Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(l@u @ 8 Nov 2011, 10:16) acum m-a sunat si pe mineun gica sa imi spuna ........SA NU FAC RECLAMATIE LA PROTECTIA CONSUMATORULUI CA NU AM SANSE.. Si n-ai avut prezenta de spirit sa-i zici ca tie nu-ti dicteaza toti pulifricii ce sa faci si ce nu? Reclamatia e gratuita si are doua solutionari: in favoarea ta sau in favoarea lor. In favoarea ta e clar ca vei cistiga ceva; in favoarea lor... n-ai nimic de pierdut! Deci: go for it!![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
LA MUNCA, POMANAGIILOR!!!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mega Image deschide magazinul de linga Parcul Copilului. MARI REDUCERI LA GEIBI_uri!!!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
CAND? UNDE???
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
S-a deschis magazin si-n Baneasa... de fapt la granita intre Baneasa si Aviatiei, banuiesc ca si acolo e discaunturi. Apropos, si acest Mega Imaj exceleaza la acelasi lucru: lipsa locurilor de parcare!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De parca v-ati facut vreunul iluzii ca o sa primiti laptopurile la preturile alea. Cum am spus si aseara daca era sa-i agat plateam online.
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si-ti primeai banii inapoi off line.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
offshore, off course
![]() |
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
pana la urma a depus cineva plangere la OPC?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 8 Nov 2011, 09:48) http://www.e-tc.ro/articol/500/91817/noteb..._4gb_500gb.html au ccorectat pretul.....cand l-am comandat era 733 lei QUOTE(Alydor @ 8 Nov 2011, 15:21) pai parca ai comandat 2 bucati..............de ce nu faci plangere??????? |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alydor |
![]()
|
am vorbit la opc brasov si aia mi-au zis ca trebuie sa depun plangere la opc constanta sau bucuresti... ca firma e de acolo...
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 8 Nov 2011, 16:11 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
eu zic sa le trimiti o scrisorica cu reclamatia si sa le aduci aminte la sfarsit de prevederile art. 6^1 din OG 27/2002 privind solutionarea petitiilor:
QUOTE Art. 61. - Petitiile gresit indreptate vor fi trimise in termen de 5 zile de la inregistrare de catre compartimentul prevazut la art. 6 alin. (1) autoritatilor sau institutiilor publice care au ca atributii rezolvarea problemelor sesizate, urmand ca petitionarul sa fie instiintat despre aceasta Si ai putea sa le mentionezi ca nu scrie prin nici o lege opc care e competenta teritoriala a opc-ului din punctul de vedere al petentului. Ba mai mult, Legea 130/2000 nu face distinctie intre ANPC si dezmembramintele sale (reprezentantele judetene), iar petentul se adreseaza ANPC-ului, nu are limitare la adresarea catre un anumit dezmembramant al sau. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alydor |
![]()
|
mersi de informare! trimit un mail la brasov cu cc la bucuresti si constanta...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
depunerea plangerii are vre-un termen?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
limita.
|
--------------------
*
*
*
|
|
l@u |
![]()
|
se intelegea ca este vorba despre limita de termen dar de..........vezi ca nu se contorizeaza cafeneaua !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
in rest toate bune?
|
--------------------
*
*
*
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
si la mine au sunat sa-si ceara scuze, sa anuleze, bla-bla-bla. lucrand in domeniu, pot infirma spusele ca a fost mana importatorului, acolo preturile au fost ok tot timpul.
This post has been edited by razvanamza: 8 Nov 2011, 22:32 |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Markos |
![]()
|
Pana la urma l-am ales p-asta, e decent, iar Pavilioanele G6 îmi plac cum arata si cum sunt lucrate. Instalarea lui Win7 Ultimate 64 wSP1 a decurs fara nicio problema. Am luat de la HP driverele x64 pentru video, audio, chipset si cardreader, în rest n-a fost nevoie (a gasit si update-ul de Win destule).
Laptopul nu e pentru mine, iar bugetul maxim a fost de 500 euroi. In banii astia a încaput si-o geanta. This post has been edited by Markos: 12 Nov 2011, 15:28 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
e multumita grecoaica mica de el ????
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Nu e nici pentru ea, ea vrea tableta
![]() This post has been edited by Markos: 12 Nov 2011, 15:31 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Si eu am o geanta din-aia
![]() Dar vezi ca e pt 15.4 geanta aia si intra cam la fix. Ai probabat daca incape asta de 15.6 ? This post has been edited by Shush: 12 Nov 2011, 15:33 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
l@u |
![]()
|
grecule ai PM
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Bune HP-urile cel puțin la prima vedere. Au un preț decent pentru ce oferă, sunt asamblate și finisate OK.
Am luat pentru cineva apropiat configurația asta. M-a atras în primul rând faptul că are carcasă de aluminiu în zonele vizibile (adică mai puțin baza). Nu se încălzește mai deloc. Și ăsta a venit cu geanta de rigoare. ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ce inseamna mai deloc ?
Eu caut un laptop care sa nu se incalzeasca mai deloc chiar daca sta mai mult pe pat sau pe picioare (deci nu are spatiu pe dedesupt unde sa sa faca ventilarea cum trebuie). Bineinteles ca vreau ceva relativ ieftin ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Toshiba Satellite? Am unul de aproximativ o luna, si am observat ca nu se incalzeste mai deloc. Ce e drept, nici nu prea il forjez.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:20 |