Haben sie zum Agregat haragageau gemacht?
![]() ![]() ![]() |
Haben sie zum Agregat haragageau gemacht?
scyla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 August 06 ![]() |
|
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
CASA DE PIATRA!
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
CASA DE PIATRA!
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Bravo ma, sincere co... felicitari si casa de piatra!
Sa fie intr-un ceas cu cuc! |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(maho @ 30 Dec 2011, 19:24) Nu-i leguma ca si carnea si nici pasare ca porcu' ![]() @Marty: Da-ti-ar Al de sus ce mi-a dat si mie! Si sa-ti mai dea ce-mi doresc io pentru plozii mei. Casa de piatra si copii cel putin ca ai mei. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 30 Dec 2011, 23:39) QUOTE(Altis @ 30 Dec 2011, 23:42) QUOTE(catalin-g3 @ 31 Dec 2011, 00:12) QUOTE(Manuel @ 31 Dec 2011, 00:18) Da' un apartament de camere anvelopat ce-are? De ce musai casă de piatră? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Ontopic: anu'asta am hacuit doi. n-am poze ca nu era timp. Offtopic: Casa de Piatra!
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Multumim de urari!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma, eu ti-as dori casa de kkt, sa nu-si bage nimeni nasu-n ea. Te superi?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Si fără reclame!
Urări de bine! |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Casa de piatra, sa fiti fericiti ! Si zi "merci" ca nu-i "made in oltenia"
![]() @ radian (21): f. multi inainte, si MULTA SANATATE TUTUROR ! |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Da' ce-o scris aia acolo? Ca esti nascut in sectorul 7?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe timpul ăla erau 8 sectoare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Casă de Piatră și din partea mea!
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
cdadan |
![]()
|
Asteptam niste poze de la (ne)fericitul eveniment.
QUOTE(Marty @ 30 Dec 2011, 22:13) Aha, ati plecat deja in luna de miere. ![]() Apropo, vezi ca exista un termen (parca doo saptamani) in care oricare din soti se poate prezenta la primarie pentru anularea casatoriei. Indiferent de motiv. Casatoria se anuleaza de drept, fara tribunal sau avocati, si nu ramane in "cazier". ![]() This post has been edited by cdadan: 31 Dec 2011, 11:35 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Urari de bine si casa de piatra Marty! I-ai promis ca o iei de sotie pana in 2012 si ai vrut sa te ti de cuvant?
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Felicitari si urari!
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Deci Forinelu nu mai e forinel ci i s-au scuturat petalele fecioriei.
![]() ![]() Un tragic sfarsit de an pentru daciotul poreclit Marty. ![]() Iti doresc sa apuci macar atitia ani de ocna cati implinesc io azi (34) ![]() Prin metrode specifice am obtinut doua imagini de la funestul eveniment.In prima se poate observa entuziasmul mirelui si in a doua prima plimbare a tinerei perechi( il scoate de trei ori pe zi). Marty welcome to the club ![]() fantastic_russian_wed_02.jpg ( Size: 17.8k ) Number of downloads: 433 52FRYCAQ4H83TCAFO3IGWCA7Q0QKRCAIH8AUTCARJ7MQWCACDQJX7CA4XPVPQCA8OYCPDCAGJ0TTVCAFDYR1SCAB8JE2UCAD8ZX55CA4COBS0CAITR1QZCAQYEFPVCAW3CUMDCAV7FOOWCATBDLUQCA711JTE.jpg ( Size: 4.69k ) Number of downloads: 475 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.011 Joined: 23 July 09 ![]() |
Casa de Piatra! Sincere felicitari!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(cdadan @ 31 Dec 2011, 11:34) Asteptam niste poze de la (ne)fericitul eveniment. Dupa 16 Ianuarie, asa ne-a zis futografu'.QUOTE Apropo, vezi ca exista un termen (parca doo saptamani) in care oricare din soti se poate prezenta la primarie pentru anularea casatoriei. Indiferent de motiv. Casatoria se anuleaza de drept, fara tribunal sau avocati, si nu ramane in "cazier". 24 de ore. Si au cam trecut. ![]() ![]() QUOTE(G I M @ 31 Dec 2011, 12:08) Urari de bine si casa de piatra Marty! I-ai promis ca o iei de sotie pana in 2012 si ai vrut sa te ti de cuvant? Merci! Nu, alta a fost combinatia. De fapt....nici nu stiu care a fost combinatia, ca ea m-a cerut pe mine. Prin sms. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
O fi facut si ea un spirit de gluma si tu ai luat-o in serios.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ala-i barbat, care e in stare sa faca ce trebuie sa faca! Felicitari! Multi kmp fara revizii!
PS. Sa ne zici si noua cind ajungi sa ascunzi sticla in vasul de la WC. Te putem sfatui, prin vocea lui Bion. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
nsmoga |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 27 August 09 From: prahova ![]() |
multi ani inainte, bani multi si tot ce va doriti!
lasa ca sunt si unele avantaje...o sa le vezi in timp ![]() |
--------------------
opel agila
daewoo tico
2001&1999 |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ba, asta chiar a pus-o?
![]() Marty, daca nu cumva faci misto de noi, io iti urez Toate cele bune! si Sa fie intr-un ceas bun! Si satz fie rusine bulangiule ca nu ai zis si tu mai inainte, ca sa venim la orificiu' de stare civila sa te felicitam. Orcum, io astept sa bem ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Marty |
![]()
|
Inca o data, multumim pentru urari si felicitari!
Bakumpla mea sa te chem pe tine cind n-am chemat pe nimeni? Asa am vrut noi sa fie cununia civila! Aia religioasa si nunta-n sine, e alta discutie, da' vorbim mai la vara. Oricum, o sa fie si aia tot pe nepregatite anuntata, ca sa nu apucati s va fofilati, hahalerelor. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Marty, felicitari si casa de piatra! Vad c-a dat epidemia si printre forumisti, si printre cunoscutii mei. Drept pentru care o sa le urmez si eu exemplul, la vara
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 23:13 |