Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
RZV |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
|
||
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
1. Io zic să vezi prin BIOS (în cazul în care sunt astfel de opțiuni, că la laptopui interfața e minimală rău) dacă mai sunt referințe despre DVDROM. Că tre' să nu mai fie.
2. Vezi și-n Device manager dacă mai apar, la fel, referințe despre unitatea optică și mai ales felul în care e declarat HDD-ul din caddy. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
dane, sa deschizi geamu inainte sa il arunci.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(gabize @ 9 May 2016, 13:33) 1. Io zic să vezi prin BIOS (în cazul în care sunt astfel de opțiuni, că la laptopui interfața e minimală rău) dacă mai sunt referințe despre DVDROM. Că tre' să nu mai fie. 2. Vezi și-n Device manager dacă mai apar, la fel, referințe despre unitatea optică și mai ales felul în care e declarat HDD-ul din caddy. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu a zis ca s-a rezolvat?
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Crezi că citește cineva ceva?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ady,
tu ce te bagi? ![]() This post has been edited by gabize: 9 May 2016, 13:31 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Asta cam așa-i... Cel puțin doi îs ardeleni...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
Si? Probleme?
![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
O fi având VMSH "video memory shared on HDD", ultima tehnologie în domeniu
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Proverbu bosiman zice ca maimuta cand n-are ce face se scarpina pana i se face rosu si pe urma tipa ca o doare.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Lectoc ardelean,mester moldovan,iaca dandana!
![]() ![]() Razbunarea mackaralelor! ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Domnilor, am nevoie urgent sa iau un calculator pentru munca, buget aprobat 500 euro cu tot cu tva... mi se pare putin da' asta e, o sa incerc sa mai trag putin in sus dar nu voi putea prea mult.
Laptopul va fi folosit pt autocad si office (in principal excel). M-am orientat catre Astea primul are procesorul mai bun, restul de 4 au placa video mai buna si imi par la fel. So, care? |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am dat recent o tura prin supermaket-uri si am luat la pipait laptopurile din gama entry si sincer astea de la Acer mi s-au parut decente ca si design.
Strict ca si constructie cu siguranta exista si variante mai bune. Si-a cumparat frate-meu un Acer cu i5 acum un an si ceva si a patit doua chestii nasoale: - ecranul s-a zgariat undeva pe la mijloc din cauza ca atinge in tastatura si - la un momenta dat a apucat laptopul de un colt si din cauza flexarii carcasei s-a miscat putin SSD-ul si n-a mai facut contact cu mufa SATA Eu personal as recomanda sa pui mana pe un Acer din gama asta de pret inainte de a-l cumpara. |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
N-am timp, trebuie sa deccid in 10 minute. Daca se strica sa cumpere altul, daca-s unghie-n gat... pe mine ma intereseaza ca atat timp cat merge sa mearga bine si sa-l chinuie cat mai putin pe utilizator
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
merg toate, atat timp cat le pune windowz.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(zax @ 27 Jun 2016, 14:53) Domnilor, am nevoie urgent sa iau un calculator pentru munca, buget aprobat 500 euro cu tot cu tva... mi se pare putin da' asta e, o sa incerc sa mai trag putin in sus dar nu voi putea prea mult. Laptopul va fi folosit pt autocad si office (in principal excel). M-am orientat catre Astea primul are procesorul mai bun, restul de 4 au placa video mai buna si imi par la fel. So, care? astea, in special i7 generatia a 6-a... |
--------------------
...
...
...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(zax @ 27 Jun 2016, 14:53) Domnilor, am nevoie urgent sa iau un calculator pentru munca, buget aprobat 500 euro cu tot cu tva... mi se pare putin da' asta e, o sa incerc sa mai trag putin in sus dar nu voi putea prea mult. Laptopul va fi folosit pt autocad si office (in principal excel). poate ăsta? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
zax |
![]()
|
Mda, era mai ok da' s-a ales... am avut juma' de ora la dispozitie sa aleg unul dupa ce abia i-am convins sa nu ia unul de secretara la 1400 de lei. Merci oricum.
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Păi nu mai căutați doar pe emag. Băgați și cel, pcgarage, altex etc. Promoția poate sări de oriunde, în ziua z.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
RZV |
![]()
|
Pentru cine vrea sa incerce ceva diferit, la bani putini si performante decente.
Am luat unul ieri, surprinzator de bun pentru pret (800 de lei). Si tableta si netbook, Win 10 inclus, CPU decent, 2 GB RAM, 64GB emmc, card slot, miniHDMI, etc. This post has been edited by RZV: 28 Jun 2016, 06:56 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am și eu nevoie de niște recomandări pentru un laptop bun. Va fi folosit pentru multimedia, jocuri și editare documente. Bugetul poate fi întins până pe la 7-8000 lei iar prima preferință ar fi un Mac. Problema e că eu nu știu nimic despre Macuri, așa că orice sfat e binevenit. Se poate lega cu fir la o imprimantă sau merge doar cu imprmante wireless? Cum e cu jocurile și restul aplicațiilor, se cumpără din appstore dau se pot instala și din alte surse? Microsoft Office se găsește pentru el, de unde se poate lua și cât costă? Mersi.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Mac si jocuri e o gluma proasta. Uita-te mai degraba dupa un Alienware, ar trebui sa fie cam in zona aia de buget.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
yep. sau ceva din seria ROG de la asus.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
care e aplicatia?
va fi singurul computer al persoanei? ceva gen laptop de student? ca daca e student la ASE e una, la Poli alta. portabilitatea e importanta? eu am avut experiente pozitive cu Altex This post has been edited by dizzy: 27 Sep 2017, 15:17 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
E un fel de funcționar public, femeie, atehnică.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Laptop+jocuri+copil mic=risc mare. Mai ales că acel laptop e și o unealtă de lucru a unui adult.
This post has been edited by GBX: 27 Sep 2017, 15:52 |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
nu prea stai in brate cu un laptop de gaming.
daca e pentru doamna pentru office, sa ia orice e usor si cu baterie multa (inclusiv un mac), iar juniorul baga in continuare pe desktop. sa ii ia un monitor de 29 de inci, o sa aiba impresia ca are calculator nou. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Manuel |
![]()
|
@GBX Știu asta, știe și ea, își asumă riscul.
This post has been edited by Manuel: 27 Sep 2017, 15:52 |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 03:27 |