Amplituner/Amplificator/Receiver/..., Sau cum naiba s-or mai numi. De care sa-mi iau?
![]() ![]() ![]() |
Amplituner/Amplificator/Receiver/..., Sau cum naiba s-or mai numi. De care sa-mi iau?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Inca nu l-am montat, vad maine sau poimaine care e treaba cu "Ș"-ul
![]() |
--------------------
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
N-ai un flex?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da, e singura variantă dacă vrei 5.1, pentru că probabil TV-ul tău nu știe audio return channel.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ady77 |
![]()
|
Intrebare intrebatoare, cum plm il fac sa mearga in toate boxele, ca acum merge doar in alea din fata? Acu' am observat. Cand l-am montat imi amintesc ca mergea in toate.
Boxele functionesc, ca daca ii dau sa le testeze, se aud. |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Probabil e o setare din amplif, l-ai pus pe stereo.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
Si pe ce trebuie sa-l pun si mai ales kum?
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Pai pe 5.1/surround/alta_denumire_echivalenta
![]() Din meniul amplifului, evident. This post has been edited by Markos: 20 Feb 2012, 23:50 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Asta-i jucaria, zi-mi kum.
![]() http://www.lg.com/ro/support/product/suppo...elCode=HT806TH# This post has been edited by ady77: 20 Feb 2012, 23:55 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Iote ce zice la Nota:
Attached thumbnail(s) oum_sinema_moldova.jpg ( Size: 168.58k ) Number of downloads: 383 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Se apropie momentul cand tre' sa fac achizitia
![]() Ca si raport pret/performanta pentru banii pe care sunt dispus sa-i bag, toti mi-au spus sa ma orientez pentru boxe catre Magnat Monitor. Asa ca m-am oprit (deocamdata) la variantele astea: 1. Magnat Monitor Supreme 800 5.0 Pack + Denon AVR-1912 si 2. Magnat Monitor Supreme 1000 5.0 pack + Yamaha RX-V471 Din cate vad, varianta 1 are receiverul mai competent (stie internet radio, ceea ce e un MARE plus pentru mine), iar varianta 2 are boxele un pic mai competente. Intrebarea mea este: pentru folosirea de zi cu zi intr-un apartament este asa mare chestie diferenta intre Magnat Monitor Supreme 800 + 100 + 250 Center - sistemul din varianta 1 si Magnat Monitor Supreme 1000 + 200 + 250 Center - sitemul din varianta 2? Adica sistemul 1 suna evident mai prost decat sistemul 2? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ma lamureste si pe mine careva cum o boxa poate fi pe 2.5 cai? Asta in conditiile in care are 3 difuzoare?
Sau cum poate avea impedanta 4-8 ohmi? Stiu ca producatorii seriosi dau impedanta "äparent nominala", da' parca totusi... Edit: mda, la partea a doua sa zicem ca ar fi vorba de fapt de doua variante "constructive", una pe 4 ohmi, una pe 8 ohmi... Ramane intrebarea cu caile alea. This post has been edited by bmwh548: 25 Mar 2012, 14:55 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
o fi cu bas reflex , o gaura
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Repet: incinta are 3 (trei) difuzoare (joase, medii si inalte).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
baga o poza cu ea
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Pai ce poza sa bag? Vezi linkurile lui kum.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bygy007 |
![]()
|
boxele alea din linkuri ai doar 2 cai inalte si medii joase pe acelasi difuzor , alea cu difuzoare pe inalte medii si joase (3 cai) au diametre diferite
