Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.287 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Merced @ 27 Apr 2011, 17:51) Ma voi folositi astea des prin tren sau ce? In orice conditii unde exista o masa scoti mouse-ul din geanta si stai linistit... Zilnic, nu suport sa stau la birou la calculator, iar in fotoliu sau pat e cam aiurea ca n'ai unde pune mausul. Bulina rosie de la Thinkpad era cea mai adevarata, atunci chiar numi trebuia maus vreodata, dar m-am obisnuit si cu touchpad-ul conventional, daca stii sa-l folosesti te lipsesti de maus. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.287 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ba mie conceptul oricum nu-mi place in general, patul e pentru alte alea. Dar ma rog, era vorba de o femeie care-l foloseste la contabilitate, nu sa posteze poze cu jante galbene pe forumuri.
![]() Si oricat de bine ai manui orice touchpad, tot cu mouse-ul faci lucrurile mult mai repede. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Mouse wireless laser FTW !
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Merced @ 27 Apr 2011, 22:20) La pariu? Crezi ca degeaba am zis ' daca stii sa-l folosesti'? ![]() Attached thumbnail(s) New_Bitmap_Image.jpg ( Size: 327.89k ) Number of downloads: 604 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
argon |
![]()
|
AM uitat ca exista d'astea, am folosit odata demult la ceva apple care avea by default, cred ca merge perfect si in pat..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Am vazut si eu un "hardcore-ist" care folosea trackball si tastatura din-aia impartita in doua. Cu greu am reusit sa deschid un clip de youtube pe PC-ul lui
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
de parca ala cu led albastru nu ar mere pe orice fotoliu
![]() ![]() Eu va recomand dell , am e bun sta conectat cam 20 de ore in priza merg joace etc. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
argon |
![]()
|
@merced, probabil ai vazut la un lectoc cu touch de 3 lei, si nu poti face nimic atunci sau face total aiurea, m-am enervat si eu suficient cu unele de-ti venea sa nu mai vezi touchpad vreodata dar la Asusul ce-l am acum, ia perfect comenzile.
This post has been edited by argon: 27 Apr 2011, 21:30 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Hai sa te fac un joc ceva atunci.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Mercede nu te pune cu fibra ca are mintea odihnita !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
salutari...vreau sa-mi cumpar si eu un laptop....am ezitat sa postez in acest topic ca am vazut ca aveti alte discutii pe aici...si nu prea vreau sfaturi generale....sau sa-mi umpleti capul cu n modele....fiecare urmareste altceva...eu dispun de un fond de 2500 ron si din toate modelele am ramas intr-un final pe 2....nehotarat inca complet....am deschis un sondaj cu cele 2....mi-ar prinde bine o parere in plus....
daca aveti timp si doriti: http://www.daciaclub.ro/Achizitie-laptop-t211695.html sau daca stiti vreun model mai performant la pretul acesta....sunt deschis la sugestii...multumesc anticipat ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
A zis acolo bucatzel suficient de bine.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureşti Vale ![]() |
Ba nene, da' azi e ziua de cumparat lectoace?
![]() Ati luat prima de miel? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Ţuţea
|
|
Shush |
![]()
|
Nu stiu, dar eu am pensionat ambele ASUS-uri in favoarea unui ThinkPad SL500.
Chiar daca e mai slabut ca performante se simte diferenta prin alte parti. Urmatorul laptop probabil va fi asta doar pentru ca imi place cum arata (dupa ce se mai ieftineste) : http://www.emag.ro/laptopuri/notebook-hp-p...emium--pLE524EA Sau un MacBook Air de 13. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
nu e nici o prima...acuma mi-a picat mie sa-mi iau....revin totusi la intrebare....mertita mai mult procesorul de tehnologie putin mai noua, viteza putin mai mare la rami si garantia extinsa in fata unul laptop care are placa video mai buna...hdd mai mare...ecran mat si un aspect mult mai placut...plus geanta si mouse-ul wireless cadou (care mai cresc valoarea cu vreo 100 ron)?
siii...sunt bune laptop-urile de la hp?....ca cele de la dell am inteles ca sunt fiabile....toata lumea are si toti le lauda...de hp nu aud mare lucru ca nu are mai nimeni |
--------------------
-
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
Din punctul meu de vedere merita toate alea.
