![]() ![]() ![]() |
Amplituner/Amplificator/Receiver/..., Sau cum naiba s-or mai numi. De care sa-mi iau?
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Mămoldo'... Io zic sa mai astepti pana iti mai da grecu' o prima ceva si sa iei boxe&receiver. Căcu astea de zici tu aici nu prea cred ca faci treaba buna. Xboxu' in ce-l bagi?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Vezi tu, cu receiverul nu scutești neapărat cabluri, pe când cu un Home Cinema compatibil scutești O TELECOMANDĂ.
Edit: moldovieanule! This post has been edited by C a t a l i n: 22 Dec 2011, 11:07 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Hodorogule
![]() L.E. Cat despre telecomenzi: imi fac un rastel si gata ![]() This post has been edited by kum: 22 Dec 2011, 11:45 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 21 Dec 2011, 21:29) Bun, atunci ai nevoie de un Home Cinema cu intrare audio digitală optică (sunt multe) DAR care să decodeze sunetul de pe această intrare (sunt mai rare între cele ieftine). Dacă îmi aduc aminte bine, din ce scria pe Softpedia, Philips și Panasonic nu decodează Dolby de pe această intrare. LG și Samsung o fac. De exemplu ăsta merge pentru ce vrei să faci cu el. În orice caz îți recomand să cauți să downloadezi manualul de utilizare pentru sistemul la care te hotărăști și să verifici dacă decodează sunetul primit prin intrarea optică. Altfel nu vei avea sunet spațial. Ausma bosorogule, ia baga matale o recomandare de dinaia de-ai zis mai sus compatibila cu tivi-u' meu, ca tot te vad asa priceput. ![]() In mare cerintele sunt aceleasi ca ale colegului de moldova (mediaplayer separat si capabil, nu 3d, nu blurei, doar sa stie sa redea filmele si sunetul de pe mediaplayer). |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Întrucât știe AnyNet+, orice Home Cinema Samsung care deasemenea știe AnyNet+ ar trebui să te scape de o telecomandă. Ca să legi și media player-ul prin cablu optic ia ceva din seria HT D55X.
A, grăbește-te și cumpără-l săptămâna asta, ca să știu și eu dacă merge ![]() ![]() This post has been edited by C a t a l i n: 22 Dec 2011, 12:05 |
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
WTF???
![]() HT D5550 asta la 1879 RON nu e acelasi cu HT D5550 asta la 2720 RON? De ce cucumeu aproape 10 bulioane diferenta? ![]() Cand o sa fiu mare o sa ma fac magazin onlain! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ba moldovene, kum plm pe mine ma pui sa nu imi iau home cinema, iar trei posturi mai jos iti iei tu?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
C a t a l i n |
![]()
|
Mai ieftin, dar la comandă.
Dacă aveai LG era mai ieftină afacerea cu home cinema-ul, probabil fără diferențe mari de fidelitate. Însă la partea de TV Samsung merită mai mult decât LG. |
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai si pe cel.ro e in stoc furnizor.
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 22 Dec 2011, 12:17) Ba moldovene, kum plm pe mine ma pui sa nu imi iau home cinema, iar trei posturi mai jos iti iei tu? ![]() ![]() ![]() Pai nu stiam ma ca si o saracie din asta imi poate satisface cerintele ![]() L.E. Fuck shit fuck shit ![]() Deci nu-mi satisface cerintele! ![]() This post has been edited by kum: 22 Dec 2011, 12:24 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sint curios daca dvd-urile alea citeste absolut tot , ca am vazut ca samsungu nu prea citeste tot
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
kum |
![]()
|
Pai ma nenea Catalin... Mediaplayerul cum pana mea il conectez la o saracie din aia? Ca vad ca nu are intrari HDMI. Nu mai zic de Xbox&decodor TV...
Sau ALA e mediaplayerul la care conectez doar un HDD extern? ![]() ![]() This post has been edited by kum: 22 Dec 2011, 12:27 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(kum @ 22 Dec 2011, 12:22) L.E. Fuck shit fuck shit ![]() Deci nu-mi satisface cerintele! ![]() N-ai mă la TV intrări HDMI? Sunetul merge și invers prin HDMI-ul dintre TV și Home Cinema, are funcție specială. Zi toate drăciile de vrei să le conectezi, și ce porturi au fiecare.. <span class='edit'>22 Dec 2011, 12:30:</span> QUOTE(kum @ 22 Dec 2011, 12:26) Pai ma nenea Catalin... Mediaplayerul cum pana mea il conectez la o saracie din aia? Ca vad ca nu are intrari HDMI. Nu mai zic de Xbox&decodor TV... Sau ALA e mediaplayerul la care conectez doar un HDD extern? ![]() ![]() Măi nea, Media Player-ul prin HDMI la TV și prin cablu optic la Home Cinema. (deși cred că merge și fără cablu optic, dar depinde ce fel de sunet trimiți. Dolby HD nu prea merge pe HDMI) Consola de jocuri prin HDMI la TV. Decodorul prin HDMI sau Scart sau RCA sau ce dracu porturi are la TV. Home Cinema-ul prin HDMI la TV. ________________________________ Sunetul de la Media Player se duce direct la Home Cinema prin cablul optic. Sunetul de la Decodor, Consolă și ce mai vrei tu se duce prin HDMI din TV în Home Cinema. NU, NU MĂ REFER la Media Player-ul încorporat în TV, la ăla e și mai simplu. This post has been edited by C a t a l i n: 22 Dec 2011, 12:33 |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Dolby Moldova, să muară Cici
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
Mdea... Pai as avea asa:
- Xboxu' prin HDMI (nu stiu cum e cu sunetul... acum e prin TV... cu dracia aia va fi prin boxe?) - decodorul HD de la UPC prin HDMI - Wii-ul prin component - mediaplayer separat imi mai trebuie? Adica saracia asta citeste MKV-uri cu DTS? Sau tre' sa stau sa le remuxez? ![]() L.E. Acu' vazui c-ai raspuns deja. This post has been edited by kum: 22 Dec 2011, 12:35 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Deci tu conectezi tot ce ai la TV prin ce porturi vrei. Home Cinema-ul îl conectezi prin HDMI la TV. Prin funcția HDMI_General (Cu sistemele convenționale de divertisment la domiciliu, este nevoie să conectați un cablu optic separat la receiverul dvs. pentru a asculta sunetul de la televizor. Funcția HDMI ARC (Audio Return Channel – Canal Retur Audio) permite conectarea ușoară a dispozitivelor compatibile pentru a procesa semnalul audio al televizorului, fără cablul optic.), pe care o are Home Cinema-ul, probabil și TV-ul, sunetul din TV se duce automat la Home Cinema.