ceva de genul asta686264927249402213360465_4242375_700_700.jpg ( Size: 69.75k ) Number of downloads: 279 , sau cu mai mult difuzoare341421.jpg ( Size: 22.12k ) Number of downloads: 270 primul si al treilea de medii , al doilea de inalte si cele de jos joase 25 Mar 2012, 20:49: raspunsul la problema ta cu 2,5 este in caracteristici This post has been edited by bygy007: 25 Mar 2012, 19:49 Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 244.76k ) Number of downloads: 282 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE 1x 6.5" woofer 1x 6.5" woofer-midrange 1" dome-tweeter Mda, in infinita lor intelepciune s-au gandit: Sa punem 2 difuzoare? Prea putin. Sa punem 3? Da, merge. Da'cum le punem? La oha. Sa mor io de nu se faceau boxe mai bune acu' 10-15-20 de ani, cand fiecare difuzor isi facea treaba pentru care era proiectat. Se ajungea in unele cazuri la extreme de genul: difuzorul de medii (care nu are un sasiu inchis) era amplasat intr-o incinta separata in interiorul incintei ca sa nu fie influentat deloc de aerul miscat de difuzorul de joase, ma rog, oi fi eu de moda veche. M-am lamurit acum de ce au trecut acolo 2.5 cai, le-a fost lene sa monteze un filtru corespunzator. This post has been edited by bmwh548: 25 Mar 2012, 19:52 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Sau alta varianta:
Magnat Monitor Supreme 100 2-Wege 5.1 plus Denon AVR1912-BLACK 7.1 Channel HD-Audio Receiver with AirPlay & Network Features in Black Ar veni cam 2530 RON cu tot cu transport. Adica cu MUUULT mai ieftin ca la noi (unde ar fi 3200 RON). Avantaje: - mai ieftin Dezavantaje: - garantia (in caza ca se intampla ceva e mai complicat cu transportul) - in loc de 2 standfloor-uri&2 bookshelf-ur voi avea 4 bookshelf-uri. Dar cred ca acest dezavantaj va fi partial compensat de prezenta sub-ului. This post has been edited by kum: 26 Mar 2012, 09:06 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ne mai freci mult cu ce vrei tu sa iti iei? Parca este topicul lui argon de la jurnal.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kum |
![]()
|
Daca citeai mai atent, vedeai ca eu de fapt vreau sfaturi. Si prefer sa le primesc INAINTE de a cumpara. Fiind un domeniu in care am spus clar ca sunt afon nu vad de ce te îmburici daca intreb!
![]() Eu scriu cam ce ma duce pe mine neuronu' sa cumpar si ma astept la ceva de genu': QUOTE(Ov @ 30 Nov 2011, 19:09) @kum: nu stiu cum ai ales tu pachetele alea da' ai nimerit cam cea mai buna combinatie. Fata de sistemul actual de sunet este clar un upgrade, dar fata de ceva "scula" ... ![]() Eu am unul din cele 2 yamaha din linkurile tale luat la o mega oferta cu bani super putini. Boxe aveam deja 2 unitre mari + 2 rft-uri mai mici si mi-am luat doar o boxa centrala tot de la magnat. Daca n-as fi avut cele 4 boxe mi-as fi luat direct totul de la magnat. Ca parere personala, daca ai camera de bloc, adica <20mp, nu-ti lua SW, sau cel putin nu-l lua acum. Revenind la calitate, combinatia pe ca o folosesc n-are nicio treaba cu ce foloseam inainte, adica unitrele si un amplificator delia. Pur si simplu amplif-ul vechi (2x30W parca are) face pipi pe receiverul asta din aproape toate punctele de vedere. Totusi l-am schimbat fix pt experienta surround care merita cu spume ![]() Daca te intereseaza pt surround e superb. Oricum calitatea pe 5.1 e mai slaba decat ce ai calitate 2.0. Ei practic ingramadesc mai multe canale pe aceeasi latime de banda. Exista intr-adevar si decoder calumea, dar material codat asa nu vei gasi decat pe bluray-uri si ceva ma face sa cred ca nu prea o sa folosesti d'alea ![]() Daca te-am ofensat in vreun fel cu postarile/intrebarile mele spune si imi cer scuze. L.E. Si pentru ca ma compari cu argon ar trebui sa te cam injur. Sau sa te banuiesc de oarece frustrari? ![]() This post has been edited by kum: 26 Mar 2012, 09:58 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(kum @ 26 Mar 2012, 09:56) Daca citeai mai atent, vedeai ca eu de fapt vreau sfaturi. Si prefer sa le primesc INAINTE de a cumpara. Fiind un domeniu in care am spus clar ca sunt afon nu vad de ce te îmburici daca intreb! ![]() Eu scriu cam ce ma duce pe mine neuronu' sa cumpar si ma astept la ceva de genu': Daca te-am ofensat in vreun fel cu postarile/intrebarile mele spune si imi cer scuze. L.E. Si pentru ca ma compari cu argon ar trebui sa te cam injur. Sau sa te banuiesc de oarece frustrari? ![]() 1. Dureaza prea mult timp, iti pierzi placerea. le. da mah, ai nimerit perfect, sunt frustrat ![]() This post has been edited by IRONICK: 26 Mar 2012, 10:22 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kum |
![]()
|
Ba tu esti cu capu?
![]() ![]() This post has been edited by kum: 26 Mar 2012, 10:24 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Beko nu face minuni d-astea?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 18:52 |