Haben sie zum Agregat haragageau gemacht?
![]() ![]() ![]() |
Haben sie zum Agregat haragageau gemacht?
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(MuciX @ 21 Dec 2013, 18:14) Nu stiu cum se face prin alte parti, dar eu de la ai mei am invatat ca trebuie lasate si putin sa le ia vantul MW-BH764_hurric_MG_20130903135617.jpg |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
afu.jpg ( Size: 1.04mb )
Number of downloads: 680
Bag picioru cu fumu asta "rece". Dupa patru zile de facut carbune si bagat rumegus, carnurile cam tot la fel arata. Nici o schimbare notabila. Cred ca o sa pun butoiul direct pe focar si aia e... |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
io-ți spusei să pui motorină...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dragule, cu fum rece trebuie fum la greu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Pai mi-am dat seama si eu. Singurele afumate sunt hainele mele.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu te lasa pacalit. Cirnatii afumati ca lumea au doar un iz de fum, fara funingine. Poate nu esti tu destul de afumat sa apreciezi obiectiv procesul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
mangalita reloaded
![]() DSC_1891.jpg ( Size: 1.41mb ) Number of downloads: 619 DSC_1884.jpg ( Size: 755.73k ) Number of downloads: 646 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Porc parlit cu paie... asta-mi aminteste de copilarie
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cel mai bun.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Oameni buni, am si eu o curiozitate. Tot aud de cateva saptamanai buni in toata media Mangalita in sus, Mangalita in jos... Ca e bun, ca are o grasime fara prea mult colesterol etc.etc.. Am intrebat si io in stanga si in dreapta, de curiozitate, dar nimeni nu a auzit sa existe pe o raza de 100 de km vreun exemplar de Mangalita. Asa ca poate ma lamuriti voi, crescatorii ori ardelenii, ca pe-acolo am auzit ca se creste mai des. Cam care este greutatea optima pentru un exemplar si cat costa unul? Perfect aproximativ, ca nu vreau sa cumpar, dar poate conving neshte uaminisa creasca ei, anul ce vine!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Vezi ca pe la Turda,parca,exista institut agricol care are exemplare de vanzare la mangalita.Si pt bazna..Intr-adevar in zona Ardealului se mai cresc rasele astea 2..Am vazut pe Digi un reportaj exact despre asta ca tot e sezonu'..Cauta si tu inregistrarile poate iti folosesc.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Mai precis langa Turda. Localitatea Bogata. Porcu' ala zici ca-i oaie la cata lana are pe el...Aia de la Statiunea de cercetare parca avusesera un proiect in Bogata, nu stiu daca mai exista. Din cate stiu s-au aliat cu crescatorii din Baia Mare. Partea proasta e ca ii ia cam doi ani sa ajunga pe la 130-140 de kile.
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 24 Dec 2013, 11:35 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Moaa ce porc păros...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Porcul pârlit cu paie are șoriciul cel mai bun
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Confirm pozitiv
![]() 20131221_101956.jpg ( Size: 3.49mb ) Number of downloads: 497 20131221_105302.jpg ( Size: 3.56mb ) Number of downloads: 461 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Unii îi dau să bea niște țuică, alții îl asomează prin alte metode, însă stilul de intelectual total al lui Gabriel Liiceanu s-a văzut plenar, acesta tăind porcul abia după ce l-a amețit bine cu niște citate din Heidegger. "Când a început să bage din Ființă și Timp în original în germană, am văzut cum se înmoaie picioarele porcului. Când a ajuns pe la transcendent și transcendental, porcul dormea de-a binelea și mă luase și pe mine o plăcută toropeală", spune melancolic Andrei Pleșu, care a venit să-l ajute pe Liiceanu la tăiatul porcului. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Da' halatu', cat costa halatu'?
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
Din ce-am vazut eu pretul variaza intre 8.5 si 15 lei....viu si nevatamat. Cel mai ieftin in Bihor, Arad. Mai aprope de copitala e mai scump. Eu am dat 12 leuti pe kila de porc.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Cate porcarii..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
dacis |
![]()
|
Si ce grase!...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
d'aia i-am pus sus
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 24 Dec 2013, 11:53) Da, dar nu-l poti parli complet bine doar cu paie, pe la inghinali si-n alte zone sensibile eu am bagat si arzatorul pe butelie, ca sa iasa perfect. Anu' asta cred c-am fost cuminte, ca m-am ales cu-n procent mult mai mare de "porcarii" (majoritatea afumate clasic, la rece), zaibar si tuica. Soacra sa traiasca ! ![]() This post has been edited by maho: 29 Dec 2013, 17:34 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 17:22 |