QUOTE - mediaplayer separat imi mai trebuie? Adica saracia asta citeste MKV-uri cu DTS? Sau tre' sa stau sa le remuxez? Păi ai sau n-ai MP separat? Prin sărăcia te referi la ce? |
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
La playerul de la Home Cinema.
|
--------------------
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(kum @ 22 Dec 2011, 12:33) - mediaplayer separat imi mai trebuie? Adica saracia asta citeste MKV-uri cu DTS? Sau tre' sa stau sa le remuxez? ![]() L.E. Acu' vazui c-ai raspuns deja. Daca te referi la Home Cinema cel putin alea din seria C45X si C55X nu citesc MKV-uri de pe USB. De fapt nici nu accepta device-uri cu NTFS. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu știu, ca să evit probleme de genul ăsta eu n-aș merge nici pe Home Cinema nici pe Media Player-ul intern al TV-ului. Cel mai sigur e cu un Media Player separat.
|
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
Aha...
Deci, din cate inteleg, ezista doo posibilitati: 1. - mediaplayer separat - receiver & boxe Xbox, decodor, wii, mediaplayer intra direct in receiver (prin HDMI, mai putin Wii care intra prin cablu component) si din receiver iese doar un HDMI care intra in TV 2. - mediaplayer separat - home cinema Xbox, decodor, wii, intra direct in TV, de unde iese doar un HDMI care intra in home cinema. Din mediaplayer mai plec cu un cablu optic in home cinema pentru partea de sunet. Corect? This post has been edited by kum: 22 Dec 2011, 12:50 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Și HDMI-ul ăla de la Home Cinema intră, nu iese din TV, pt că în mod normal bagi un DVD sau Bluray în Home Cinema și îl vizionezi pe TV.
Variante există multe, mai ales că și o parte din console (cel puțin PS3) poate fi folosit ca media player. Problema e că sunt multe standarde audio și video, și mai ales astea HD nu merg pe orice player intern al TV-ului sau Home Cinema-ului, plus că sunt vreo 2 standarde audio HD care nu trec prin HDMI 1.3, ci doar prin 1.4 sau cablu optic. Teoretic un Home Cinema d-ăsta cu Bluray Player ar trebui să citească orice format, chiar și prin USB sau LAN. Practic nu știu. Plus că mai e problema subtitrărilor, diacriticelor... 22 Dec 2011, 16:36: QUOTE(kum @ 22 Dec 2011, 12:10) WTF??? ![]() HT D5550 asta la 1879 RON nu e acelasi cu HT D5550 asta la 2720 RON? De ce cucumeu aproape 10 bulioane diferenta? ![]() Cand o sa fiu mare o sa ma fac magazin onlain! ![]() Sunt 2 chestii diferite: D555 D5550 This post has been edited by C a t a l i n: 22 Dec 2011, 16:36 |
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
Pai io am dat 2 link-uri ale aceluiasi model
![]() In speta Samsung HT-D5550. Ala de la cel.ro e 1879 RON si e identic (cel putin denumirea si fotografia) cu cel de 2.599 RON din al doilea link al tau. Din poze vad ca HT-D555 are doar cate 2 medii pe satelitii aia inalti, pe cand Samsung HT-D5550 vad ca are la 2 din satelitii aia inalti cate 3 medii. La fel e si in link-ul meu de la cel.ro. This post has been edited by kum: 22 Dec 2011, 17:20 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Modelele cu 4 cifre au bluray, celelalte doar dvd.
Eu zic că nu merită diferența pentru bluray. Mai degrabă aș lua D555 și de restul un popcornhour cu BD-ROM, sau orice alt media player cu așa ceva. Chiar dacă e mai scumpă varianta asta, ești sigur că poți vedea orice format fără bătăi de cap. This post has been edited by C a t a l i n: 22 Dec 2011, 17:24 |
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
Io can'zic ca esti bosorog, te superi
![]() Mai Cataline, io m-am plans ca ACELASI model (adica D5550 - deci cu 4 cifre) costa intr-o parte cu aproape 10 milioane mai mult decat in alta parte. Da click pe link-urile alea doua de le-am pus io si o sa te convingi. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
E greșit modelul sau prețul la cel.ro
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pentru multa lume nici zerourile din coada numerelor intregi nu sint semnificateve. Decit la salariu. N-am auzit ca vreun comerciant sa-si supuna viitorii angajati la un test de scriere, citire si armetica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 21 Dec 2011, 21:29) Deci l-am luat, dar daca nu-s multumit nu pot sa zic nimic ca nu mi l-ai recomandat ![]() QUOTE(C a t a l i n @ 21 Dec 2011, 21:39) |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 19:04 |