Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.287 Joined: 24 June 07 ![]() |
E o rola. Cand tre sa updateze ditai site-urile si vor s-o faca cu oameni putini si platiti prost, se mai intampla d-astea.
Tin minte la eMag ca am vrut si eu doua seturi de servetele care aveau bonus cate un monitor fiecare. M-a sunat o duduie sa-si ceara scuze ca a fost o greseala. Si aia a fost. Ceea ce se va intampla si in cazul vostru maine. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu nu pot sa cred asa ceva
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
la emag a fost o chestie de imagine... au pus preturile gresit pentru cateva ore. Cine a apucat sa comande... s-a scos. Cine nu... Oricum publicitatea facuta pe marginea "erorii" a costat mai putin decat o campanie de publicitate ...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Am citit OG 130/2000 privind vanzarile la distanta.
Acolo zice: QUOTE Art. 5. - Daca partile nu au convenit altfel, momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la comanda sa. Deci contractul nu este incheiat si, drept urmare nu produce efecte, pana cand vanzatorul nu confirma comanda (nu preluarea ei, ci executarea ei). Pe romana, pana nu trimit confirmarea (in general pe mail) pot anula comanda fara probleme. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
am comandat si eu doua... Notebook Lenovo B560G, 15.6" si Notebook Lenovo B570A, 15.6".. sunt curios daca maine ma suna sa imi spuna ca preturile sunt gresite... daca nu sunt gresite sau daca isi asuma greseala si le livreaza la pretul afisat la momentul comenzii... m-am scos.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da, te-ai scos. Tineti aproape.
La munca babaieti, nu la pomeni!! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Am comandat cate doua laptopuri din fiecare model, apoi ma mut la bursa
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Gata smecheria
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da, mă!
Bine că le-ați luat voi pe tuate! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Mai sunt la 700 LEI.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Au sunat si au zis ca nu onoreaza comenzile, ca furnizorul a gresit si ca nu e problema lor.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(klaus @ 7 Nov 2011, 23:51) Am citit OG 130/2000 privind vanzarile la distanta. Acolo zice: Deci contractul nu este incheiat si, drept urmare nu produce efecte, pana cand vanzatorul nu confirma comanda (nu preluarea ei, ci executarea ei). Pe romana, pana nu trimit confirmarea (in general pe mail) pot anula comanda fara probleme. În cazul de mai jos se poate face ceva? Screenshot_at_2011_11_06_18_57_01.png ( Size: 323.65k ) Number of downloads: 249 confirmare.JPG ( Size: 43.82k ) Number of downloads: 221 |
--------------------
.
.
.
|
|
Manuel |
![]()
|
E aceeasi situatie, au preluat comanda dar nu au confirmat-o. Era prea frumos sa fie adevarat.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Omul (coleg) a fost deja la ANPC și a făcut reclamație. Să vedem ce va urma.
This post has been edited by Lostboy: 8 Nov 2011, 09:42 |
--------------------
.
.
.
|
|
Manuel |
![]()
|
M-au sunat si pe mine, game over.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aia de la et-c pur si simplu au scos lenovourile din oferta.
Ptiu drace, m-au sunt sa-mi spuna si mie ca e o gresala, ca de fapt alta era moneda, ca se anuleaza, ca scuze de eroare etc. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sunati la PSD, se ieftineste Geoana.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
mie intai mi-au confirmat comanda si apoi au spus(pe site)ca, comanda nu a fost preluata
![]() 8 Nov 2011, 09:55: ![]() This post has been edited by l@u: 8 Nov 2011, 09:55 Attached thumbnail(s) finalizare_comanda___Copy.png ( Size: 449.26k ) Number of downloads: 275 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
Ciudat mie mi-au confirmat ca ajunge maine coletul.
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
l@u |
![]()
|
te-ai scos
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
Nu ti-au confirmat-o, au prelut-o doar (din pacate).
Scrie acolo negru pe alb: veti fi contactat pentru CONFIRMAREA comenzii. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si-au facut si trafic si publicitate. Cam negativa, dar tot publicitate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(klaus @ 8 Nov 2011, 09:59) Atita timp cit nu zice despre cine este vorba ca tre' sa confirme comanda, ambiguitatea formularii ma indreptateste sa cred ca este vorba ca eu sa confirm comanda, din partea vinzatorului confirmarea fiind implicita. How about that? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
pai e clar...eu am dat comanda eu trebuie sa o confirm ca ei ce dreaq sa confirme daca au preluat-o
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
N-ați trecut bre de vârsta masturbării, fie ea și 'telectuală?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nene, toti suntem un neam de jeanclod si de vandam! Astea se numesc chichite avocatesti nu masturbari 'telectuale.
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
Altceva am vrut să zic: ai citit tot ce scrie la ăia pe sait de ai ajuns la concluzia aia?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 07:10 |