Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La un pret maxim de 2500, cunoasteti vreo oferta mai buna decat asta?
Asta are i5, displei LED antiglare, hard de 640, 4 gigi, webcamera HD, bluștuț, iesire HDMI si un sistem de sunet mai rasarit. Sunt dispus însa la alte idei, ca sa fiu sigur ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
http://www.oktal.ro/laptop/asus-x53sv-sx23...dos-o54399.html
i7, placa video mai bunuta. pierzi la hard, e doar de 500. http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/len...i5-2430m-24ghz/ procesorul tau, hard de 750. daca il vrei totusi pe cel ales de tine, uite-l cu 2 milioane mai eftin: http://www.oktal.ro/laptop/hp-probook+4530...nux-o62959.html This post has been edited by kxz: 4 Nov 2011, 23:59 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
al mai ieftin are hdd 500/7200rpm
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Laptop-urile HP au în România o garanție de doar 12 luni deși legea îi obligă la 24
![]() Ca să dormi liniștit mai multă vreme (când nu te dau banii afară din casă) încearca variante echivalente de la DELL (unul din puținii producători ce oferă 36 de luni garanție in România). Respecte. This post has been edited by RZV: 5 Nov 2011, 13:26 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
legea 223 e cam neclara, ca orice lege romaneasca.
de aceea acum au aparut 2 tipuri de garantii, la pcgarage de exemplu, la laptopurile hp se scecifica Garantie tehnica: 12 luni, 6 luni acumulator Garantie de conformitate: 24 luni |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Din experienta cu laptoapele nu iti recomand vreunul anume, toate au + si -.
Eu personal am mers pe un DELL N5010, i5, 4GB, 640GB, 1GB ATI Radeon datorita service-ului. In fiecare zi la servici schimb la clienti 4 DELL-uri si tot atatea HP-uri. ![]() P.S. La HP tot 24 de luni trebui sa ai garantie. |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
l@u |
![]()
|
asus-ul nu mai are garantia aia smechera de veneau sa il ia de acasa si sa ti-l aduca tot acasa?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Markos @ 4 Nov 2011, 22:11) Asta are i5, displei LED antiglare, hard de 640, 4 gigi, webcamera HD, bluștuț, iesire HDMI si un sistem de sunet mai rasarit. Sunt dispus însa la alte idei, ca sa fiu sigur ![]() Asta http://www.koyos.ro/laptop-asus-k53sj-inte...gb-freedos.html cum ti se pare? |
--------------------
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
'Koyos' laptop
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
kxz |
![]()
|
3 giga ram in loc de 4 si placa video mai slaba decat ce a fost prin recomandarile anterioare la acelasi pret. hardul probabil la 5400 rpm, din moment ce nu precizeaza.
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
i7 in loc de i5, de la laptocul lui.
This post has been edited by ady77: 5 Nov 2011, 22:43 |
--------------------
|
kxz |
![]()
|
da, bre, dar asta http://www.oktal.ro/laptop/asus-x53sv-sx23...dos-o54399.html a fo' intre recomandarile de dupa postul lui
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Pentru cei interesati de un pret foarte bun la un Lenovo vedeti pe http://www.e-tc.ro/ la notebook de 11.6" . modelul la 600 de lei. Vedeti pretul si pe alte siteuri
Succese! This post has been edited by koldun: 7 Nov 2011, 21:48 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Am comandat 2 !
Sa vad daca imi si vin ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Klaus, ca stiu ca te pricepi, e vreo lege in acest sens ?
Uite ce scrie la termeni si conditii : "In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost operate gresit in baza de date, firma are dreptul sa anuleze livrarea produsul respectiv si sa anunte clientul despre eroarea aparuta, in cel mai scurt timp, daca livrarea nu a avut loc." |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
am comandat si eu doua.
Attached thumbnail(s) comanda_fara_serie.jpg ( Size: 160.48k ) Number of downloads: 257 |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
ady77 |
![]()
|
Done!
|
--------------------
|
Shush |
![]()
|
22:18 :
QUOTE Comanda dumneavoastra efectuata pe www.e-tc.ro a fost preluata. Veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru confirmarea ei precum si pentru detalii referitoare la disponibilitatea produselor comandate. This post has been edited by Shush: 7 Nov 2011, 23:13 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
ady77 |
![]()
|
Eu nu stiu cum sa zic, dar doar windows-ul e mai scump decat laptopul
![]() ![]() This post has been edited by ady77: 7 Nov 2011, 23:17 |
--------------------
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
![]() This post has been edited by Manuel: 7 Nov 2011, 23:16 Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 96.74k ) Number of downloads: 233 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Au o problema pe laptopurile lenovo de la cap la coada. De fapt vreau sa spun ca au preturi foarte bune
![]() Legat de lege, trebuie sa studiez cum e asta cu vanzarile la distanta, nu ma pot pronunta inca. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
au preturi suspect de mici... pai si luat pe bucati te costa mai mult...
Apropo... a crapat siteul. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
Eu am comanda 60459 iar Manuel 60466 deci se pare ca inca nu a descoperit multa lume "minunea"
![]() @Alydor : La mine inca merge This post has been edited by Shush: 7 Nov 2011, 23:21 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Markos |
![]()
|
E o eroare de oroare, la ei. Maine veti fi sunati sa-si ceara scuze pt ca v-au anulat comenzile.
Daca aveau plata online si ati fi apucat sa virati banii, era alta chestie. Asa - zero sanse. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Pai plateste produsele! Nu-i vina ta ca au bagat preturile în euro ca leuti autohtoni.
This post has been edited by Markos: 7 Nov 2011, 23:26 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
@Markos : exact asta au facut. Ce a comandat eu costa 612 lei la ei pe site. Daca ar fi euro ar veni cam 2660lei adica pretul real.
Aceiasi retinere ca si Ady am avut-o si eu si am ales plata la livrare. This post has been edited by Shush: 7 Nov 2011, 23:27 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:47 |