Haben sie zum Agregat haragageau gemacht?
![]() ![]() ![]() |
Haben sie zum Agregat haragageau gemacht?
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
@vis-a-vis: Exagereaza.
This post has been edited by Merced: 16 Dec 2012, 22:46 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
P-A-C-O, voi l=ati saltat pe nasalie.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
victoras, cum dracu ati omorat porcu ala? ca io nu inteleg, nu a fost tinut cu franghi si pus la pamant?
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
N-am avut cum sa-l culcam pt ca eram doar eu, vecinul si un mos. Asadar eu l-am tinut c-o sfoara de rat, iar ala i-a facut buzunar la beregata, din picioare, de jos in sus. Apoi l-am lasat sa cada singur. Cam deprimanta scena dar n-am avut incotro...
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
L-au executat in cotetz..... varianta rapida!
![]() This post has been edited by Diac: 16 Dec 2012, 23:09 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai daca n-am putut sa-l scoatem afara. Cat eram noi de mari, n-am avut nicio sansa. Abia l-am tarat afara, mort si fara sa se opuna.
Trebuie sa fie vreo treaba? Am vrut eu sa-i bag un turture-n ea. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Se putea asoma cu un dos de topor in cap.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Probabil. Si daca nu-l dovedeai din prima ce faceai? Il umpleai de cucuie?
Asa taie romanii porcul, n-am inventat eu metoda. De ex. la prepelite practic "asomarea". Le dau cu capul de ceva tare, isi pierd instant constienta, apoi le tai c-o foarfeca de vie Gardena. Asa zice-n carte sa faci. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 16 Dec 2012, 23:06) deprimante-s toate, ca-l pui jos sau cum ati facut voi....riscant cum ati facut voi, daca nu nimerea beregata? se chinuia ceva, oricum astai treaba, eu nici nu ma uit inspre porc, cand tin de funie imi intorc capul cand baga cutitul....ai avut maclear bun pt ca daca-l pui jos poti sa bagi cutitul de mai multe ori in gat dar la metoda voastra odata il bagi ca dupaia nu stiu daca mai poti sta pe langa porc. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Io am bata originala adusa de la Ruginoasa. D-aia cu maciulia mare de tot. Da era riscu sa nu-l nimeresc din prima si pe urma Dumnezeu cu mila ce iesea. Ca ma enervam si dadeam cu ochii inchisi. Ca si-asa n-am fost pregatiti, i-a venit aluia sa-l taie seara dupa ce bauseram toata ziua.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Neam de măcelari
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Asta cu traiatul animalelor pentru hrana mai e cum e. Asta-i viata, trebuie sa te hranesti si gata. N-ai incotro. Cat ai muncit pe branci 1 an si l-ai indesat cu boabe fara sa-i ceri nimic in schimb i-a placut.
![]() Ce mi se pare mie crunt e pozitia unora fata de restul animalelor. Adica un caine e pe post de sonerie si nu mai latra daca-l indopi cu mancare, pisica trebuie sa stea in beci, nemancata cu saptamanile, ca sa prinda soareci si tot asa. Singura problema pe care si-o pun unii e "ce-mi da mie cainele?" Si cum nu-i da nici lapte si nici oua, mancarea care i se cuvine o primeste cineva care da lapte sau oua. Asta e cel mai crunt. Gaina o tai intr-o fractiune de secunda, porcul moare intr-un minut dar cainele si pisica se chinuie o viata. Si se mai si supara daca le spui. Acum e unu suparat pe mine ca am spus ca mi-a golit curtea si casa. Deci nu-s eu suparat pe hot, e hotul suparat pe mine ca l-am prins. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 17 Dec 2012, 01:07) Acum e unu suparat pe mine ca am spus ca mi-a golit curtea si casa. Deci nu-s eu suparat pe hot, e hotul suparat pe mine ca l-am prins. Esti crud. Trebuia sa-l asomezi inainte, folosind una din metodele descrise de tine mai sus, si dup-aia puteai sa spui ce vrei. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 17 Dec 2012, 00:14) Asta-i cul: QUOTE(Victoras2001 @ 16 Dec 2012, 23:15) Le dau cu capul de ceva tare, isi pierd instant constienta, apoi le tai c-o foarfeca de vie Gardena. Asa zice-n carte sa faci. Pictorașe, da-n carte zice musai Gardena? This post has been edited by Markos: 17 Dec 2012, 00:30 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
si daca otsu' n-are Gardena, ce-i taie?
|
--------------------
...
..
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da ma. C-o d-aia le tai. Te razi pe fata cu lama ei. Vreti sa le tai c-o d-aia romaneasca de 6 lei?
Uite exact cu ASTA le trimit la cele vesnice. This post has been edited by Victoras2001: 17 Dec 2012, 14:50 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Tăiere precisă Lamele ascuțite cu precizie permit o tăiere precisă a prepelițelor, a găinilor și a curcilor. Dacă este necesar, lamele pot fi schimbate. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
@pictoras, ala din poza pare a fi modelul pentru vegetarieni..
|
--------------------
...
..
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 16 Dec 2012, 22:50) P-A-C-O, voi l=ati saltat pe nasalie. pana prin anii '80 il faceam pe pamant/ciment, acu' am mai evoluat si noi ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu foarfeca aia poti taia decit coada la porc.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Markos |
![]()
|
Ăștia cum de pot fi civilizați și n-au kilărit godacu? Ha?
![]() Attached thumbnail(s) RACF.jpg ( Size: 551.62k ) Number of downloads: 289 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu stiu de godac, da' cainele ala saracu' nu arata prea "natural".
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Relax, nu-i Tarra
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Având în vedere ca se apropie "momentul 0", când in România are loc o crima in masa, m-am gândit sa fiu prevazator si sa ma pregatesc din timp cu o afumatoare.
Studiind linkul asta : http://ptn.ro/do-it-yourself/cum-se-face-o-afumatoare/ ...am inteles cât de cât principiul, butoi de tabla sau o foaie de tabla gasim, talas, foc, fum, asta am priceput oarecum, problema mea este amplasamentul. Adica unde instalez afumatoarea? ![]() ![]() ![]() curte___gratar.jpg ( Size: 1.05mb ) Number of downloads: 262 curte.jpg ( Size: 1.75mb ) Number of downloads: 239 This post has been edited by Diac: 29 Nov 2013, 12:20 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 20:34 |