Hdd mai mare ... la ce ai nevoie ? E atat de ieftin un hard extern. Geanta si mouse ... mai bine iti cumperi ceva care iti place. Eu zic sa te duci sa pui mana pe amandoua si sa il iei pe ala cu care te simti mai bine. Uneori calitatea si ergonomia conteaza mai mult decat o diferenta mica in performante. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Io merg sa iau dell-ul ala dual core. Asa a votat nevasta. Cica (din surse competente) sunt bune iar in caz de garantie, baietii rezolva exemplar. Daca iau altceva, are motiv sa-l evite si sa ma deranjeze in continuare de la calc-ul ala clasic.
Plus ca de lenovo am citit niste chestii, cica are un aspect de chinezarie ieftina. Si pad mai dubios. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da, Lenovo astea ieftine sunt foarte prost finisate iar touchpad-ul functioneaza foarte aiurea, insa Dell are prin traditie baterii foarte proaste.
Ca solutie low budget eu as alege Asus, iar daca se vrea calitate Apple. |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
Aspectul e cu dus si intors. Prefer oricand un device mat care nu se amprenteaza si nu e magnet de praf, in fata unuia glossy. Cu garantia are sotia dreptate. Astia de la Dell au service propriu serios, le dai service tag-ul si il trimiti. Cu Lenovo e un pic mai complicat, le repara unii care fac si alte laptopuri.
Iei ce iti place pana la urma, oricum la ce il folositi nu se vede diferenta de performanta. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(DragosP @ 27 Apr 2011, 21:36) Măi, dar ceva intre 2500..3000 ce recomandaţi? QUOTE(Tince1290 @ 27 Apr 2011, 23:25) salutari...vreau sa-mi cumpar si eu un laptop.... Va recomand asta: http://www.marketonline.ro/notebook-laptop...0m-640gb-4096mb Eu stau de mult cu ochii pe el ... mi se pare o configuratie foarte buna. |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
L-am luat si l-am trimis la scolarizare. Am avut o surpriza, are suprafata dubioasa, cu niste floricele, cerculete, dracu stie. Mai de gagici sau de ghei, asa. Da' nevasta zice ca-i place.
![]() Asus folosesc la serviciu si clar ca sunt bine finisate. Dar am avut sarcina clara, dell, n-a vrut sa auda alte variante. Cica daca tot e cadou, sa fie ce doreste dumneaei. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
A folosit cineva Lenovo ThinkPad?IBM ThinkPad a fost chiar super,sunt curios daca se mentin standardele si cu Lenovo.
|
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Da, sunt la fel de ok. Nu's pentru mine însă.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Au rau de mare astea?
![]() |
--------------------
logan
ambition
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu prea au Full HD, 2 HDD-uri interne, d-astea...
|
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(eurocristi @ 28 Apr 2011, 18:01) A folosit cineva Lenovo ThinkPad?IBM ThinkPad a fost chiar super,sunt curios daca se mentin standardele si cu Lenovo. Posesor de Lenovo Thinkpad T61 de 3 ani de zile (C2D T7100, 2G Ram, 640G Hdd - upgradat de mine, video integrat intel). Ma declar foarte multumit de scula, nu mi-a facut nicio problema si nu regret banii (destul de multi) platiti la vremea respectiva. Istoria pe scurt a fost cam asa: Lenovo producea laptopuri pt IBM, la un moment dat Lenovo a cumparat divizia de laptopuri a IBM. A fost un acord intre parti ca o perioada Lenovo sa aiba voie sa scrie tot IBM pe ele, insa cei de la Lenovo nu au mai asteptat pana la finalul perioadei in care aveau voie sa scrie IBM, renuntand mai devreme la logo. Cum de obicei toate lucrurile din ziua de azi merg pe ideea de a fi folosite o perioada mai scurta si apoi schimbate (masini, laptopuri, etc) se pare ca nici laptopurile Lenovo nu fac exceptie, Thinkpadurile noi imi par mai slabe. E o mare diferenta intre un Lenovo consumer si un Thinkpad, cel putin al meu e destul de bine facut, cu cap. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
eurocristi |
![]()
|
Baieti,va multumesc mult pentru opinii!
![]() |
--------------------
logan
ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 20:26 |